Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, cu2goup said:

Απόδειξη παραπληροφόρησης είναι αυτά που γράφεις.

Μιλάμε για την ανανέωση του παλιού qvip το οποίο ανανεώνουμε με τα ίδια χρήματα είτε μέσω app , είτε μέσω συνεργάτη.

Σου τα έχω πει 100 φορές και συνεχίζεις το 🎻 σου..

Και δεν έχεις καν Qvip και συνεχίζεις να λες την αποψάρα σου και να παραπληροφορείς με ψέματα.

Πιο πανω έγραψα αυτά που λες. Μετά στο τελευταίο ποστ έγραψα για νέους πελατες. Έχεις μπερδευτεί και με κατηγορείς αδίκως για παραπληροφορηση. 

• Απαντήσεις 36,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Η προσφορα vip πιστευτε οτι θα συνεχιστεί σε όσους δεν έκαναν ανανεωση όπως γινεται με το 250GB + Απεριοριστα;

24 minutes ago, VIPdriver said:

Πιο πανω έγραψα αυτά που λες. Μετά στο τελευταίο ποστ έγραψα για νέους πελατες. Έχεις μπερδευτεί και με κατηγορείς αδίκως για παραπληροφορηση. 

Οπότε πρέπει να μυρίσουμε τα νύχια μας για να ξέρουμε πότε λες για παλιούς και πότε για νέους ε; Ενώ κατά τα άλλα το θέμα μας τελευταία είναι οι παλιοί πελάτες. Δεν βγαίνει άκρη. Καλή συνέχεια.

20 ώρες πριν, cu2goup said:

Ενώ στο cu το αντίστοιχο το έχουν ως πακέτο που απλώς πρέπει να έχεις το υπόλοιπο για να το ενεργοποιήσεις..

Δηλαδή αυτό που λες ειναι οτι στο εμφανίζει ως πακετο στο my cu app, δηλ μπορείς να κάνεις ανανεώσεις στην καρτα 99€,  εχεις ταυτόχρονα ολα τα οφέλη της ανανέωσης (cu shake, εξτρα gb, efood κλπ)  και πληρώνεις και τους επόμενους 12 μηνες απο αυτο?

Για να δούμε, σε 1.5 μήνα που μου λήγει το 6μηνο cu black friday που πήρα, θα μου βγάλει κι εμένα; (μέχρι τώρα δεν...)

1 hour ago, gilbaba said:

Για να δούμε, σε 1.5 μήνα που μου λήγει το 6μηνο cu black friday που πήρα, θα μου βγάλει κι εμένα; (μέχρι τώρα δεν...)

Δεν νομίζω να σου βγάλει την ετήσια προσφορά ως επιλογή. Εγώ έχω ήδη το ετήσιο και μου το βγάζει για την επόμενη χρονιά.

Edited by cu2goup

10 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν νομίζω να σου βγάλει την ετήσια προσφορά ως επιλογή. Εγώ έχω ήδη το ετήσιο και μου το βγάζει για την επόμενη χρονιά.

Όχι το ετήσιο, ας μου βγάλει αυτο που πήρα εγω το 6μηνο...

On 26/4/2026 at 2:02 ΜΜ, VIPdriver said:

Οσο η νόβα χρειάζεται συνεργάτες, άρα μεσάζοντα, αρα κατι πρέπει να κερδίσει ο μεσάζοντας, δεν θα ρίξει ποτέ τις τιμές. 

Απόδειξη αυτών που γραφω είναι οτι απο νοβα το παιρνεις 99 ενω απο συνεργατη 120. 

Όσο η Νοβα χρειάζεται συνεργάτες, αυτό θα σημαίνει οτι δε μπορεί να μαζέψει μόνη της την πελατεία που θέλει, άρα θα δίνει προσφορές στους συνεργάτες. Να σου θυμίσω ότι την προσφορά του ετήσιου την έδωσε για πρώτη φορά μόνο σε συνεργατες. Για την πτώση των τιμών σε παραπέμπω στο καρτέλ, όσο υπάρχει αυτό η αγορά σε θα λειτουργήσει ποτέ όπως υπολογίζεις.

Η αύξηση της τιμής που αναφέρεις στην πραγματικότητα δε λέει τίποτα διότι τα ετήσια αυξήθηκαν και στους 3 παρόχους. Αντίθετα η διατήρηση της τιμής στα 99€ μόνο για ανανέωση της προσφοράς μέσω app (και όχι για νέους πελάτες, κάτι που δε βγάζει νόημα αφού χαμηλή τιμή δίνουμε συνήθως στους νέους πελάτες, όχι σε υφιστάμενους) μάλλον μας λέει ότι η Nova θέλει να δει ποιους πελάτες του ετήσιου μπορεί να τους αποκόψει από τους συνεργάτες, πετώντας το τυράκι μέσω του app.

Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε, εγώ προβλέπω του χρόνου οι συνεργάτες πρακτικά να εξαφανίζονται και το ετήσιο να δίνεται για ανανέωση μέσω του app σε πολύ λιγότερους και με μια υπολογίσιμη αύξηση στην τιμή του, πιθανώς και πετσοκομμα παροχών όπως έκανε η Vodafone.

Edited by gpapas640

4 minutes ago, gpapas640 said:

Όσο η Νοβα χρειάζεται συνεργάτες, αυτό θα σημαίνει οτι δε μπορεί να μαζέψει μόνη της την πελατεία που θέλει, άρα θα δίνει προσφορές στους συνεργάτες

Δεν υπάρχει εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που να μην έχει συνεργάτες. Καμία. 

1 minute ago, evang.t said:

Δεν υπάρχει εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που να μην έχει συνεργάτες. Καμία. 

Βασικα, η Νοβα μονο franchise καταστήματα έχει. 

7 minutes ago, gpapas640 said:

Όσο η Νοβα χρειάζεται συνεργάτες, αυτό θα σημαίνει οτι δε μπορεί να μαζέψει μόνη της την πελατεία που θέλει, άρα θα δίνει προσφορές στους συνεργάτες. Να σου θυμίσω ότι την προσφορά του ετήσιου την έδωσε για πρώτη φορά μόνο σε συνεργατες. Για την πτώση των τιμών σε παραπέμπω στο καρτέλ, όσο υπάρχει αυτό η αγορά σε θα λειτουργήσει ποτέ όπως υπολογίζεις.

Η αύξηση της τιμής που αναφέρεις στην πραγματικότητα δε λέει τίποτα διότι τα ετήσια αυξήθηκαν και στους 3 παρόχους. Αντίθετα η διατήρηση της τιμής στα 99€ μόνο για ανανέωση της προσφοράς μέσω app (και όχι για νέους πελάτες, κάτι που δε βγάζει νόημα αφού χαμηλή τιμή δίνουμε συνήθως στους νέους πελάτες, όχι σε υφιστάμενους) μάλλον μας λέει ότι η Nova θέλει να δει ποιους πελάτες του ετήσιου μπορεί να τους αποκόψει από τους συνεργάτες, πετώντας το τυράκι μέσω του app.

Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε, εγώ προβλέπω του χρόνου οι συνεργάτες πρακτικά να εξαφανίζονται και το ετήσιο να δίνεται για ανανέωση μέσω του app σε πολύ λιγότερους και με μια υπολογίσιμη αύξηση στην τιμή του, πιθανώς και πετσοκομμα παροχών όπως έκανε η Vodafone.

Ο λογος που το εδωσε το ετήσιο σε "καποιους" συνεργατες ειναι το αντιστοιχο που εδωσε πρωτος ο βατραχος (στα 2 καταστηματα συνεργατες φρογκ). Πιο ευκολο θα ηταν για τη νοβα να το δωσει σε ολους μεσω εφαρμογης. Οι συνεργατες ηταν αφαντοι μεχρι που ξεκινησαν τα απεριοριστα με 99ε. Και μετά το ιδιο εκανε και η βονταφον σε συνεργατες μόνο. 

22 minutes ago, VIPdriver said:

Ο λογος που το εδωσε το ετήσιο σε "καποιους" συνεργατες ειναι το αντιστοιχο που εδωσε πρωτος ο βατραχος (στα 2 καταστηματα συνεργατες φρογκ). Πιο ευκολο θα ηταν για τη νοβα να το δωσει σε ολους μεσω εφαρμογης. Οι συνεργατες ηταν αφαντοι μεχρι που ξεκινησαν τα απεριοριστα με 99ε. Και μετά το ιδιο εκανε και η βονταφον σε συνεργατες μόνο. 

Έδωσες μόνος σου την απάντηση. Η νοβα επέλεξε να μη δώσει την προσφορά των 99€ σε όλους μέσω της εφαρμογής, αλλά μέσω συνεργατών.

4 minutes ago, gpapas640 said:

Έδωσες μόνος σου την απάντηση. Η νοβα επέλεξε να μη δώσει την προσφορά των 99€ σε όλους μέσω της εφαρμογής, αλλά μέσω συνεργατών.

Στην 1η περίπτωση (μεσω εφαρμογης) θα το μαθαιναν ΟΛΟΙ.

ΥΓ: εννοείται οτι η νοβα επέλεξε. Ποιος θα επελεγε, ο συνεργάτης;

20 minutes ago, gpapas640 said:

Εδώ που τα λέμε ο κόσμος δεν ξέρει καν την Q. Οπότε και να έδινε σε όλα τα Q το ετήσιο, λίγα πράγματα είχε να περιμένει.

Ουσιαστικά μέσω των συνεργατών και της διαφήμισης στα social, ξαναέγινε σε κάποιο βαθμό η Q γνωστή λόγω του ετήσιου.

Οπότε η Nova πέτυχε τον σκοπό της χρησιμοποιώντας τους συνεργάτες.

Όλοι ρωτούσαν ποια εταιρεία είναι πίσω από το Qvip. 😂😂

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Μου θύμισες έναν υπάλληλο της wind πριν από κάπου 5-6 χρόνια που έψαχνα να γυρίσω ένα free2go σε Q που μου είχε πει ότι δεν έχει κάρτες sim γιατί όλη η Ελλάδα τρέχει να πάρει Q με τις φοβερές προσφορές που έχει και δε προλαβαίνουν. Γέλαγαν και τα πλακάκια.

Η wind/nova την q την έχει χεσμένη από τότε που την αγόρασε, σιγά μην ήθελε να την κάνει γνωστή. Το ετήσιο το έδωσαν σε q ακριβώς για να μη συνδεθεί με το f2g και τους χαλάσει τις ακριβές τιμές. Την q τη "ρίχνουν" και αύριο άμα θέλουν και δε θα το καταλάβει κανείς.

Edited by spiliot

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Στην 1η περίπτωση (μεσω εφαρμογης) θα το μαθαιναν ΟΛΟΙ.

ΥΓ: εννοείται οτι η νοβα επέλεξε. Ποιος θα επελεγε, ο συνεργάτης;

Λέω ότι η νοβα επέλεξε με την έννοια οτι έκρινε ότι μέσω των συνεργατών θα πετύχαινε τον σκοπό της, σε σχέση με το να το έδινε σε όλους ηλεκτρονικά.

Μην ξεχνάς ότι οι προσφορές είναι εξαιρέσεις του καρτέλ. Αν η νοβα έδινε τέτοια προσφορά φάτσα φόρα σε όλους οι άλλοι 2 θα της τραβούσαν το αυτί. Μέσω συνεργατών είναι πιο "διακριτική" η προσφορά.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εδώ που τα λέμε ο κόσμος δεν ξέρει καν την Q. Οπότε και να έδινε σε όλα τα Q το ετήσιο, λίγα πράγματα είχε να περιμένει.

Ουσιαστικά μέσω των συνεργατών και της διαφήμισης στα social, ξαναέγινε σε κάποιο βαθμό η Q γνωστή λόγω του ετήσιου.

Οπότε η Nova πέτυχε τον σκοπό της χρησιμοποιώντας τους συνεργάτες.

Ο κόσμος ακόμα τη βγάζει με τα κανονικά πακέτα.

Edited by gpapas640

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Ο κόσμος ακόμα τη βγάζει με τα κανονικά πακέτα

Στην δουλειά ξέρω γύρω στα 15 άτομα νόβα και Q. Οι 12 έχουν ακριβούτσικα συμβόλαια και οι 3 έχουν καρτοκινητά που βάζουν 15€ τον μήνα και κάνουν ελάχιστες κλήσεις χωρίς πακέτα. Κανείς δεν ξέρει εφαρμογές και προσφορές.

3 ώρες πριν, gpapas640 said:

Λέω ότι η νοβα επέλεξε με την έννοια οτι έκρινε ότι μέσω των συνεργατών θα πετύχαινε τον σκοπό της, σε σχέση με το να το έδινε σε όλους ηλεκτρονικά.

Μην ξεχνάς ότι οι προσφορές είναι εξαιρέσεις του καρτέλ. Αν η νοβα έδινε τέτοια προσφορά φάτσα φόρα σε όλους οι άλλοι 2 θα της τραβούσαν το αυτί. Μέσω συνεργατών είναι πιο "διακριτική" η προσφορά.

Ο κόσμος ακόμα τη βγάζει με τα κανονικά πακέτα.

Ε ναι. Θα την πάτησαν με το 1€. 

9 minutes ago, Konsta_ntina said:

Στην δουλειά ξέρω γύρω στα 15 άτομα νόβα και Q. Οι 12 έχουν ακριβούτσικα συμβόλαια και οι 3 έχουν καρτοκινητά που βάζουν 15€ τον μήνα και κάνουν ελάχιστες κλήσεις χωρίς πακέτα. Κανείς δεν ξέρει εφαρμογές και προσφορές.

Πράγματι. Και όταν τους λες την κατάσταση της αγοράς, βλέπεις ένα δισταγμό, θα δούμε, κλπ. Ενώ θέλουν να φύγουν από την ακρίβεια, δε το κάνουν. Έχει φάση 😄

16 minutes ago, Konsta_ntina said:

Δεν έχω πετύχει μέχρι σήμερα κάποιον που χρησιμοποιεί το καρτοκινητό όπως το χρησιμοποιούσαν το 1995, δηλαδή χωρίς πακέτο, απλώς ξοδεύοντας μονάδες (που λέγαμε κάποτε). Το πιο τραγικό που ξέρω είναι άτομα (όχι ηλικιωμένα, γύρω στα 45) που πηγαίνουν στο κατάστημα, βάζουν 15 ευρώ το μηνα και τους ενεργοποιούν ένα πακέτο επί τόπου .

Κάποιοι λένε ότι αυτή η μερίδα των τυφλοσουρτηδων "χρηματοδοτεί" τις προσφορές που τσιμπάνε όσοι ψάχνονται. Μπορεί να είναι κι έτσι.

7 minutes ago, hercoulis said:

Ε ναι. Θα την πάτησαν με το 1€. 

Τι εννοείς;

Edited by gpapas640

2 γυναίκες αμέσως που μου ήρθαν στο μυαλό, τα παιδιά τους δεν λογάνε από πακέτα και την βγάζουν με πέντε κλήσεις στο κινητό. Μετά σταθερό. 
Η μία που της εξήγησα τι φάση, οκ αλλά δεν…

# Με την ανανέωση του ενός ευρού, θα τους τράβηξαν το αυτί οι άλλοι δύο 

Εκτός και αν ήταν μόνο κράχτης. 

Edited by hercoulis

7 ώρες πριν, hercoulis said:

Πράγματι. Και όταν τους λες την κατάσταση της αγοράς, βλέπεις ένα δισταγμό, θα δούμε, κλπ. Ενώ θέλουν να φύγουν από την ακρίβεια, δε το κάνουν. Έχει φάση 😄

Εμένα άμα τους λέω για ετήσιο, φορητότητα κλπ, μου λένε πως δουλεύω για τη Vodafone και τη Nova..

"Αλλιώς πού τα ξέρεις όλα αυτά";;

😂😂😂

Edited by cu2goup

56 minutes ago, cu2goup said:

μου λένε πως δουλεύω για τη Vodafone και τη Nova..

"Αλλιώς πού τα ξέρεις όλα αυτά";;

😂😂😂

Αυτό είναι ολοφάνερο, πασιφανές και αυτονόητο, το οποίο καταλαβαίνει ο καθένας χωρίς αμφιβολία...

1 hour ago, VIPdriver said:

Αυτό είναι ολοφάνερο, πασιφανές και αυτονόητο, το οποίο καταλαβαίνει ο καθένας χωρίς αμφιβολία...

Τώρα αυτό δεν πιάνει, γιατί το λές εσύ, που είναι γνωστο ότι είσαι ο Φανερός Πράκτωρ Βάτραχος! 😆

13 minutes ago, cu2goup said:

Πού βρήκες τόσες λέξεις με τόσο διαφορετική σημασία; 

ξεκάθαρο, προφανές και οφθαλμοφανές (θες κι'άλλα; )

On 27/4/2026 at 11:16 ΜΜ, gpapas640 said:

Το πιο τραγικό που ξέρω είναι άτομα (όχι ηλικιωμένα, γύρω στα 45) που πηγαίνουν στο κατάστημα, βάζουν 15 ευρώ το μηνα και τους ενεργοποιούν ένα πακέτο επί τόπου .

Μην το θεωρείς τραγικό. 
Υπάρχουν κ αυτοί που προσπαθούν να διατηρούν την τεχνολογική ενσωμάτωση σε χαμηλά επίπεδα και να δίνουν προτεραιότητα στο δια ζώσης λόγω κοινωνικοποίησης και διατήρησης προσωπικών σχέσεων (τύπου εμπιστοσύνης) με τους υπαλλήλους.

Ο άνθρωπος είναι πολύπλοκο ον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει μέσα στην ψυχούλα του ο καθένας. 

[ f i l i p p o s ]

1 hour ago, filippos said:

Υπάρχουν κ αυτοί που προσπαθούν να διατηρούν την τεχνολογική ενσωμάτωση σε χαμηλά επίπεδα και να δίνουν προτεραιότητα στο δια ζώσης λόγω κοινωνικοποίησης και διατήρησης προσωπικών σχέσεων (τύπου εμπιστοσύνης) με τους υπαλλήλους.

Ο άνθρωπος είναι πολύπλοκο ον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει μέσα στην ψυχούλα του ο καθένας. 

καλα τα λες, αλλα ο κανονας -απο οτι τουλαχιστον βλεπω εγω:

τα ατομα αυτα ειναι φοβικα με την τεχνολογια και εχουν πολυ χρονο για ξοδεμα

αλλοιως μαθαινεις, σπας το κεφαλι σου και μαθαινεις ειτε εισαι 10 ειτε 80

On 27/4/2026 at 11:16 ΜΜ, gpapas640 said:

Δεν έχω πετύχει μέχρι σήμερα κάποιον που χρησιμοποιεί το καρτοκινητό όπως το χρησιμοποιούσαν το 1995, δηλαδή χωρίς πακέτο, απλώς ξοδεύοντας μονάδες (που λέγαμε κάποτε).

εδω αγαπητε.

δεν βαζω πακετα και χρεισιμοποιοω call back (voipalot, telz) για τις κλησεις μου. δεδομενα εχω απο το φοιτικο τζαμπα

οταν θελω να κανω συντομη βιαστικη κληση χρησιμοποιω το κυπριακο μου (0.09 το λεπτο) ή το ελληνικο inter-telekom κινητο μου (0.10 το λεπτο)

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.