mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Οταν μηδενίσει περας 3μηνου ναι. Ετσι ηταν. Τωρα χάνονται ακομη και αν μηδενίσει απο χρήση? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Οταν μηδενίσει περας 3μηνου ναι. Ετσι ηταν. Τωρα χάνονται ακομη και αν μηδενίσει απο χρήση? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Δε μπορώ να σου πω με σιγουριά, ας απαντήσει κάποιος με εμπειρία στο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Οταν μηδενίσει περας 3μηνου ναι. Ετσι ηταν. Τωρα χάνονται ακομη και αν μηδενίσει απο χρήση? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! οχι στο μηδενισμο απο χρηση συνεχιζουν να υπαρχουν τα πακετα,αλλα για να χρησιμοποιησεις τα mb που τυχον εχεις,πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον 0,01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Σε f2g με αγορασμένο ένα πακέτο δεδομένων μονάχα και 2,17€ υπόλοιπο, προσπάθησα να το φάω με μια κλήση. Μετά από 2 λεπτά περίπου έκλεισε και βλέπω πως είχε αφήσει υπόλοιπο 0,22€. Έστειλα και ένα sms και έμειναν 0,03€. Δεν βλέπω άλλο τρόπο να μπορέσω να τα καταναλώσω. Κλήση και sms δε με αφήνει να κάνω/στείλω. Ίσως το έχουν έτσι επίτηδες για να μην χάσεις τα πακέτα στην περίπτωση που καταναλωθεί το υπόλοιπο. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Εννοείται, περιμένω την ανακοίνωση πρώτα Μολις (επαν)ανακοίνωσε η Cosmote για το roaming καρτοκινητων Edited June 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Απλα δεν υπάρχει κάτι που μπορει να χρεωθει με 0.03 ευρω. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Κάτσε, έχω και άλλο ένα με 1€ μέσα, να το φάω και αυτό να δω αν θα κάνει το ίδιο... Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Απορώ πως να έχεις 0.01€, να μπεις 0.facebook και να σου φάνε και το τελευταίο cent... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 "500 λεπτα & 50 SMS προς ολους για 30 μερες με 4,44€.Στειλε 12 στο 12410 εως 12/6" Αυτη η προσφορα να υποθέσω είναι για οσους έχουν λάβει το μήνυμα και εως την ημερομηνία που λεει;;Μπορώ να το βαλω 2 φορες μαζι με 8,88€ συνολο;Καλη ευκαιρία τωρα μαζι με το 1GB με 8€ να βαλω και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδιά αυτό το summer weekend πακέτο πως το καταλαβαίνετε; Αφορά 3gb για ένα ΣΚ με κόστος 2€ ή αφορά όλα τα ΣΚ του καλοκαιριού; Εάν ισχύει το 2ο δεν βλέπω να οριοθετεί μια χρονική περίοδο τα ΣΚ της οποίας θα έχουν τα 3GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Για όσους το πηραν ειναι και για ενεργοποίηση ως την ημερομηνία που γράφει το μήνυμα."500 λεπτα & 50 SMS προς ολους για 30 μερες με 4,44€.Στειλε 12 στο 12410 εως 12/6" Αυτη η προσφορα να υποθέσω είναι για οσους έχουν λάβει το μήνυμα και εως την ημερομηνία που λεει;;Μπορώ να το βαλω 2 φορες μαζι με 8,88€ συνολο;Καλη ευκαιρία τωρα μαζι με το 1GB με 8€ να βαλω και αυτό ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά αυτό το summer weekend πακέτο πως το καταλαβαίνετε; Αφορά 3gb για ένα ΣΚ με κόστος 2€ ή αφορά όλα τα ΣΚ του καλοκαιριού; Εάν ισχύει το 2ο δεν βλέπω να οριοθετεί μια χρονική περίοδο τα ΣΚ της οποίας θα έχουν τα 3GB. Το πρωτο ισχύει. Για οποιο ΣΚ το θέλεις,με χρέωση 2 ευρώ. Λογικά για τα ΣΚ του καλοκαιριού ειναι,αφού δεν το διευκρινίζει είναι μέχρι ανακλήσεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 "500 λεπτα & 50 SMS προς ολους για 30 μερες με 4,44€.Στειλε 12 στο 12410 εως 12/6" Αυτη η προσφορα να υποθέσω είναι για οσους έχουν λάβει το μήνυμα και εως την ημερομηνία που λεει;;Μπορώ να το βαλω 2 φορες μαζι με 8,88€ συνολο;Καλη ευκαιρία τωρα μαζι με το 1GB με 8€ να βαλω και αυτό παίζει το 1GB το μήνα με 8€ ;; και πως το ενεργοποιούμε; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Στέλνεις 8G στο 12000 Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Σχετικά με αυτό που είχα γράψει νωρίτερα. Το άλλο νούμερο που είχα 1€ είχε και τα 120' από το σταθερό, οπότε δεν γινόταν να φάω το € με κλήσεις. Οπότε έφαγα ένα log and win σε mb που είχα, και μετά έφαγε και το 1€ κανονικά. Με 0 υπόλοιπο είμαι τώρα και τα λεπτά ομιλίας που έχω δεν μηδενίστηκαν. Οπότε αυτό μάλλον είναι ένδειξη πως σου κόβει τα πακέτα μόνο όταν μηδενίσει το υπόλοιπο λόγω λήξης και όχι αν καταναλωθεί πριν από αυτήν. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Δεν είναι ένδειξη απλά,αυτό ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ξέρει κανείς εάν μπορούμε να αγοράσουμε πάνω από 1 σουπερ πακέτο 8gb/8μηνες/8€ στο ίδιο νουμεράκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ξέρει κανείς εάν μπορούμε να αγοράσουμε πάνω από 1 σουπερ πακέτο 8gb/8μηνες/8€ στο ίδιο νουμεράκι; Αν θέλεις δεύτερο, γιατι δεν προσπαθεις; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αν θέλεις δεύτερο, γιατι δεν προσπαθεις; Δε θέλω να βάλω τσάμπα λεφτά. Εαν ξέρει κάποιος, θα το εκτιμούσα να μου έλεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Άσχετο, στο μετρό μοιραζουν ακόμα δωρεάν νουμερακια q... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Άσχετο, στο μετρό μοιραζουν ακόμα δωρεάν νουμερακια q... Κανεις ερωτηση ή μας δινεις ειδηση; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Κανεις ερωτηση ή μας δινεις ειδηση; σήμερα μια κοπελίτσα στον ευαγγελισμό μου λέει μόνο ταυτοποιηση και φεύγεις. Χθες απόγευμα στο σύνταγμα μια άλλη μου είπε 10€ ανανεωση. Edited June 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ξέρει κανείς εάν μπορούμε να αγοράσουμε πάνω από 1 σουπερ πακέτο 8gb/8μηνες/8€ στο ίδιο νουμεράκι; στελνοντας παλι το μηνυμα λεει οτι η προσφορα ειναι ηδη ενεργη. Αρα δεν μπορεις να την παρεις και δευτερη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 σήμερα μια κοπελίτσα στον ευαγγελισμό μου λέει μόνο ταυτοποιηση και φεύγεις. Χθες απόγευμα στο σύνταγμα μια άλλη μου είπε 10€ ανανεωση. Ποια ηταν καλυτερη ; :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 στελνοντας παλι το μηνυμα λεει οτι η προσφορα ειναι ηδη ενεργη. Αρα δεν μπορεις να την παρεις και δευτερη φορα. Ευχαριστω για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά 8GB με 8 ευρώ. Το ωραίο είναι που αμέσως μου έστειλαν μήνυμα "Δώρο 1GB για 8 μήνες κλπ" χωρίς να αναφέρουν πουθενά ότι το κόστος είναι 8ευρώ. Όχι ότι δεν το ξέρουμε αλλά όχι και δώρο! Προσφορά καταπληκτική ναι αλλά με κόστος 8ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts