Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nikolas14 said:
Καρτα κιου ειναι αλλα και παλι...μονο που σκεφτομαι οτι ευθυνη εχουμε εμεις,για εμενα ειναι εφιαλτης.Φαντασου να χρησιμοποιει αλλος τον αριθμο και κυνηγανε τον ιδιοκτητη του αριθμου μετα αμα εχει ο αλλος κανει μην ξερω και εγω τι.

Σίγουρα "δεν ξέρεις εσύ τίποτα"?

1) Έγινε αλλαγή sim; Αν ΝΑΙ, δεν ισχύουν αυτά. Τί "κάνει" η νέα sim που έχεις τώρα;

2) Σπανιότατο το "κυνηγάνε".....Γιατί το λες;

3) Το πολύ-πολύ (αν πρόλαβε) να "φάει" τα όποια πακέτα....απευθύνσου εξυπηρέτηση αν όντως έκανες το 1) παραπάνω...:)

Υ.Γ.: Πολύ πρώτος ο όποιος "άλλος" που βρήκε τη "χαμένη" sim. "Βρήκε" και το pin....Σοβαρέψου Νικόλα.

Πες τι σκάρωσες πάλι; χα χα.....

Edited by jimmiss

jimmiss said:
Σίγουρα "δεν ξέρεις εσύ τίποτα"?

1) Έγινε αλλαγή sim; Αν ΝΑΙ, δεν ισχύουν αυτά. Τί "κάνει" η νέα sim που έχεις τώρα;

2) Σπανιότατο το "κυνηγάνε".....Γιατί το λες;

3) Το πολύ-πολύ (αν πρόλαβε) να "φάει" τα όποια πακέτα....απευθύνσου εξυπηρέτηση αν όντως έκανες το 1) παραπάνω...:)

Υ.Γ.: Πολύ πρώτος ο όποιος "άλλος" που βρήκε τη "χαμένη" sim. "Βρήκε" και το pin....Σοβαρέψου Νικόλα.

Πες τι σκάρωσες πάλι; χα χα.....

1)Δεν την ενεργοποιησανε την νεα σιμ,απο καποιο λαθος των υπαλληλων.2)Ποτε δεν ξερεις

3)Τα πακετα ληξανε τη μερα που αλλαξα θεωρητικα καρτα

4)Πιν δεν εχω,αλλα με βλεπω να ξαναβαζω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Nikolas14 said:
1)Δεν την ενεργοποιησανε την νεα σιμ,απο καποιο λαθος των υπαλληλων.2)Ποτε δεν ξερεις

3)Τα πακετα ληξανε τη μερα που αλλαξα θεωρητικα καρτα

4)Πιν δεν εχω,αλλα με βλεπω να ξαναβαζω.

Μη φοβάσαι τίποτα (Αν δεν "έκανες εσύ" τίποτα).

Υ.Γ.: Δε μας τα λες καλά....Τί pin λες; Της νέας sim; :lol:

Ίσως εννοεί ότι είχε απενεργοποιήσει το κλείδωμα της sim στην παλιά κάρτα.

Μου ήρθε κι εμένα μήνυμα σε ένα νουμεράκι Q που διατηρώ να αλλάξω την sim μου με 4G για να πάρω 1gb δωρεάν. Η πλάκα είναι πως την έχω αλλάξει δωρεάν λίγους μήνες πριν...

Σε όλους λέει 3/8 ότι είναι το δωρεάν gb μετά την αλλαγή;

jimmiss said:
Μη φοβάσαι τίποτα (Αν δεν "έκανες εσύ" τίποτα).

Υ.Γ.: Δε μας τα λες καλά....Τί pin λες; Της νέας sim; :lol:

Της παλιας κι γενικα δεν εχω,αλλα με βλεπω να βαζω στην καρτα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια καλημερα, μου ηρθε και εμενα το μηνυμα με τα 1500 λεπτα και 1,5 GB με 8,04 euro.

Η προσφορα αυτη ειναι μονο για ενα μηνα η αφου πηρα μια φορα το μηνυμα θα μπορω να ενεργοποιω αυτο το πακετο καθε μηνα?

2 φορές τον μήνα μπορείς να το ενεργοποιείς, κάθε μήνα.

Vasileios said:
2 φορές τον μήνα μπορείς να το ενεργοποιείς, κάθε μήνα.

ευχαριστω, αν δεν το ενεργοποιησω καποιο μηνα το χανω η μπορω μετα απο 2 μηνες για παραδειγμα να το ξαναενεργοποιησω?

Μου ήρθε αυτό το μήνυμα :

H ΔIAPKEIA IΣXYOΣ ΣAΣ EΛHΞE KAI H ΣYNΔEΣH ΣAΣ ΘA AKYPΩΘEI ΣE 5 HMEPEΣ. ΓIA NA ΠAPATEINETE TH ΔIAPKEIA IΣXYOΣ, ANANEΩΣTE AMEΣA TO XPONO OMIΛIAΣ ΣAΣ.

Είχα πάρει την κάρτα πριν 6 μήνες μαζί με 10€ χρόνο. Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η κάρτα μου?

Δεν ακυρώνεται στον 1 χρόνο?

Και μένα...

Κανονικά αυτό γίνεται στους 3 μήνες

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Ψαρωτικό είναι για να βάλεις κάρτα.

στους 13 μήνες και 5 ημέρες ακυρώνεται.

Vasileios said:
Ψαρωτικό είναι για να βάλεις κάρτα.

στους 13 μήνες και 5 ημέρες ακυρώνεται.

Α, κάνουν και τέτοια όμορφα; :lol:

Huawei Nova 5T

Είχα βάλει βέβαια την προσφορά του Ιανουαρίου που έδινε 1γιγα για 8 μήνες με 8€.

Προφανώς αν δεν βάλω χρήματα μέσα δεν θα μπορέσω να κάνω χρήση της προσφοράς για τους υπόλοιπους δύο μήνες.

Ειπα να παραγγείλω ένα πακέτο σύνδεσης της Q online γιατί με όλα αυτά που έχω ακούσει μου κίνησε την περιέργεια!! Ως πρώτη εμπειρία έχω να πω ότι η online παραγγελία πακέτου σύνδεσης παίρνει απειροελάχιστο χρόνο σε σχέση με το να πει κάποιος σε κάποιο κατάστημα. Λογικά αύριο-μεθαύριο θα έχει έρθει απο όσο λέει για τον νόμο Αττικης! Άντε να δούμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

kinezos69 said:
Είχα βάλει βέβαια την προσφορά του Ιανουαρίου που έδινε 1γιγα για 8 μήνες με 8€.

Προφανώς αν δεν βάλω χρήματα μέσα δεν θα μπορέσω να κάνω χρήση της προσφοράς για τους υπόλοιπους δύο μήνες.

Ναι.

Αν δεν βάλεις έστω 5€ "κάρτα"ως την Παρασκευή θα μείνεις με 0,00€ υπόλοιπο και στη Q/Wind δε μπορεί να γίνει (οποιαδήποτε, ακόμα και σε προπληρωμένα πακέτα) χρήση ΜΒ αν δεν υπάρχει έστω 0,01 € υπόλοιπο

yianovios said:
Ειπα να παραγγείλω ένα πακέτο σύνδεσης της Q online γιατί με όλα αυτά που έχω ακούσει μου κίνησε την περιέργεια!! Ως πρώτη εμπειρία έχω να πω ότι η online παραγγελία πακέτου σύνδεσης παίρνει απειροελάχιστο χρόνο σε σχέση με το να πει κάποιος σε κάποιο κατάστημα. Λογικά αύριο-μεθαύριο θα έχει έρθει απο όσο λέει για τον νόμο Αττικης! Άντε να δούμε...

Από εδώ το παρήγγειλες και θα πληρώσεις 10€ στον courrier;

https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/

yianovios said:

Εγώ αφού παράγγειλα μία κάρτα των 10 € online περίμενα πάνω από μία βδομάδα χωρίς αποτέλεσμα οπότε αναγκάστηκα να πάω σε κατάστημα πληρώνοντας τον...φόρο βλακείας ...

Ελπίζω εσύ να βρεις άκρη πιο εύκολα.

apz said:
Εγώ αφού παράγγειλα μία κάρτα των 10 € online περίμενα πάνω από μία βδομάδα χωρίς αποτέλεσμα οπότε αναγκάστηκα να πάω σε κατάστημα πληρώνοντας τον...φόρο βλακείας ...

Ελπίζω εσύ να βρεις άκρη πιο εύκολα.

Το ελπίζω!! Έλεγε πάντως στο site ότι θα με πάρουν σε λίγη ώρα τηλέφωνο για να κανονίσουμε την μέρα και την ώρα την οποία θα έρθει ο εκπρόσωπος για να υπογράψω αλλά ακόμα δεν με κάλεσαν. Ίσως γιατί το παράγγειλα κατα τις 20:00 όποτε λογικά αύριο θα με πάρουν τηλεφωνο.

Δεν το κατάλαβα αυτό που λέτε:

Με παραγγελία 15€ κάρτας έρχεται γρήγορα η Q σπίτι σου;

Και με παραγγελία 10€ κάρτας αργεί {ή δεν έρχεται καθόλου};

Άλλα κόλπα είναι αυτά;

ΜΙΛΑ.....που λέει το σύνθημα.... χα χα!!

jimmiss said:
Δεν το κατάλαβα αυτό που λέτε:

Με παραγγελία 15€ κάρτας έρχεται γρήγορα η Q σπίτι σου;

Και με παραγγελία 10€ κάρτας αργεί {ή δεν έρχεται καθόλου};

Άλλα κόλπα είναι αυτά;

ΜΙΛΑ.....που λέει το σύνθημα.... χα χα!!

Σύμφωνα με το επιβεβαιωτικό email το αργότερο μέχρι Τετάρτη άντε Πέμπτη θα το έχω παραλάβει!!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/d44478901d07be5a0f008bf34b25bed9.png

Edited by yianovios

yianovios said:
Σύμφωνα με το επιβεβαιωτικό email το αργότερο μέχρι Τετάρτη άντε Πέμπτη θα το έχω παραλάβει!!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/d44478901d07be5a0f008bf34b25bed9.png

Πήρα το ίδιο μέιλ (αυτοματοποιημένο είναι) και δεν επικοινώνησε κανείς έκτοτε.Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών όπου αφού έδινα από την αρχή όλα τα στοιχεία ξανά και ξανά, με παρέπεμπαν σε τηλέφωνο εξωτερικού συνεργάτη το οποίο δεν απαντούσε ποτέ ( μια μέρα ήμουν σε αναμονή για μιάμιση ώρα :lol:) Τέλος πάντων, επειδή θα τρώγαμε τα λεφτά μας στα τηλέφωνα πήγα στο κατάστημα και σε τρεις ώρες όλα κομπλέ.

Είδες για να υπάρχει...κίνητρο...:p

apz said:
Πήρα το ίδιο μέιλ (αυτοματοποιημένο είναι) και δεν επικοινώνησε κανείς έκτοτε.Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών όπου αφού έδινα από την αρχή όλα τα στοιχεία ξανά και ξανά, με παρέπεμπαν σε τηλέφωνο εξωτερικού συνεργάτη το οποίο δεν απαντούσε ποτέ ( μια μέρα ήμουν σε αναμονή για μιάμιση ώρα :lol:) Τέλος πάντων, επειδή θα τρώγαμε τα λεφτά μας στα τηλέφωνα πήγα στο κατάστημα και σε τρεις ώρες όλα κομπλέ.

Είδες για να υπάρχει...κίνητρο...:p

Αν δεν με καλέσουν μέχρι αύριο το μεσημέρι θα στείλω μήνυμα στην σελιδα της Q στο Facebook και θα τους πάρω τηλέφωνο αλλά αν μου πουν και εμενα αυτά που σου είπαν κι εσένα θα πάω κατευθείαν στο κατάστημα!

yianovios said:
Αν δεν με καλέσουν μέχρι αύριο το μεσημέρι θα στείλω μήνυμα στην σελιδα της Q στο Facebook και θα τους πάρω τηλέφωνο αλλά αν μου πουν και εμενα αυτά που σου είπαν κι εσένα θα πάω κατευθείαν στο κατάστημα!

Σωστός! Ελπίζω πάντως να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Στις 23 του μήνα μου ήρθε sms με το ακόλουθο κείμενο:

1GB ΔΩΡΟ ΣΤΙΣ 03/08 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MBs! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4G ΤΗΝ SIM ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΕΩΣ 31/07

Απλώς έδειξα το μήνυμα και την ταυτότητά μου στον υπάλληλο του καταστήματος της οδού Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη). Μου έδωσε μία καινούρια πορτοκαλί multi-sim, υπέγραψα κι αυτό ήταν όλο.

Το κινητό μου είναι 3G, το Jiayu G2F.

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• This topic was unpinned, featured and pinned