akalos Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Είναι πάντως...Μήν πω τι.Δυο διαφορετικά κονέ προσπαθώ μέρες αλλά τζίφος. Μπαίνω στο μποτ ούτε εκεί έβγαλα άκρη. Μου στέλνουν τά λινκ τού κονέ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαν θυμάμαι καλά πρέπει αυτός που δέχτηκε το κονέ να το ενεργοποιησει από το λινκ που του έστειλαν για να έρθει σε q,αν το πάρεις εσύ το παίρνει και αυτός που σου έκανε το κονε πάλι από το ίδιο λινκ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Ευχαριστώ για τόν χρόνο σάς καταρχήν. Έχω δοκιμάσει σε πολλές συσκευές με διαφορετικα mail καί δεν γίνεται τίποτα. Σε υπολογιστή σε κινητά διαφορετικά.... τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Είναι πάντως...Μήν πω τι.Δυο διαφορετικά κονέ προσπαθώ μέρες αλλά τζίφος. Μπαίνω στο μποτ ούτε εκεί έβγαλα άκρη. Μου στέλνουν τά λινκ τού κονέ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα κονε που επιχείρησα να ενεργοποιήσω και εγώ. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν " μην ανησυχείτε, θα τα πάρετε όταν συμπληρωθούν 15 μέρες..." και έτσι έγινε. Μου τα έδωσαν τότε. Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση. Πάντως, έχω καταλάβει ότι ο πιο σίγουρος τρόπος να βρεις λύση, είναι αυτό που σου είπαν και άλλοι συμφορουμίτες - μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Στις 15 Ιανουαρίου συμπληρώνω 1 μήνα στη Q και λήγει το πρώτο πακέτο που είχα αγοράσει. Αν θυμάμαι καλά το είχα αγοράσει 6,90 και είχε 160 λεπτά προς όλους και διάφορα παρελκόμενα. Σήμερα η εικόνα είναι όπως παρακάτω. Τι με συμβουλεύετε να κάνω μέχρι τις 15/01; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Είναι πολύ ανοιχτή η ερώτηση, εγώ στη θέση σου θα ενεργοποιούσα καουνταουν ή προσωπικές προσφορές που με βολεύουν μέχρι να μειωθεί το υπόλοιπο κοντά στο μηδέν, οπότε και θα έβαζα κάρτα 6 ή 10 ανάλογα το τι θέλω πάλι. Με 3 ευρώ τη φορά θα βγάλεις κάνα 6 μηνο χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Είναι πολύ ανοιχτή η ερώτηση, εγώ στη θέση σου θα ενεργοποιούσα καουνταουν ή προσωπικές προσφορές που με βολεύουν μέχρι να μειωθεί το υπόλοιπο κοντά στο μηδέν, οπότε και θα έβαζα κάρτα 6 ή 10 ανάλογα το τι θέλω πάλι. Με 3 ευρώ τη φορά θα βγάλεις κάνα 6 μηνο χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Καταλαβαίνω ότι είναι ανοικτή η ερώτηση, αλλά δεν ήξερα πως αλλιώς να βάλω ερωτήσεις. - π.χ τα 128 λεπτά προς όλους - ή όσα τέλος πάντων μείνουν μέχρι τις 15/01, χάνονται. Σωστά; - αν το πρωί βγάλουν ένα countdown με χρόνο ομιλίας, το αγοράζω ή περιμένω 3-4 μέρες ακόμη, - αν το αγοράσω θα λήγει στις 11/02, αλλά ποιος χρόνος ομιλίας κατσναλώνεται πρώτα; - το υπόλοιπο ποσόν που θα μείνει στο λογαριασμό μου, μεταφέρετε ( θεωρητικά ), γιατί το συγκεκριμένο υπόλοιπο λήγει 16/02 Γενικά τώρα με την καραντίνα ή χρήση που κάνω είναι ελάχιστη, γιατί χρησιμοποιώ πολύ wifi, βιντεοκλήσεις και σταθερό προς κινητά, όπου έχω 360 λεπτά