mol Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Επρεπε να στο δωσει. Στειλε στο fb της q Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Καλησπέρα σε όλους.Δεν μου έχουν δώσει το 1 γιγα από την προσφορά 1 γιγα /μήνα.Μήπως επειδή έχω υπολοιπο λογαριασμού 0,23 ευρώλεπτα;; Εαν εξαιρέσουμε τον πρώτο μήνα οπου αργησε να μπει το δευτερο γιγα, κανένας δεν είχε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δηλαδή δεν παίζει ρόλο που έχω υπολοιπο χρόνου ομιλίας 0,23 cents;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δηλαδή δεν παίζει ρόλο που έχω υπολοιπο χρόνου ομιλίας 0,23 cents;; Οχι φιλε μου επρεπε να το ειχες παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ok ευχαριστώ πολύ.Θα τους τα χώσω αύριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 πως σου δινει η Q 1 GB ? Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 πως σου δινει η Q 1 GB ? Απο την προσφορα 1 γιγα καθε μηνα για 8 μηνεςμε 8 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Τελικά μπήκαν στις 00:01 σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Q COUNTDOWN! 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ANA ΔEYT/ΠTO + 300MB ME 3€! COUNTDOWN ΠAKETO MONO ΓIA ΛIΓEΣ ΩPEΣ! ENEPΓOΠOIHΣETO EΔΩ bit.ly/Q_CountdownOffers H ΣTO MYQAPP! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Συμφερει και μαθηματικα να αγορασω την προσφορα 10€/15GB εναντι των υπολοιπων, καλυψης θεμα δεν υπαρχει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Χωρίς να βγω εκτός θέματος, ακούω από αρκετούς φίλους που είτε είχαν Q με το ειδικό πακέτο είτε όχι, να είναι πολύ ζεστοί στο να μεταπηδήσουν στο ειδικό φοιτητικό που έδωσε πολύ πρόσφατα το What's up. Η Cosmote υπερτερεί κατά πολυ στο ίντερνετ εκτός μεγάλων πόλεων και με αυτά τα χαζά που κάνει η Wind, που ακριβαίνει τα πακέτα διαρκώς, που πέφτουν τα μονόευρα για "χρήση ίντερνετ", βλέπω κύμα φυγής το επόμενο διάστημα. Δεν ειναι μονο στην Q οι αυξησεις, η ανιουσα των τιμων θα συνεχιστει σε ολο τον κλαδο, οσονουπω εξελιξεις, αυτη τη φορα ποοσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι θα αφορα τα βασικα πακετα (που ενδεχομενως να συνοδευτει και με αυξηση παροχων ως καροτο). Edited August 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Οκ απλα σε απολυτη τιμη το κοστος ανα gb βγαινει πολυ φθηνοτερα (περισσοτερο απο το διπλασιο) στο νυχτερινο (12ωρο) ανταγωνιστριας. Edited August 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 μπορεί κάποιος να μου εξήγησει πώς δουλεύει αυτό με το δωρεάν whatsapp ? επειδη οταν ειμαι εξω το χρησιμοποιω πολυ το whatsapp και θελω να ξερω Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 μπορεί κάποιος να μου εξήγησει πώς δουλεύει αυτό με το δωρεάν whatsapp ? επειδη οταν ειμαι εξω το χρησιμοποιω πολυ το whatsapp και θελω να ξερω χρειαζεται να εχεις ενεργο πακετο ιντερνετ,μιας και αποκλειεται να τραβαει δεδομενα το whatsapp μονο.Αυτο που γινεται ειναι οτι η κινηση μηνυματων και αρχειων μεσω whatsapp δεν υπολογιζεται στην χρηση των δεδομενων σου,ειναι δωρεαν. Εχεις π.χ. 150 mb υπολοιπο,αν στειλεις φωτο 2 mb, θα εξακολουθεις να εχεις 150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Καλησπέρα, μια ερώτηση, μετά από πόσους μήνες από την τελευταία ανανέωση γίνεται φραγή κλήσεων και σβήνετε το υπόλοιπο ;; Στη cosmote που είμαι τώρα το έκαναν 4 μήνες για φραγή και 3 μήνες για να σβηστεί το υπόλοιπο, και σκέφτομαι να πάω προς Q γι' αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ !! Edited August 25, 2017 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Το ίδιο και στην q. Στους 3 χάνεται το υπόλοιπο,στους 4 η φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ, ενημερωτικά, αυτό για τους 4 μήνες στην Q από πότε ισχύει ;; Καμιά άλλη εταιρεία που να μην είναι στους 4 μήνες ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καμία. Ο ανταγωνισμός διαμορφώνει ίδια προϊόντα σε ίδιες τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ναι το φαντάστηκα είναι η αλήθεια, όλο μ@λακίες... Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τις απαντήσεις !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 ναι αλλα μην ξεχνάμε το εξής . το θέμα είναι στην Q οτι έχεις χρεώση ανα δευτερολέπτο και όχι ανα τριλέπτο που έχουν οι αλλοι .. για αυτό στα πακέτα είναι πολύ λιγότερα με όσοα δίνουν οι αλλοι . αλλα είναι ολόκληρα λεπτά Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 απο τις 14/9 νομιζω ισχυει στην q,στην cyta πρεπει να εχουν παραμεινει στο προηγούμενο καθεστως προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Ευχαριστώ πολύ, ενημερωτικά, αυτό για τους 4 μήνες στην Q από πότε ισχύει ;; Καμιά άλλη εταιρεία που να μην είναι στους 4 μήνες ;; Ναι υπαρχει η cyta και η οποια δεν εχει κοστος να τους μεταφερεις αριθμο με φορητοτητα Edited August 26, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ναι υπαρχει η cyta και η οποια δεν εχει κοστος να τους μεταφερεις αριθμο με φορητοτητα. Γιατί, στην Q θα χρεωθώ έξτρα για να μεταφέρω τον αριθμό μου ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Γιατί, στην Q θα χρεωθώ έξτρα για να μεταφέρω τον αριθμό μου ;; Ναι θα χρεωθεις 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ναι θα χρεωθεις 10€. Ναι το ειδα αυτο, αλλα τουλαχιστον θα μεινουν τα 10 ευρω στην καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts