Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, filippos said:

Μα είναι έγκλημα να μην έχεις κάνει εκτροπή κλήσεων σε άλλο νούμερο... αφου απεριόριστες ειναι οι κλήσεις.

Εντάξει αλλά όταν το νούμερο αυτό το έχεις πάρει μόνο για αυτή τη δουλειά, δεν πάει το μυαλό σου πως θα σε πάρει κάποιος τηλ εκεί..

• Απαντήσεις 36,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να ρωτήσω, σε συγγενη μου έκανα την αίτηση μέσω South για το Q VIP, (πρόλαβα και καλά με 99€). Φορητότητα από Vodafone συμβόλαιο Red απεριόριστα , πληρώνει γύρω στα 25€. 

To θέμα ειναι της έκαναν αντιπρόταση από τη Voda για 15 ευρώ το μήνα τελική για δύο χρόνια price lock  και τρεις μήνες πάγια δώρο. και φοβάται μη μπλέξει με τη Q,  μήπως κοπεί σε ένα χρόνο η προσφορά και κάνει ξανά αιτήσεις κλπ . Τι λέτε;  Δεν εχει καν παραλάβει τη SIM, στον κούριερ είναι ακομα, ούτε έχει πληρώσει τιποτα. 

Επίσης αν έχει κανείς ιδέα τι παίζει από σήμα Χαλάνδρι πείτε, αν και νομίζω συνεργάζεται με Vodafone για τη κεραία, δεν υπάρχει καμία κεραια της Nova στην περιοχή. 

13 minutes ago, ipal said:

Να ρωτήσω, σε συγγενη μου έκανα την αίτηση μέσω South για το Q VIP, (πρόλαβα και καλά με 99€). Φορητότητα από Vodafone συμβόλαιο Red απεριόριστα , πληρώνει γύρω στα 25€. 

To θέμα ειναι της έκαναν αντιπρόταση από τη Voda για 15 ευρώ το μήνα τελική για δύο χρόνια price lock  και τρεις μήνες πάγια δώρο. και φοβάται μη μπλέξει με τη Q,  μήπως κοπεί σε ένα χρόνο η προσφορά και κάνει ξανά αιτήσεις κλπ . Τι λέτε;  Δεν εχει καν παραλάβει τη SIM, στον κούριερ είναι ακομα, ούτε έχει πληρώσει τιποτα. 

Επίσης αν έχει κανείς ιδέα τι παίζει από σήμα Χαλάνδρι πείτε, αν και νομίζω συνεργάζεται με Vodafone για τη κεραία, δεν υπάρχει καμία κεραια της Nova στην περιοχή. 

Άμα είναι ευχαριστημένη με σήμα αλλά και ταχύτητες από voda να δεχτεί την προσφορά που της κάνανε για δύο χρόνια κλειδωμένη τιμή συν τα 3 πάγια δώρο. Αλλά 99€/12 βγαίνει 8,25€ τον μήνα για q vip δηλαδή τα μισά λεφτά και από ότι λένε ίσως παη και δεύτερο χρόνο το πακέτο αυτό. Ίσως και μονιμα. Εγώ το έχω σχεδόν ένα χρόνο και είμαι καρά ευχαριστημένος από σημα, ταχύτητες αλλά και την τιμή για απεριοριστα. Αλλά ας μας πούνε και τα άλλα παιδιά την γνώμη τους. 

14 minutes ago, kostas123464 said:

Άμα είναι ευχαριστημένη με σήμα αλλά και ταχύτητες από voda να δεχτεί την προσφορά που της κάνανε για δύο χρόνια κλειδωμένη τιμή συν τα 3 πάγια δώρο. Αλλά 99€/12 βγαίνει 8,25€ τον μήνα για q vip δηλαδή τα μισά λεφτά και από ότι λένε ίσως παη και δεύτερο χρόνο το πακέτο αυτό. Ίσως και μονιμα. Εγώ το έχω σχεδόν ένα χρόνο και είμαι καρά ευχαριστημένος από σημα, ταχύτητες αλλά και την τιμή για απεριοριστα. Αλλά ας μας πούνε και τα άλλα παιδιά την γνώμη τους. 

Με το RCS , υπάρχει κάποιο θέμα στη q; 

Γιατί είδα αναφορές για προβλήματα, και χρησιμοποιεί κυρίως το Google messages. Όμως ενα απλό Xiaomi κινητό έχει όχι iPhone H τίποτα Pixel κλπ. 

3 ώρες πριν, ipal said:

Κατ' αρχάς για το σήμα αν δε μετρήσει και δοκιμάσει στις περιοχές που κινείται δεν είναι δυνατόν να ξέρει τι παίζει. Το Χαλάνδρι είναι μεγάλο και με πολύ κόσμο οπότε δεν σημαίνει οτι αν κάποιος στην Λεωφ Εθν Αντιστάσεως έχει καλό σήμα το ίδιο θα είναι σε όλο το Χαλάνδρι.
Επίσης στο Qvip μετά από ένα χρόνο θα ψαχτεί. Σίγουρα κάτι θα βρει, ίσως όχι στην ίδια τιμή αλλά ίσως λίγο παραπάνω.
Αν θέλει σιγουριά ας πάρει την προσφορά της Voda που βγαίνει 13€ το μήνα με τα 3 πάγια δώρο.
Λογικά σε 2 χρόνια θα πληρώσει περίπου 75€ παραπάνω από ότι αν ήταν σε δύο διαδοχικά έτησια καρτοκινητά.
Εγώ που θέλω να ψάχνομαι και να κερδίζω θα πήγαινα σε Qvip.
ΥΓ. Εχω f2g (ίδιο δίκτυο με Q) και μια χαρά παίζει το RCS (σε motorola). Νομίζω η version του λειτουργικού παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τη συσκευή για αυτή την λειτουργία.

Edited by opmgls

3 ώρες πριν, ipal said:

Με το RCS , υπάρχει κάποιο θέμα στη q; 

Γιατί είδα αναφορές για προβλήματα, και χρησιμοποιεί κυρίως το Google messages. Όμως ενα απλό Xiaomi κινητό έχει όχι iPhone H τίποτα Pixel κλπ. 

Κάθε φορά που αλλάζεις δίκτυο μπορεί να μπλέξει για ένα χρονικό διάστημα. Το ιδανικό είναι να απενεργοποιήσει τα RCS στο παλιό δίκτυο πριν την αλλαγή και να το ανοίξει πάλι στο νέο αφού έχουν περάσει κάποιες ώρες. Αν δεν γίνει αυτό έχω δώσει παλιότερα ένα link που επιταχύνεις την διαδικασία αλλιώς περιμένεις αρκετές μέρες να το καταλάβει μόνο του.

17 minutes ago, spiliot said:

Κάθε φορά που αλλάζεις δίκτυο μπορεί να μπλέξει για ένα χρονικό διάστημα. Το ιδανικό είναι να απενεργοποιήσει τα RCS στο παλιό δίκτυο πριν την αλλαγή και να το ανοίξει πάλι στο νέο αφού έχουν περάσει κάποιες ώρες. Αν δεν γίνει αυτό έχω δώσει παλιότερα ένα link που επιταχύνεις την διαδικασία αλλιώς περιμένεις αρκετές μέρες να το καταλάβει μόνο του.

Το είχα δει αυτό, το είχα κάνει όταν είχα πάει προσωπικά (δοκιμαστικά τελικά 😅, το ίντερνετ σερνόταν και ξαναεφυγα) στη Vodafone .  Αλλά επί μία βδομάδα που έμεινα στη Vodafone από cosmote , δεν είχα σωστό RCS. Έμπαινε , έβγαινε , και τελικά μόνιμα δε μπήκε ποτέ. ίσως έφταιγε και η συσκευή. μου, αλλά όταν ξαναγύρισα cosmote χωρίς να κάνω τίποτα είχα ξανα και RCS. 

γεια σας,

Ήρθε το παρακάτω SMS στο κινητό μου χωρίς άλλη πληροφορία. Που απευθύνομαι για να το προχωρήσω ; Ως αποστολέας εμφανίζει Q

KAΛΩΣOPIΣEΣ ΣTHN AΠOKΛEIΣTIKH VIP ΠPOΣΦOPA! TΩPA ME MIA ANANEΩΣH AΞIAΣ 99€ MΠOPEIΣ NA AΠOKTHΣEIΣ AYTOMATA AΠEPIOPIΣTA GB KAI ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA & 300 SMS, ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ, ΓIA ENA OΛOKΛHPO XPONO!

22 minutes ago, DITS said:

γεια σας,

Ήρθε το παρακάτω SMS στο κινητό μου χωρίς άλλη πληροφορία. Που απευθύνομαι για να το προχωρήσω ; Ως αποστολέας εμφανίζει Q

KAΛΩΣOPIΣEΣ ΣTHN AΠOKΛEIΣTIKH VIP ΠPOΣΦOPA! TΩPA ME MIA ANANEΩΣH AΞIAΣ 99€ MΠOPEIΣ NA AΠOKTHΣEIΣ AYTOMATA AΠEPIOPIΣTA GB KAI ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA & 300 SMS, ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ, ΓIA ENA OΛOKΛHPO XPONO!

Κι εμένα μόλις!! 

Welcome λοιπόν 

Screenshot_2026-03-20-14-10-08-64_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Λογικά σε κατάστημα μονο, για να περασουν και την προσφορά,διοτι ουτε και αυτη λογικα θα φαίνεται κάπου αλλου πλην του sms. Κοιτάξτε όμως πρώτα στην εφαρμογή μήπως είναι στο δωράκι πάνω δεξιά. Δεν αποκλείεται αν υπάρχει εκεί, να δίνει link για ανανέωση 99€, όπως γινόταν και με την προσφορά των 3€.

Η παλιά καλή τετελεστέτ. Ότι ναναι η εξυπηρέτηση πελατών 😂😂😂😂

Screenshot_20260320-143256.myQ.png

Η υπόθεση έχει και συνέχεια 

Άλλος υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών, ο Χρήστος αυτή την φορά, δηλώνει επίσης άγνοια του θέματος και μου προτείνει να επικοινωνήσω με τον εξειδικευμένο υπάλληλο στο γνωστό τηλέφωνο 2109995100.

Καλώς λοιπόν και μου δηλώνει η Αγγελική αν θυμάμαι καλά ότι η προσφορά ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις και φορητότητα από άλλο πάροχο. Επισηςδρι ότι αυτοί δεν στέλνουν σμς και να επικοινωνήσω ξανά με την εξυπηρέτηση πελατών μήπως πετύχω κάποιον υπάλληλο που να ξέρει. 😂😂😂😂😂😂😂.

Η παλιά καλή Τετελεστέτ δεν αλλάξει όσες δεκαετίες κι αν περάσουν 😂😂😂😂.

Γελοίες καταστάσεις όμως.

Εντωμεταξύ το σμσ γράφει οτι το αποκτάς "ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" (δεν γράφει πουθενα "χρέωση") 

Edited by VIPdriver

Just now, VIPdriver said:

Εντωμεταξύ το σμσ γράφει οτι το αποκτάς "ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" (δεν γράφει πουθενα "χρέωση") 

Ναι θα σου το δώσουν τζάμπα το ετήσιο και θα μείνουν τα λεφτά μέσα..

Ψάχνεις να βρεις τι να σχολιάσεις; 

Θυμίζει ένα παλιότερο μήνυμα που είχαν στείλει για τραγικές αλλαγές και "κοιτάξτε στην αρχή είπαμε ότι ισχύει αλλά μετά αυτοί είπαν πως ισχύει αφού δεν υπάρχει ανακοίνωση και μετά εμείς είπαμε ισχύει -- εεε δεν ισχύει γιατί το έστειλε ένα κακός υπάλληλος στη τσαντίλα του και μετά αυτοί μας είπαν μα καλά ότι θέλει κάνει ο καθένας εκεί μέσα και εμείς τους είπαμε ναι κάνει εεε όχι δε κάνει και τελικά βγήκε η αυτή η αδαε όχι η εεττ και είπε τι κάνετε και μετά τα πήρε η διοίκηση και βγάλαμε ανακοίνωση ότι ήταν από παραδρομή".

Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.

3 minutes ago, spiliot said:

Θυμίζει ένα παλιότερο μήνυμα που είχαν στείλει για τραγικές αλλαγές και "κοιτάξτε στην αρχή είπαμε ότι ισχύει αλλά μετά αυτοί είπαν πως ισχύει αφού δεν υπάρχει ανακοίνωση και μετά εμείς είπαμε ισχύει -- εεε δεν ισχύει γιατί το έστειλε ένα κακός υπάλληλος στη τσαντίλα του και μετά αυτοί μας είπαν μα καλά ότι θέλει κάνει ο καθένας εκεί μέσα και εμείς τους είπαμε ναι κάνει εεε όχι δε κάνει και τελικά βγήκε η αυτή η αδαε όχι η εεττ και είπε τι κάνετε και μετά τα πήρε η διοίκηση και βγάλαμε ανακοίνωση ότι ήταν από παραδρομή".

Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.

Εδεσσαϊκάρα..

1 hour ago, cu2goup said:

Ναι θα σου το δώσουν τζάμπα το ετήσιο και θα μείνουν τα λεφτά μέσα..

Ψάχνεις να βρεις τι να σχολιάσεις; 

Δηλαδή θεωρείς ότι το σμσ ειχε σωστή διατύπωση; Εάν ημασταν στο USA θα έτρεχαν τώρα... 

28 minutes ago, VIPdriver said:

Δηλαδή θεωρείς ότι το σμσ ειχε σωστή διατύπωση; Εάν ημασταν στο USA θα έτρεχαν τώρα... 

Ξεκίνα λοιπόν βάλε 99€ και αν σε χρεώσουν, να ζητήσεις τα ρέστα γιατί..

"Εάν ημασταν στο USA θα έτρεχαν τώρα... "

Δεν μπορεις να βάλεις και να θες, μέχρι 50 παει. Γι'αυτό πιστεύω οτι πρεπει να τσεκαριστει σε κατάστημα αν δίνεται η δυνατότητα για τα νούμερα που το πήραν. Εν τω μεταξύ κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα αν υπάρχει στο δωράκι η προσφορά (και ενδεχομένως κάποιο link για ανανέωση).

Ελπίζω να μην είναι "πλακατζίδικο" sms όπως το άλλο που έλεγε ότι η q θα καταργηθεί, και για το οποιο ποτέ δεν μας εξήγησαν πως στάλθηκε.

Edited by kmpatra

5 minutes ago, kmpatra said:

Δεν μπορεις να βάλεις και να θες, μέχρι 50 παει. Γι'αυτό πιστεύω οτι πρεπει να τσεκαριστει σε κατάστημα αν δίνεται η δυνατότητα για τα νούμερα που το πήραν. Εν τω μεταξύ κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα αν υπάρχει στο δωράκι η προσφορά (και ενδεχομένως κάποιο link για ανανέωση).

Ελπίζω να μην είναι "πλακατζίδικο" sms όπως το άλλο που έλεγε ότι η q θα καταργηθεί, και για το οποιο ποτέ δεν μας εξήγησαν πως στάλθηκε.

Υπάρχει screenshot με την προσφορά σε παλαιότερο ποστ αυτού του topic.