προς όλους κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 (edited) Στις 15 Ιανουαρίου συμπληρώνω 1 μήνα στη Q και λήγει το πρώτο πακέτο που είχα αγοράσει. Αν θυμάμαι καλά το είχα αγοράσει 6,90 και είχε 160 λεπτά προς όλους και διάφορα παρελκόμενα. Σήμερα η εικόνα είναι όπως παρακάτω. Τι με συμβουλεύετε να κάνω μέχρι τις 15/01; Την παραμονή ή μερικές μέρες πριν (ανάλογα) να αγοράσεις ένα πακέτο καουντντάουν ή προσφορά ώστε να ανανεωθεί ο χρόνος σου στη λήξη του πακέτου. Αύριο είναι καλή ευκαιρία αν το χρειάζεσαι, αλλιώς περιμένεις μέχρι Πέμπτη οριακά. Καλό θα είναι να μην περιμένουμε τελευταία στιγμή μπας και καθυστερήσει κάτι που ψάχνουμε. Γενικά τα ίδια πακέτα έχουν μία κυκλική εμφάνιση κάθε μήνα περίπου, αλλά καλό είναι να μην αγχωνόμαστε και να αγοράσουμε ένα πακετάκι πριν την λήξη. Σιγά σιγά θα συνηθίσεις.:lol: - αν το αγοράσω θα λήγει στις 11/02, αλλά ποιος χρόνος ομιλίας κατσναλώνεται πρώτα; - το υπόλοιπο ποσόν που θα μείνει στο λογαριασμό μου, μεταφέρετε ( θεωρητικά ), γιατί το συγκεκριμένο υπόλοιπο λήγει 16/02 Το κάθε πακέτο λήγει στην ημερομηνία του και μετά αρχίζει να καταναλώνεται το καινούργιο εάν υπάρχει. Θεωρητικά εάν αγοράσεις αύριο πακέτο ημερομηνία λήξης των χρημάτων δεν θα αλλάξει. Αν όμως αγοράσεις ένα πακέτο στις 20 τότε η λήξη του υπόλοιπου θα μεταφερθεί στη λήξη του πακέτου. Από την στιγμή που έχεις την ασφάλεια του κονέ σε δεδομένα, καλό θα είναι να χρησιμοποιείς ένα Voip για να μην μπορεί να σε εκβιάσει ένα καουντντάουν που αργεί. Edited January 11, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 @spiliot και @pavlitakis 1 ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 4 gb με 4€ το σημερινό countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Σήμερα έδωσα δεύτερη σερί επέκταση λήξης υπολοίπου ενεργοποιώντας δωράκι στο Q ενώ και πρώτη επέκταση στο F2G επίσης με δωράκι από την εφαρμογή. Προσωπικά σώθηκα γιατί κόντευα τα 100 ευρώ στο ένα και τα 50 στο άλλο. Απ ότι φαίνεται με δωράκια θα τη βγάλω όλη την χρόνια και παροχές υπερπλούσιες χωρίς φράγκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Σήμερα έδωσα δεύτερη σερί επέκταση λήξης υπολοίπου ενεργοποιώντας δωράκι στο Q ενώ και πρώτη επέκταση στο F2G επίσης με δωράκι από την εφαρμογή. Προσωπικά σώθηκα γιατί κόντευα τα 100 ευρώ στο ένα και τα 50 στο άλλο. Απ ότι φαίνεται με δωράκια θα τη βγάλω όλη την χρόνια και παροχές υπερπλούσιες χωρίς φράγκο Τα δωράκια που λες, από Q εμφανίζονται στο app ή στο site ή και στα δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Στο app από πάντα και σχετικά sms μου έρχονται. Είναι αρκετά παλιά νούμερα και τα δύο και πάντα μου ερχόντουσαν όλες οι προσφορές χωρίς να κάνω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Σήμερα έδωσα δεύτερη σερί επέκταση λήξης υπολοίπου ενεργοποιώντας δωράκι στο Q ενώ και πρώτη επέκταση στο F2G επίσης με δωράκι από την εφαρμογή. Προσωπικά σώθηκα γιατί κόντευα τα 100 ευρώ στο ένα και τα 50 στο άλλο. Απ ότι φαίνεται με δωράκια θα τη βγάλω όλη την χρόνια και παροχές υπερπλούσιες χωρίς φράγκο Κι εγώ πήρα το countdown offer 4GB με 4€ και ενώ η κάρτα έληγε 25/1, πήρε επέκταση ως τις 10/2. Καλό αυτό που έκανε η WIND και μάλιστα "αθόρυβα" (για να μην το μάθει το καρτέλ). Ειδικά την αδερφή μου την βόλεψε, μιας και είχε μαζέψει 70€ στο F2G της. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Κι εγώ πήρα το countdown offer 4GB με 4€ και ενώ η κάρτα έληγε 25/1, πήρε επέκταση ως τις 10/2. Καλό αυτό που έκανε η WIND και μάλιστα "αθόρυβα" (για να μην το μάθει το καρτέλ). Ειδικά την αδερφή μου την βόλεψε, μιας και είχε μαζέψει 70€ στο F2G της. :p Αυτό το countdown δεν με βόλεψε. Ελπίζω μέχρι τις 15/01 να βγει ένα πακετάκι με χρόνο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Προσωπικά πιστευω οτι και οι 3 εταιρίες έχουν mystery shoppers για να είναι ενήμεροι με τις υπηρεσίες του ανταγωνισμού. Ίσως να μην το διαφήμισαν για να μην το μάθουν αμέσως όλοι οι συνδρομητές και να συνεχίσουν να ταΐζουν κάθε 2 μηνες, ειδικά εκείνοι με μεγάλο υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralvamv Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά, καλή χρονιά εύχομαι. Στις 27.01.2021 λήγει το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας που έχω με τη wind σε 2 νουμεράκια (εταιρικό πακέτο). Θέλω να τα κάνω φορητότητα στην Q λόγω ότι η επιχείρηση πλέον έχει μικρύνει και σαν όγκο αλλά και σαν τζίρο και είναι ασύμφορο το ποσό που πληρώνω. Λέω να κάνω την φορητότητα μέσω του site της Q. Πότε πρέπει να την κάνω για να μην πληρώσω πρόστιμο αλλά και δεδομένης της καθυστέρησης των courier αυτές τις ημέρες; Επίσης με ενδιαφέρει να κάνω το Q κοννέ, ξέρεις κάποιος πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 δεν γίνεται ον λάιν μόνο από άλλες εταιρείες πρέπει να πας σε κατάστημα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 (edited) Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά, καλή χρονιά εύχομαι. Στις 27.01.2021 λήγει το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας που έχω με τη wind σε 2 νουμεράκια (εταιρικό πακέτο). Θέλω να τα κάνω φορητότητα στην Q λόγω ότι η επιχείρηση πλέον έχει μικρύνει και σαν όγκο αλλά και σαν τζίρο και είναι ασύμφορο το ποσό που πληρώνω. Λέω να κάνω την φορητότητα μέσω του site της Q. Πότε πρέπει να την κάνω για να μην πληρώσω πρόστιμο αλλά και δεδομένης της καθυστέρησης των courier αυτές τις ημέρες; Επίσης με ενδιαφέρει να κάνω το Q κοννέ, ξέρεις κάποιος πως γίνεται? Γειά σου και καλή χρονιά! Στις 6/12 έκανα αίτημα φορητότητας στη Q για 2 νούμερα που είχα συμβόλαιο στη Vodafone. Το αίτημα έγινε τηλεφωνικά στο 13800. Στις 16/12 έγινε η απενεργοποίηση από τη Vodafone και η ενεργοποίηση των καρτών Q. Δέκα μέρες. Πρόστιμο δεν νομίζω πως θα σου βγει, γιατί είσαι πλέον στη λήξη. Μάλλον επιστροφή θα έχεις, γιατί στα συμβόλαια προπληρώνεις τον επόμενο μήνα. Κονέ αν θέλεις, έχω από τις δύο συνδέσεις μου κωδικούς. Edited January 11, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Απο συμβόλαιο wind σε καρτοκινητο της ιδιας (f2g ή q) μονο σε κατάστημα και νομιζω υπάρχει και 30αρι για μετατροπή. Αν δεις οτι δεν σε συμφέρει αυτο που θα σου πουνε στο κατάστημα,προτεινω να πας πρωτα σε καρτοκινητο cosmote ή vodafone και μετά καπάκι σε q. Στο q kone βάζεις 10 ευρω με την ενεργοποιηση και βρισκεις συνδρομητη εντος 15 ημερών που να έχει γραφτει στο πρόγραμμα και ο οποιος θα σου παρεχει το λινκ που του δινει το κονε. Βαζεις στην σελιδα αυτη τα στοιχεία σου και παιρνετε και οι 2 απο 12 γιγα για ενα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralvamv Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Πήρα τηλ και μου είπαν ότι δεν έχει χρέωση αλλά κάνεις αίτηση διακοπής και για να μην φας πρόστιμο πρέπει να περιμένεις να λήξει το συμβόλαιο. Η φορητότητα γίνεται 1 μήνα μετά μου είπαν!Δηλαδή πληρώνεις άλλον 1 μήνα εκτός συμβολαίου με υπερτιμημένη τιμή και μετά σου κάνουν την φορητότητα. Άρα ψάχνω για φορητότητα σε whatsup ή vodafone σε πρώτη φάση και μετά q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralvamv Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Γειά σου και καλή χρονιά! Στις 6/12 έκανα αίτημα φορητότητας στη Q για 2 νούμερα που είχα συμβόλαιο στη Vodafone. Το αίτημα έγινε τηλεφωνικά στο 13800. Στις 16/12 έγινε η απενεργοποίηση από τη Vodafone και η ενεργοποίηση των καρτών Q. Δέκα μέρες. Πρόστιμο δεν νομίζω πως θα σου βγει, γιατί είσαι πλέον στη λήξη. Μάλλον επιστροφή θα έχεις, γιατί στα συμβόλαια προπληρώνεις τον επόμενο μήνα. Κονέ αν θέλεις, έχω από τις δύο συνδέσεις μου κωδικούς. Και πως παρέλαβες τις κάρτες sim;Μέσω κούριερ;Από vodafone σε q γίνεται και μέσω της ιστοσελίδας είδα αλλά δεν έχει επιλογή για μετατροπή σε καρτοκινητό από την ίδια εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Και πως παρέλαβες τις κάρτες sim;Μέσω κούριερ;Από vodafone σε q γίνεται και μέσω της ιστοσελίδας είδα αλλά δεν έχει επιλογή για μετατροπή σε καρτοκινητό από την ίδια εταιρία. Έχει https://ibb.co/X73QjLN . Το λινκ είναι https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/?gclid=CjwKCAiAi_D_BRApEiwASslbJxNB7dsE9VzNaCZONGT-63xKIFhNXXFx02lcoGBf29f9Yw8FMk8EqxoCAJwQAvD_BwE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Έχει https://ibb.co/X73QjLN . Το λινκ είναι https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/?gclid=CjwKCAiAi_D_BRApEiwASslbJxNB7dsE9VzNaCZONGT-63xKIFhNXXFx02lcoGBf29f9Yw8FMk8EqxoCAJwQAvD_BwEέχει επιλογή wind? μην γράφετε ότι να ναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 έχει επιλογή wind? μην γράφετε ότι να ναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δε κατάλαβα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Δε κατάλαβα ;από wind σε q δεν μπορείς να κάνεις φορητοτητα ον λάιν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts