gpapas640 Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 4 ώρες πριν, nickolasemp said: Εγώ το προηγούμενο δεν το πήρα των 15 ημερών πάντως. Αυτό εδώ, μόνο και μόνο επειδή έχω ήδη data λόγω κονέ τπ πήρα, ειδάλλως θα περίμενα. Να υποθέσω ότι το επόμενο θα είναι: [3 GB με 3€] ή το [250' προς όλους & 500 MB με €4]; Τελευταία το ίντερνετ άρχισε να αραιώνει, και αν δεν κάνω λάθος έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα, όποτε το βλέπω χλωμό να ξαναδώσει. Νομίζω το επόμενο θα είναι200' προς όλους+200' προς Wind/Q+250MB με 4€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Φίλη μου έκανε αίτηση ακύρωσης του κιου φι και της απάντησαν άσχετες πληροφοριες. Θέλουν να το κλείσουν το κιου παιδια, φυγετε να σωθείτε... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 26 minutes ago, Mobileras said: Φίλη μου έκανε αίτηση ακύρωσης του κιου φι και της απάντησαν άσχετες πληροφοριες. Θέλουν να το κλείσουν το κιου παιδια, φυγετε να σωθείτε... Edit: δεν έχουν καν ποστάρει για το σημερινό καουνταουν στο Facebook... Υπό διάλυση... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 33 minutes ago, Mobileras said: Edit: δεν έχουν καν ποστάρει για το σημερινό καουνταουν στο Facebook... Υπό διάλυση... Γιατί, τι είναι το Facebook; Είναι υποχρεωτικό να ποσταρει εκεί; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 13 minutes ago, p_k said: Γιατί, τι είναι το Facebook; Είναι υποχρεωτικό να ποσταρει εκεί; Πάντα ποσταρουν σε κάθε καουνταουν... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Quote 1GB & 3000Λ ΠPOΣ Q ΔΩPEAN ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ! ANANEΩΣE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY AΠO 12€ EΔΩ https://wn.gr/Qwebtopup KAI KEPΔIΣE TA! IΣXYEI ΓIA THN 1H ANANEΩΣH TOY MHNA AΠO 12€ KAI ANΩ! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ https://wn.gr/epik Τι έγινε; Ελάχιστο πλεον όριο τα 12€ για να πάρεις το bonus ανανέωσης; (απο τα 10€) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Το θεμα είναι ότι δωρεάν εννοει αφού σου φάνε τα 1,7€ + 0,30€ για να σου δώσει το bonus, εφόσον φυσικά δεν έχεις κάνει απενεργοποιηση του q fee.. Αν το έχεις κάνει , κανονικά δεν πρέπει να σου δώσει το δωρεάν bonus αλλά επειδή είναι Q θα το δώσει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 (edited) 3 minutes ago, bbbb said: Το θεμα είναι ότι δωρεάν εννοει αφού σου φάνε τα 1,7€ + 0,30€ για να σου δώσει το bonus, εφόσον φυσικά δεν έχεις κάνει απενεργοποιηση του q fee.. Αν το έχεις κάνει , κανονικά δεν πρέπει να σου δώσει το δωρεάν bonus αλλά επειδή είναι Q θα το δώσει. εχω απενεργοποιησει το Qfree , οπότε πλεον για να πάρεις το bonus χρειάζεται ελάχιστο ποσό τα 12€ το 1,7€ αφορά το εβδομαδιαίο bonus , τουλάχιστον έτσι έλεγε σ' εμένα οταν τα τράβηξε, πριν το απενεργοποιήσω. Άσχετο bonus αυτό. Edited January 17, 2022 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 Βάζοντας 10€ (χωρίς να εχεις απενεργοποιήσει το 1,70€) , το χρεώνεσαι κανονικά. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 19 ώρες πριν, makap said: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά έχω μπερδευτεί με τον τρόπο παρουσίασης. Το like θα δοθεί, αλλά μπορείς να διευκρινίσεις, έστω και με συμνομογραφίες, σε ποιες μέρες αντιστοιχούν ποια. Κάθε γραμμή είναι και ένα countdown. Βάζω την ημερομηνία αρχής του (την διάρκεια την έχεις εσύ, αρκεί να κοιτάξεις τις ημερομηνίες που κοιτάς με κάθε πλήρη ημερομηνία) και το countdown που είχε. Γιατί να χρησιμοποιείες συντομογραφία; Σού δίνω την πλήρη ημερομηνία 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 Αυτο γιατι εξαφανιστηκε; Το ειχα υποτιθεται για 12 μηνες και τωρα 2 μερες που κοιταζω εχει εξαφανιστεί απο την σελιδα μου και απο το απ. Δεν εχουν περασει 12 μηνες, μονο 7. Ισχυε με ανανεωση απο 10 ευρω. Τωρα ισχυει και απλα εβγαλαν την εικονα ή το εκοψαν παρα την υποσχεση για 12μηνο;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 On 17/1/2022 at 2:20 ΜΜ, gpapas640 said: Τελευταία το ίντερνετ άρχισε να αραιώνει, και αν δεν κάνω λάθος έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα, όποτε το βλέπω χλωμό να ξαναδώσει. Νομίζω το επόμενο θα είναι200' προς όλους+200' προς Wind/Q+250MB με 4€ Σκετο data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 1 hour ago, GREGORYMO said: Σκετο data. Countdown battles 😎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 16 minutes ago, gpapas640 said: Countdown battles 😎 Το θέμα δεν είναι να λες κάτι και ότι κάτσει, αλλά γιατί το λες. Λέω data με την λογική ότι το άλλο countdown θα είναι για 1 ημέρα και συνήθως τότε είναι data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 5 minutes ago, GREGORYMO said: Το θέμα δεν είναι να λες κάτι και ότι κάτσει, αλλά γιατί το λες. Λέω data με την λογική ότι το άλλο countdown θα είναι για 1 ημέρα και συνήθως τότε είναι data. Ναι βρε, πιο πολύ ήθελα περιγράψω το ότι προβλέπουμε το επόμενο. Τώρα που το λες, αν δώσει το επόμενο την Παρασκευή, θα μπορούσε να ειναι και data. Μακάρι να επανενταχθούν τα data countdown σε τακτική βάση και όχι 1 φορα το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Καλημερα σε ολους . Χθες τελικα καταφερα να κανω την μεταφορα απο Cosmote σε Qcard. Σημερα ή αυριο θα ενεργοποιηθω. Τι πρωτοκανω μετα..? Μου ειπαν αρχικα για χρειαζεται να βάλω 15€ μεσω της εφαρμογης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 14 ώρες πριν, haralabosG said: Καλημερα σε ολους . Χθες τελικα καταφερα να κανω την μεταφορα απο Cosmote σε Qcard. Σημερα ή αυριο θα ενεργοποιηθω. Τι πρωτοκανω μετα..? Μου ειπαν αρχικα για χρειαζεται να βάλω 15€ μεσω της εφαρμογης... 1. Νομίζω το βασικότερο είναι να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι ή όχι το bonus ανανέωσης (αλλιώς "ΚΙΟΥ ΦΙ"). Ανάλογα με το ποσό της ανανέωσης που θα κάνεις, έχεις ένα bonus, όμως θα σου αφαιρείται αυτόματα το ποσό των 1,70€ σε κάθε ανανέωση. Τσέκαρε τα bonus εδώ: https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pio-ine-to-bonus-pou-kerdizo-se-ananeosi-chronou-omilias Αν δεν το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις την απενεργοποιηση του bonus στέλνοντας στο Messenger της Q ή στη φόρμα επικοινωνιαςτης Wind 2. Το δεύτερο θέμα που πιθανότατα θα συναντήσεις είναι το daily Internet. Η Q μπορεί "τραβήξει" ίντερνετ ανά πάσα στιγμή από το κινητό σου, ακόμα και αν έχεις κλειστά τα δεδομένα του κινητού σου. Αν αυτό συμβεί ενώ εσύ δεν έχεις κάποια MB διαθέσιμα από κάποιο πακέτο, αυτόματα θα σου αφαιρεθούν 2€ από την κάρτα σου. Για να το αποφύγεις αυτό υπάρχουν δύο τρόποι, κατά τη γνώμη μου Είτε θα φροντίσεις να έχεις πάντοτε ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο δεδομένων, είτε θα πρέπει να ζητήσεις την να σου ενεργοποιήσουν φραγή δεδομένων στη γραμμή σου (δηλ δε θα έχεις καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ από την κάρτα σου). 3. Μιας και είσαι καινούργιος είναι καλή ευκαιρία να πάρεις το ΚΟΝΕ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: https://www.myq.gr/gr/support/paketa-ipiresies/ti-ine-to-q-kone Για αυτό υπάρχει ξεχωριστό νήμα, μπορείς να ρωτήσεις εκεί αν σε ενδιαφέρει. 4. Αν θες απενεργοποιείς και τη χρέωση από 5ψηφια. Στέλνεις SMS: "STOP"στο 1213. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Εάν θα μιλάει πολύ προς άλλο κιου, τον συμφέρει να μην ακυρώσει το κιου φι. Επίσης μπορεί να αποφύγει το κιου φι χωρίς να το ακυρώσει, ανανεώνοντας κατά τη διάρκεια ενεργου καουνταουν, που έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει από 6 εώς 9 ευρώ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 η μεταφορά αριθμού από f2g σε q γίνεται μόνο σε κατάστημα wind? είναι δωρεάν ακόμα; υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάπως ηλεκτρονικα; γιατί όταν παω στο site στη φορητότητα σε q δε βγαζει το wind πάροχο στη φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων. Επίσης αν γινει η φορητότητα θα δικαιούμαι κονε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, gpapas640 said: 1. Νομίζω το βασικότερο είναι να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι ή όχι το bonus ανανέωσης (αλλιώς "ΚΙΟΥ ΦΙ"). Ανάλογα με το ποσό της ανανέωσης που θα κάνεις, έχεις ένα bonus, όμως θα σου αφαιρείται αυτόματα το ποσό των 1,70€ σε κάθε ανανέωση. Τσέκαρε τα bonus εδώ: https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pio-ine-to-bonus-pou-kerdizo-se-ananeosi-chronou-omilias Αν δεν το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις την απενεργοποιηση του bonus στέλνοντας στο Messenger της Q ή στη φόρμα επικοινωνιαςτης Wind 2. Το δεύτερο θέμα που πιθανότατα θα συναντήσεις είναι το daily Internet. Η Q μπορεί "τραβήξει" ίντερνετ ανά πάσα στιγμή από το κινητό σου, ακόμα και αν έχεις κλειστά τα δεδομένα του κινητού σου. Αν αυτό συμβεί ενώ εσύ δεν έχεις κάποια MB διαθέσιμα από κάποιο πακέτο, αυτόματα θα σου αφαιρεθούν 2€ από την κάρτα σου. Για να το αποφύγεις αυτό υπάρχουν δύο τρόποι, κατά τη γνώμη μου Είτε θα φροντίσεις να έχεις πάντοτε ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο δεδομένων, είτε θα πρέπει να ζητήσεις την να σου ενεργοποιήσουν φραγή δεδομένων στη γραμμή σου (δηλ δε θα έχεις καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ από την κάρτα σου). 3. Μιας και είσαι καινούργιος είναι καλή ευκαιρία να πάρεις το ΚΟΝΕ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: https://www.myq.gr/gr/support/paketa-ipiresies/ti-ine-to-q-kone Για αυτό υπάρχει ξεχωριστό νήμα, μπορείς να ρωτήσεις εκεί αν σε ενδιαφέρει. 4. Αν θες απενεργοποιείς και τη χρέωση από 5ψηφια. Στέλνεις SMS: "STOP"στο 1213. Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Αρχικα μου φαινεται πιο πολυπλοκη η διαδικασια ανανέωσης συγκριτικα με την Cosmokarta. Για να μην κουραζω εαν ενεργοποιησω το Q Star Huge auto (15€) που με καλυπτει πληρως θα εχω 5Gb και 1000' προς ολους καθε μηνα...? Τι ποσο απαιτει ?(15€+1,7€ για να παρω το bonus?) Edited January 20, 2022 by haralabosG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 (edited) 15+φπα+1,70+0,30 (χρέωση wind σε κάθε ανανέωση) Νομίζω ότι είναι 3,5gb (το μπόνους που γράφει έχει ήδη προστεθει) Edited January 20, 2022 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 5 ώρες πριν, eirrr said: η μεταφορά αριθμού από f2g σε q γίνεται μόνο σε κατάστημα wind? είναι δωρεάν ακόμα; υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάπως ηλεκτρονικα; γιατί όταν παω στο site στη φορητότητα σε q δε βγαζει το wind πάροχο στη φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων. Επίσης αν γινει η φορητότητα θα δικαιούμαι κονε; Γίνεται μόνο από κατάστημα και είναι δωρεάν. Για το κονέ μάλλον δε γίνεται καθώς και ότι πρέπει να έχεις έρθει από φορητότητα ή νέο αριθμό ωστόσο μπορείς να ρωτήσεις στο Messenger ή στη φόρμα επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 10 ώρες πριν, haralabosG said: Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Αρχικα μου φαινεται πιο πολυπλοκη η διαδικασια ανανέωσης συγκριτικα με την Cosmokarta. Για να μην κουραζω εαν ενεργοποιησω το Q Star Huge auto (15€) που με καλυπτει πληρως θα εχω 5Gb και 1000' προς ολους καθε μηνα...? Τι ποσο απαιτει ?(15€+1,7€ για να παρω το bonus?) 19€ χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 (edited) Με δέκα ευρώ δε πλήρωσαμε τίποτα σε νεαρή ηλικία!!!! Πήραμε 500 προς όλους 2 γιγα δώρο και 3000 προς Q μόνο το 0,3 πλήρωσαμε Ουτε 1,70 ούτε φόρο Ειχαμε βεβαια απενεργοποιήσει το q fee. Απλά ενημερώνω Edited January 21, 2022 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 Eυχαριστώ για τις οδηγιες. Εβαλα 13€ χθες βραδυ και το καθαρο ποσο που πιστωθηκε ειναι 9,93€..Να υποθέσω αφαιρέθηκε 1,7€ που ειναι το Qfee και τα αλλα φοροι ? Ενδιαφέρον ειδα το QCombo στα 11,20€. Τι ποσο πρεπει να βαζω? Με το QCone που μου εστειλε ενας συμφορμήτης και τα αλλα bonuς εχω ~17Gb χωρις να εχω ακομα αγορασει καποιο πακετο.. Καλο ΣΚ με χιονοπολεμο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts