eridion25 Δημ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Διορθώθηκε το πρόβλημα με το countdown 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Σάββατο στις 08:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:23 πμ (edited) Παρατηρώ το εξής περίεργο: Έχω να ανοίξω καιρό ένα νουμεράκι και με το που το ανοίγω στα πρώτα πέντε λεπτά σκάει τηλέφωνο πριξίματος από εταιρείες προώθησης. Λέτε να συνεργάζεται η nova (με το αζημίωτο) και να ενημερώνει για το πότε άνοιξε κάποιο τηλ; Πώς γίνεται πάντα στα πρώτα λεπτά να σκάει τηλ;; Edited Σάββατο στις 08:26 πμ by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 08:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:41 πμ Αν είναι από τη Nova το νούμερο πιο πιθανό είναι να σου προτείνουν να το κάνεις συμβόλαιο και εάν δε θες FREE2GO. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Σάββατο στις 08:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:42 πμ 1 minute ago, elkons said: Αν είναι από τη Nova το νούμερο πιο πιθανό είναι να σου προτείνουν να το κάνεις συμβόλαιο και εάν δε θες FREE2GO. Την τελευταία φορά ήταν αυτό: https://www.white-pages.gr/arithmos/2115552998 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Σάββατο στις 08:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:44 πμ 1 minute ago, Teiresias_ said: Την τελευταία φορά ήταν αυτό: https://www.white-pages.gr/arithmos/2115552998 Μην το σηκώσεις δεν είναι καν από την νόβα ο αριθμός 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Σάββατο στις 09:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:08 πμ 22 minutes ago, Dimitris_15 said: Μην το σηκώσεις δεν είναι καν από την νόβα ο αριθμός Ναι οκ δεν είναι θέμα αυτό. Απλώς μου κάνει εντύπωση που ανοίγω το κινητό και σκάει το τηλ σε μερικά λεπτά. Λες και με περίμεναν να το ανοίξω. Ευτυχώς δεν είναι το κύριο τηλ μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:21 πμ Μέχρι τις 2.30 είναι ανοιχτή η Nova εδώ, παω να πάρω σιμ να δω εάν γίνεται, q. Σε 15,20λ που θα είμαι σπίτι θα ενημερώσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ On 1/11/2024 at 12:17 ΜΜ, Bas said: Γύρισε ο Μήτσος άπω ολιγοήμερη άδεια λόγο 28/10 Γιόρταζε κιόλας 4 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. Σάββατο στις 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:59 πμ και πάλι δεν έχω δυνατότητα ανανέωσης με 8ευρώ αν και έχουμε countdown! 2 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Σάββατο στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:08 μμ (edited) Λήγει σε 2 ώρες το countdown. Υποψιάζομαι ότι η τρέχουσα βάρδια το έκοψε γιατί δεν θα υπάρχει κάποιος άλλος σχετικός να το κόψει μετά ως τη Δευτέρα Edited Σάββατο στις 12:08 μμ by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. Σάββατο στις 01:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:45 μμ Είμαι παλιός συνδρομητής Q αλλά εχω απογοητευτεί αρκετά. Δεν με καλύπτει πλεον αυτό το μοντέλο τους με τις προσφορές, έτσι όπως το έχουν κάνει. Μου θυμίζει λιγάκι χρηματιστήριο ρεύματος που θα πρέπει να έχεις τακτική ενημέρωση και να κοιτάς ανάμεσα στις λέξεις για να καταλάβεις εαν σε συμφέρει. Όταν πρωτοξεκίνησε η εταιρία είχε διαφορετική κουλτούρα. Βέβαια αλλάξαν οι καιροί αλλά μου φαίνεται παράξενο η Cote στο whatsup, που ναι μεν είναι πιο ακριβή, να δίνει δώρα στο τσαμπε (ομιλία ή ιντερνετ) κ κάπως να ισοφαρίζει την διαφορά. Ίσως προσπαθούν να σπρώξουν όλους τους Q στο Free2go; Αλλά είναι ριψοκίνδυνο γιατί μπορούν να τους απορροφήσουν οι ανταγωνιστές του "καρτέλ". 3 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Κυριακή στις 12:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:35 πμ Ας μη ξεχνατε, οσοι δε το ξερετε ( η διαπιστωσει ακομη), οτι εδω μιλαμε για τον λαγο της κινητης τηλεφωνιας στη χωρα μας. Ο,τι "ριζοσπαστικο" εμεινε ΤΕΛΙΚΑ , ξεκινησε απο την μαυρη εταιρια. Και μετα, απο πισω και οι αλλες 2 εταιριες. Κοροιδα ειναι, εαν πιανει σε αυτη την αγορα, να μην κανουν και αυτες τα ιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Δευτέρα στις 04:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:00 μμ (edited) Να πούμε ότι αυτή τη φορά η ανανέωση των 8€ είναι στη θέση της και στην ώρα της. Μην μας λένε πως κράζουμε μόνο.. Μπράβο Μήτσο! Edited Δευτέρα στις 04:01 μμ by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 04:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:40 μμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Χθες έληξαν οι προσωπικές προσφορές αλλά σήμερα σε δύο ατάιστα που έχω δεν ήρθε τίποτα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, mikepaltri said: Χθες έληξαν οι προσωπικές προσφορές αλλά σήμερα σε δύο ατάιστα που έχω δεν ήρθε τίποτα... Συμβαίνει συχνά να παίρνούν κάποιες μέρες από τη λήξη των προσωπικών προσφορών για να έρθουν οι νέες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 3 ώρες πριν, mikepaltri said: Χθες έληξαν οι προσωπικές προσφορές αλλά σήμερα σε δύο ατάιστα που έχω δεν ήρθε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts