Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό "κατάλαβες" εσύ από το post μου;:

1΄΄ ως 3΄ χρεώνονται ως 3΄ εννοούσα αν δεν "κατάλαβες".

Μια χαρά τα 1000΄΄ "τρώγονται" σήμερα στα εναπομείναντα 690΄ (12:30 ως 23:59) και χρεώνονται ως 1000΄ !!

Ναι φιλε μου αυτο καταλαβα. Αν ειχαμε ολοι τον ιδιο τροπο σκεψης, την ιδια αντιληψη και τον ιδιο δεικτη εφιειας, δεν θα υπηρχαν τα φορουμ γιατι κανενας δεν θα ρωτουσε

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αν μετατραπεί το θέμα από Q σε μαθηματικά, έχω κάτι απορίες για ολοκληρώματα :lol:

Χαχαχαχαχα Να μην ξέρω το my phone, όταν έδινα! :lol:

Huawei Nova 5T

3λεπτη η ελάχιστη χρέωση και μετά ανά δευτερόλεπτο. Μια χαρά τα μηδενίζει κάποιος!!!

Ιδανικό για τηλεφωνάκηδες;)

Αν μετατραπεί το θέμα από Q σε μαθηματικά, έχω κάτι απορίες για ολοκληρώματα :lol:

:lol::lol::lol:

χαχαχα, ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!

Το ξεσκισαμε το θεμα.

Εγω δεν το εκανα παντως μπας και στειλει καμμια καλυτερη! Πχ. 1000 λεπτα το μηνα για ολο το 2016! :p

Πολύ καλά θα ταν!

από αγορά χρόνου μέσω κάρτας και ενώ έχει έρθει email αναγράφοντας ότι έχει γίνει επιτυχημένη συναλλαγή από την τράπεζα πειραιώς, πόση ώρα χρειάζεται να δώ τα χρήματα στον λογαριασμό για να αγοράσω πακέτο; μίλησα με το τσατ και μου είπαν μπορεί και μία ώρα.

Τελικά έπρεπε να περάσει μια ώρα.

Edited by belial
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

από αγορά χρόνου μέσω κάρτας και ενώ έχει έρθει email αναγράφοντας ότι έχει γίνει επιτυχημένη συναλλαγή από την τράπεζα πειραιώς, πόση ώρα χρειάζεται να δώ τα χρήματα στον λογαριασμό για να αγοράσω πακέτο; μίλησα με το τσατ και μου είπαν μπορεί και μία ώρα.

Τελικά έπρεπε να περάσει μια ώρα.

Σε μένα πάντα άμεσα εμφανίζονται κι έρχονται και τα ανάλογα sms στο κινητό εντός 10 δευτερολέπτων

Αν κάνω ανανέωση μέσω ίντερνετ, χσνω μόνο τα 120 λεπτά προς σταθερά με 0.30€ σε σχέση με το κατάστημα?

Αν κάνω ανανέωση μέσω ίντερνετ, χσνω μόνο τα 120 λεπτά προς σταθερά με 0.30€ σε σχέση με το κατάστημα?

Ναι,τα 120MB ή 120' σε σταθερα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ποια "120 λεπτά προς σταθερά με 0.30€" ρε παιδια;

Υπαρχεια τετοια προσφορα;

Εχω χασει επεισοδια μου φαινεται...

Ποια "120 λεπτά προς σταθερά με 0.30€" ρε παιδια;

Υπαρχεια τετοια προσφορα;

Εχω χασει επεισοδια μου φαινεται...

Αν ανανεωσεις απο καταστημα τα παιρνεις

Αρκεί να τα ζητήσεις στο κατάστημα επισημαίνοντας: "Προς σταθερά τα 120΄, εεεε; ΟΧΙ προς Wind"

Πρόσεξε....

5€ ελάχιστη "κάρτα" σε κατάστημα και -0,30€..

Αρκεί να τα ζητήσεις στο κατάστημα επισημαίνοντας: "Προς σταθερά τα 120΄, εεεε; ΟΧΙ προς Wind"

Πρόσεξε....

Ευχαριστω! Ουτε που το ηξερα αυτο.

Μηπως να βαζαμε στην πρωτη σελιδα τα πακετα που προσφερει η Q για να μπορουμε να τα βρισκουμε πιο ευκολα;

Καπου τα ειχε γραψει ενα παιδι, αλλα χαθηκαν μεσα σε αυτον τον χαμο.

Πρόσεξε....

Όχι, δεν υπάρχουν 120' προς Wind&Q στην Q. 120' προς σταθερά ή 120 MB υπάρχουν. Το μπέρδεψες με το F2G.

Όχι, δεν υπάρχουν 120' προς Wind&Q στην Q. 120' προς σταθερά ή 120 MB υπάρχουν. Το μπέρδεψες με το F2G.

Έχεις δίκιο.

120΄σταθερά Ή 120ΜΒ στην Q με -0,30€

120΄σταθερά Ή 120΄προς Wind στο f2go με -0,30€

Αν δε ζητήσετε (στο κατάστημα) ποιό από τα 120 θέλετε, βάζουν default χωρίς άλλη ερώτηση σε σας.

Πχ στο f2go default είναι τα 120 προς Wind.

Έχεις δίκιο.

120΄σταθερά Ή 120ΜΒ στην Q με -0,30€

120΄σταθερά Ή 120΄προς Wind στο f2go με -0,30€

Αν δε ζητήσετε (στο κατάστημα) ποιό από τα 120 θέλετε, βάζουν default χωρίς άλλη ερώτηση σε σας.

Πχ στο f2go default είναι τα 120 προς Wind.

Υπάρχει σκοπιμότητα που δε δίνουν 120' προς Wind&Q με 0,30 ευρώ στην Q: Αν τα έδιναν, πολλοί χρήστες θα καλύπτονταν και δε θα αναγκάζονταν ν'αγοράσουν το πακέτο - νταβατζιλίκι με τα 1000' προς Wind&Q με 3 ευρώ το οποίο, να μην ξεχνιόμαστε, κάποτε (στις παλιές καλές εποχές της πραγματικά οικονομικής Q), έδινε 400' προς Wind&Q με 1 ευρώ.

Μετά απο αίτημα μου, μέσω f2g.gr μου έδωσαν τα 120 προς σταθερά...

Μετά απο αίτημα μου, μέσω f2g.gr μου έδωσαν τα 120 προς σταθερά...

Ρε παιδιά, αφήστε το F2G, εδώ μιλάμε για την Q.

Υπάρχει σκοπιμότητα που δε δίνουν 120' προς Wind&Q με 0,30 ευρώ στην Q: Αν τα έδιναν, πολλοί χρήστες θα καλύπτονταν και δε θα αναγκάζονταν ν'αγοράσουν το πακέτο - νταβατζιλίκι με τα 1000' προς Wind&Q με 3 ευρώ το οποίο, να μην ξεχνιόμαστε, κάποτε (στις παλιές καλές εποχές της πραγματικά οικονομικής Q), έδινε 400' προς Wind&Q με 1 ευρώ.

Kαι γιατί δεν αγοράζεις με 2 ευρώ από το 12200 τα 600' προς Q/Wind;

Εχω την εντύπωση ότι τα 600΄με 2€ είναι μόνο προς Q

Εχω την εντύπωση ότι τα 600΄με 2€ είναι μόνο προς Q

Είναι και προς Wind.

OK, πήρα τα 120 λεπτά προς σταθερά.

Τις 2 ώρες προς όλους, που έδωσαν σε μερικούς πριν λίγες μέρες, πως θα τις πάρουμε και μεις οι πιστοί και συχνοί πελάτες της wind?

Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι τα πακέτα των 2 ευρώ, θα υπάρχουν για πολύ ακόμα στο μενού του 12200? Πρώτα τα έβαλαν στην κατηγορία "άλλα πακέτα", ύστερα τα έβγαλαν τελείως από το site και την εφαρμογή? Είναι η ιδέα μου, ότι πολύ σύντομα θα τα καταργήσουν εντελώς?

ζήτησα μέσω fb εαν μπορούν να μου δώσουν κι εμενα την προσφορά των 200λεπτών προς όλους κάθε μήνα για 6μηνες αλλά έφαγα πόρτα.

Μου ειπαν πως ειναι για περιορισμένα νουμερα.

Χθες το έλαβε στο νούμερό της κ η μητέρα μου. Εγω δυστυχώς οχι.

[ f i l i p p o s ]

Καλησπέρα σε όλους

Πήγα σήμερα σε κατάστημα wind στον κορυδαλλο για φορητότητα από κοσμοτε σε q και μου είπαν 10 ευρώ για την φορητότητα!!Έχω χάσει επεισόδια ή έπεσα σε απατεώνες του συγκεκριμένου καταστηματος;;

• This topic was unpinned, featured and pinned