Nikolas14 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 φορητότητα προς φρογκ και εχεις και τα μονόευρα πακέτα προς την ίδια εταιρία, που η κιου μετέτρεψε σε τρίευρα. Αμαν με την Frog,να εδινε και προς ολη την Cosmote τα λεπτα στο μονοευρο πακετο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς, σε λιγότερο από μία ώρα, εκπνέει ο Μάρτιος και η Q, δεν έχει ανακοινώσει παράταση, για καμία από τις προσφορές που λήγουν σήμερα: (1) Bonus ανανέωσης, (2) πακέτο 100' προς όλους με 3 ευρώ και (3) δωρεάν whatsapp. Συνήθως, μέχρι το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας ισχύος των προσφορών, ανακοίνωναν την παράτασή τους, για ακόμη ένα μήνα. Τι λέτε να γίνει? Λέτε να τις κόψουν? Αν ναι, πολύ φοβάμαι, μήπως έχουν αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στην Q, οπότε τίποτα δε θα μπορεί να τους σταματήσει. Αμα τις κοψουν παω στο F2G #Crew μαλλον.Πραγματικα ειναι κριμα,να κανει κινησεις αυτοκαταστροφης η Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αμαν με την Frog,να εδινε και προς ολη την Cosmote τα λεπτα στο μονοευρο πακετο. Εάν θα το έκανε αυτό, όλος ο ελληνικός πληθυσμός θα είχε φρογκ και κοσμοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 φορητότητα προς φρογκ και εχεις και τα μονόευρα πακέτα προς την ίδια εταιρία, που η κιου μετέτρεψε σε τρίευρα. Εγώ ακόμα 2€ βάζω. Προς όλη την Q/Wind. Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα ότι δεν έχουν καταργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Εγώ ακόμα 2€ βάζω. Προς όλη την Q/Wind. Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα ότι δεν έχουν καταργηθεί. Εννοείται ότι δεν τα έχουν καταργήσει, κρύψει τα έχουν. Πάντως, αν κάνουν καμία βλακία και χαλάσουν το πακέτο των 100' προς όλους με 3€ (το επαναφέρουν στα 60' με 3€ όπως ήταν παλιά, ή μας παρουσιάσουν κανένα νέο "πονηρό" πακέτο, του τύπου 200' προς όλους με 5€), θα γίνει κόλαση, θα φύγουμε όλοι από την Q. Και τα 100' με 3€ που δίνει λίγα είναι (150' θα έπρεπε να δίνει, για να μην πω 200'), αλλά τέλος πάντων, ας το αφήσει ίδιο τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μου ήρθε μήνυμα για 100' προς όλους με χρέωση ανά 1", με 3€. Online ενεργοποίηση στο bit.ly/3_TOALL/ Οπότε αυτό διατίθεται ακόμα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγώ ακόμα 2€ βάζω. Προς όλη την Q/Wind. Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα ότι δεν έχουν καταργηθεί. για ποιόν λόγο δεν υπάρχει στο myq τότε; Για ποιον λογο το εβγαλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εχει καποιο πρόβλημα το δίκτυο τωρα? 2 ατομα με q και δε στελνονται τα σμσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δυστυχώς, σε λιγότερο από μία ώρα, εκπνέει ο Μάρτιος και η Q, δεν έχει ανακοινώσει παράταση, για καμία από τις προσφορές που λήγουν σήμερα: (1) Bonus ανανέωσης, (2) πακέτο 100' προς όλους με 3 ευρώ και (3) δωρεάν whatsapp. Συνήθως, μέχρι το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας ισχύος των προσφορών, ανακοίνωναν την παράτασή τους, για ακόμη ένα μήνα. Τι λέτε να γίνει? Λέτε να τις κόψουν? Αν ναι, πολύ φοβάμαι, μήπως έχουν αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στην Q, οπότε τίποτα δε θα μπορεί να τους σταματήσει. Μου είπαν μόλις τώρα στο live chat, ότι οι προσφορές έχουν πάρει παράταση, μέχρι και τις 5 Μαΐου, προς εξυπηρέτηση των συνδρομητών. Πάντως, το site δεν έχει ακόμη ενημερωθεί, ούτε ανακοίνωση έχει βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) μεσα στο myq όμως για τα "νέα" πακέτα 3 ευρω ομιλιας/μηνυματων προς ολους & προς wind/q,και mb δεν υπάρχει online bonus αλλα τα μπόνους εχουν ενσωματωθεί στα πακέτα. Δηλ. εχουμε πλεον 100' προς ολους,1000' προς wind/q,1000 sms προς wind/q,600mb,90 sms και το δωρεαν whatsapp παραμένει. Edited April 1, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εννοείται ότι δεν τα έχουν καταργήσει, κρύψει τα έχουν. Πάντως, αν κάνουν καμία βλακία και χαλάσουν το πακέτο των 100' προς όλους με 3€ (το επαναφέρουν στα 60' με 3€ όπως ήταν παλιά, ή μας παρουσιάσουν κανένα νέο "πονηρό" πακέτο, του τύπου 200' προς όλους με 5€), θα γίνει κόλαση, θα φύγουμε όλοι από την Q. Και τα 100' με 3€ που δίνει λίγα είναι (150' θα έπρεπε να δίνει, για να μην πω 200'), αλλά τέλος πάντων, ας το αφήσει ίδιο τουλάχιστον. Και εγω θα θελα να δίνει πχ 1000' με 3 Ευρώ, αλλα και τα 100 που δινει , μηπως τα δινει κανεις αλλος; και μάλιστα με χρεωση σνα δευτερόλεπτο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 off-topic: καθε 2 εβδομαδες περιπου ο ανταγωνιστης της q δινει μπονους στο πακέτο των 60',άλλα τόσα στην ιδια τιμή. Δηλαδή 120' με 3 ευρω ανα δευτερόλεπτο. Βέβαια στις υπόλοιπες παροχές είναι γενικά πίσω (έχει κρατήσει ακόμα τα πακέτα του 1 ευρώ προς το ιδιο πακέτο,οχι προς όλο το δίκτυο),οπότε αν θες και άλλες παροχές εκτός ομιλίας πάλι συμφέρει η q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Και εγω θα θελα να δίνει πχ 1000' με 3 Ευρώ, αλλα και τα 100 που δινει , μηπως τα δινει κανεις αλλος; και μάλιστα με χρεωση σνα δευτερόλεπτο; :p Δε μίλησα εγώ για 1000' με 3€ και τέτοιους παραλογισμούς. Απλά λέω, ότι όταν πρωτοβγήκαν τα 100' της Q (το καλοκαίρι του 2014), οι άλλοι (CU, F2G, WU), έδιναν 200' με 5€ (με τρίλεπτη ελάχιστη χρέωση βέβαια). Τώρα, που εδώ και αρκετό καιρό, οι άλλοι έχουν ανεβάσει τα παρεχόμενα λεπτά, σε 300' προς όλους+200' προς το ίδιο δίκτυο (CU, F2G) ή 300' προς όλους+500' προς το ίδιο πακέτο (CU) με 5€. Δε θα έπρεπε να αυξήσει (τηρουμένων των αναλογιών) και η Q λίγο τις παροχές? Edited April 1, 2016 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) με βάση τις αλλαγές στο myq που εγραψα και παραπάνω,νομίζω οτι σιγά σιγά μπαίνουμε στην λογική των online πακέτων και εγκαταλείπεται (από την q) η λογική του online bonus. Στο 12200 βέβαια,υπάρχουν τα πακέτα των 3 ευρώ χωρίς το παλιό μπόνους (80' προς όλους,800 απ'ολα προς wind/q,80 sms,350 mb).Ετσι εξηγείται και η αλλαγη που ειχε γίνει στο online bonus του πακέτου προς όλους: ήταν 60' + 40' προς όλους,έγινε κάποια στιγμή 80' +20' αν θυμαμαι καλά και τώρα η offline παροχή είναι 80' προς όλους. Τα καταστήματα βέβαια κρατάνε ακόμα σαν προσφορά τα 100' προς όλους,αλλά μάλλον τα άλλα πακέτα είναι όπως στο 12200. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μίλησα εγώ για 1000' με 3€ και τέτοιους παραλογισμούς. Απλά λέω, ότι όταν πρωτοβγήκαν τα 100' της Q (το καλοκαίρι του 2014), οι άλλοι (CU, F2G, WU), έδιναν 200' με 5€ (με τρίλεπτη ελάχιστη χρέωση βέβαια). Τώρα, που εδώ και αρκετό καιρό, οι άλλοι έχουν ανεβάσει τα παρεχόμενα λεπτά, σε 300' προς όλους+200' προς το ίδιο δίκτυο (CU, F2G) ή 300' προς όλους+500' προς το ίδιο πακέτο (CU) με 5€. Δε θα έπρεπε να αυξήσει (τηρουμένων των αναλογιών) και η Q λίγο τις παροχές? δεν ανταγωνίζεται όμως η q όλους αυτούς (το f2g είναι το...αντίπαλο δέος για cu/wu) αλλά μάλλον μόνο την frog. Και προς το παρόν παρά την κατά περιόδους προσφορά των 3ευρω/120' από τον βάτραχο,η q κρατάει μόνιμο πακέτο με 80'-100' και τα υπόλοιπα σε πολύ καλύτερη τιμολόγηση σε σχέση με τις παροχές,οπότε δεν υπάρχει λόγος να αυξήσει κάτι.Αν αυξήσει τις παροχές προβλέπω και αύξηση τιμών στα πακέτα στα 4-5 ευρω,κατά την προσφιλή της συνήθεια,οπως εχει γινει στο παρελθον,οταν φτασαμε στα 3 ευρω από το 1 ευρω που είχαν τα πακέτα προς το ιδιο δίκτυο. Ας μην ξεχνάμε οτι τηρείται και μια εσωτερική ισορροπία με το f2g.Περαν της διαφορας στην ελαχιστη χρεωση,παντα η q σε παροχες και τιμολογηση διατηρείται πίσω από την "ναυαρχίδα" της καρτοκινητής της wind.Με τα τώρινα δεδομένα στο f2g δεν νομιζω η q να εχει μεγάλα περιθώρια αυξήσεων σε τιμές και παροχές. Edited April 1, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 η κιου γιγαντώθηκε λόγω των φθηνότερων πακέτων της, εαν πάει σε 5ευρα πακέτα, γυρνάμε και στο γουατς απ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 επίσημα και στο site της q δωρεάν whatsapp και επέκταση της προσφοράς του 1 γιγα και 1000' προς q με 10 ευρώ ανανέωση ως 05 Μαϊου.Επίαης δωρεαν fb για μια εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 επίσημα και στο site της q δωρεάν whatsapp και επέκταση της προσφοράς του 1 γιγα και 1000' προς q με 10 ευρώ ανανέωση ως 05 Μαϊου.Επίαης δωρεαν fb για μια εβδομάδα. Ναι, το ίδιο (παράταση μέχρι και τις 5 Μαΐου) και για το πακέτο των 100' προς όλους με 3€. Αρχικά, είχαν γράψει και για τις τρεις προσφορές, ότι θα ίσχυαν έως τις 30 Απριλίου, αλλά μετά το άλλαξαν, προφανώς επειδή την πρώτη Μαΐου έχουμε Πάσχα και ως γνωστόν, ποτέ δεν κόβονται/τροποποιούνται προσφορές κινητής, μέσα στις γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σήμερα δεν έπρεπε να λάβω το 1 giga από την 8ευρη προσφορά; Δεν ελαβα κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σήμερα δεν έπρεπε να λάβω το 1 giga από την 8ευρη προσφορά; Δεν ελαβα κάτι; Το έλαβα στις 14:28 (τότε μου ρθε το μήνυμα ,τότε μπήκε και το 1GB). Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το έλαβα στις 14:28 (τότε μου ρθε το μήνυμα ,τότε μπήκε και το 1GB). Το προηγουμενο το έλαβα 1 Μαρτίου στις 11 ηωρα το πρωί. Έως τώρα δεν έχω λάβει κάτι. Να φταίει που έχω 0 ευρώ υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγω το ελαβα κανονικα στις 11 το πρωι,νομιζω πως θελει να εχεις υπολοιπο για να λειτουργησει οχι για να το λαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγω εχω παρει 2gb αλλα μηνυμα ακομα Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 μου ήρθε μήνυμα και το ειδα και στο φβ οτι η κιου δινει δωρο φβ για 1 βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Eχω ενα νουμερο ως δεύτερο το οποιο δεν χρησιμοποιώ .. Είναι σε αυτή την "κατάσταση" . Πότε το «χάνω» ?? http://i.imgur.com/kCWrCC1.png Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 10/08/2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Υπάρχει τηλέφωνο εξυπηρέτησης Q χωρίς χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts