Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, γνωριζει καποιος καταστημα που εχει δωρεαν αντικατασταση σε καρτα 4g?

Εχω περασει απο αρκετα και πραγματικα η ενημερωση των υπαλληλων ειναι τραγικη. Αλλος δε ξερει καν αν ειναι 4g οι καρτες, αλλος δεν ξερει αν και ποτε θα ερθουν κλπ. Σημερα το πιο τραγικο που μου ειπε ενας μολις πηγα αφου ειχε διαθεσιμη μια καρτα σχετικα καινουρια και δεν ηξερε αν ειναι 4g ειναι οτι ηθελε και 5 ευρω για αντικατασταση. Αφου λοιπον τον εβαλα κ πηρε τηλ στα κεντρικα ενας αλλος προφανως ασχετος του ειπε οτι δεν ισχυει αυτη η προσφορα για q. :eek:

Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας ενημερωσει. Παντως οσες φορες εχω χρειαστει κατι τη wind οι ανθρωποι μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι παντελως ασχετοι.

Καλησπερα παιδια, γνωριζει καποιος καταστημα που εχει δωρεαν αντικατασταση σε καρτα 4g?

Εχω περασει απο αρκετα και πραγματικα η ενημερωση των υπαλληλων ειναι τραγικη. Αλλος δε ξερει καν αν ειναι 4g οι καρτες, αλλος δεν ξερει αν και ποτε θα ερθουν κλπ. Σημερα το πιο τραγικο που μου ειπε ενας μολις πηγα αφου ειχε διαθεσιμη μια καρτα σχετικα καινουρια και δεν ηξερε αν ειναι 4g ειναι οτι ηθελε και 5 ευρω για αντικατασταση. Αφου λοιπον τον εβαλα κ πηρε τηλ στα κεντρικα ενας αλλος προφανως ασχετος του ειπε οτι δεν ισχυει αυτη η προσφορα για q. :eek:

Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας ενημερωσει. Παντως οσες φορες εχω χρειαστει κατι τη wind οι ανθρωποι μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι παντελως ασχετοι.

Σχετικά με τη χρέωση των καρτών sim, που οι "πονηρήδηδες" υπάλληλοι και καταστηματάρχες αναφέρουν, δείτε τη συνημμένη εικόνα. Μπορεί κάποιος να πάει στην επίσημη ιστοσελίδα της wind και να το δει. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, να το επιβεβαιώσω, ακριβώς για τα λεγόμενα που γράφεις.

Huawei Nova 5T

Εγώ την άλλαξα στο κατάστημα της Κηφισίας, δίπλα στα κεντρικά. Εννοείται δωρεάν.

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Κι εχεις κανονικα 4g?

Επισης παιδια σχετικα με αυτα που γραφει στην σελιδα της wind, μπορεις να τους τα δειξεις αλλα αυτο μπορουν να σου απαντησουν "εσυ εχεις q ομως".

Οι ανθρωποι ειναι πανασχετοι

Κι εχεις κανονικα 4g?

Επισης παιδια σχετικα με αυτα που γραφει στην σελιδα της wind, μπορεις να τους τα δειξεις αλλα αυτο μπορουν να σου απαντησουν "εσυ εχεις q ομως".

:lol::lol: Η εξυπηρετηση στα καταστηματα ειναι οντως τραγικη.

Πες την αλήθεια.. Το επιεικώς το ξέχασες! :lol:

Και να ήταν μόνο αυτοί....

Huawei Nova 5T

Καλημέρα,

Έχω LG G3 με Android 4.4.2. Έκανα σήμερα την αλλαγή κάρτας σε 4g, στις επιλογές δικτύων όμως, μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα (χωρίς δηλαδή επιλογή LTE). Από το κατάστημα της wind, μου είπαν πως πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε lollipop για να το δω. Γνωρίζει κανείς αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο; δε θα ήθελα για την ώρα να πάω σε lollipop..

[ATTACH]58012[/ATTACH]

Oukitel K6000 Pro

LG G3

μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα?Δηλαδη αν στην frog αγορασω με 5 ευρω 500mb και δεν τα χρησιμοποιησω ολα σε ενα μηνα,τοτε αυτα δεν διαγραφονται?Και ποση διαρκεια εχουν δηλαδη?Ισχυει το ιδιο και με sms/λεπτα ομιλιας?

Ο chrisos έγραψε αυτό που ισχύει.

Εγώ έχω ένα κινητό με δύο κάρτες. Στην μια έχω μια sim της frog. Κάθε μήνα βάζω ένα πακέτο με 5€ και μου δίνει 500 mb αλλά ποτέ δεν τα καταναλώνω. Αυτή την στιγμή έχω περισσότερα από 1200 mb τα οποία και θα τα χρησιμοποιήσω πιθανότατα το καλοκαίρι στις διακοπές.

Βέβαια το πακέτο της Q που δίνει 400 mb με 2€ συμφέρει περισσότερο.

εχει χρησιμοποιησει κανεις την Q στο εξωτερικο;

τι γινεται με το roaming;

δεν ειχα ποτε καρτοκινητο εξω και καθε συμβουλη θα ηταν ευπρόσδεκτη ;)

εχει χρησιμοποιησει κανεις την Q στο εξωτερικο;

τι γινεται με το roaming;

δεν ειχα ποτε καρτοκινητο εξω και καθε συμβουλη θα ηταν ευπρόσδεκτη ;)

http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/upiresies/periagogi/

πολυ ωραια :D

δεν περιμενα τοσο αναλυτικα προγραμματα και τοσα πακετακια, η αληθεια ειναι οτι για χωρες της ΕΕ μπορουμε μια χαρα να χρησιμοποιουμε το κινητο...:up:

θα παει η κορη εκδρομη με το σχολειο, Σερβια - Ουγγαρια

Θυμαμαι και απο πιο παλια οτι η Σερβια ήταν "φαρμακειο"

δεν περιμενα τοσο αναλυτικα προγραμματα και τοσα πακετακια, η αληθεια ειναι οτι για χωρες της ΕΕ μπορουμε μια χαρα να χρησιμοποιουμε το κινητο...:up:

Η Σερβία παραμένει φαρμακείο καθώς είναι στην Ζώνη 5.

Η Ουγγαρία είναι Ζώνη 1 και όντως δεν είναι απαγορευτική η χρήση.

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Αρχικό μήνυμα από Vasileios

http://www.wind.gr/gr/q/up...ies/periagogi/

Η κορη εχει smartphone ή tablet; Το καλυτερο ειναι να μιλατε μεσω skype ή Viber οταν θα ειναι στο ξενοδοχειο και να μην χρεωνεστε τοσο πολυ.Αμα βρει και δικτυα wi-fi σε καφε και λοιπα να μπαινει απο κει αμα μπορει.Παραλληλα η Wind/Q με τοσα μηνυματα που στελνει για τα πακετα,bonus,προσφορες θα σε χρεωσει χοντρα το sms.Μια φορα στην τουρκια η μητερα μου ειχε βαλει ενα 20αρικο καρτα(F2G) για να μιλαμε και σε μια μερα πανε απο μηνυματα της Wind τα οποια ερχονταν με 1€ χρεωση νομιζω στην περιαγωγη... :/

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εκτός απο το skype , μπορεί να χρησιμοποιήσει και το voip με ελληνικό νούμερο για εισερχόμενες κλησεις. Τέτοιο έχω εγώ, με καλούν στο σταθερό voip νούμερο και μιλώ στο κινητό είτε είμαι ελλάδα είτε εξωτερικό.

[ f i l i p p o s ]

υφισταμενο συμβολαιο στη wind. θα ακυρωθει για να γινει q

θα πληρωσουμε για τη νεα σιμ; ή ειναι δωρεαν;

ποσες μερες διαρκει η μεταβαση;

υφισταμενο συμβολαιο στη wind. θα ακυρωθει για να γινει q

θα πληρωσουμε για τη νεα σιμ; ή ειναι δωρεαν;

ποσες μερες διαρκει η μεταβαση;

Πας σε κατάστημα και κάνεις αίτηση ακύρωσης σε καρτοκινητό Q. Η νέα SIM που θα σου δοθεί είναι δωρεάν και η διαδικασία για να ολοκληρωθεί παίρνει 30 ημέρες και πάνω.

οντως θα γινει καρτοκινητο σε 30+ μερες.

ΑΛΛΑ πρεπει πρωτα να παει σε f2go και μετα αν θελησει να γινει φορητοτητα στην q.

ποσες μερες διαρκει αυτη η μεταφορα;

οντως θα γινει καρτοκινητο σε 30+ μερες.

ΑΛΛΑ πρεπει πρωτα να παει σε f2go και μετα αν θελησει να γινει φορητοτητα στην q.

