Mivas Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, VIPdriver said: Αγοραζε καθε μηνα το Q Star Big (11,60€) και σιγα σιγά θα φας το υπολοιπο και μετα θα μεταφερεις τον αριθμό σου προς όπου θέλεις. εχει και το άλλο στα 9,80 ομιλία και δεδομένα, αυτό σκέφτομαι κι εγώ... 4 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 35 minutes ago, Mivas said: εχει και το άλλο στα 9,80 ομιλία και δεδομένα, αυτό σκέφτομαι κι εγώ... Εννοείται διαλέγεις όποιο σε βολεύει. Εαν σου φτανουν τα 500 λεπτα κ 1γιγα είσαι μια χαρά, αλλιως με +1,80€ παίρνεις απεριόριστα λεπτά κ 3γιγσ. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Mivas said: Πιο πιθανό το βλέπω κάποια στιγμή να πάω σε βατραχο παρά να ρισκάρω κάτι αμφίβολο για τόσο παλιό κι εύκολο αριθμό που δεν τον αλλάζω με τίποτα... Γιατί στον βάτραχο θα πάρεις μαζί σου τα λεφτά??😆😆😆 Δεν υπάρχει μέλλον στην χώρα. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, dimitroula10 said: Για να πάρεις αυτό το πακέτο θέλει να μην βάζεις λεφτά και μηδενικό υπόλοιπο για 2-3 μήνες. Σε αυτή τη περίπτωση αντί αυτό μου έχει έρθει 1000'/250GB €7 3x συνέχεια 5 ώρες πριν, dimitroula10 said: Εγώ έχω αγοράσει κάρτα ευρώπης για δεδομένα Εάν έχεις την καλοσύνη να μοιράζεις ένα link, παρακαλώ 5 ώρες πριν, dimitroula10 said: και χρησιμοποιώ VoIP για εξερχόμενες. Για μένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το VoIP credit χωρίς ημερομηνία λήξεως! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 24 minutes ago, Bas said: 6 ώρες πριν, dimitroula10 said: Για να πάρεις αυτό το πακέτο θέλει να μην βάζεις λεφτά και μηδενικό υπόλοιπο για 2-3 μήνες. Σε αυτή τη περίπτωση αντί αυτό μου έχει έρθει 1000'/250GB €7 3x συνέχεια Αυτό μου ερχόταν από την αρχή. Δεν το πήρα όμως γιατί δεν το χρειάζομαι. Και μετά ήλθε αυτό. 26 minutes ago, Bas said: Εάν έχεις την καλοσύνη να μοιράζεις ένα link, παρακαλώ Στο νήμα για δίκτυα εξωτερικού και πμ να σου στείλω κωδικό. 27 minutes ago, Bas said: Για μένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το VoIP credit χωρίς ημερομηνία λήξεως! voipalot. com έχω εγώ. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, dimitroula10 said: Αυτό μου ερχόταν από την αρχή. Δεν το πήρα όμως γιατί δεν το χρειάζομαι. Και μετά ήλθε αυτό. Στο νήμα για δίκτυα εξωτερικού και πμ να σου στείλω κωδικό. voipalot. com έχω εγώ. Χρειάζεσαι όμως πακετο data, σωστά; 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Χρειάζεσαι όμως πακετο data, σωστά; Ναι έχω sim ευρώπης, με δεδομένα μόνο, για εκτός σπιτιού. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου On 19/9/2024 at 10:10 ΜΜ, dimitroula10 said: Γιατί στον βάτραχο θα πάρεις μαζί σου τα λεφτά??😆😆😆 Δεν υπάρχει μέλλον στην χώρα. Δεν χρειάζονται οι ειρωνείες και οι άσχετες γενικεύσεις κοπελιά, κουβέντα κάνουμε μπας και βγάλουμε καμιά άκρη καθώς όλα τα δίκτυα, όπως και πολλά άλλα στην Ελλάδα, έχουν ξεφύγει τελείως πλέον... Για long term λύσεις γίνεται όλη η κουβέντα, αλλά ναι καθώς υπάρχουν δεσμευμένα χρήματα, η όποια αλλαγή, αν γίνει, θα γίνει σε λίγους μήνες ώστε να ξοδευτούν πρώτα... Το πρόβλημα είναι το ρίσκο να χαθεί τελείως ο αριθμός αν κάνω τέτοια κίνηση και προφανώς όπως κι εσύ ανέφερες, δεν είναι καν σίγουρο αν θα μου δώσουν αυτό το πακέτο. Αντίθετα, με την αλλαγή σε άλλη καρτοκινητή, δεν υπάρχει τέτοιο ρίσκο και την κάνω φυσικά όποτε θέλω χωρίς να περιμένω κάτι από τον πάροχο. 3 1 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Mivas said: Το πρόβλημα είναι το ρίσκο να χαθεί τελείως ο αριθμός αν κάνω τέτοια κίνηση και Αγορίνα αφού δεν μπορείς να φας τα λεφτά σημαίνει ότι κακώς τα έβαλες, είναι χαμένα πλέον και το νούμερο βγαίνει εκτός δικτύου 13 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση και χάνεται μετά από 16 μήνες. Όλοι το ξέρουν αυτό ειδικά οι παλιοί. Σου έδωσα ακριβείς οδηγίες αλλά πήγαν στον βρόντο. Όταν λοιπόν γράφεις εδώ, πρέπει να εκτιμάς τις απαντήσεις που σου δίνουν συσσωρευμένη γνώση και λύση. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου On 19/9/2024 at 7:40 ΜΜ, dimitroula10 said: Α καλά. Ψάχνεις σιγουριά την σήμερον ημέρα?😆 Παραθέτω ακριβώς τα "καθησυχαστικά" λόγια σου, ότι είναι στανταρισμένα όλα, χωρίς ρίσκο κλπ 🙂 40 minutes ago, dimitroula10 said: Όταν λοιπόν γράφεις εδώ, πρέπει να εκτιμάς τις απαντήσεις που σου δίνουν συσσωρευμένη γνώση και λύση. Όπως λοιπόν και οι ατομικές προσφορές πακέτων της Q, θα μπορούσαν κάλλιστα τα πακέτα που έλαβες εσύ να μην τα λάβει ο άλλος. Μακάρι να τα επιβεβαιώσουν κι άλλα μέλη και να τα λάβουν και να είναι όντως η στάνταρ πολιτική της Q και όχι μεμονωμένες προσφορές σε τυχαίο δείγμα χρηστών. Όταν λοιπόν μόνο εσύ έχεις λάβει την προσφορά και όπως γράφεις και πάνω κάθε άλλο παρά σίγουρο δεν είναι, πως γράφεις μετά ότι είναι γνώση και λύση από την στιγμή που δεν είσαι σίγουρη καν εσύ. Λοιπόν, όσοι έχουν 2η-3η κλπ κάρτα που έτσι κι αλλιώς δεν την λειτουργούν, ας κάνουν μια δοκιμή, αν λάβουν και εκείνοι την προσφορά. Για μένα, ανέφερα, ότι έτσι κι αλλιώς πρώτα θα ξοδέψω ό,τι υπάρχει μην πάει χαμένο και μετά κι εφόσον το επιβεβαιώσουν κι άλλοι, μπορεί να το δοκιμάσω κι εγώ. 4 1 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, dimitroula10 said: μετά την τελευταία ανανέωση και χάνεται μετά από 16 μήνες. 18 PDF: https://www.myq.gr/ext_files/prepaid/q/files/oroi_kartokinitis-12092024-with-track-changes.pdf 9.3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Νέκρωσε η NOVA τι στο καλό 10 minutes ago, Dimitris_15 said: Νέκρωσε η NOVA τι στο καλό Έφτιαξε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου On 19/9/2024 at 4:49 ΜΜ, Mivas said: Βάζω κάθε δίμηνο 8 ευρώ για συντήρηση μόνο και μαζεύτηκε κανένα 50άρι μέσα, καθώς όταν το χρειαστω βάζω VoIP... Αν το αφήσω για 1 χρόνο θα χάσω τα 50 ευρώ... Περίμενε μέχρι την πρώτη αλλαγή όρων και μόλις ανακοινωθεί έχεις ένα δίμηνο προθεσμία να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Κάνε μία φορητότητα στο βάτραχο για 2-3 μήνες και μετά επιστρέφεις ή αποφασίζεις τι σε συμφέρει να κάνεις. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Ενώ δεν είχα βάλει κάρτα και το υπόλοιπο έληγε στις 20/10/2024 πήρε παράταση έως 06/12/2024 δεν ξέρω πως έγινε αυτό το μόνο που είχα κάνει είναι να επικοινωνήσω με την NOVA για απενεργοποίηση και ξανά ενεργοποίηση του VoWIFI και του VoLTE τι φάση; Σας έχει ξαναγίνει αυτό σε εμένα πρώτη φορά γίνεται μου είχε κιόλας έρθει μήνυμα ότι σε 15 ημέρες θα έληγε ο χρόνος ομιλίας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Το κάνουν πιθανώς για στατιστικούς λόγους να μην φαίνονται ανενεργά τα νούμερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 19 minutes ago, spiliot said: Το κάνουν πιθανώς για στατιστικούς λόγους να μην φαίνονται ανενεργά τα νούμερα. Ωραίο πράγμα είναι αυτο διότι μου επέκτειναν τη διάρκεια ισχύος της σύνδεσης παρόλο που το νούμερο μου δεν ήταν ανενεργό ακόμη θα βάλω κάρτα στις 31 Οκτωβρίου ώστε το υπόλοιπο να ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Εγω θυμάμαι με 0.01 να γίνεται ανανέωση για 1 χρονο. 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 11 minutes ago, VIPdriver said: Εγω θυμάμαι με 0.01 να γίνεται ανανέωση για 1 χρονο. Της σύνδεσης, όχι του υπολοίπου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου On 1/10/2024 at 4:15 ΜΜ, gag said: Περίμενε μέχρι την πρώτη αλλαγή όρων και μόλις ανακοινωθεί έχεις ένα δίμηνο προθεσμία να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Κάνε μία φορητότητα στο βάτραχο για 2-3 μήνες και μετά επιστρέφεις ή αποφασίζεις τι σε συμφέρει να κάνεις. Έχω την εντύπωση πως μπορείς να ζητήσεις πίστωση του υπόλοιπου σε λογαριασμό σου στην τράπεζα (μέσω κάρτας). Δεν ισχύει; 2 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Υπόψιν ότι με αγορά του ΠΑΚΕΤΟΥ με ΣΜΣ, το δωράκι παρέμεινε στην εφαρμογή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 57 minutes ago, filippos said: Έχω την εντύπωση πως μπορείς να ζητήσεις πίστωση του υπόλοιπου σε λογαριασμό σου στην τράπεζα (μέσω κάρτας). Δεν ισχύει; Ναι εφόσον σε επηρεάζουν οι αλλαγές και κάνεις φορητότητα ή διακοπή του αριθμού. Από προσωπική πείρα για κάποιο λόγο δεν δέχονται διακοπή στην nova. Θέλουν φορητότητα. 10 minutes ago, dimitroula10 said: Υπόψιν ότι με αγορά του ΠΑΚΕΤΟΥ με ΣΜΣ, το δωράκι παρέμεινε στην εφαρμογή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα. Πότε δεν χανόταν με το sms το δωρακι απο την εφαρμογή. Γιατί να αλλάξει κάτι? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Ενώ δεν είχα βάλει κάρτα και το υπόλοιπο έληγε στις 20/10/2024 πήρε παράταση έως 06/12/2024 δεν ξέρω πως έγινε αυτό το μόνο που είχα κάνει είναι να επικοινωνήσω με την NOVA για απενεργοποίηση και ξανά ενεργοποίηση του VoWIFI και του VoLTE τι φάση; Σας έχει ξαναγίνει αυτό σε εμένα πρώτη φορά γίνεται μου είχε κιόλας έρθει μήνυμα ότι σε 15 ημέρες θα έληγε ο χρόνος ομιλίας Προταση για "εκσυγχρονισμο" των καρτοκινητων της εταιριας σε οποιο fund αναλαβει την ανεφικτη προσπαθεια διορθωσης της: Με A.I. να αποδιδονται τα 0,01€ (με την αντιστοιχη 13μηνη παραταση της ληξης συνδεσης). Να μην γινονται "τυχαια", "Παμε κι οπου βγει" οπως εδω και λιγο πανω απο 10ετια στη συγκεκριμενη εταιρια. Μπας και επιβιωσει τελικα, για το καλο ολων μας , οσοι περισσοτεροι παικτες στον ανταγωνισμο (που λεει ο λογος για τη χωρα μας) 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Αν τα αναλάβει fund ζήτω που καήκαμε… 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, dimitroula10 said: Υπόψιν ότι με αγορά του ΠΑΚΕΤΟΥ με ΣΜΣ, το δωράκι παρέμεινε στην εφαρμογή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα. Το ίδιο στο web login 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Ωραίο πράγμα είναι αυτο διότι μου επέκτειναν τη διάρκεια ισχύος της σύνδεσης παρόλο που το νούμερο μου δεν ήταν ανενεργό ακόμη θα βάλω κάρτα στις 31 Οκτωβρίου ώστε το υπόλοιπο να ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου Όταν λέω άνεργο δεν εννοώ ότι στο κλείνουν από το δίκτυο. Μηδέν υπόλοιπο ή ληγμένο υπόλοιπο (που για εμάς είναι το ίδιο) για πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα σημαίνει ότι δεν σε ενδιαφέρει να το χρησιμοποιείς και πιθανώς τους χαλάει τα νούμερα. Με 1 λεπτό σε χίλια νούμερα, δηλαδή 10 ευρώ που κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρησιμοποιηθούν και θα χάσουν το "φτιάχνουν" και οι επενδυτές είναι χαρούμενοι. Μέχρι να καταλάβουν με τι μαγαζί έχουν να κάνουν και να κοιτάξουν να το σπρώξουν στον επόμενο. Λέμε τώρα, κάνεις δεν ξέρει το λόγο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts