eridion25 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Διορθώθηκε το πρόβλημα με το countdown 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) Παρατηρώ το εξής περίεργο: Έχω να ανοίξω καιρό ένα νουμεράκι και με το που το ανοίγω στα πρώτα πέντε λεπτά σκάει τηλέφωνο πριξίματος από εταιρείες προώθησης. Λέτε να συνεργάζεται η nova (με το αζημίωτο) και να ενημερώνει για το πότε άνοιξε κάποιο τηλ; Πώς γίνεται πάντα στα πρώτα λεπτά να σκάει τηλ;; Edited 2 Νοέμβριος by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Αν είναι από τη Nova το νούμερο πιο πιθανό είναι να σου προτείνουν να το κάνεις συμβόλαιο και εάν δε θες FREE2GO. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 minute ago, elkons said: Αν είναι από τη Nova το νούμερο πιο πιθανό είναι να σου προτείνουν να το κάνεις συμβόλαιο και εάν δε θες FREE2GO. Την τελευταία φορά ήταν αυτό: https://www.white-pages.gr/arithmos/2115552998 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 minute ago, Teiresias_ said: Την τελευταία φορά ήταν αυτό: https://www.white-pages.gr/arithmos/2115552998 Μην το σηκώσεις δεν είναι καν από την νόβα ο αριθμός 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 22 minutes ago, Dimitris_15 said: Μην το σηκώσεις δεν είναι καν από την νόβα ο αριθμός Ναι οκ δεν είναι θέμα αυτό. Απλώς μου κάνει εντύπωση που ανοίγω το κινητό και σκάει το τηλ σε μερικά λεπτά. Λες και με περίμεναν να το ανοίξω. Ευτυχώς δεν είναι το κύριο τηλ μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Μέχρι τις 2.30 είναι ανοιχτή η Nova εδώ, παω να πάρω σιμ να δω εάν γίνεται, q. Σε 15,20λ που θα είμαι σπίτι θα ενημερώσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος On 1/11/2024 at 12:17 ΜΜ, Bas said: Γύρισε ο Μήτσος άπω ολιγοήμερη άδεια λόγο 28/10 Γιόρταζε κιόλας 4 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος και πάλι δεν έχω δυνατότητα ανανέωσης με 8ευρώ αν και έχουμε countdown! 2 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) Λήγει σε 2 ώρες το countdown. Υποψιάζομαι ότι η τρέχουσα βάρδια το έκοψε γιατί δεν θα υπάρχει κάποιος άλλος σχετικός να το κόψει μετά ως τη Δευτέρα Edited 2 Νοέμβριος by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Είμαι παλιός συνδρομητής Q αλλά εχω απογοητευτεί αρκετά. Δεν με καλύπτει πλεον αυτό το μοντέλο τους με τις προσφορές, έτσι όπως το έχουν κάνει. Μου θυμίζει λιγάκι χρηματιστήριο ρεύματος που θα πρέπει να έχεις τακτική ενημέρωση και να κοιτάς ανάμεσα στις λέξεις για να καταλάβεις εαν σε συμφέρει. Όταν πρωτοξεκίνησε η εταιρία είχε διαφορετική κουλτούρα. Βέβαια αλλάξαν οι καιροί αλλά μου φαίνεται παράξενο η Cote στο whatsup, που ναι μεν είναι πιο ακριβή, να δίνει δώρα στο τσαμπε (ομιλία ή ιντερνετ) κ κάπως να ισοφαρίζει την διαφορά. Ίσως προσπαθούν να σπρώξουν όλους τους Q στο Free2go; Αλλά είναι ριψοκίνδυνο γιατί μπορούν να τους απορροφήσουν οι ανταγωνιστές του "καρτέλ". 3 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Ας μη ξεχνατε, οσοι δε το ξερετε ( η διαπιστωσει ακομη), οτι εδω μιλαμε για τον λαγο της κινητης τηλεφωνιας στη χωρα μας. Ο,τι "ριζοσπαστικο" εμεινε ΤΕΛΙΚΑ , ξεκινησε απο την μαυρη εταιρια. Και μετα, απο πισω και οι αλλες 2 εταιριες. Κοροιδα ειναι, εαν πιανει σε αυτη την αγορα, να μην κανουν και αυτες τα ιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος (edited) Να πούμε ότι αυτή τη φορά η ανανέωση των 8€ είναι στη θέση της και στην ώρα της. Μην μας λένε πως κράζουμε μόνο.. Μπράβο Μήτσο! Edited 4 Νοέμβριος by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Χθες έληξαν οι προσωπικές προσφορές αλλά σήμερα σε δύο ατάιστα που έχω δεν ήρθε τίποτα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, mikepaltri said: Χθες έληξαν οι προσωπικές προσφορές αλλά σήμερα σε δύο ατάιστα που έχω δεν ήρθε τίποτα... Συμβαίνει συχνά να παίρνούν κάποιες μέρες από τη λήξη των προσωπικών προσφορών για να έρθουν οι νέες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, mikepaltri said: Χθες έληξαν οι προσωπικές προσφορές αλλά σήμερα σε δύο ατάιστα που έχω δεν ήρθε τίποτα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Έβαλα κάρτα 13 ευρώ χθες λαμβάνοντας bonus 1GB 30 ημερών. Το υπόλοιπο μου ήταν άνω των 9 ευρώ και πλέον άνω των 20. Μέχρι χθες δεν είχα κανένα δώρο εδώ και ένα μήνα. Σήμερα έχω. Είμαι Χάκερ. Εσείς αφήνετε αταιστα και τρέμετε μη δείτε 8 ευρώ στο account και σας μαλώσει ο δημητρούλος. Καλό μας χειμώνα 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 9 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Είμαι Χάκερ. Εσείς αφήνετε αταιστα και τρέμετε μη δείτε 8 ευρώ στο account και σας μαλώσει ο δημητρούλος. Λίγο σεβασμό προς τα όψιμα μέλη της τρανς κοινότητας, έστω και αν είναι εικονικό για να αποφύγουν το ban σε ένα φόρουμ 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 26 minutes ago, spiliot said: Λίγο σεβασμό προς τα όψιμα μέλη της τρανς κοινότητας, έστω και αν είναι εικονικό για να αποφύγουν το ban σε ένα φόρουμ 😉 Τώρα που βγήκε και ο Τράμπ, κομμένα αυτά τα woke αισθήματα! 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 hour ago, Don_VitoCorleone said: Έβαλα κάρτα 13 ευρώ χθες λαμβάνοντας bonus 1GB 30 ημερών. Το υπόλοιπο μου ήταν άνω των 9 ευρώ και πλέον άνω των 20. Μέχρι χθες δεν είχα κανένα δώρο εδώ και ένα μήνα. Σήμερα έχω. Είμαι Χάκερ. Εσείς αφήνετε αταιστα και τρέμετε μη δείτε 8 ευρώ στο account και σας μαλώσει ο δημητρούλος. Καλό μας χειμώνα Ζεις στα άκρα! Πες μου ότι έβγαινες και χωρίς sms στην καραντίνα;!;! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 13 minutes ago, sou_d said: Ζεις στα άκρα! Πες μου ότι έβγαινες και χωρίς sms στην καραντίνα;!;! Εξοδόχαρτο φορέβα! 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 56 minutes ago, sou_d said: Ζεις στα άκρα! Πες μου ότι έβγαινες και χωρίς sms στην καραντίνα;!;! Στη Πάτρα είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα για κανένα δίμηνο τρίμηνο και θυμάμαι με φίλο να πηγαίνουμε για τρέξιμο μέσα στα στενά να μη μας πιάσει η αστυνομία 👮 και μάλιστα χωρίς μάσκα. Μιλάμε για επικά ρεζιλικια. Ας αφήσουμε όμως γρήγορα γρήγορα τους συναισθηματισμούς ώστε να προλάβουμε όλοι να πάρουμε 7 νούμερα και να αφήνουμε αταιστα για να λαμβάνουμε προσφορές διότι ο εκλεκτός είπε ότι ο αλγόριθμος νταβιτσι έχει επιλυθεί και μόνο έτσι θα σωθείτε κι εσείς και οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι αμήν κι +EYΛΟΓΗCON+ Μακαριον το dislike ΑΥΤΟΥ κι αιώνια ζωή εις τη μούμια του αταιστου Q Edited 7 Νοέμβριος by Don_VitoCorleone 2 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 hour ago, Don_VitoCorleone said: Ας αφήσουμε όμως γρήγορα γρήγορα τους συναισθηματισμούς ώστε να προλάβουμε όλοι να πάρουμε 7 νούμερα και να αφήνουμε αταιστα για να λαμβάνουμε προσφορές διότι ο εκλεκτός είπε ότι ο αλγόριθμος νταβιτσι έχει επιλυθεί και μόνο έτσι θα σωθείτε κι εσείς και οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι αμήν κι +EYΛΟΓΗCON+ Μακαριον το dislike ΑΥΤΟΥ κι αιώνια ζωή εις τη μούμια του αταιστου Q Οκ τα πράγματα προφανώς αλλάζουν.. μέχρι τώρα ταϊσμένο Nova προσφορά 7,80€ δεν έβλεπε ή τουλάχιστον πολύ σπάνια. Μακάρι να πήρε απόφαση η Nova να τη δώσει γενικότερα την προσφορά (για εμένα μόνο να κερδίσει έχει). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Ας αφήσουμε όμως γρήγορα γρήγορα τους συναισθηματισμούς ώστε να προλάβουμε όλοι να πάρουμε 7 νούμερα και να αφήνουμε αταιστα για να λαμβάνουμε προσφορές διότι ο εκλεκτός είπε ότι ο αλγόριθμος νταβιτσι έχει επιλυθεί και μόνο έτσι θα σωθείτε κι εσείς και οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι αμήν κι +EYΛΟΓΗCON+ Μακαριον το dislike ΑΥΤΟΥ κι αιώνια ζωή εις τη μούμια του αταιστου Q Καλό το μήνυμα σου αλλά από μένα παίρνει τγρια (3/10) γιατί δεν ανέφερες για το <95%... Edited 7 Νοέμβριος by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts