Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, hercoulis said:

Μέσω μηνυμάτων ή μέσω τηλεφώνου έβγαλες άκρη ?

Με υγεία η τηλεφωναρα. 

Μέσω chat αλλά χρειάστηκε να μιλήσω με αρκετούς 

• Απαντήσεις 36,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είχα βάλει το δώρο με τα 250   gb αλλά βλέπω ότι έχει κατέβει ελάχιστα εδώ και δέκα μέρες με πολύ μεγάλη χρήση. 

Λειτουργεί καλά η εφαρμογή? 

7 ώρες πριν, JOHN_ONLY said:

Εντός Ε.Ε. και χωρίς wifi δέχεται εισερχόμενες;

Το πακέτο δεν λειτουργεί εκτός Ελλάδας (Q VIP) οπότε θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο για χρήση στο εξωτερικό. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοείτε με αυτό;

Με roaming σε χώρες εντός Ε.Ε στο qvip, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απεριόριστη ομιλία κλπ;

44 minutes ago, rs280ps said:

Το πακέτο δεν λειτουργεί εκτός Ελλάδας (Q VIP) οπότε θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο για χρήση στο εξωτερικό. 

Mιλαμε για εισερχομενες. Eδω δεχονται (δοκιμασμενο σε f2g) εισερχομενες [ΕΕ αλλα και εκτος EE], νουμερα που εχει ληξει το τριμηνο και πριν το 12μηνο της αποσυνδεσης και εχουν 0 υπολοιπο.

Λογικα θα πρεπει να δεχονται, ας μας πει καποιος που το εχει δοκιμασει

Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι η απειοριστη ομιλια του Qvip δεν ισχυει εκτος Ελλαδος

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, HEO said:

Mιλαμε για εισερχομενες. Eδω δεχονται (δοκιμασμενο σε f2g) εισερχομενες [ΕΕ αλλα και εκτος EE], νουμερα που εχει ληξει το τριμηνο και πριν το 12μηνο της αποσυνδεσης και εχουν 0 υπολοιπο.

Λογικα θα πρεπει να δεχονται, ας μας πει καποιος που το εχει δοκιμασει

Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι η απειοριστη ομιλια του Qvip δεν ισχυει εκτος Ελλαδος

Εκτός ΕΕ πως δέχεσαι εισερχόμενες με 0 υπόλοιπο αφού έχουν χρέωση;

1 ώρα πριν, AnDas said:

Τι εννοείτε με αυτό;

Με roaming σε χώρες εντός Ε.Ε στο qvip, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απεριόριστη ομιλία κλπ;

Όχι, πρέπει να βάλεις κανονικό πακέτο. 

1 hour ago, dasnowy said:

σωστη παρατηρηση και συγνωμη που δεν το εγραψα σωστα

εκτος ΕΕ με μηδεν υπολοιπο -> δεχομαι εισερχομενα μηνυματα
(δοκιμασμενο φετος το καλοκαιρι)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Επέστρεψα σήμερα μετά από περίπου δύο χρόνο (που είχα πάει πρώτα frog μετά Vodafone με 75€/χρόνο 15gb/απεριόριστα ομλια) στην Q (VIP με 99€ απεριόριστα/απεριόριστα). 

- Το RCS μηνύματα δεν φαίνεται να λειτουργούν (απενεργοποίησα/ενεργοποίησα και τίποτα, Μου έγραψε σε κάποια φάση "η συσκευή δεν πληροί προϋποθέσεις" κατι τέτοιο. Γενικά έχει μείνει στο "σύνδεση". Σε άλλο forum λέγανε να τα απενεργοποιήσω πριν αλλάξει το δίκτυο σε Q και να τα ενεργοποιήσω ΜΕΤΑ (κατά την μετάβαση να ειναι OFF) το οποιο δεν έκανα. Ξέρει κανείς τπτ? 

- VoLTE/VoWiFi δεν είδα ακόμα και ας έκανα το on/off το μενού στο Xiαomi. Βλέπω πιο πάνω πρέπει να το ενεργοποιήσει το δίκτυο (nova). Το πήρε κανείς αυτόματα ή πρέπει να το κυνηγήσω με chat όπως ο φίλος πιο πάνω? (δε με καίει και πολύ)

Υ.Γ. Από ταχύτητες στην περιοχή μου μαύρα χάλια όλες σε 4G (δεν εχω 5G συσκευή). 8.8mbps/2mbps upload..Τα ίδια ήταν και voda και χειρότερη η Frog (!). Αλλά οκ.. Από "ένταση" σήματος καλύτερα από CU/frog οπότε όλα καλά. 

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

28 minutes ago, keysmith said:

Επέστρεψα σήμερα μετά από περίπου δύο χρόνο (που είχα πάει πρώτα frog μετά Vodafone με 75€/χρόνο 15gb/απεριόριστα ομλια) στην Q (VIP με 99€ απεριόριστα/απεριόριστα). 

- Το RCS μηνύματα δεν φαίνεται να λειτουργούν (απενεργοποίησα/ενεργοποίησα και τίποτα, Μου έγραψε σε κάποια φάση "η συσκευή δεν πληροί προϋποθέσεις" κατι τέτοιο. Γενικά έχει μείνει στο "σύνδεση". Σε άλλο forum λέγανε να τα απενεργοποιήσω πριν αλλάξει το δίκτυο σε Q και να τα ενεργοποιήσω ΜΕΤΑ (κατά την μετάβαση να ειναι OFF) το οποιο δεν έκανα. Ξέρει κανείς τπτ? 

- VoLTE/VoWiFi δεν είδα ακόμα και ας έκανα το on/off το μενού στο Xiαomi. Βλέπω πιο πάνω πρέπει να το ενεργοποιήσει το δίκτυο (nova). Το πήρε κανείς αυτόματα ή πρέπει να το κυνηγήσω με chat όπως ο φίλος πιο πάνω? (δε με καίει και πολύ)

Υ.Γ. Από ταχύτητες στην περιοχή μου μαύρα χάλια όλες σε 4G (δεν εχω 5G συσκευή). 8.8mbps/2mbps upload..Τα ίδια ήταν και voda και χειρότερη η Frog (!). Αλλά οκ.. Από "ένταση" σήματος καλύτερα από CU/frog οπότε όλα καλά. 

Ζητησε στο chat να σου ενεργοποιησουν το volte/vowifi. Μετα, σε οποια αλλη συσκευη βαζεις την sim αυτην θα παιζουν αυτοματα(εφοσον το υποστηριζουν οι συσκευες εννοειται)

Edited by r31134

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Παραμένεις το πρόβλημα με χαλασμένο το RCS (αντί SMS). Από το πρωί που ήρθα από vodafone σε Q σταμάτησε να λειτουργεί το RCS και έκανα διάφορα και ακόμα τίποτα. Μόνο παραδοσιακό SMS με αφήνει να στείλω. 

Στις ρυθμίσεις κολλάει είτε στο "κατάσταση: σύνδεση" ή μετά από ώρα ότι δεν γίνεται κωδικός λάθους 4006 και ότι "η συσκευή σας δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας" (ενώ μερικές ώρες πριν με Vodafone μια χαρά έστελνε).

Σε αλλο φορουμ που ρωτάω, και άλλοι εχουν το θέμα και δεν έχει βρεθεί συγκεκριμένη λύση παρά δοκιμάζεις διάφορα (πχ απεγκατάσταση εφαρμογής messanges και ξανα-εγκατάσταση) αλλά λύση δεν εχει βρεθεί για όλους.  

Αν κάποιος ξέρει κάτι για το θεμα και το έχει φτιάξει αν το είχε το θεμα με τα RCS ας πει τι έκανε εδώ. 

Υ.Γ. Κάποιοι λένε τους δούλεψε η λύση να έχουν off το RCS για 10 μέρες και πάνω (ούτε μια λιγότερη) και να το ενεργοποιήσουν ΜΕΤΑ (την 11η μέρα) και επανέρχεται. 

Edited by keysmith

On 12/12/2025 at 5:14 ΜΜ, dasnowy said:

Ο μόνος τρόπος να δεχτείς εισερχόμενες εκτός ΕΕ και να είναι και δωρεάν είναι το vowifi. Και γίνεται μόνο στη Nova αυτό.

Και νέος συνεργάτης Nova για το qvip. Βλέπω να παγιώνονται τα ετήσια πακέτα..

IMG_20251217_082524.jpg

Edited by cu2goup

Αρχίζει να έρχεται σε πολλά νούμερα που δεν βάζουν συχνά. Θα δω τον άλλο μήνα αν δίνει επέκταση λήξης για ένα χρόνο. Και μάλιστα σε νούμερο 600+600 που έχει μηδενίσει από την άνοιξη.

Screenshot_20251217-222509_myQ.jpg

Edited by Konsta_ntina

On 16/12/2025 at 12:10 ΠΜ, keysmith said:

Παραμένεις το πρόβλημα με χαλασμένο το RCS (αντί SMS). Από το πρωί που ήρθα από vodafone σε Q σταμάτησε να λειτουργεί το RCS και έκανα διάφορα και ακόμα τίποτα. Μόνο παραδοσιακό SMS με αφήνει να στείλω. 

Στις ρυθμίσεις κολλάει είτε στο "κατάσταση: σύνδεση" ή μετά από ώρα ότι δεν γίνεται κωδικός λάθους 4006 και ότι "η συσκευή σας δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας" (ενώ μερικές ώρες πριν με Vodafone μια χαρά έστελνε).

Σε αλλο φορουμ που ρωτάω, και άλλοι εχουν το θέμα και δεν έχει βρεθεί συγκεκριμένη λύση παρά δοκιμάζεις διάφορα (πχ απεγκατάσταση εφαρμογής messanges και ξανα-εγκατάσταση) αλλά λύση δεν εχει βρεθεί για όλους.  

Αν κάποιος ξέρει κάτι για το θεμα και το έχει φτιάξει αν το είχε το θεμα με τα RCS ας πει τι έκανε εδώ. 

Υ.Γ. Κάποιοι λένε τους δούλεψε η λύση να έχουν off το RCS για 10 μέρες και πάνω (ούτε μια λιγότερη) και να το ενεργοποιήσουν ΜΕΤΑ (την 11η μέρα) και επανέρχεται. 

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ όταν έκανα μετάβαση από τη NOVA στη Vodafone. Δοκίμασα διάφορα, έστειλα email και στην Google, αλλά τίποτα. Ώσπου ξαφνικά μία ημέρα ενεργοποιήθηκε το RCS. Ίσως συμβαίνει αυτό λόγω της μετάβασης από μία εταιρεία στην άλλη. Υπομονή. 

On 19/12/2025 at 7:37 ΜΜ, akar2015 said:

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ όταν έκανα μετάβαση από τη NOVA στη Vodafone. Δοκίμασα διάφορα, έστειλα email και στην Google, αλλά τίποτα. Ώσπου ξαφνικά μία ημέρα ενεργοποιήθηκε το RCS. Ίσως συμβαίνει αυτό λόγω της μετάβασης από μία εταιρεία στην άλλη. Υπομονή. 

Κάποιο antifraud το "πιάνει" και πιστεύει ότι έχουμε sim swap επίθεση κατι τετοιο.

Καποιοι στο internet λένε να το απενεργοποιήσεις το RCS για 10 τουλάχιστον μέρες και την 11η αν το ενεργοποιήσεις σε αυτούς συνδέθηκε. Εγώ τώρα το έχω ανοικτό και περιμένω να φτιαξει μονο του (έφτιαξε σε μια φίλη μου σε 2-3 μερες). Αν δεν φταξει σε 10 μερες θα το απενεργοποιήσω για 10 μέρες και μετά θα το ενεργοποιήσω παλι την 11η. Ολα τα άλλα τα εχω δοκιμάσει και τπτ

Εσένα ΠΟΣΕΣ περίπου μέρες σου πήρε ΤΟΤΕ για να φτιάξει; .

Καλημέρα. Ενώ σήμερα πρέπει να ανανεωθούν τα υπόλοιπα από την προσφορά τα sms παραμείνουν 0. Τι εγινε

Παρατηρώ ότι μειώθηκε κατά 2 ώρες και η διάρκεια του ημερήσιου εύρους των προσφορών Qountdown.

Από 09.00-17.00 που ήταν, έγινε 10.00-16.00.

Είμαι με 0 υπόλοιπο από τον ΙΟΥΛ, περιμένω το δώρο 600+600 και δεν το έφερε ακόμη ο Άγιος Βασίλης.

Φαίνεται ότι δεν δίνουν πλέον το δωρό με τα 600, αλλά προσφορά με ανανέωση 3€ + gb για 7 μέρες, που ανανεωνει το υπολοιπο του 0,01 για 2 μήνες. Και δίνεται σε όσους έχουν πολλούς μήνες να βάλουν κάρτα.

Edited by kmpatra

1 hour ago, kmpatra said:

Φαίνεται ότι δεν δίνουν πλέον το δωρό με τα 600, αλλά προσφορά με ανανέωση 3€ + gb για 7 μέρες, που ανανεωνει το υπολοιπο του 0,01 για 2 μήνες. Και δίνεται σε όσους έχουν πολλούς μήνες να βάλουν κάρτα.

Έχω την προσφορά 50GB με 3€ για 15 μέρες, μέχρι 11/1, αλλά με μηδενικό υπόλοιπο, που σημαίνει ότι πρέπει να βάλω 8€....

Πάντως, λειτουργεί κανονικά μέχρι τώρα, για τις συναλλαγές με την τράπεζα.