ποσες μερες διαρκει αυτη η μεταφορα;

Όχι δεν είναι απαραίτητο να γίνει F2G πρώτα. Μπορούσαν να κάνουν εξαρχής αίτηση μεταφοράς σε Q. Βέβαια μικρό το κακό διότι μπορείς μετά την ενεργοποίηση να ζητήσεις αλλαγή σε Q η οποία γίνεται άμεσα.

στο καταστημα wind της περιοχης μου, ακρη δε βγαζεις.... ;) μενει ανοιχτο μονο και μονο γιατι δεν εχει αλλο κοντα του. τεσπα.

αφου γινεται αμεσα η αλλαγη δε μας πειραζει :)

Η κορη εχει smartphone ή tablet; Το καλυτερο ειναι να μιλατε μεσω skype ή Viber οταν θα ειναι στο ξενοδοχειο και να μην χρεωνεστε τοσο πολυ.Αμα βρει και δικτυα wi-fi σε καφε και λοιπα να μπαινει απο κει αμα μπορει.Παραλληλα η Wind/Q με τοσα μηνυματα που στελνει για τα πακετα,bonus,προσφορες θα σε χρεωσει χοντρα το sms.Μια φορα στην τουρκια η μητερα μου ειχε βαλει ενα 20αρικο καρτα(F2G) για να μιλαμε και σε μια μερα πανε απο μηνυματα της Wind τα οποια ερχονταν με 1€ χρεωση νομιζω στην περιαγωγη... :/

εισαι σιγουρος οτι πληρωνεις και για τα εισερχομενα SMS οταν εισαι εκτος;

παλια δε θυμαμαι να χρεοναν τα μνμ, βεβαια ειχα παντα συμβολαιο και ενδεχομενως να μην το ειχα προσεξει.

Βεβαια και στους καταλογους της Q δεν φαινεται κατι, μονο για τα εξερχομενα μνμ πληρωνεις

http://www.wind.gr/files/1/Q_v3/roaming/2159_TIMOKATALOGOS_fin_2.pdf

Δεν χρεωνεσαι για τα εισερχομενα sms οταν βρισκεσαι εκτος Ελλαδας.

Καλημέρα,

Έχω LG G3 με Android 4.4.2. Έκανα σήμερα την αλλαγή κάρτας σε 4g, στις επιλογές δικτύων όμως, μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα (χωρίς δηλαδή επιλογή LTE). Από το κατάστημα της wind, μου είπαν πως πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε lollipop για να το δω. Γνωρίζει κανείς αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο; δε θα ήθελα για την ώρα να πάω σε lollipop..

[ATTACH]58012[/ATTACH]

Τα ιδια και εγω αλλα με το optimus G με 4.1.2. Ωστοσο αλλοι με cosmote εχουν κανονικα 4G με τη συγκεκριμενη συσκευη που δειχνει οτι δεν φταιει η rom αλλα οι ρυθμισεις της wind.

Περιοχη κεντρου Λάρισας,

3G Q

4,93 download

4,22 upload

http://prntscr.com/6hhf6c

wifi otenet

10,52 download

0,73 upload

http://prntscr.com/6hhhl8

ειναι καλες οι τιμες για το 3G;

θα μετρησω και καπου που μου βγαζει την ενδειξη "Ε"

χωρις να ξερω καλα ποια νουμερα ειναι αποδεκτα, μου κανει εντυπωση η χαμηλη τιμη upload του οτενετ

εισαι σιγουρος οτι πληρωνεις και για τα εισερχομενα SMS οταν εισαι εκτος;

παλια δε θυμαμαι να χρεοναν τα μνμ, βεβαια ειχα παντα συμβολαιο και ενδεχομενως να μην το ειχα προσεξει.

Βεβαια και στους καταλογους της Q δεν φαινεται κατι, μονο για τα εξερχομενα μνμ πληρωνεις

http://www.wind.gr/files/1/Q_v3/roaming/2159_TIMOKATALOGOS_fin_2.pdf

<

,και παλι καλυτερα αμα ειναι σερβια,να μιλατε μεσω skype-viber.Αυστρια και κανονικα μπορειτε,αφου ειναι στην ζωνη 1.

Edited by Vasileios
Μορφοποίηση Παραπομπών. Παρακαλώ μην τροποποιείτε αυτά που παραπέμπετε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• This topic was unpinned, featured and pinned