kouerti Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Ειχες δικιο φιλε @Pppe ..... Απο την στιγμή που πήρε την κατηφόρα, δεν την σταματάει τίποτε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 25 minutes ago, kalitexnis_g said: Να λες συγκεκριμένα ποιοι είναι οι ορισμένοι που ξεκινάνε το σπαμάρισμα.. Ναι, θα σου στέλνω τα επόμενα posts μου για να τα εγκρίνεις και, μετά την άδειά σου, θα τα ανεβάζω. Μήπως στις "εντολές" σου περιλαμβάνται και όλα τα posts μου στα νήματα αυτού του forum? 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 On 18/2/2023 at 1:00 ΜΜ, rebel1 said: Κούρασες μεγάλε.... Παρακουρασες Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εγώ προτεινω να ηρεμήσουν όλοι. Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ένα μέλος με ρωτησε πού υπάρχουν φτηνότερες λυσεις (ως απάντηση στο σχόλιο μου ότι έγινε ακριβή η Q). Πάνω στη συζήτηση (σε όλα τα τοπικς) είναι αναπόφευκτο να ξεφύγουμε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 42 minutes ago, makap said: Ναι, θα σου στέλνω τα επόμενα posts μου για να τα εγκρίνεις και, μετά την άδειά σου, θα τα ανεβάζω. Μήπως στις "εντολές" σου περιλαμβάνται και όλα τα posts μου στα νήματα αυτού του forum? Πλάκα πλάκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εμένα αυτό με τα 15 μερα με κούρασε. Λέω να παω κατά cu μεριά. Έχει ένα πακέτο combo που με συμφέρει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 20 minutes ago, aplos73 said: Εμένα αυτό με τα 15 μερα με κούρασε. Λέω να παω κατά cu μεριά. Έχει ένα πακέτο combo που με συμφέρει. Πρόσεξε μην είναι εκείνο που ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει. Κάνε μια ερώτηση στο τοπικ του cu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 8 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Δεν μιλάμε όμως για παιχνίδι τύχης στην προκειμένη περίπτωση.. Να λες συγκεκριμένα ποιοι είναι οι ορισμένοι που ξεκινάνε το σπαμάρισμα.. Ναι σωστά το λες, δεν είναι παιχνίδι τύχης, ατυχές το παράδειγμα. Δεν παύει όμως να είναι παιχνίδι και όχι πακέτο ή προσφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 8 ώρες πριν, johnnykap1 said: Ναι σωστά το λες, δεν είναι παιχνίδι τύχης, ατυχές το παράδειγμα. Δεν παύει όμως να είναι παιχνίδι και όχι πακέτο ή προσφορά. Είναι πακέτο, είναι και προσφορά. Τώρα παιχνίδι με την έννοια του παιχνιδιού δεν το λες.. παίζεις το ίδιο ακριβώς για ένα τεταρτάκι καθε βδομάδα 🤣🤣 κανένα ενδιαφέρον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Καλημέρα!Σήμερα δε μπορώ να καλέσω απο το κινητό μου , όμως μπορούν να με καλέσουν!Μόλις ενεργοποίησα το Volte λύθηκε το πρόβλημα!Μένω Λάρισα , έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα , να υποθέσω είναι θέμα προσωρινό κάποιας κεραίας? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Αν είχε πέσει εντελώς το 2G/3G και δεν έχεις ενεργοποιημένο το volte τότε δεν έχεις και καθόλου κλήσεις, εισερχόμενες ή εξερχόμενες. Άρα μάλλον κάποιο διαφορετικό πρόβλημα υπάρχει που μπορεί να είναι της κεραίας ή του δικτύου και δεν εμφανίζεται σε καθαρό 4G (με volte). Ποιος ξέρει... Από την άλλη δεν έχεις κάποιο όφελος να κρατάς το volte κλειστό, το αντίθετο, οπότε αφού δουλεύει ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Συνήθως το έχω απενεργοποιημένο,δε εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία?Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα με το σήμα μου και γι αυτό δε το έχω ενεργό.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 (edited) Καμία σχέση, εκτός αν κλείνεις το 4G και γυρνάς σε 2G. Το δίκτυο 4G μεταφέρει δεδομένα και δεν έχει ξεχωριστά κανάλια για φωνή. Το volte επιτρέπει να περνάει φωνή πάνω από τα δεδομένα (σαν voip αλλά πολύ πιο δεμένο). Η κίνηση της φωνής είναι απείρως μικρότερη από την κίνηση όταν βλέπεις ένα βιντεάκι ας πούμε, οπότε αν δεν σε ενοχλεί η ιδέα της "ακτινοβολίας" των δεδομένων 4g, δεν πρέπει να σε πειράζει για κλήσεις. Edited February 21, 2023 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 2g και αλουμινόχαρτο στο κεφάλι η μόνη λύση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 18 ώρες πριν, spiliot said: Καμία σχέση, εκτός αν κλείνεις το 4G και γυρνάς σε 2G. Το δίκτυο 4G μεταφέρει δεδομένα και δεν έχει ξεχωριστά κανάλια για φωνή. Το volte επιτρέπει να περνάει φωνή πάνω από τα δεδομένα (σαν voip αλλά πολύ πιο δεμένο). Η κίνηση της φωνής είναι απείρως μικρότερη από την κίνηση όταν βλέπεις ένα βιντεάκι ας πούμε, οπότε αν δεν σε ενοχλεί η ιδέα της "ακτινοβολίας" των δεδομένων 4g, δεν πρέπει να σε πειράζει για κλήσεις. Κατάλαβα φίλε μου, δε το έχω ψάξει να πω την αλήθεια γι'αυτό και ρωτάω!Σήμερα πάντως το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει , θα κοιτάξω να δω μην έχει κάποιο θέμα το κινητό μου.. 1 Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Αυριο το επόμενο καουνταουν. Να δούμε εάν θα συνεχίσει να δίνει 15ημερα, παρολο που έφαγε πολυ κράξιμο στο φβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 6 minutes ago, kouerti said: Αυριο το επόμενο καουνταουν. Να δούμε εάν θα συνεχίσει να δίνει 15ημερα, παρολο που έφαγε πολυ κράξιμο στο φβ. κρίμα γιατί ήταν πολύ καλό countdown αυτό με τα 500' κ 5gb. δεκαπενθήμερο countdown δεν έχω βάλει ποτέ κ ούτε πρόκειται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Countdown Full GB 4.5 GB € 4.5 Διάρκεια 30 ημέρες ενεργοποίηση μέχρι αύριο στις 17:00 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 ευρώ και γιγαμπαιτ. Ε δε τους λες κ φθηνούς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 3 minutes ago, hercoulis said: ευρώ και γιγαμπαιτ. Ε δε τους λες κ φθηνούς. εδώ κ καιρό.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 53 minutes ago, diplo said: Countdown Full GB 4.5 GB € 4.5 Διάρκεια 30 ημέρες ενεργοποίηση μέχρι αύριο στις 17:00 Πριν 10 μέρες είχε 6,5GB με 4,5€. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 28 minutes ago, hercoulis said: ευρώ και γιγαμπαιτ. Ε δε τους λες κ φθηνούς. Αφού είναι για 30 ημέρες καλά είναι..... 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 16 minutes ago, bbbb said: Αφού είναι για 30 ημέρες καλά είναι..... Η πλάκα θα είναι να μην δώσουν τίποτα για το 3ημερο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 1 minute ago, kalitexnis_g said: Η πλάκα θα είναι να μην δώσουν τίποτα για το 3ημερο.. Σιγά μη δώσουν.. Η wind απο ανέκαθεν δεν έδινε δωρεάν. Πολύ σπάνια Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 4 minutes ago, kalitexnis_g said: Η πλάκα θα είναι να μην δώσουν τίποτα για το 3ημερο.. γιατί έδωσε πέρσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts