panossgo Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Μέχρι τώρα τα επιστρέφανε. Αυτό που άλλαξε από σήμερα είναι ότι δεν τα επιστρέφουν πλέον. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Φορητότητα και νοπρομπλεμ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Εχουν αλλαξει πολλα δυστηχως προς το χειροτερο . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Αυριο παρε τηλ πάλι. Αλλος υπάλληλος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Έχει κάνει κανείς μεταφορά από Free2Go σε Q card??? Πόσο στοίχισε κ πόσο διαρκεί η αλλαγή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Ξαφνικά σταμάτησαν να μου δίνουν τα 10GB λόγο της διατήρησης συμβολαίου σταθερής τηλεφωνίας. Διαμαρτυρήθηκα και περιμένω απάντηση. Με χρέωσσαν και 2,5ε για 1GB αλλά αυτό μου το επέστρεψαν ως ποσό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) 22 ώρες πριν, DITS said: Ξαφνικά σταμάτησαν να μου δίνουν τα 10GB λόγο της διατήρησης συμβολαίου σταθερής τηλεφωνίας. Διαμαρτυρήθηκα και περιμένω απάντηση. Με χρέωσσαν και 2,5ε για 1GB αλλά αυτό μου το επέστρεψαν ως ποσό Υπάρχει άλλο buy more με 10 γίγας??? Edited 4 Μαρτίου by damianos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 1000' & 15 γίγα είναι το buy more 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου On 3/3/2025 at 11:24 ΠΜ, damianos said: Έχει κάνει κανείς μεταφορά από Free2Go σε Q card??? Πόσο στοίχισε κ πόσο διαρκεί η αλλαγή???? Το θέμα είναι σε ποιο κατάστημα θα βρεις κάρτες Q. Αν βρεις, κάνα 5€ να κοστίζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekati Lakedaimonos Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Δεν είναι η μόνη αν και η nova το έχει παρακάνει , ξεπέρασε τα όρια του σεβασμού και της εξυπηρέτησης των πελατών.,με αποτέλεσμα να με υπερχρεωνει με 2 συμβόλαια .Στο ίντερνετ σπίτι ήταν σωστή έως ότου συνενώθηκε με την wind-q με τα περίφημα συμβόλαια με "δωρεάν 2 redmi note 11 , ή Samsung" . ,τα οποία και έχω πληρώσει τόσο πολύ που αν δεν με παραπληροφορουσαν θα είχε κοπεί το συμβόλαιο χωρίς καμμιά χρέωση.Απο τότε άρχισε άθλια συμπεριφορά, Δεν έβγαιναν ούτε στο chat . Στάνταρ κάθε μήνα 64.70 € από 57 που θα έπρεπε να πληρώνω. Στο τέλος αφού κλάπηκε το κινητό μου, ,ενημέρωσε αμέσως για να βάλουν φραγή,ζήτησα νέα κάρτα αντικατάστασης . Σε μια εβδομάδα 3 φορές τηλεφωνησα και κάθε φορά με διαβεβαίωναν ότι " κάποιο λάθος έγινε και δεν έχει γίνει φραγή αλλά μην ανησυχείτε το κάνω τώρα" . Όταν ρώτησα αν έχουν γίνει κλήσεις από τον αριθμό μου έλαβα την εξής ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ απάντηση "Θα το δείτε όταν έρθει ο λογαριασμός"! Τελικά πήγα σε κατάστημα και μου είπαν ότι δεν έχω χρεωθεί, κ δεν έχει γίνει φραγή! Πήρα κάρτα κ την επόμενη θα την ενεργοποιούσαν κάτι το οποίο δεν έγινε.Ζητουσαν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω κάνει εκτροπή σε άλλο αριθμό! Και αυτό μου είπαν ότι "κατά την κρίση μας το ζητάμε ανάλογα το άτομο" . Προσβλητικό και ανόητη δικαιολογία αφού αν έκανα εκτροπή θα χρεώνουμουν κ στους 2 αριθμούς. Προσωπικά έχω θυμώσει με ταλαιπωρούν πολύ και τώρα μετά 4 μήνες που τους πήρα για να ανανεώσω το συμβόλαιο wifi στο σπίτι, και είπαν "έχουμε πολύ δουλειά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας" , Δεν πήραν κανένα τηλέφωνο, και τώρα μου λένε ότι χρωστάω και δεν έχει λήξει το συμβόλαιο μου, κ μάλιστα "σας έχουμε στείλει ειδοποιήσεις".Που τις στείλανε; ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ wind τον οποίο δεν έχουν ενεργοποιήσει από τον Σεπτέμβριο που δήλωσα την κλοπή. ..... Κατέληξα να πάρω έναν αριθμό Q με απεριόριστο ίντερνετ για 1 μήνα, 1000 λεπτά χρόνου ομιλίας κ δεν θυμάμαι πόσα sms. Όμως δεν μπορεί κανείς να με πάρει τηλέφωνο στο νούμερο μου παρά μόνο στο viber, κ στο what's up. Έχω το Moto g04. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. , και γιατί δεν μπορούν να με πάρουν τηλ. Δέχομαι ειδοποιήσεις ότι είχα κλήσεις μα όλοι μου λένε ότι δεν χτυπάει κ κλείνει ή βγάζει τηλεφωνητή Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει; Σημειωτέον ότι ο χρόνος ομιλίας τελείωσε όπως κ τα sms. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_216 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Επειδή αυτή η ιστορία με το 2ευρω για 1Gb μου έχει συμβεί αρκετές φορές και, άσχετα αν πάντα επιστρεφόταν (τουλάχιστον μέχρι τώρα), δεν θέλω να είμαι on alert μπας και οι "φίλοι" μας με χρεώσουν στο ξεκούδουνο, έκανα την σχετική αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή προ 6μήνου. Για να μην σας ζαλίζω με τα πηγαινέλα των διάφορων mail και επικοινωνιών σας επισυνάπτω την τελική απάντηση της εταιρίας στον "συνήγορο" η οποίο και μου κοινοποιήθηκε. Για όποιον βαριέται να διαβάσει το κατεβατό να του πω ότι η περίληψη είναι ότι όλο αυτό γίνεται, όπως τραγούδησε στο παρελθόν και ο Μηλιώκας, "για το καλό μου/μας" Για να μην ξεμείνουμε από data και "τι θα κάνουμε" και ότι με αυτή τους την προσέγγιση βγαίνουμε κερδισμένοι. Αφού αν δεν υπήρχε αυτό και χρειαζόμαστε 1Gb (και δεν είχαμε μέσα υπόλοιπο 2€ για να τα τσιμπήσουν) θα έπρεπε να χρεωθούμε...102,40€ !!! (0,10€/...Mb 🤣) Και για όσους θα βιαστούν να πουν "μα δεν ζήτησα data" η απάντηση είναι ότι "τη ζήτησε το τηλέφωνό σας" (αφού όλο και κάποιο app θα είναι ανοιχτό που θα προσπαθήσει να συνδεθεί αυτό νοείται για την εταιρία σαν "αίτημα"). Η μόνη λύση που "βλέπουν" για να μην συμβαίνει αυτό είναι το να έχουμε το νου μας να κλείνουμε τα data ΜΟΛΙΣ τελειώσει το όποιο πακέτο ή να ζητήσουμε...απενεργοποίηση από την εταιρία (απενεργοποίηση γενικά για τον mobile internet και όχι για την συγκεκριμένη διαδικασία 😅) ΥΓ. Πραγματικά δεν ντρέπονται καθόλου να αναφέρουν, εν έτει 2025, για χρεώσεις με 10 λεπτά το mb??? 01.pdf 02.pdf Edited 7 Μαρτίου by haris_216 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Γνωστά όλα αυτά όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει τρόπος να βρεις το δίκιο σου. Είναι πολιτική της εταιρείας, δυστυχώς τυπου "take it or leave it". Εσχάτως ακολουθεί και η vodafone την ίδια διαδικασία, εκεί τουλάχιστον με κρούση στην εξυπηρέτηση πιο εύκολα επιστρέφουν τα 2,2€ και ενεργοποιούν το data control το οποίο βέβαια παλιά το ενεργοποιούσες από μόνος σου με γραπτό μήνυμα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 4 ώρες πριν, haris_216 said: 1. Η μόνη λύση που "βλέπουν" για να μην συμβαίνει αυτό είναι το να έχουμε το νου μας να κλείνουμε τα data ΜΟΛΙΣ τελειώσει το όποιο πακέτο ή 2. να ζητήσουμε...απενεργοποίηση από την εταιρία (απενεργοποίηση γενικά για τον mobile internet και όχι για την συγκεκριμένη διαδικασία 😅) 3. ΥΓ. Πραγματικά δεν ντρέπονται καθόλου να αναφέρουν, εν έτει 2025, για χρεώσεις με 10 λεπτά το mb??? 1. Αυτό έχει συζητηθεί πααααρα πολύ εδώ σε αυτό το νήμα. Δυστυχώς ακόμη και να κλείσεις τα δεδομένα πολλές φορές σε χρεώνει. Έχει συμβεί και σε εμένα παλιότερα που είχα Q. Εκτός από το να κλείσεις τα δεδομένα χρειάζεται και να αλλαξεις το APN, να βάλεις ένα άλλο μουφα που θα διμιουργήσεις εσύ στις ρυθμίσεις. 2. Εντελώς άβολο αυτό να τηλεφωνείς κάθε τόσο και λιγάκι να ζητάς φραγή δεδομένων και μετά από λίγες μέρες άρση της φραγής. 3. Καρτέλ! (άνετα θα μπορούσε να είναι 1λεπτό. το Μb και κανείς δεν θα διαμαρτύρονταν) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekati Lakedaimonos Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 26 minutes ago, opmgls said: 1. Αυτό έχει συζητηθεί πααααρα πολύ εδώ σε αυτό το νήμα. Δυστυχώς ακόμη και να κλείσεις τα δεδομένα πολλές φορές σε χρεώνει. Έχει συμβεί και σε εμένα παλιότερα που είχα Q. Εκτός από το να κλείσεις τα δεδομένα χρειάζεται και να αλλαξεις το APN, να βάλεις ένα άλλο μουφα που θα διμιουργήσεις εσύ στις ρυθμίσεις. 2. Εντελώς άβολο αυτό να τηλεφωνείς κάθε τόσο και λιγάκι να ζητάς φραγή δεδομένων και μετά από λίγες μέρες άρση της φραγής. 3. Καρτέλ! (άνετα θα μπορούσε να είναι 1λεπτό. το Μb και κανείς δεν θα διαμαρτύρονταν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 59 minutes ago, opmgls said: 1. Αυτό έχει συζητηθεί πααααρα πολύ εδώ σε αυτό το νήμα. Δυστυχώς ακόμη και να κλείσεις τα δεδομένα πολλές φορές σε χρεώνει. Έχει συμβεί και σε εμένα παλιότερα που είχα Q. Εκτός από το να κλείσεις τα δεδομένα χρειάζεται και να αλλαξεις το APN, να βάλεις ένα άλλο μουφα που θα διμιουργήσεις εσύ στις ρυθμίσεις. 2. Εντελώς άβολο αυτό να τηλεφωνείς κάθε τόσο και λιγάκι να ζητάς φραγή δεδομένων και μετά από λίγες μέρες άρση της φραγής. 3. Καρτέλ! (άνετα θα μπορούσε να είναι 1λεπτό. το Μb και κανείς δεν θα διαμαρτύρονταν) 1) σωστος 2) ακριβώς 3) Η κοσμοτέ τουλάχιστον εχει απο προεπιλογή την προστασια χρεωσεων οταν τελειωνουν/οταν δεν εχεις πακέτο data. Και η βονταφον εχει προστασία, αλλά θέλει να την ενεργοποιήσεις 1 φορα και μετά εισαι τζετ. @Ekati Lakedaimonos γιατί δεν πας σε 1 απο τις άλλες 2 εταιρίες και βασανίζεσαι; ΥΓ. Έχω f2g και διαχειριζομαι ατομο με Q και δεν έχει υπάρξει καμία χρέωση data. Μάλλον ειναι θεμα τυχης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 2 ώρες πριν, opmgls said: 3. Καρτέλ! (άνετα θα μπορούσε να είναι 1λεπτό. το Μb και κανείς δεν θα διαμαρτύρονταν) 1 λεπτό το mb μας κάνει 1 ευρώ τα 100MB. Καλύτερα αλλά δε το λες και ότι πάει αδιαμαρτύρητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Εσείς που έχετε την προσφορά με τα 7,80.. Ανανεώθηκε για τον τρέχοντα μήνα; Σε δύο νούμερα που έχω δεν την είχα καθόλου οπότε δεν ξέρω πότε λήγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 3 minutes ago, cu2goup said: Εσείς που έχετε την προσφορά με τα 7,80.. Ανανεώθηκε για τον τρέχοντα μήνα; Σε δύο νούμερα που έχω δεν την είχα καθόλου οπότε δεν ξέρω πότε λήγει. Ναι, έως 6/4 ΥΓ: σε φ2γ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Ναι, έως 6/4 ΥΓ: σε φ2γ Οκ thnks.. τελικά από κάποιο σημείο και μετά το "ατάιστο" δεν δουλεύει πλέον. Δεν μου δίνει τίποτα σε προσφορά. Πετάω τα Q και κρατάω μόνο το promo που τουλάχιστον ξέρουμε τι μας γίνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 45 minutes ago, cu2goup said: Οκ thnks.. τελικά από κάποιο σημείο και μετά το "ατάιστο" δεν δουλεύει πλέον. Δεν μου δίνει τίποτα σε προσφορά. Πετάω τα Q και κρατάω μόνο το promo που τουλάχιστον ξέρουμε τι μας γίνεται. Ποιο προμο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Λογικά θα εννοεί του F2G ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 05:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:31 μμ 1 hour ago, VIPdriver said: Ποιο προμο; Του free2go την τρέχουσα προσφορά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:29 μμ 4 ώρες πριν, spiliot said: 1 λεπτό το mb μας κάνει 1 ευρώ τα 100MB. Καλύτερα αλλά δε το λες και ότι πάει αδιαμαρτύρητα. Ναι, εγώ το βλέπω ως 10€ το 1Gb που πράγματι το λες ακριβό αλλά σε αυτή την τιμή το παίρνεις ανα Mb και όποτε θες. Υπάρχουν άλλα εμπορικά πακετάκια (με 2, 4, 6 10Gb) αν θέλει κάποιος να βάλει και να μην πληρώνεις ακριβά το 1Gb. Αλλά όταν κοστίζει 102,40€ είναι για να τραβάμε τις .... ομαδικώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ On 7/3/2025 at 5:14 ΜΜ, cu2goup said: Εσείς που έχετε την προσφορά με τα 7,80.. Ανανεώθηκε για τον τρέχοντα μήνα; Σε δύο νούμερα που έχω δεν την είχα καθόλου οπότε δεν ξέρω πότε λήγει. Ναι κανονικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 11:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:20 πμ 1 minute ago, sou_d said: Ναι κανονικά Δεν πειράζει.. αυτοί χάνουν.. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts