Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, cu2goup said:

Τελικά έκανα κανονικό λογαριασμό με username και password κατόπιν συζήτησης στο τσατ και μου το έβγαλε κανονικά. Δεν βλέπω λογική αλλά έγινε.

Εμένα και χωρίς λογαριασμό μου τα βγάζει κανονικά 

Vodafone The only scam company you can trust 

• Απαντήσεις 36,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

31 minutes ago, Dimitris_15 said:

Εμένα και χωρίς λογαριασμό μου τα βγάζει κανονικά 

Μα και εμένα σε άλλους αριθμούς. Ένας έτρωγε το κόλλημα! 🙂

2 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Όχι δεν μου την δέχεται η μόνη εταιρεία για την ώρα που δέχεται την καρτα μου είναι η Vodafone 

Ισως μια λυση είναι να ανοιξεις μια payzy/snappi/revolut για να την χρησιμοποιήσεις στη nova και να τη φορτιζεις απο την καρτα σου.

Ξενης τραπεζας να υποθέσω?

Edited by kmpatra

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Τελικά έκανα κανονικό λογαριασμό με username και password κατόπιν συζήτησης στο τσατ και μου το έβγαλε κανονικά. Δεν βλέπω λογική αλλά έγινε.

Εμένα μου το έκανε αυτό σε νέο νούμερο f2g. Μπήκα από laptop στην ιστοσελίδα και έκανα login, όχι με username και password, αλλά με κωδικό μιας χρήσης από το κινητό. Εβαλα και email και έτσι ξεκλείδωσε και μου έδειξε τα ποσά ανανέωσης.
ΥΓ. Δώσε μωρή Wind!!! :classic_biggrin:

4 ώρες πριν, kmpatra said:

Ισως μια λυση είναι να ανοιξεις μια payzy/snappi/revolut για να την χρησιμοποιήσεις στη nova και να τη φορτιζεις απο την καρτα σου.

Ξενης τραπεζας να υποθέσω?

Όχι Eurobank

On 8/4/2026 at 7:22 ΜΜ, dalvik said:

Παρήγγειλα νέα sim από το site η οποία ενεργοποιήθηκε από την Δευτέρα.
Μέχρι σήμερα ο αριθμός δεν έχει λάβει την προσφορά με τα 99€ απεριόριστα.
Για όσους ενδιαφέρονται, δεν υπάρχει κάποιο μπανερ "μόνο για σένα" στο myQ άρα μάλλον εμφανίστηκε σε μερικούς παλιούς συνδρομητές η προσφορά και δεν ισχύει σε νέους αριθμούς...

Η ανανέωση των προσωπικών προσφορων γινεται σε συγκεκριμενη περιοδο (κυριως στο τέλος της πρωτης εβδομάδας καθε μηνα) κι εφόσον εχει γινει αποδεκτή η επικοινωνια για προσφορές στις ανάλογες ρυθμίσεις. Η εμφάνιση των προσφορών, τουλάχιστον οπως το παρατηρω εγω αρκετα χρόνια,ξεκιναει κυριως οταν δεν υπάρχει ανανέωση (ανω των 13€ θα ελεγα) για καιρο. Στο νεο νουμερο αν δεν γινει εστω μια, δεν παιρνει μπρος η διαδικασία. Αρα θέλει ακομα υπομονή για να εμφανιστει το "δωράκι".

Η προσφορά των 99 πρώτη φορά μπηκε εκει, ως 30/4. Τι θα γίνει μετά κανείς δεν ξερει, με τον νεο "κυκλο" ανανέωσης των προσφορών θα φανει σε νεους και παλιούς αν θα ξαναδωθει. Οπότε εκτιμω οτι νεο νουμερο πριν το Μάιο δεν θα δει τίποτα.

Edited by kmpatra

16 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Μακάρι η Nova να υποστηρίξει σύντομα το Google payments ωστε να μπορεί να υποστηρίξει και την δικιά μου κάρτα όπως η Vodafone 

τι εννοείς; Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και δεν το κάνει η NOVA? δεν κατάλαβα; Δεν εχει αριθμό η κάρτα σου?

Εγώ έχω Q-vip μια χαρά όλα λειτουργούν με google pay/wallet/payments. Αν καταλαβαίνω τι λες. Και πληρώνω με nfc χωρίς να ανοιγω καν το wallet και βλέπω ιστορικό πληρωμών και όλα. Τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί σε σένα δεν κατάλαβα;

η

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

13 minutes ago, keysmith said:

τι εννοείς; Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και δεν το κάνει η NOVA? δεν κατάλαβα; Δεν εχει αριθμό η κάρτα σου?

Εγώ έχω Q-vip μια χαρά όλα λειτουργούν με google pay/wallet/payments. Αν καταλαβαίνω τι λες. Και πληρώνω με nfc χωρίς να ανοιγω καν το wallet και βλέπω ιστορικό πληρωμών και όλα. Τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί σε σένα δεν κατάλαβα;

η

Εγώ έχω f2g. Από την εφαρμογή όταν θέλω να κάνω ανανέωση μου ζητάει κάρτα. Δεν έχει επιλογή για G-pay (δηλαδή να πληρώσεις μέσω των καρτών που έχεις αποθηκευμένες στο google wallet). Εκεί λογικά ο συμφορουμίτης έχει αποθηκέυσει την Europbank κάρτα του και θα ήθελε να μπορεί να την χρησιμοποιείσεi μέσω αυτού του τρόπου.
Βεβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού έχει κανονική ελληνική κάρτα δεν του την "παίρνει" η εφαρμογή Qapp. 
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η κάρτα του να είναι συνδεδεμένη σε λογαριασμό που δεν ειναι στο όνομα του οπότε σε κάθε άυλη χρέωση να του ζητάει κωδικό μιας χρήσης που δεν έρχεται στο δικό του κινητό αλλά σε αυτου που ανήκει ο λογαριασμός στον οπόιο χρεώνει η "κάρτα". Στο google wallet αν την περάσεις μέσα μια φορά με επαλήθευση στοιχείων μετά δεν σου ζητάει συνέχεια κωδικό μια χρήσης, απλά στέλνει ειδοποίηση μόλις γινεται η χρέωση.

25 minutes ago, opmgls said:

Εγώ έχω f2g. Από την εφαρμογή όταν θέλω να κάνω ανανέωση μου ζητάει κάρτα. Δεν έχει επιλογή για G-pay (δηλαδή να πληρώσεις μέσω των καρτών που έχεις αποθηκευμένες στο google wallet). Εκεί λογικά ο συμφορουμίτης έχει αποθηκέυσει την Europbank κάρτα του και θα ήθελε να μπορεί να την χρησιμοποιείσεi μέσω αυτού του τρόπου.
Βεβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού έχει κανονική ελληνική κάρτα δεν του την "παίρνει" η εφαρμογή Qapp. 
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η κάρτα του να είναι συνδεδεμένη σε λογαριασμό που δεν ειναι στο όνομα του οπότε σε κάθε άυλη χρέωση να του ζητάει κωδικό μιας χρήσης που δεν έρχεται στο δικό του κινητό αλλά σε αυτου που ανήκει ο λογαριασμός στον οπόιο χρεώνει η "κάρτα". Στο google wallet αν την περάσεις μέσα μια φορά με επαλήθευση στοιχείων μετά δεν σου ζητάει συνέχεια κωδικό μια χρήσης, απλά στέλνει ειδοποίηση μόλις γινεται η χρέωση.

Εχω είναι στο δικο μου το Όνομα ή κάρτα δηλαδη το θέμα μου είναι βαζω σωστά τα στοιχεία πατάω ανανέωση Χρόνου μου έρχεται η ειδοποίηση κανονικά κανω την επαλήθευση και δεν περνάει θα σου δείξω τώρα τι εννοώ 

Screenshot_20260410_121813_myQ.thumb.jpg.8b2d85b9e4431e4971feb0b069097b2d.jpg

Αυτό μου βγάζει σε προσπάθεια ανανέωσης 

Δηλαδη αν είχε επιλογή για G-Pay όπως έχει η Vodafone που υποστηρίζει πλέον την καρτα μου μια χαρά θα ήμουν τώρα 

Καλά αυτό το G-Pay πρέπει να το υποστήριξη και η cosmote 

Τσεκαρε μεσα απο το app της τραπεζας σου για το τι αγορες μπορεις να κανεις με την καρτα σου, σε Ελλαδα και εξωτερικο, online,ορια, κλπ. Οταν πας να βαλεις τα στοιχεια καρτας χειροκινητα, δεν σου εμφανιζει ενα σαν banner με τις καρτες που εχεις το google wallet; Εμενα τις εμφανίζει, επιλεγεις και συμπληρωνονται αυτοματα ο αριθμος και εσυ βαζεις ληξη και cvc. Και το ονοματεπωνυμο ακριβως οπως πανω στην καρτα

Αν δεν στο κανει,δες τις ρυθμισεις του wallet

Edited by r31134

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

34 minutes ago, Dimitris_15 said:

Εχω είναι στο δικο μου το Όνομα ή κάρτα δηλαδη το θέμα μου είναι βαζω σωστά τα στοιχεία πατάω ανανέωση Χρόνου μου έρχεται η ειδοποίηση κανονικά κανω την επαλήθευση και δεν περνάει θα σου δείξω τώρα τι εννοώ 

Screenshot_20260410_121813_myQ.thumb.jpg.8b2d85b9e4431e4971feb0b069097b2d.jpg

Αυτό μου βγάζει σε προσπάθεια ανανέωσης 

Δηλαδη αν είχε επιλογή για G-Pay όπως έχει η Vodafone που υποστηρίζει πλέον την καρτα μου μια χαρά θα ήμουν τώρα 

Καλά αυτό το G-Pay πρέπει να το υποστήριξη και η cosmote 

Γνώμη μου είναι να μιλήσεις τηλεφωνικά με εκπρόσωπο της τράπεζας και να παραπονεθείς που απορριπτεται η πληρωμή. Αυτοί θα το ψάξουν λίγο να βρουν που κολλάει. 

Γράφεις το όνομα κατόχου με τους ίδιους αγγλικούς χαρακτήρες όπως πάνω στην κάρτα;η απόρριψη από την τράπεζα έρχεται, όχι από την Q

Edited by Don_VitoCorleone

On 8/4/2026 at 7:22 ΜΜ, dalvik said:

Παρήγγειλα νέα sim από το site η οποία ενεργοποιήθηκε από την Δευτέρα.
Μέχρι σήμερα ο αριθμός δεν έχει λάβει την προσφορά με τα 99€ απεριόριστα.
Για όσους ενδιαφέρονται, δεν υπάρχει κάποιο μπανερ "μόνο για σένα" στο myQ άρα μάλλον εμφανίστηκε σε μερικούς παλιούς συνδρομητές η προσφορά και δεν ισχύει σε νέους αριθμούς...

Μαζι με τη σιμ είχε καρτα ανανέωσης 15€ ή μπήκαν τα λεφτά απευθείας μέσα οταν ενεργοποιήθηκε η σύνδεση?

12 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Γράφεις το όνομα κατόχου με τους ίδιους αγγλικούς χαρακτήρες όπως πάνω στην κάρτα;η απόρριψη από την τράπεζα έρχεται, όχι από την Q

Ναι 

Καλησπέρα,

Θα πάω στην Τουρκία και έχω Q. Τι χρεώσεις υπάρχουν; Τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω; Τι με συμφέρει;

Ευχαριστώ.

Δε σε συμφέρει τίποτα από ελληνικό δίκτυο. Αν το κινητό σου είναι συμβατό με esim θα βρεις πακέτα ξένων παροχων μόνο με ίντερνετ σε καλή τιμή να κάνεις τη δουλειά σου

2 ώρες πριν, barca10 said:

Καλησπέρα,

Θα πάω στην Τουρκία και έχω Q. Τι χρεώσεις υπάρχουν; Τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω; Τι με συμφέρει;

Ευχαριστώ.

Κλείσ' το και άνοιξέ το μόλις επιστρέψεις!! 😂😂

Ρίξε μια ματιά στα πακέτα roaming ζώνης Α.

https://www.myq.gr/gr/paketa/periagogi/

Καλύτερα πάρε μία τοπική σιμ τουριστική.. ρίξε μία ματιά εδώ..

https://travel.vodafone.com/el/our-destinations/turkey

Edited by cu2goup

Έως 5GB η esim για Τουρκία της revolut είναι φτηνότερη 

4 ώρες πριν, barca10 said:

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ.

Και μια συμβουλή, ακόμη, από τις πολλές φορές που έχω επισκεφθεί την Τουρκία.

Εάν δεν θέλεις να χρεωθείς και να αδειάσει το υπόλοιπό σου, βάλε το κινητό στο "αεροπλάνο" και βγάζε το όταν βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο ή όπου αλλού βρίσκεις wifi.

34 minutes ago, makap said:

Εάν δεν θέλεις να χρεωθείς και να αδειάσει το υπόλοιπό σου, βάλε το κινητό στο "αεροπλάνο" και βγάζε το όταν βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο ή όπου αλλού βρίσκεις wifi.

Δεν χρειαζεται να βγεις απο το "airplane mode" για να ενεργοποιησεις το wifi.

Από 30/06 καταργούνται τα λεπτά ομιλίας προς εξωτερικό σε όλα τα πακέτα Q Star;

Βαφτίζουν το κρέας (κύρια παροχή) σε ψάρι (bonus) κι ύστερα αναφέρουν ότι από 30/06 σταματάει το "bonus"  

Καταλαβαίνω καλά;

image.thumb.png.3abda833fe5a284e51a982b4b7bdc991.png

source: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-kartokinhths-07-04-2026

Edited by user_one

1 ώρα πριν, makap said:

Δεν υπήρξε κανένα ζήτημα όταν τη γυρνούσα οδικώς για 10 μέρες με το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία. Απλά δεν έκανα και δεν έλαβα καμία κλήση, είχα όμως σήμα κινητής και έμπαινα στο ίντερνετ από όποιο wifi έβρισκα χωρίς να χρεωθώ οτιδήποτε.

1 hour ago, Don_VitoCorleone said:

Δεν υπήρξε κανένα ζήτημα όταν τη γυρνούσα οδικώς για 10 μέρες με το τηλέφωνο σε κανονική λειτουργία. Απλά δεν έκανα και δεν έλαβα καμία κλήση, είχα όμως σήμα κινητής και έμπαινα στο ίντερνετ από όποιο wifi έβρισκα χωρίς να χρεωθώ οτιδήποτε.

Τα είπες ΟΛΑ.

Τι θα έκανες αν σε καλούσε οποιοσδήποτε και ειδικά από το σπίτι σου?

@barca10

θελει μεγαλη προσοχη το κινητο στην Τουρκια, διοτι και ελαχιστα να κανεις το λαθος μα μπεις στο ιντερνετ θα σου φαει πολλα ευρω (δεν ξερω στην q τι κοφτη εχει αλλα στην voda εχει 60+ ευρω απο οτι εχω ακουσει)

συνιστω:

κλεισιμο στα συνορα και ξαναανοιγμα στην επιστοφη

ή

μεγαλη προσοχη και αλλαγη ΟΠΩΣΔΟΠΟΤΕ το APN σε κατι ακυρο -και δοκιμη οτι δεν συνδεεται απο Ελλαδα- ετσι θα βλεπεις αν σε καλει καποιος, θα μπορεις να το παρεις με viber απο ξενοδοχειο ή να στειλεις ενα μηνυμα

η λυση e-sim καλυτερα σε δευτερο κινητο και η δημιουργια hot spot δεν ειναι ασχημη λυση

αν το κινητο δεν δεχεται e-sim μπορεις να δοκιμαζεις https://www.9esim.com ή κατι παρομοιο. Υπαρχουν και φτηνοι κλωνοι, που σε μενα τουλαχιστον δουλευουν ΟΚ. 

για esim κοιτα https://esimdb.com/turkey

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 ώρες πριν, makap said:

Τα είπες ΟΛΑ.

Τι θα έκανες αν σε καλούσε οποιοσδήποτε και ειδικά από το σπίτι σου?

Δεν πήγα κρυφά από το σπίτι μου. Κι αν είχα πάει κρυφά το να κλείσω τον αριθμό για 10 μέρες δεν μοιάζει έξυπνο. Πολύ απλά δεν εκτελείς κλήση και δεν σηκώνεις κλήση και δε χρεώνεσαι . Επειδή όμως εκτός ξενοδοχείων και καταστημάτων που σου δίνουν wifi δεν έχεις ίντερνετ δεν είναι άσχημο να δεις μια εισερχόμενη που δεν θα απαντήσεις και δε θα χρεωθείς για να επικοινωνήσεις αργότερα μέσω ίντερνετ. Δεν χρεώνεσαι απλά γιατί είσαι στο δίκτυο με περιαγωγή και δεν υπάρχει λόγος να κλείσεις τον αριθμό