Jump to content

AIWA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AIWA

  1. Είναι πακέτο ασφαλείας από ότι λέει Νοέμβριος 2020
  2. Ήρθε και σε εμένα αναβάθμιση στο miui 12.0.3 EU έχω
  3. Άτιμο πράγμα η συνήθεια τελικά , έβαλα το συρτάρι και δεν μου άρεσε......... Τελικά το ξανά έβαλα όπως το είχα πριν!!!!
  4. Το βρήκα !!! Αρχική οθόνη , με συρτάρι η κανονική το λέει
  5. Εγώ χθες έκανα ενημέρωση στον launcher συρτάρι δεν έχει ......!!!!
  6. Ποιο συρτάρι ρε παιδιά ???εμένα ποτέ δεν είχε συρτάρι ούτε με την αναβάθμιση του launcher που έκανε βάλτε καμία φωτό να δούμε πως είναι και πως το ενεργοποιείτε!!!
  7. Σε εμένα αν δεν έχω ανοιχτά την περιαγωγή τότε δεν έχω ίντερνετ μέσο δεδομένων.xiaomi redmi note 8 Pro
  8. Καλησπέρα παιδιά ! Θα πρέπει πάντα να έχουμε ενεργοποιημένη την περιαγωγή δεδομένων?
  9. Μπαταρία και απόδοση, στατιστικά χρήσης μπαταρίας, και πατάς επάνω στην οθόνη, εκεί σου λέει ενεργός χρόνος . Το σωστό είναι μετά από πλήρη φόρτιση,και πριν το ξανά φόρτισης να δεις πόσο σου δείχνει .
  10. Στο σύνολο ώρες λειτουργίας οθόνης μέχρι το 20% μπαταρίας ήταν 9ωρες
  11. Έμενε μετά την επαναφορά είδα οθόνη ανοιχτή 9 ώρες !!! Σταθερή φωτεινότητα στο 1/4 με μισό .Netflix δεν το χρησιμοποιώ για να σας πω. Πολύ σταθερό και πολύ γρήγορο το τηλέφωνο μας, το ξανά ερωτεύομαι !!!
  12. Σχεδόν όλες ... Η χρήση είναι κανονική όπως και πριν λίγο από όλα !
  13. Είναι τρομερό μετά απο την επαναφορά η αυτονομία μπαταρίας !!! Μια μέρα και ακόμα είναι στο 72%!!!!!
  14. Την ίδια με εσένα έχω ! Πώς είναι δυνατόν να μην έχουμε την ίδια αναβάθμιση στο messenger? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα !! Έκανα αναβάθμιση στο play store και μετά μου έβγαλε για αναβάθμιση στο messenger και όλα κομπλέ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
  15. Εγώ έχω 10qp1a.190711.020 Και 11.0.2.0 QGGEUXM
  16. 255.0.0.14.126 και ακόμα δεν βγάζει αναβάθμιση . Χώρα Ελλάδα έχεις?
  17. Σε εμένα δεν έχει βγάλει ενημέρωση έκανα και αναφορά για το πρόβλημα μέσο της εφαρμογης messenger
  18. Τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , πέρασα πρώτα την εφαρμογή του messenger για να δω αν δουλεύουν τα εφέ αλλά τίποτα....
  19. Έτσι μου έρχεται να κάνω επαναφορά τηλεφώνου στην αρχική κατάσταση ........ Μου ξεκίνησε το πρόβλημα σιγά σιγά όταν άρχισε να κάνει τα εφέ με μαύρη οθόνη να μην τα βγάζει σωστά μερικά εφέ και το τελικό στάδιο είναι να μην κάνει τίποτα από εφέ και να κολλάει η εφαρμογή και να μην κλείνει από το Χ παρά μόνο όταν πατάς το μεσαίο κουμπί .
  20. Πολύ περίεργο αυτό με την εφαρμογή του messenger πως είναι δυνατών σε άλλους να δουλεύει κανονικά και σε άλλους όχι??? Σε όσους δουλεύει έχετε 11.0.2 miui και android 10?
  21. Αν έχει βρει κανείς λύση στο πρόβλημα να μας πει !
  22. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό στο messenger .Δεν μου λειτουργούν τα πρόσθετα στην φωτογραφία (καπέλα πρόσωπα φάτσες )μόλις πατήσω κάποιο πάει να το φορτώσει και μετά κολλάει η εφαρμογή.Εκανα απεκγατασταση εφαρμογής αλλά τίποτα ........
  23. Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση! Πως βλέπετε και τι πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιηθεί το συρτάρι εφαρμογών ? Στον μαμά launcher έτσι? Αυτό με το blue tooth με τον ήχο στο viber που λέει ο φίλος το έχω και εγώ όταν είναι συνδεδεμένο το ακουστικό, και χωρίς ενεργοποίηση ήχος πολυμέσων !! Όταν μου κάνουν κλήση viber ο ήχος δεν ακούγετε από το τηλέφωνο παρά μόνο μέσα από το Bluetooth!
  24. Καλημέρα και χρόνια πολλά ,μόλις μου έβγαλε αναβάθμιση στο miui
×
×
  • Create New...