Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, Steleon said:

Καλημέρα και καλό μήνα, θέλω λίγο τα φώτα σας, "ψήνομαι" για την προσφορά με τα 99 ευρώ για να μεταφέρω το cu μου όμως έχω το εξής ερώτημα: στο γραφείο μου σίγουρα δεν έχει σήμα καμμία εταιρία, έχω cu και frog και βολεύονται με το wifi calling το οποίο λειτουργεί μια χαρά και για τις δύο εταιρίες. Δεν χάνω πότε κλήσεις. Θα λειτουργει το wifi calling και με την q??? Το έχει τσεκαρει κάνεις? Η σύνδεση του σταθερού είναι vodafone αν έχει σημασια

Εγώ θα δοκιμάσω με redmi note 12 pro 5g και θα σου πω..

Αλλά μπορεί πχ εσένα να μην σου λειτουργεί για κάποιο λόγο ασυμβατότητας.. ποιο κινητό έχεις;

Edit: δοκίμασα και δουλεύει κανονικά. Και με Vodafone WiFi.

Edited by cu2goup

2 minutes ago, cu2goup said:

Αλλά μπορεί πχ εσένα να μην σου λειτουργεί για κάποιο λόγο ασυμβατότητας.. ποιο κινητό έχεις;

Έχω Xiaomi 13T. Οι άλλες δύο κάρτες λειτουργούν κανονικά, δεν χάνω πότε κλήση. 

2 minutes ago, Steleon said:

Έχω Xiaomi 13T. Οι άλλες δύο κάρτες λειτουργούν κανονικά, δεν χάνω πότε κλήση. 

Οπότε αφού δουλεύει σε εμένα, δεν θα έχεις θέμα..

Άκου και το άλλο.. η κάρτα θα σου έρθει αλλά η προσφορά θα ενεργοποιηθεί όταν τους στείλεις τα λεφτά. Αν θέλεις, βάλε μία κάρτα στο countdown με 8€, δοκίμασε όλα αυτά που σε ανησυχούν, και αν είσαι ευχαριστημένος, στείλε τα λεφτά για την προσφορά.

Edited by cu2goup

1 minute ago, cu2goup said:

Άκου και το άλλο.. η κάρτα θα σου έρθει αλλά η προσφορά θα ενεργοποιηθεί όταν τους στείλεις τα λεφτά. Αν θέλεις, βάλε μία κάρτα στο countdown με 8€, δοκίμασε όλα αυτά που σε ανησυχούν, και αν είσαι ευχαριστημένος, στείλε τα λεφτά για την προσφορά.

να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Έχω στείλει τις πληροφορίες που ζήτησαν (ταυτότητα. ΑΦΜ...) και λογικά αφού θα στείλουν τη σιμ με κούριερ, την άλλη εβδομάδα θα την έχω. Μόλις βάλω τα λεφτά την ενεργοποιούν, αλλά μέχρι πότε έχω προθεσμία;

Μου έχει τελειώσει η κάρτα της voda και τώρα θα κάνω ανανέωση. Χρειάζομαι το τηλέφωνο για δουλειά και δε λέει να μείνω χωρίς, Απλά θα είναι λίγο βλακεία να ανανεώσω τώρα και σε 4-5 μέρες να χαθούν όλα επειδή θα γυρίσω σε Q. Ας χάσω το μισό μήνα 

8 minutes ago, nif said:

να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Έχω στείλει τις πληροφορίες που ζήτησαν (ταυτότητα. ΑΦΜ...) και λογικά αφού θα στείλουν τη σιμ με κούριερ, την άλλη εβδομάδα θα την έχω. Μόλις βάλω τα λεφτά την ενεργοποιούν, αλλά μέχρι πότε έχω προθεσμία;

Μου έχει τελειώσει η κάρτα της voda και τώρα θα κάνω ανανέωση. Χρειάζομαι το τηλέφωνο για δουλειά και δε λέει να μείνω χωρίς, Απλά θα είναι λίγο βλακεία να ανανεώσω τώρα και σε 4-5 μέρες να χαθούν όλα επειδή θα γυρίσω σε Q. Ας χάσω το μισό μήνα 

Το θέμα είναι να ισχύει ακόμα η προσφορά όταν ζητήσεις να σε ενεργοποιήσουν. Αλλιώς δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο.. Ρώτησέ τους στο τηλ λογικά θα ξέρουν. Ή να σε πάρουν τηλ αν τους πουν ότι τελειώνει η προσφορά ώστε να μην τη χάσεις.

24 minutes ago, nif said:

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχω η προσφορά θα ισχύει σίγουρα μέχρι τέλος Μαΐου...Μολις τους στείλεις τα 99€ πρέπει να τους ενημερώσεις είτε με email είτε τηλεφωνικώς ότι έβαλες τα χρήματα και μόλις τα δούνε θα σου ενεργοποιήσουν την προσφορά...Από τη στιγμή που θα πάρεις την κάρτα sim έχεις λίγες μέρες περιθώριο να στείλεις τα χρήματα για την προσφορά (το πόσες μπορείς να το συνεννοηθείς με τους ίδιους) αλλά πιστεύω ότι για 10-15 μέρες δεν θα χεις θέμα...Αν θες μιλα και με την ACS να σου κρατήσουν λίγες μέρες παραπάνω τον φάκελο (μη γίνει κανένα μπέρδεμα δηλαδή και το στείλουν πίσω) οπότε να κερδίσεις και απο κει κάποιες μέρες.Βάλε κάρτα στη Vodafone εννοείται μην μείνεις χωρίς τηλέφωνο.

45 minutes ago, cu2goup said:

Ωραία, αφου δούλεψε με το ίδιο setup  μάλλον θα δουλέψει. Πολύ σημαντικό. Σε ευχαριστώ!!!

Καλή σκέψη για τη δοκιμη, επιπλέον έχει η αδερφή μου σύνδεση nova, μάλλον θα τη φωνάξω για ένα καφεδάκι στο γραφείο για να δω τι γίνεται με το σήμα κλπ. Υπάρχει περίπτωση να συμπεριφέρεται διαφορετικά η sim της q?

45 minutes ago, nif said:

Λογικά έτσι όπως τα λες την παρασκευή θα έρθει. 

4 ώρες πριν, Steleon said:

Καλημέρα και καλό μήνα, θέλω λίγο τα φώτα σας, "ψήνομαι" για την προσφορά με τα 99 ευρώ για να μεταφέρω το cu μου όμως έχω το εξής ερώτημα: στο γραφείο μου σίγουρα δεν έχει σήμα καμμία εταιρία, έχω cu και frog και βολεύονται με το wifi calling το οποίο λειτουργεί μια χαρά και για τις δύο εταιρίες. Δεν χάνω πότε κλήσεις. Θα λειτουργει το wifi calling και με την q??? Το έχει τσεκαρει κάνεις? Η σύνδεση του σταθερού είναι vodafone αν έχει σημασια

Έχω Q και το wifi calling δουλεύει και στο Poco X3 NFC και στο Poco X6.

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Λογικά έτσι όπως τα λες την παρασκευή θα έρθει. 

Μπορεί και την Παρασκευή. Την τρίτη έστειλα αυτά που θέλανε. Δε ξέρω πόσο γρήγορα τα στέλνουνε

Παρασκευή θα λείπω, δε θα μπορέσω να παραλάβω οπότε θα πάει Δευτέρα/Τρίτη

1 hour ago, spiliot said:

Η προσφορά με τα 99 ξέρουμε τι έχει διαθέσιμο για ΕΕ;

Σύμφωνα με όσα είπανε στον @cu2goupδεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι στο εξωτερικό. 

7 ώρες πριν, George6633 said:

Σύμφωνα με όσα είπανε στον @cu2goupδεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι στο εξωτερικό. 

Ακριβώς.. μπαίνουν μόνο για χρήση στην Ελλάδα. Αν πατούσαν σε κάποιο πακέτο (όπως του what's up ή του CU), θα είχαμε τα του πακέτου + τα απεριόριστα, αλλά στην περίπτωσή μας έχουμε μόνο τα απεριόριστα.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι πιθανότητες υπάρχουν μετά τον πρώτο χρόνο να μπορείς να έχεις την προσφορά αυτή και πως λειτουργεί γενικά η Q με τέτοιου είδους ειδικές προσφορές... Γιατί από τη μια σου λένε για ένα χρόνο και από την άλλη σου λένε με πιθανότητα να συνεχιστεί και τον δεύτερο... 

19 minutes ago, George6633 said:

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι πιθανότητες υπάρχουν μετά τον πρώτο χρόνο να μπορείς να έχεις την προσφορά αυτή και πως λειτουργεί γενικά η Q με τέτοιου είδους ειδικές προσφορές... Γιατί από τη μια σου λένε για ένα χρόνο και από την άλλη σου λένε με πιθανότητα να συνεχιστεί και τον δεύτερο... 

Με τις προσφορές γενικά δεν υπάρχει κάποιος "κανόνας".

Αυτοί λένε τα πάντα για να σε πείσουν να πάρεις σήμερα την προσφορά. Το τι θα γίνει μετά από έναν χρόνο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..

Εδώ δεν ξέρουν ποιος θα έχει τη Nova, αν θα πωληθεί κλπ..

Ολοκληρώσαμε  την διαδικασία για την q vip , μου έστειλαν το email καταθέσαμε τα λεφτά στείλαμε το email με την απόδειξη κατάθεσης και περιμένουμε την ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της φορητότητας και την ενεργοποίηση της προσφοράς, (από frog) η κάρτα Σιμ έχει ήδη έρθει. Όμως είχαμε και ένα καρτοκινητό  f2go δεν γινόταν να κάνουμε την μεταφορά στην προσφορά. Οπότε κάναμε φορητότητα σε κόσμο κάρτα. Αφού βάλαμε 15€ υποχρεωτικά μας έδωσε για ένα μήνα απεριόριστη ομιλία και δεδομένα στην cosmote.  Αν η προσφορά θα «τρέχει» και τον Μάιο θα κάνω την μεταφορά χρημάτων μετά τις 15 μέρες. Σε περίπτωση περιαγωγής στην Ευρώπη γνωρίζει κανείς τί πακέτα έχει η q?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

23 minutes ago, belial said:

Αφού βάλαμε 15€ υποχρεωτικά

Αυτό αν το έκανες online θα ήταν 3€ μόνο..

24 minutes ago, belial said:

Σε περίπτωση περιαγωγής στην Ευρώπη γνωρίζει κανείς τί πακέτα έχει η q?

Ρίξε μια ματιά στο site της Q.

Καλημέρα με το παραλάβουμε την κάρτα και ενεργοποιήσουμε στην nova μέχρι πόσο καιρό έχουμε προθεσμία να βάλουμε τα 99€ ώστε να πάρουμε την προσφορά. Η δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθεί η σιμ στην nova?

8 minutes ago, kostas123464 said:

Καλημέρα με το παραλάβουμε την κάρτα και ενεργοποιήσουμε στην nova μέχρι πόσο καιρό έχουμε προθεσμία να βάλουμε τα 99€ ώστε να πάρουμε την προσφορά. Η δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθεί η σιμ στην nova?

Δεν υπάρχει προθεσμία.. αρκεί να ισχύει η προσφορά ακόμα όταν θελήσεις να βάλεις τα 99€.

Δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις την κάρτα, έχεις καβατζώσει την προσφορά.

2 minutes ago, cu2goup said:

Δεν υπάρχει προθεσμία.. αρκεί να ισχύει η προσφορά ακόμα όταν θελήσεις να βάλεις τα 99€.

Δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις την κάρτα, έχεις καβατζώσει την προσφορά.

Άρα μπορώ να πάρω την κάρτα σιμ και να δοκιμάσω το σήμα και της ταχύτητες χωρίς να πάρω το πακέτο vip?

7 minutes ago, kostas123464 said:

Άρα μπορώ να πάρω την κάρτα σιμ και να δοκιμάσω το σήμα και της ταχύτητες χωρίς να πάρω το πακέτο vip?

Ναι απλώς θα πρέπει να βάλεις κάρτα και να αγοράσεις πακέτο.. 

18 minutes ago, cu2goup said:

Ναι απλώς θα πρέπει να βάλεις κάρτα και να αγοράσεις πακέτο.. 

Λογικό μου ακούγεται. Ευχαριστώ 

14 ώρες πριν, cu2goup said:

Αυτό αν το έκανες online θα ήταν 3€ μόνο..

Αν το έκανε Cosmote neo θα ήταν 0,03€ και ένα μήνα όλα απεριόριστα. Γεμίσαμε πλούσιους εδώ πέρα 😅

16 minutes ago, gpapas640 said:

Αν το έκανε Cosmote neo θα ήταν 0,03€ και ένα μήνα όλα απεριόριστα. Γεμίσαμε πλούσιους εδώ πέρα 😅

Όντως. Αλλά μας έχουν τρελάνει . Που να τα σκεφτείς όλα μαζί..