Pedro_G Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 ηθελα να ρωτησω ειμναι πελατης της Wind συμβολαιο με παρα πολυ καλη τιμη και Πακετο συναλλαγων....καπου 4.5 GB 700 ' και 70 sms το μηνα με 19 ευρω! και τα χρησιμοποιω μεχρι τελευταιου MB και λεπτου.... ΜΕ συμφερει να παω στην Q? Αν ναι Πως μπορω να διατηρησω τον υπαρχον αριθμο και να τυχω τα προνομια που διαφημιζετε με 12 GΒ κατοπον προσκλησης καποιου απο εδω? θα στειλω προσωπικο μυνημα αμ καποιος ενδιαφερεται....(σε 1.5 μηνα η αλλαγη πακετου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέχρι χτες είχα περίπου 8+ € στην κάρτα. Σήμερα βλέπω 7€. Τι παίζει; 1ον κανε refresh στην εφαρμογή ή στο widget για να εισαι σιγουρος οτι τα δειχνει σωστά. 2ον κοίτα μήπως έλαβες μηνύματα από 5ψήφια νούμερα. Για παν ενδεχόμενο στείλε stop στο 1213 για να γίνει φραγή τους. Από εκεί και πέρα έλεγξε μήπως έχει γίνει χρήση εκτός πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Countdown 200'+400mb με 3€ για 30 μέρες και λήξη προσφοράς σε 31 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέχρι χτες είχα περίπου 8+ € στην κάρτα. Σήμερα βλέπω 7€. Τι παίζει; Μήπως έκανες ανανέωση κάρτας από 10€ και πάνω τις τελευταίες ημέρες και σου τράβηξε το 1,75€ για το εξαμηνιαίο νταβατζιλικι για τα 1500' προς Q που έχουν ανακοινώσει από τον Νοέμβριο; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Μήπως έκανες ανανέωση κάρτας από 10€ και πάνω τις τελευταίες ημέρες και σου τράβηξε το 1,75€ για το εξαμηνιαίο νταβατζιλικι για τα 1500' προς Q που έχουν ανακοινώσει από τον Νοέμβριο; Είχα βάλει 10€ πριν ένα μήνα περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Αν η ανανέωση έγινε μετά τις 1/1/2020 ισχύει αυτό που σου είπα. Δες κι εδώ: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/ Αν την είχες κάνει πρίν την αλλαγή του χρόνου, τότε μπορεί να είναι κάτι άλλο. Μήπως την πάτησες με τίποτα πενταψηφια ή σου είχαν τελειώσει τα ΜΒ και χρεωθηκες τίποτα ημερήσιο ίντερνετ; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Η φορητοτητα καλύτερα σε κατάστημα wind η on line στο σσιτ της Q? Και σε πόσο χρόνο γίνεται η αλλαγή; από what's up σε Q. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 On line καλύτερα,μη πέσεις σε κανένα ουφο Είναι θέμα courier περισσότερο,από την στιγμή που πάρουν τα χαρτιά υπογεγραμμένα,σε κάτω από τις 3 εργάσιμες Μπορεί και σε 24 ώρες να είσαι Q Να πάρεις και τα 12gb,αν θέλεις το κάνουμε μαζί Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Θα περιμένω μετά τις 20 του μηνός που θα τελειώνει το what's up γιατί αν κατάλαβα θέλει πρώτη φορά μια κάρτα δεκάρα σωστά; έχει άλλο κόστος; ευχαριστώ αν ακόμη μπορείς το κάνουμε αν δεν βρεις άλλον νωρίτερα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Απλά πληρώνεις την κάρτα που είναι ήδη μέσα στα χαρτιά που θα φέρει ο κούριερ μαζί με την σιμ,εννοείται ότι θα έχεις μια φωτοτυπία ταυτότητας μαζί σου να δώσεις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Εάν πραγματικά, το μόνο πρόβλημα είναι το σήμα στο σπίτι σου, καλύτερα να ενεργοποιήσεις το wifi calling της cosmote και να μείνεις εκεί που είσαι. Η Q, στα βασικά πακέτα της πλέον, δεν είναι οικονομικότερη από τη frog. Αυτή τη στιγμή, το βασικό πακέτο της το οποίο προσφέρει MB, καθώς και χρόνο ομιλίας προς όλους, είναι το ΑΠΠ ΠΑΚ το οποίο στοιχίζει 6.9€ και οι παροχές του, είναι κατά τη γνώμη μου, υποδεέστερες του συνδυασμού των πακέτων που ενεργοποιείς. Οι προσφορές της από την άλλη, είναι μεν οικονομικές, αλλά δεν ακολουθούν κανένα pattern. Είναι τελείως τυχαίες οπότε είναι δύσκολο να κάνεις προγραμματισμό. Η μόνη σίγουρη προσφορά, είναι τα 100 sms προς όλους με 3€, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου..Οι προσφορές έχουν μία σταθερή κυκλική εμφάνιση ανά μήνα και είναι το δύνατο όπλο της Q. Αν δεν έχεις Q δεν τα γνωρίζετε. Επίσης υπάρχουν πολλές προσφορές μέσω SMS σε προσωπικό προφίλ. Επίσης τα καουντντάουν πακέτα δουλεύουνε και σε ροαμινγκ στην ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχει φίλος Q και έχω μια ιδέα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ε το μονολεπτο είναι μεγάλη υπόθεση... Συν τις προσφορές Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Πήρα το προηγούμενο με 3€ 150' και τώρα ήλθε αυτό. Βιάστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Εντάξει, δεν το ήξερες ότι θα ερχόταν το δεύτερο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Εκανα αιτηση φορητοτητας ονλαιν χθες το βραδυ κατα τις 8. Μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης και ελεγε οτι θα επικοινωνησουν συντομα μαζι μου αλλα ως τωρα τιποτα. Πρεπει να επικοινωνησω με καποιο τηλεφωνο (κατα προτίμηση χωρις χρέωση); Γιατι το υπαρχον συμβολαιο εληξε και τρεχει ακριβη ταριφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 (edited) Εντάξει, δεν το ήξερες ότι θα ερχόταν το δεύτερο.Έτσι κάνει συνήθως, Δίνει μία καλή προσφορά και μετά καπάκι μία καλύτερη. Δεν μου χρειάζεται βέβαια στην πράξη αλλά έτσι μου φάνηκε αστείο. Εκανα αιτηση φορητοτητας ονλαιν χθες το βραδυ κατα τις 8. Μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης και ελεγε οτι θα επικοινωνησουν συντομα μαζι μου αλλα ως τωρα τιποτα. Πρεπει να επικοινωνησω με καποιο τηλεφωνο (κατα προτίμηση χωρις χρέωση); Γιατι το υπαρχον συμβολαιο εληξε και τρεχει ακριβη ταριφα... Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις υπομονή και να μην αγχώνεσαι γιατί με το άγχος δεν κερδίζουμε τίποτα. Χαλάρωσε και ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Edited January 14, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Εκανα αιτηση φορητοτητας ονλαιν χθες το βραδυ κατα τις 8. Μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης και ελεγε οτι θα επικοινωνησουν συντομα μαζι μου αλλα ως τωρα τιποτα. Πρεπει να επικοινωνησω με καποιο τηλεφωνο (κατα προτίμηση χωρις χρέωση); Γιατι το υπαρχον συμβολαιο εληξε και τρεχει ακριβη ταριφα...Περίμενε τον κούριερ,ριλαξξξξ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Περίμενε τον κούριερ,ριλαξξξξ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk δηλαδη παιζει να ερθει η καρτα χωρις να εχουν επικοινωνησει πριν μαζι μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Το πιο πιθανό Σε εμένα έτσι έγινε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Το πιο πιθανό Σε εμένα έτσι έγινε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Σε 2-3 εργάσιμες να υποθέσω; Αν δεν θέλω να προχωρήσω την φορητότητα μπορώ να μην παραλάβω την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Σε 2-3 εργάσιμες να υποθέσω; Αν δεν θέλω να προχωρήσω την φορητότητα μπορώ να μην παραλάβω την κάρτα;Ναι, μπορείς να αλλάξεις γνώμη. Έτσι κι αλλιώς πριν υπογράψεις τα χαρτιά δεν ξεκινάει η διαδικασία της φορητότητας στο τυπικό, για αυτό και όταν κάνεις συμφωνία με την προηγούμενη εταιρεία δεν γίνεται φορητότητα τελικά. Πάντως για να μη σου κάνουν μέχρι τώρα από τη vodafone προσφορά μάλλον σημαίνει ότι δεν μπορούνε να δώσουνε ανταγωνιστική προσφορά της Q. Οπότε καλύτερα για σένα να φύγεις. Αν αγοράσεις και μηνύματα από την dosms.eu που με ένα ευρώ δίνει 21 sms χωρίς διάρκεια λήξης για να καλύψεις κάποιες ανάγκες, μετά countdown θα δίνεις λίγα λεφτά το μήνα. Αυτό είδαμε στη vodafone και το σκέφτονται να δώσουν μεγάλη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Αντιπροσφορά από την οποιαδήποτε εταιρία δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπογραφούν και παραληφθούν πρώτα τα χαρτιά,τότε ενημερώνεται η άλλη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 (edited) Πάντως είμαι περίεργος όταν δηλώνεις βλάβη τι κάνουν Προσωπικά παρ'ολιγον να μου βγάλουν άχρηστο το τηλέφωνο Έχει πέσει το 4g στην περιοχή μου και δεν βλέπουν τίποτα ....δηλ εγώ τι πρέπει να κάνω? Η φωτό δείχνει από άλλη κεραία να παίρνω τώρα που φυσικά με γυρίζει σε h+ αφού είναι στα -124dbm Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχει φίλος Q και έχω μια ιδέα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ε το μονολεπτο είναι μεγάλη υπόθεση... Συν τις προσφορές Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονολεπτο λεγοντας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Οι προσφορές έχουν μία σταθερή κυκλική εμφάνιση ανά μήνα και είναι το δύνατο όπλο της Q. Αν δεν έχεις Q δεν τα γνωρίζετε. Επίσης υπάρχουν πολλές προσφορές μέσω SMS σε προσωπικό προφίλ. Επίσης τα καουντντάουν πακέτα δουλεύουνε και σε ροαμινγκ στην ΕΕ. Μην κοροϊδευόμαστε, μεταξύ μας είμαστε. Γνωρίζουμε πότε θα είναι το επόμενο countdown; Όχι Γνωρίζουμε τουλάχιστον αν θα προσφέρει λεπτά ομιλίας ή MB, ή λεπτά ομιλίας & ΜΒ; Πάλι όχι. Οι προσωπικές προσφορές, είναι.. προσωπικές. Δεν μπορείς να βασιστείς μακροπρόθεσμα πάνω τους. Αρκετοί δηλώνουν ότι δε λαμβάνουν. Αρκετοί λαμβάνουν προσφορές που δε χρειάζονται.. GB ενώ δε χρησιμοποιούν δεδομένα, λεπτά ομιλίας ενώ δε μιλάνε. Επίσης αυτές οι προσφορές, εφαρμόζουν ελάχιστη χρέωση τρίλεπτου. Btw, νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε αλλά στο site της Q, στις συχνές ερωτήσεις, εμφανίστηκε αυτό: Τι είναι το ΚΙΟΥ ΦΙ; Το ΚΙΟΥ ΦΙ είναι ένα 6μηνιαίο τέλος διατήρησης ανανέωσης του bonus ανανέωσης αξίας 1,70€. Ισχύει για την πρώτη ανανέωση του εξαμήνου από 12€ κ άνω. Τα εξάμηνα ορίζονται ως εξής: 1ο εξάμηνο: από 1 Ιανουαρίου 2020 μέχρι 30 Ιουνίου 2020 2ο εξάμηνο: από 1 Ιουλίου 2020 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 Έχω την εντύπωση ότι στα καταστήματα η ελάχιστη ανανέωση είναι τα 12€, σωστά; Οπότε η όλη ιστορία γίνεται για να πιέσει τους συνδρομητές να ανανεώνουν ηλεκτρονικά. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts