Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 29/9/2025 at 2:05 ΜΜ, cu2goup said:

Στο μεταξύ όταν άνοιξα τα δεδομένα είχε ίντερνετ και πίστεψα πως τους κορόιδεψα.. αλλά έφαγε απλώς τα 0,12€ και τέλος.

Σου τα έφαγε όλα δηλαδή; Έβαλες κάρτα μετά;

Εμένα μου άφησε €0,01 και ευτυχώς λειτουργούν όλα κανονικά, όμως είχα κλειστό το roaming στα data (τα data ανοιχτά, αλλά πλέον θα τα κλείνω και αυτά στο εξωτερικό).

• Απαντήσεις 36,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

25 minutes ago, bedazzled said:

Σου τα έφαγε όλα δηλαδή; Έβαλες κάρτα μετά;

Εμένα μου άφησε €0,01 και ευτυχώς λειτουργούν όλα κανονικά, όμως είχα κλειστό το roaming στα data (τα data ανοιχτά, αλλά πλέον θα τα κλείνω και αυτά στο εξωτερικό).

Κι εμένα με 0,01 με άφησε και δεν έβαλα καθόλου κάρτα. Είχα μία Vodafone μαζί και έτρωγα εκείνα.

Καλησπέρα, αν μπορείτε ας μου επιβεβαιώσετε οτι ΚΑΙ η τηλεφωνία ΚΑΙ τα δεδομένα είναι το ίδιο σε ποιότητα και ισχύ σε οποιαδήποτε Α περιοχή  μεταξύ F2Go και Q. 

Ναι, το διάβασα ότι "η Q χρησιμοποιεί το δίκτυο της Nova" αλλά αυτό δεν μου λέει χειροπιαστά κάτι.

Εννοώ οτι σκέφτομαι τη φορητότητα για QVip μονο που στις περιοχές που κινούμαι, για να τσεκάρω τι παίζει  ειχα στη διάθεσή μου ενα F2go που όμως είναι Nova,  και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στην τηλεφωνία ούτε στο ίντερνετ.

Γι αυτο τα ρωτώ για να μην την πατήσω με το QVip.

Αν είσαι σε χώρα εκτός ΕΕ/ΕΟΧ, τι γίνεται με τα εισερχόμενα SMS;

Τα λαμβάνεις κανονικά χωρίς χρέωση; Σε χρεώνουν; Και αν δεν έχεις επαρκές υπόλοιπο (ή σχετικό πακέτο), δεν τα λαμβάνεις καν;

Αρχαιολογία μεν τα SMS θα πει κάποιος, αλλά υπάρχουν και τα OTP μηνύματα για gov gr κλπ.

Screenshot_20251005_101249_Messages.thumb.jpg.4b0c9108bceb00bdc3f0e05ff8be17ad.jpg

Μου ήρθε αυτό στο κινητό από την NOVA 

Έχω Q τι ισχύει αληθεύει το μήνυμα το έχετε λάβει και εσείς ή μόνο εγώ 

Vodafone The only scam company you can trust 

2 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Screenshot_20251005_101249_Messages.thumb.jpg.4b0c9108bceb00bdc3f0e05ff8be17ad.jpg

Μου ήρθε αυτό στο κινητό από την NOVA 

Έχω Q τι ισχύει αληθεύει το μήνυμα το έχετε λάβει και εσείς ή μόνο εγώ 

Ε για να το έλαβες λες να μην ισχυει ;

6 ώρες πριν, spiliot said:

Λαμβάνεις δωρεάν αν έχεις έστω και 0.01 υπόλοιπο νομίζω με μηδέν σταμάταγε αλλά το τελευταίο δε το λέω με σιγουριά.

Άρα επί της ουσίας υφίσταται δωρεάν SMS roaming σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου (με GSM/2G) και με VoWiFi δωρεάν κλήσεις ακόμα και εκτός ΕΕ/ΕΟΧ... αν έχω καταλάβει σωστά.

Το q vip θα τρεχει σιγουρα και ολο τον Οκτωβριο με βαση σχολιο της σελιδας στο fb απο την ιδια την εταιρεία.

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Εγώ ένα θα πω. Έχω την προσφορά q vip στον 3 μήνα και έχω βολεύει και την μητέρα μου και άλλα 2 νούμερα σε φίλο. Με 8 κάτι € απεριόριστη ομιλία αλλά και ίντερνετ. Κάνω το κινητό hotspot και δίνω σε ps4 fortnite και άλλα παιχνίδια και στο android tv box. Εκεί που είναι τώρα δίνει μεταξύ 20 έως 80 mbps. Κάνω άνετα την δουλειά μου για παιχνίδι και online tv. Για όποιον θέλει να κάνει την δουλειά του για ένα χρόνο είναι must και ξενοιαζεις με κάρτες και όλα τα άλλα. Αρκεί να δοκιμάσει στης περιοχές που θέλει τι λέη σαν δίκτυο. Γενικά Άλιμο που ήμουνα σκότωνε με πάνω από 300+ mbps και αρκετά καλό ping. Αργυρούπολη απλά κάνω την δουλειά μου αρκετά καλά.

Για ανθρώπους που ζούνε σε μεγάλα αστικά κέντρα είναι το απόλυτο πακέτο. Δυστυχώς εκτός αστικών κέντρων έχει ελλείψεις σε κάλυψη ή/και ταχύτητα. (Έλα το dislike της Κωνσταντίνας παρακαλώ!). Εγω και μέσα στη Θεσσαλονίκη βρίσκω οτι σε κάποια σημεία δεν μπορεί να υπάρξει κλήση. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Για ανθρώπους που ζούνε σε μεγάλα αστικά κέντρα είναι το απόλυτο πακέτο. Δυστυχώς εκτός αστικών κέντρων έχει ελλείψεις σε κάλυψη ή/και ταχύτητα. (Έλα το dislike της Κωνσταντίνας παρακαλώ!). Εγω και μέσα στη Θεσσαλονίκη βρίσκω οτι σε κάποια σημεία δεν μπορεί να υπάρξει κλήση. 

Σε αυτήν την περίπτωση βολευεσε με το πακέτο για έναν χρόνο της frog με 50€ περίπου παραπάνω. Σήμα και ταχύτητες cosmote

7 minutes ago, VIPdriver said:

Μα εκτός αστικών κέντρων δεν έχει κατάστημα Frog 😂

Η Θεσσαλονίκη είναι πιο πίσω σε όλα τα δίκτυα σε σχέση με την Αθήνα, ε και η Cosmote σίγουρα θα χει κάποιο σημείο τρύπα όχι μόνο η Nova μη τρελαθούμε. 

1 hour ago, elkons said:

Μα εκτός αστικών κέντρων δεν έχει κατάστημα Frog 😂

Η Θεσσαλονίκη είναι πιο πίσω σε όλα τα δίκτυα σε σχέση με την Αθήνα, ε και η Cosmote σίγουρα θα χει κάποιο σημείο τρύπα όχι μόνο η Nova μη τρελαθούμε. 

Μην κάνετε σαν να πρεπει να ταξιδεψετε μερόνυχτα και να περάσετε τη ζούγκλα και το Έβερεστ για να φτάσετε σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη...

Εννοείται οτι όλες εχουν τρύπες, αλλά η κοσμοτε εχει τις λιγότερες στην επαρχία. 

Ούτε ταξιδεύουμε μερόνυχτα και να πιάσουμε τη ζούγκλα και το Έβερεστ για να πάρουμε τηλέφωνο με την ίδια λογική. 

Για εσένα μπορεί να είναι εύκολο, για άλλους μπορεί να μην είναι προσβάσιμο ή έχουν αυξημένες υποχρεώσεις. Εάν μπορούσες να το πάρεις, έστω από εξωτερικό συνεργάτη, από τον καναπέ σου τότε θα μπορούσε να συγκριθεί άμεσα με το πακέτο της Q.

Κλείνω το Off Topic.

Απο τεκμέινιακς:

vodafone.thumb.jpeg.0840b2b5b4434aa0e993f8209da20d6b.jpeg

21 minutes ago, elkons said:

Ούτε ταξιδεύουμε μερόνυχτα και να πιάσουμε τη ζούγκλα και το Έβερεστ για να πάρουμε τηλέφωνο με την ίδια λογική. 

Για εσένα μπορεί να είναι εύκολο, για άλλους μπορεί να μην είναι προσβάσιμο ή έχουν αυξημένες υποχρεώσεις. Εάν μπορούσες να το πάρεις, έστω από εξωτερικό συνεργάτη, από τον καναπέ σου τότε θα μπορούσε να συγκριθεί άμεσα με το πακέτο της Q.

Κλείνω το Off Topic.

Δηλαδή 1 φορα μέσα στο 12μηνο δεν μπορεί καποιος να πάει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι ή καναπές ή ζούγκλα. Και τα 2 είναι ακραία. 

14 minutes ago, VIPdriver said:

Απο τεκμέινιακς:

Εξωτερικός συνεργάτης όπως της Nova. Ενδιαφέρον κάνει και Rollover. 

14 minutes ago, VIPdriver said:

Δηλαδή 1 φορα μέσα στο 12μηνο δεν μπορεί καποιος να πάει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. 

Άμα έμενες στη Ρόδο ή Κρήτη θα το καταλάβαινες.. τέλος πάντων. 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Απο τεκμέινιακς:

Δηλαδή 1 φορα μέσα στο 12μηνο δεν μπορεί καποιος να πάει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι ή καναπές ή ζούγκλα. Και τα 2 είναι ακραία. 

Χαχαχα τέλειο!! Το 2109995100 είναι για το Qvip!

Edited by cu2goup

17 minutes ago, cu2goup said:

Χαχαχα τέλειο!! Το 2109995100 είναι για το Qvip!

WHITE SAILING Ε. Ε

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

22 minutes ago, VIPdriver said:

Άντε να δούμε τι θα κάνει η κοσμοτε 

Να πάρει και τα ετήσια frog η white sailing να ησυχάσουμε από τα καταστήματα που εξυπηρετούν όλο τον πλανήτη.