Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν θα έχει νόημα να βάζουν συνέχεια countdown ομιλία αφού αν βάλουν gb κανείς δεν θα πάρει. Μόνο να μην καθιερωθεί και μετά την κατάσταση αυτή και έχουνε κάθε εβδομάδα μόνο 1 countdowm

Και εγώ σου λέω ότι την Δευτέρα, θα βάλει GB.

Ο μόνος τρόπος να μη χρεωνεσαι το 1,70 ειναι ονλαιν ανανέωση 10€ ή 6€. Βέβαια όλα αλλάζουν...

Εαν τη Δευτέρα βάλει data στο countdown, θα είναι η επιβεβαίωση οτι έγινε 1 φορα την εβδομάδα.

Ο μόνος τρόπος να μη χρεωνεσαι το 1,70 ειναι ονλαιν ανανέωση 10€ ή 6€. Βέβαια όλα αλλάζουν...

Εαν τη Δευτέρα βάλει data στο countdown, θα είναι η επιβεβαίωση οτι έγινε 1 φορα την εβδομάδα.

Το αντίστροφο θα συμβεί: Αν βάλει DATA την Δευτέρα, θα βάλει ΣΙΓΟΥΡΑ και πακέτο ομιλίας τέλος της εβδομάδας.

Τα 800-κάτι νόμιζα ότι ήταν δωρεάν μόνο από σταθερά, και από κινητά χρεώνονται κανονικά. Τέλος πάντων, δεν πειράζει, εγώ έτσι κι αλλιώς θέλω να μπλοκάρω όλα τα αμφιβόλου χρέωσης νούμερα οπότε κοιτάω το λινκ που δίνεις, φαίνεται χρήσιμο. Ευχαριστώ. Για τα sms υπάρχει κάτι;

"Δυνατότητα άμεσης φραγής από τον πελάτη μέσω SMS: Ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει φραγή σε ένα συγκεκριμένο ή σε όλα τα SMS αυξημένης χρέωσης στέλνοντας αντίστοιχα ένα δωρεάν SMS από το κινητό του. Η φραγή ενεργοποιείται στέλνοντας SMS στον αριθμό 1213 με την λέξη ΣΤΟΠ ή STOP, από κινητό WIND."

χμ, επειδή όπως είπα σκοπεύω να κάνω συγκεκριμένη χρήση, κάποιες φορές πρέπει να βάζω συγκεκριμένο ποσό, ακόμη και πάνω από 10 ευρώ. Τα 6 ευρώ βολεύουν πολύ αλλά γίνεται μόνο όταν τρέχει κάποια countdown προσφορά και όχι όποτε θέλω. Υπάρχει άλλος τρόπος να απενεργοποιηθεί η χρέωση με το 1.70 ευρώ;

Η χρέωση δεν απενεργοποιείται, μόνο αποφεύγεται με τον τρόπο που σου περιέγραψαν. Να αναφέρω επίσης ότι υπάρχει και δυνατότητα ανανέωσης με 11ε. Μια λύση είναι να βάλεις μία κάρτα καβάτζα, π.χ. 10+10 ώστε να έχεις πάντοτε επαρκές υπόλοιπο για τα πακέτα που θέλεις κ να μην χρειαστεί να ανανεώσεις με 12ε (και χρεωθείς το 1,7ε.).

Το αντίστροφο θα συμβεί: Αν βάλει DATA την Δευτέρα, θα βάλει ΣΙΓΟΥΡΑ και πακέτο ομιλίας τέλος της εβδομάδας.

Αυτην την εβδομάδα ΔΕΝ θα δωσει Countdown στο τελος της εβδομάδας. Με ποιά λογική να δώσει στο τελος της επόμενης εβδομάδας;

Αυτην την εβδομάδα ΔΕΝ θα δωσει Countdown στο τελος της εβδομάδας. Με ποιά λογική να δώσει στο τελος της επόμενης εβδομάδας;

Λογική, δεν υπάρχει.

Επειδή όμως ξεκινά ΔΕΥΤΕΡΑ, υπάρχει χώρος για 2' ΜΕΣΑ στην εβδομάδα.

Τις προηγούμενες εβδομάδες και Τρίτη να έδινε, πάντα εδινε Παρασκευή της ιδιας εβδομαδας. Μακάρι να συνεχισει να δίνει 2, αλλά φοβάμαι οτι θα το κάνει 1 κάθε εβδομάδα και μετά από λίγο καιρό θα το καταργήσει. Πολυς κοσμος ζει μονο με countdown και δε νομίζω να συμφέρει την εταιρία. Ειδικά εαν θέλει να πωληθεί σε καλά χρήματα, θα πρέπει να ανεβάσει τα έσοδα. Ηδη σκεφτομαι ατομο που ξερω που απο 3-4€/μηνα θα παει 6,90 και ισως και 13,80 καθε μηνα...

Τις προηγούμενες εβδομάδες και Τρίτη να έδινε, πάντα εδινε Παρασκευή της ιδιας εβδομαδας. Μακάρι να συνεχισει να δίνει 2, αλλά φοβάμαι οτι θα το κάνει 1 κάθε εβδομάδα και μετά από λίγο καιρό θα το καταργήσει. Πολυς κοσμος ζει μονο με countdown και δε νομίζω να συμφέρει την εταιρία. Ειδικά εαν θέλει να πωληθεί σε καλά χρήματα, θα πρέπει να ανεβάσει τα έσοδα. Ηδη σκεφτομαι ατομο που ξερω που απο 3-4€/μηνα θα παει 6,90 και ισως και 13,80 καθε μηνα...

Αυτά, που γράφεις είναι το κακό σενάριο και ελπίζω να μην γίνει η να καθυστερήσει και βλέπουμε.

Όντως, για ΠΡΩΤΗ φορά δεν έδωσε 2' countdown μέσα στην εβδομάδα. Αυτό όμως, θέλω να πιστεύω ότι συνέβη λόγω του δώρου 15GB που έληγε την ΤΡΙΤΗ. Θα δούμε...

Αυτά, που γράφεις είναι το κακό σενάριο και ελπίζω να μην γίνει η να καθυστερήσει και βλέπουμε.

Όντως, για ΠΡΩΤΗ φορά δεν έδωσε 2' countdown μέσα στην εβδομάδα. Αυτό όμως, θέλω να πιστεύω ότι συνέβη λόγω του δώρου 15GB που έληγε την ΤΡΙΤΗ. Θα δούμε...

Κι'εγώ αυτό πιστεύω, το αισιόδοξο σενάριο. Το αποκλείω να κοπούν τα countdown, καθώς στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει κύμα φορητοτήτων, κυρίως προς Frog και CU. Εκτιμώ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε kountdown Δευτέρα και Πέμπτη ή Παρασκευή, με πιθανότερη την εκδοχή να μην υπάρξει προσφορά με μόνο GBs, αλλά δύο συνδυαστικές, μία με λεπτά και MBs με 4€ και μία με λιγότερα λεπτά και SMS ή MBs με 3€. Όσον αφορά την εβδομάδα που διανύουμε, θεωρώ πως έγινε κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, όπου είχαν αραιώσει τα kountdown λόγω της προσφοράς summer data που είχαν ενεργοποιήσει οι περισσότεροι (εγώ προσωπικά όχι). Όλα αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις βέβαια.

Edited by Gm87

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε φορητότητα της γυναίκας μου από άλλον πάροχο στη Q.

Έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο που λες ότι δεν γίνονται φορητοτητες αυτή την περίοδο;

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Εγώ έχω γυρίζει τέσσερα νούμερα σε ένα δίμηνο σε Q. θέλεις πολύ υπομονή τελευταία να εξυπηρετηθείς όμως η αλήθεια είναι

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε φορητότητα της γυναίκας μου από άλλον πάροχο στη Q.

Έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο που λες ότι δεν γίνονται φορητοτητες αυτή την περίοδο;

Μία χαρά φορητότητες γίνονται.

Ελπίζω να μην ξέχασες το μπόνους 12γκιγκα.

Προσπάθησα για την ενεργοποίηση του μπόνους και μου βγάζει μήνυμα να περιμένω γιατί πρέπει να είμαι συνδρομητής πάνω από 2 μήνες.
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Προσπάθησα για την ενεργοποίηση του μπόνους και μου βγάζει μήνυμα να περιμένω γιατί πρέπει να είμαι συνδρομητής πάνω από 2 μήνες.
Πρέπει να είσαι πάνω από 1 μήνα για στείλεις πρόσκληση, για να πάρεις πρέπει να το κάνεις σε 15 μέρες από την ενεργοποίηση. Edited by pavlitakis1

Καλησπέρα παιδιά !

Θα πρέπει πάντα να έχουμε ενεργοποιημένη την περιαγωγή δεδομένων?

Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

Καλησπέρα παιδιά !

Για να δουλέψει το ίντερνετ ναι πρέπει να έχεις ενεργή την περιαγωγή δεδομένων πάντα.

Καλησπέρα παιδιά !

μην ακούς ανάλογα το κινητό και την rom που φοράει εγώ την έχω κλειστή σε mi 9t pro και Q

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Για να δουλέψει το ίντερνετ ναι πρέπει να έχεις ενεργή την περιαγωγή δεδομένων πάντα.

Κάπου μπερδευόμαστε.

Έχω κλειστή την περιαγωγή δεδομένων και έχω ίντερνετ είτε από WiFi είτε από Data.

Σε κάποιες συσκευές π.χ. Xiaomi δουλεύει και με κλειστή την περιαγωγή δεδομένων. Στις περισσότερες όμως συσκευές πρέπει να την έχεις ανοικτή αλλιώς δεν έχεις δεδομένα.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Όπως φαίνεται και στο Avatar έχω το RN7 και λειτουργεί άψογα με κλειστή περιαγωγή.