Mivas Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 18 ώρες πριν, dimitroula10 said: Λειτουργία call back χρησιμοποιούσα παλιά σε περιοχές με κακό σήμα. 0,18 dl 0,07up μία χαρά είναι για να στείλεις ένα μήνυμα από απλό τηλέφωνο ή ένα callback. Εννοείται ότι δεν είναι για σερφαρισμα ούτε για αποστολές φωτό. Τώρα αν είσαι τόσο χάλια, απορώ γιατί κάθεσαι ακόμα? Έχει νόημα να είσαι τόσο δυσαρεστημένος και να μένεις μόνος για να βρίζεις?? Επρεπε να είχες ήδη φύγει. Για να παραμένεις όμως υπάρχει κάποιος λόγος. Αυτό μάλλον έχει διαγνώσει το τμήμα μάρκετινγκ και εxει αλλάξει τακτική. προσωπικές προσφορές παίρνουν όλοι οι γνωστοί μου και δουλεύει πολύ το 3€/3 gb στη μητέρα μου που έχει κι εκείνη Q, σκέφτομαι να βάλω frog, για μένα ίσως το κρατήσω για συντήρηση μόνο μήπως και αλλάξουν τα πράγματα κάποια στιγμή (αλήθεια στους πόσους μήνες το κόβουν αν δεν αγοράσω χρόνο?) και να έχω το CU ως κύριο.. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 (edited) 34 minutes ago, Mivas said: στη μητέρα μου που έχει κι εκείνη Q, σκέφτομαι να βάλω frog, για μένα ίσως το κρατήσω για συντήρηση μόνο μήπως και αλλάξουν τα πράγματα κάποια στιγμή (αλήθεια στους πόσους μήνες το κόβουν αν δεν αγοράσω χρόνο?) και να έχω το CU ως κύριο.. Αν είναι παλιό νούμερο 12 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση μπαίνει φραγή και εισερχομένων. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, που μέχρι πριν 1 μήνα δεν είχε αλλάξει, δέχεται εισερχόμενες και ΣΜΣ (ΣΜΣ δέχονται όλα ακόμα και με φραγή) για 1 έτος και όταν μπει φραγή καλείς στο τσατ και το επανεργοποιούν. Αν η μητέρα σου δεν μιλάει καλύτερα f2g που έχει ανανέωση 1€ το δίμηνο όπου μπορεί να κάνει αναπάντητες ή να μιλήσει για 1' Μαξ. Αλλιώς φρογκ που δίνει ακόμα 3€/120' και με 10€ βγάζει 1 τρίμηνο. Πρώτα βλέπεις τις ανάγκες και την προτεραιότητα στην τσέπη και μετά αποφασίζεις. Και υπάρχει και λύση για πολύ φτωχούς, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα. Edited July 1, 2023 by dimitroula10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Τελικά η Sim της q εμφανίζει q telecom ή nova στο ονομα δικτυο; Γιατί έχω δει κι τις δυο περιπτώσεις σε συνδρομητές q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Οι παλιές sim γράφουν σίγουρα q. Οι καινούργιες μπορεί να γράφουν nova αφου δεν παίζουν με national roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Οι παλιές αναφέρουν Nova με home network Q, οι νέες Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Εμένα σε παλιά πάντως η ένδειξη είναι q telecom, το home network στην αναζήτηση δικτύου (αν αυτό εννοείς) είναι νόβα. Νομίζω έγραφε και η σχετική ανακοίνωση ότι το όνομα δικτύου θα παραμείνει q telecom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 2 ώρες πριν, paanos said: Οι παλιές αναφέρουν Nova με home network Q, οι νέες Q Τι είναι το home network? Εγω εννοώ τι εμφανίζουν πανω δεξια στην οθονη του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 (edited) 12 ώρες πριν, kmpatra said: Εμένα σε παλιά πάντως η ένδειξη είναι q telecom, το home network στην αναζήτηση δικτύου (αν αυτό εννοείς) είναι νόβα. Νομίζω έγραφε και η σχετική ανακοίνωση ότι το όνομα δικτύου θα παραμείνει q telecom Home Network είναι αυτό που έχει η SIM. για παράδειγμα, οι κάρτες Nova έχουν «NOVA». Σε περιαγωγή, αν η κάρτα έχει home τότε εμφανίζεται στο όνομα δικτύου κάτι του τύπου «δίκτυο / NOVA». Οι παλιές κάρτες, είχαν home network Q-TELCOM αλλά στα κινητά εμφανιζόταν NOVA. Το ίδιο και στα iPhone. Οι νέες κάρτες, έχουν διαφορετικό το όνομα ώστε να εμφανίζεται και αντί για NOVA, άρα στις περισσότερες συσκευές εμφανίζουν «Q Telecom» (και σε iphone). Δεν είναι national roaming, είναι απλώς άλλο brand περασμένο στη SIM Αν έχετε VoLTE και 5G τότε έχετε νέα κάρτα, μη δίνετε τόση σημασία στο όνομα δικτύου γιατί και το κάθε κινητό μπορεί να κάνει τα δικά του Edited July 2, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Όλη η ουσία στην τελευταία πρόταση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 (edited) παντως συμφωνα με την εξυπηρετηση, η q γενικότερα δεν υποστηρίζει volte... Edited July 2, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 παντως συμφωνα με την εξυπηρετηση, η q γενικότερα δεν υποστηρίζει volte...Υποστηρίζει volte με καινούρια sim.Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 19 ώρες πριν, dimitroula10 said: Αν είναι παλιό νούμερο 12 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση μπαίνει φραγή και εισερχομένων. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, που μέχρι πριν 1 μήνα δεν είχε αλλάξει, δέχεται εισερχόμενες και ΣΜΣ (ΣΜΣ δέχονται όλα ακόμα και με φραγή) για 1 έτος και όταν μπει φραγή καλείς στο τσατ και το επανεργοποιούν. Αν η μητέρα σου δεν μιλάει καλύτερα f2g που έχει ανανέωση 1€ το δίμηνο όπου μπορεί να κάνει αναπάντητες ή να μιλήσει για 1' Μαξ. Αλλιώς φρογκ που δίνει ακόμα 3€/120' και με 10€ βγάζει 1 τρίμηνο. Πρώτα βλέπεις τις ανάγκες και την προτεραιότητα στην τσέπη και μετά αποφασίζεις. Και υπάρχει και λύση για πολύ φτωχούς, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ναι, ο αριθμός είναι 15-20ετίας, σκέφτομαι να τον αφήσω απλά για συντήρηση και να λειτουργώ το CU που δεν διατηρεί το υπόλοιπο για 6 μήνες αντί για 2. Σκεφτόμουν την ποιότητα κλήσης που ανέφεραν κάποιοι, υποθέτω η Cosmote θα είναι τουλάχιστον ισότιμη ή καλύτερη από τη Nova στο 2G? Το κινητό της μητέρας μου είναι πιο παλιό, 3G... Οπότε με ενδιαφέρει να έχει ικανοποιητική ποιότητα κλήσης και το βατράχι... 15 ώρες πριν, kmpatra said: Οι παλιές sim γράφουν σίγουρα q. Οι καινούργιες μπορεί να γράφουν nova αφου δεν παίζουν με national roaming. η δικιά μου είναι 15-20ετίας και πάλι στο κινητό στο όνομα δικτύου λέει NOVA, παλιότερα έλεγε Q-telecom... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 (edited) 12 minutes ago, Mivas said: Σκεφτόμουν την ποιότητα κλήσης που ανέφεραν κάποιοι, υποθέτω η Cosmote θα είναι τουλάχιστον ισότιμη ή καλύτερη από τη Nova στο 2G? η nova είναι η μόνη με HD Voice στο 2G. Έτσι έχει ειπωθεί εδώ μέσα τουλάχιστον. Εγω σε σχέση με την κοσμοτε νιώθω ότι η νοβα έχει γενικότερα ένα προτέρημα στις κλήσεις. Edited July 2, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 19 minutes ago, Mivas said: Σκεφτόμουν την ποιότητα κλήσης που ανέφεραν κάποιοι, υποθέτω η Cosmote θα είναι τουλάχιστον ισότιμη ή καλύτερη από τη Nova στο 2G? Το κινητό της μητέρας μου είναι πιο παλιό, 3G... Οπότε με ενδιαφέρει να έχει ικανοποιητική ποιότητα κλήσης και το βατράχι... η δικιά μου είναι 15-20ετίας και πάλι στο κινητό στο όνομα δικτύου λέει NOVA, παλιότερα έλεγε Q-telecom... αν και θεωρω οτι παιζουν ρολο οι περιοχες, το 2g της νοβα το θεωρω ανώτερο και εγώ από της κοσμοτέ,όπως αναφέρθηκε. Σε μένα η ενδειξη της σιμ σε συνδεση 10+ετίας και sim 6ετίας ήταν και παραμένει Q telecom. Όπου κάτσει η μπίλια στον καθένα απ'οτι καταλαβαίνω... 44 minutes ago, conan1 said: Υποστηρίζει volte με καινούρια sim. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ποσο καινούργια? ιδού τι μου απάντησαν 11/5 περίπου: https://myphone.gr/forum/topic/171152/?do=findComment&comment=7178015 καλά δεν συζητάω το απαράδεκτο να μην υποστηρίζονται άλλες συσκευές που δεν πουλάνε οι ίδιοι...όπου κάτσει η μπίλια και σε αυτό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 ποσο καινούργια? ιδού τι μου απάντησαν 11/5 περίπου: https://myphone.gr/forum/topic/171152/?do=findComment&comment=7178015 καλά δεν συζητάω το απαράδεκτο να μην υποστηρίζονται άλλες συσκευές που δεν πουλάνε οι ίδιοι...όπου κάτσει η μπίλια και σε αυτό...Την άλλαξα πριν 15 μήνες. Όταν έδωσε 5g η Q.Έχω volte από την πρώτη στιγμή.Αρκεί να έχεις και συμβατή συσκευή. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 (edited) Βρε παιδιά, μόνο σε εμένα η εφαρμογή myQ app έχει πρόβλημα; Κάνει 4-5 λεπτά να φορτώσει και να ανοίξει. Έχω κάνει απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση, έχω κάνει διαγραφή της μνήμης cache, στις ρυθμίσεις έχω βάλει να μην περιορίζεται από την μπαταρία... Τίποτα, μουλάρι η εφαρμογή. Τι άλλο μπορώ να κάνω;;; Συσκευή galaxy A52s 5g. Edited July 2, 2023 by green dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Βρε παιδιά, μόνο σε εμένα η εφαρμογή myQ app έχει πρόβλημα; Κάνει 4-5 λεπτά να φορτώσει και να ανοίξει. Έχω κάνει απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση, έχω κάνει διαγραφή της μνήμης cache, στις ρυθμίσεις έχω βάλει να μην περιορίζεται από την μπαταρία... Τίποτα, μουλάρι η εφαρμογή. Τι άλλο μπορώ να κάνω;;; Συσκευή galaxy A52s 5g.Εδώ όλα καλά με την εφαρμογή. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 33 minutes ago, green dragon said: Βρε παιδιά, μόνο σε εμένα η εφαρμογή myQ app έχει πρόβλημα; Κάνει 4-5 λεπτά να φορτώσει και να ανοίξει. Έχω κάνει απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση, έχω κάνει διαγραφή της μνήμης cache, στις ρυθμίσεις έχω βάλει να μην περιορίζεται από την μπαταρία... Τίποτα, μουλάρι η εφαρμογή. Τι άλλο μπορώ να κάνω;;; Συσκευή galaxy A52s 5g. Δοκίμασε να βάλεις την εφαρμογή σε άλλο κινητό ή να προσθέσεις το τηλέφωνο σου σε κάποιο άλλο κινητό. Αν δουλέψει έχεις θέμα με κακόβουλο λογισμικό επειδή έχει εσωτερικό browser. Αν δεν δουλέψει, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Αν έχεις chrome δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων αφού σώσεις τα αγαπημένα. Υπάρχει και τελευταία λύση πριν την επαναφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Βρε παιδιά, μόνο σε εμένα η εφαρμογή myQ app έχει πρόβλημα; Κάνει 4-5 λεπτά να φορτώσει και να ανοίξει. Έχω κάνει απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση, έχω κάνει διαγραφή της μνήμης cache, στις ρυθμίσεις έχω βάλει να μην περιορίζεται από την μπαταρία... Τίποτα, μουλάρι η εφαρμογή. Τι άλλο μπορώ να κάνω;;; Συσκευή galaxy A52s 5g.Ίδιο κινητό κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 22 minutes ago, dimitroula10 said: Δοκίμασε να βάλεις την εφαρμογή σε άλλο κινητό ή να προσθέσεις το τηλέφωνο σου σε κάποιο άλλο κινητό. Αν δουλέψει έχεις θέμα με κακόβουλο λογισμικό επειδή έχει εσωτερικό browser. Αν δεν δουλέψει, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Αν έχεις chrome δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δεδομένων αφού σώσεις τα αγαπημένα. Υπάρχει και τελευταία λύση πριν την επαναφορά. Επειδή δεν έχω άλλη συσκευή διαθέσιμη αυτή τη στιγμή, θα κάνω αυτή τη δοκιμή αργότερα. Προς το παρόν απεγκατεστησα την εφαρμογή και έκανα σάρωση με το avast που δεν έδειξε κάτι. Μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, μπήκα από τον samsung browser στη σελίδα myQ.gr, όπου ο λογαριασμός μου ανοίγει στο τσακ μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 16 minutes ago, green dragon said: μπήκα από τον samsung browser στη σελίδα myQ.gr, όπου ο λογαριασμός μου ανοίγει στο τσακ μπαμ. Αν έχεις μόνο Samsung browser, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Νομίζω ότι η Qapp χρησιμοποιεί Chrome. Το avast είναι από μόνο του spyware, όποιος πληρώνει δεν τον μπλοκάρει. Τελευταία λύση κατέβασε μία εφαρμογή που λέγεται hibernate και αν βρεις μία εφαρμογή ενεργή που δεν έχει όνομα, σβήστην και βλέπουμε. Μάλλον κάτι έχει μπει στο τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 15 minutes ago, dimitroula10 said: Αν έχεις μόνο Samsung browser, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Νομίζω ότι η Qapp χρησιμοποιεί Chrome. Το avast είναι από μόνο του spyware, όποιος πληρώνει δεν τον μπλοκάρει. Τελευταία λύση κατέβασε μία εφαρμογή που λέγεται hibernate και αν βρεις μία εφαρμογή ενεργή που δεν έχει όνομα, σβήστην και βλέπουμε. Μάλλον κάτι έχει μπει στο τηλέφωνο. Έβαλα τον λογαριασμό μου στο myQ app στη συσκευή της συζύγου μου και εκεί δουλεύει σφαίρα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το DNS. Αλλά γιατί μόνο στο myQ app; Θα εγκαταστήσω το hibernate και βλέπουμε. Έβαλα το hibernate και μου έδειξε τις εγκατεστημένες από εμένα εφαρμογές, όπου δεν είδα κάτι περίεργο. Τις εφαρμογές συστήματος τις εμφανίζει μόνο η paid version. Έκανα για εικοστή φορά εγκατάσταση του myQ app, άλλαξα το password και ώ του θαύματος, δουλεύει κανονικά. Οπότε λήξη συναγερμού και ευχαριστώ για τη βοήθεια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 1)Αν ανανεωσω χρονο ομιλιας 13€ ποσα χρηματα θα μηνουν στην καρτα (εχω απενεργοποιηση το Q fee) 13-10%-0,3€=13-1,3-0,3=11,4 € 2) Αν ανανεωσω την προσφορα Απεριοριστα data +1000 λεπτα με 5 € με την ιδια προσφορα. (5€) την τελευταια μερα πριν την ληξη του μεταφερεται ο εναπομηναν χρονος ομιλιας στον επομενο μηνα ?και επεκτινεται η ληξη ανανεωσης για ενα ακομη μηνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 (edited) 1) 13/1,1 - 0.3 = 11,51 2) μέχρι πρότινος ναι ανανεώνονταν με το συγκεκριμένο πακέτο. Πριν 1 μηνα το ειχα δοκιμάσει εγώ. Edited July 3, 2023 by kmpatra διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 4 minutes ago, kmpatra said: 1) 1/1,1 - 0.3 = 11,51 2) μέχρι πρότινος ναι ανανεώνονταν με το συγκεκριμένο πακέτο. Πριν 1 μηνα το ειχα δοκιμάσει εγώ. Η προσωπικκη προσφορα (5€ data +1000') συνεχιζει να ερχεται σε σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts