Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως κάποια περίοδο το έπαιρναν και οι δυο πλευρές όσες φορές και να δοκιμαζαν, αλλά wind είναι αυτή, ότι θέλει γίνεται.

Ρε παιδιά, με το κονέ έχω χάσει τη μπάλα. Μας τα εξηγείτε εσείς, αλλά εμείς που είμαστε ακόμη με τη νοοτροπία συμβολαίου, δεν....

Λοιπόν πριν από μια εβδομάδα πήρα από κονέ, χρησιμοποιώντας ένα link που βρήκα στο community της Q, 12gb για ένα χρόνο. Ευτυχώς τα πήρε και το παλληκάρι.

Χτες ένας φίλος χρησιμοποίησε το δικό μου link που του έστειλα, δούλεψε κανονικά και πήρε τα 12gb. Εγώ δεν πήρα τίποτα ακόμη. Πρεπει να πάρω +12:ακόμη;

Έκανα ερώτηση στο 13800 και μου είπε - αφού ρώτησε και αυτή κάποιον άλλο - ότι θα τα πάρω όταν κάνω ανανέωση.

Ισχύει; Τι ανανέωση; Δεν μπορούσε να μου πει. Με 12ευρώ, με 10ευρω, με 6.90; Με οτιδήποτε;

Πρέπει να είσαι παραπάνω από έναν μήνα για να δουλέψει το δικό σου κονε .

Είδα στο φβ να πουλάνε τέτοια πακέτα. Είναι τίποτα ειδική προσφορά ή προσθέτουν διαφορά μπόνους και βγαίνουν αυτά τα νούμερα? Δεν έχω δει να κυκλοφορεί τίποτα τέτοιο εδώ μέσα γι αυτό ρώτησα.

20210102-222922.jpg

Δεν γίνεται φορητότητα, άχρηστο είναι. Και ζητάνε και λεφτά.

Δίνουν με 5€ 10 γβ άλλοι.

Edited by pavlitakis1

Είδα στο φβ να πουλάνε τέτοια πακέτα. Είναι τίποτα ειδική προσφορά ή προσθέτουν διαφορά μπόνους και βγαίνουν αυτά τα νούμερα? Δεν έχω δει να κυκλοφορεί τίποτα τέτοιο εδώ μέσα γι αυτό ρώτησα.

20210102-222922.jpg

Αντί όλες οι εταιρίες να έχουν σωστα πακέτα από προεπιλογή βγάζουν ευκαιρίακα πακέτα από το πουθενά λες και θα τρέχει ο άλλος κάθε φορά να αλλάζει νούμερο για να έχει την εκάστοτε προσφορά

Τι να πω ρε φίλε την μα@.... Στην Ελλάδα την έχουν πάει σε άλλο επίπεδο οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Άλλο ένα αεριτζιδικο πακέτο που σκάει από το πουθενά

Που φυσικά οποίος έχει q δεν μπορεί να το έχει γιατί αυτόν τον έχουνε πιασμένο αχχχχχχχ

Μεθαύριο θα σκάσει κάτι άλλο στο f2g που ούτε εκεί θα μπορούν να το έχουν όσα άτομα είναι συνδρομητές

Μπακαληδες κανονικά

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ρε παιδιά, με το κονέ έχω χάσει τη μπάλα. Μας τα εξηγείτε εσείς, αλλά εμείς που είμαστε ακόμη με τη νοοτροπία συμβολαίου, δεν....

Λοιπόν πριν από μια εβδομάδα πήρα από κονέ, χρησιμοποιώντας ένα link που βρήκα στο community της Q, 12gb για ένα χρόνο. Ευτυχώς τα πήρε και το παλληκάρι.

Χτες ένας φίλος χρησιμοποίησε το δικό μου link που του έστειλα, δούλεψε κανονικά και πήρε τα 12gb. Εγώ δεν πήρα τίποτα ακόμη. Πρεπει να πάρω +12:ακόμη;

Έκανα ερώτηση στο 13800 και μου είπε - αφού ρώτησε και αυτή κάποιον άλλο - ότι θα τα πάρω όταν κάνω ανανέωση.

Ισχύει; Τι ανανέωση; Δεν μπορούσε να μου πει. Με 12ευρώ, με 10ευρω, με 6.90; Με οτιδήποτε;

Στειλε στη φορμα και ζητα να αποδοθουν και τα δικα σου 12.Αν χρειαζοταν ανανεωση απο σενα δεν θα προχωρουσε καθολου. Η μονη περιπτωση να κολλήσει είναι επειδή είσαι στην q λιγότερο από μήνα αλλά αφου δούλεψε για τον άλλον λογικά πρέπει να τα πάρεις. Γράψε τους και τον αριθμό ή έστω το email που χρησιμοποίησε ο φίλος σου.Είχα πάθει το ίδιο και λύθηκε γρήγορα μέσω της φόρμας. Με τη διαφορά οτι είμαι παλιός συνδρομητής.

Οκ. Στην απάντησή τους θα πεις ότι φίλοι σου που έκαναν φορητότητα μέσω internet ή τηλεφώνου δεν χρεώθηκαν για την φορητότητά και όσα χρήματα πλήρωσαν πιστώθηκαν στο λογαριασμό τους.

Επίσης πουθενά δεν γράφουν ότι υπάρχει προμήθεια για φορητότητα.

Επίσης θα τους τονίσεις ότι η πρακτική των καταστημάτων με αυτές τις απάτες μειώνουν την αξιοπιστία της εταιρείας.

Όλα θα πάνε καλά.

Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά ;)

Όσον αφορά το κατάστημα, επειδή με έχουν κουράσει τα ψέματα που έχω ακούσει κατά καιρούς, γι'αυτό και καταφεύγω σε εσάς εδώ να δω τί παίζει. Δεν βασίζομαι σε όσα μάς λένε στα καταστήματα, νομίζω δεν έχουν το μεράκι να τα μάθουν. Απλά το μεροκάματο να βγαίνει.

Εδώ στο κατάστημα δεν ήξεραν ότι είναι roaming στο δίκτυο της Wind και να μού λέει ότι "εμείς δεν κάναμε κάτι, δεν ξέρουμε" χα χα χα χα δηλαδή τόσο καιρό εξυπηρετούν και Q και δεν ξέρουν ότι είναι roaming και ότι για τα data χρειάζεται να ενεργοποιηθεί το roaming??? lol

Επίσης, εάν κάποιος μπορεί να μού πει πώς στέλνουμε για φορητότα στο ιντερνετ γιατί θα πάω και την μητέρα μου τέλη Φεβρουαρίου.

Edit: το βρήκα -> https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/

Edited by nickolasemp
Φορητότητα μέσω ιντερνετικής φόρμας

Εγώ πάντως κονέ ακόμη δεν κατάφερα.Προφανως ισχύει ότι ο νέος αριθμός πρέπει να είναι 15 μέρες ενεργός καί μετά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάντως κονέ ακόμη δεν κατάφερα.Προφανως ισχύει ότι ο νέος αριθμός πρέπει να είναι 15 μέρες ενεργός καί μετά...

Ο νέος αριθμός για να προσκαλέσει κάποιον πρέπει να περάσει ένας μήνας από την ενεργοποίηση και να έχει βάλει 10€.

Όχι 15 μέρες.

Μέσα σε15 μέρες από την ενεργοποίηση πρέπει να δεχθεί την πρόσκληση για να πάρει το δώρο.

Ρίξε μια ματιά στο νήμα.

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7979286

Ο νέος αριθμός για να προσκαλέσει κάποιον πρέπει να περάσει ένας μήνας από την ενεργοποίηση και να έχει βάλει 10€.

Όχι 15 μέρες.

Μέσα σε15 μέρες από την ενεργοποίηση πρέπει να δεχθεί την πρόσκληση για να πάρει το δώρο.

Ρίξε μια ματιά στο νήμα.

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7979286

Ευχαριστώ.Ειχα ξανά ενεργοποίησει κονέ σε μια ημέρα παλιά απλά δεν ήμουν σίγουρος.Με μπέρδεψαν και στο μποτ που μίλησα

COUNTDOWN DOUBLE TALK

200'ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

200'WIND/Q

400 MB€ 4

μέχρι αύριο... κρατάει αρκετά αυτή τη φορά

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

13/1 έληγε το υπόλοιπο μου ενεργοποίησα το countdown και πήγε 14/2

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Σήμερα έκανα βιντεοκλησεις μέσω messenger διάρκειας 1 ώρα και κάτι ψιλά και ελάχιστο σερφάρισμα mails κλπ και δε μου έφαγε ούτε ένα mb από το υπόλοιπο του πακέτου μου. Είχα ενεργοποιήσει την προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα που έληξε χθες να σημειώσω. Συνέβη και σε κάποιον άλλον σήμερα ή κόλλησε κάτι και συνεχίζει και σήμερα σιωπηρά να δίνει δωρεάν δεδομένα γιατί δε βρίσκω άλλη εξήγηση...

Σήμερα έκανα βιντεοκλησεις μέσω messenger διάρκειας 1 ώρα και κάτι ψιλά και ελάχιστο σερφάρισμα mails κλπ και δε μου έφαγε ούτε ένα mb από το υπόλοιπο του πακέτου μου. Είχα ενεργοποιήσει την προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα που έληξε χθες να σημειώσω. Συνέβη και σε κάποιον άλλον σήμερα ή κόλλησε κάτι και συνεχίζει και σήμερα σιωπηρά να δίνει δωρεάν δεδομένα γιατί δε βρίσκω άλλη εξήγηση...
Μάλλον κόλλησε η ανανέωση. Σύντομα θα δεις.:lol:

To νου σου μην το παρακάνεις γιατί και εμένα έτσι έγινε μια μέρα και τα έφαγε μαζεμένα......

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Έχουν περάσει πάνω από 12 ώρες από τη χρήση και έχει αλλάξει και η μέρα πλέον.

Το κινητό μέτρησε 250 και κάτι ψιλά ΜΒ σε mobile data αλλά το υπόλοιπο μου άθικτο ακόμη.

Έχουν περάσει πάνω από 12 ώρες από τη χρήση και έχει αλλάξει και η μέρα πλέον.

Το κινητό μέτρησε 250 και κάτι ψιλά ΜΒ σε mobile data αλλά το υπόλοιπο μου άθικτο ακόμη.

Ξεκινήσε να γράφει !

Φαίνεται ότι έδωσαν μια ημέρα, αέρα !

Edited by GREGORYMO

Σήμερα έχει προσφορά... μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι

20προς όλους

100 SMSπρος όλους€ 3

(για να στείλεις Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες)

θα έχει και τη δευτέρα όπως την προηγούμενη (4.1)?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ή Δευτέρα ή Τρίτη. Δίνω λίγες παραπάνω πιθανότητες στο δεύτερο.

Σήμερα έχει προσφορά... μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι

20προς όλους

100 SMSπρος όλους€ 3

(για να στείλεις Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες)

θα έχει και τη δευτέρα όπως την προηγούμενη (4.1)?

Δευτέρα, πάμε σε MB.

Είτε Δευτέρα είτε Τρίτη προσωπικά τα data μου λήγουν την Κυριακή, οπότε θα χρεωθώ daily Internet τη Δευτέρα. Ήταν και το προηγούμενο countdown βασικά ομιλία και δεν περίμενα πάλι ομιλία, τα δε μόνιμα πακέτα data είναι πανάκριβα.

Είτε Δευτέρα είτε Τρίτη προσωπικά τα data μου λήγουν την Κυριακή, οπότε θα χρεωθώ daily Internet τη Δευτέρα. Ήταν και το προηγούμενο countdown βασικά ομιλία και δεν περίμενα πάλι ομιλία, τα δε μόνιμα πακέτα data είναι πανάκριβα.
Αν τα κλείσεις και μπεις από wifi την Δευτέρα, δεν χρεώνεσαι τίποτα.

Επίσης μπορεί να μπει ένας φίλος σου στον λογαριασμό σου από το δικό του τηλέφωνο-υπολογιστή.

Η προσωπική μου εμπειρία στα χρόνια που είμαι στην q είναι ότι έχω χρεωθεί με σβησμένο/αλλαγμενο apn ή κλειστή συσκευή από το πρωί της προηγούμενης ημέρας της λήξης του πακέτου. Υπάρχουν και ανάλογες αναφορές άλλων χρηστών στο αντίστοιχο τοπικ.

Θα δοκιμασω να ζητήσω στο chat την απενεργοποίηση των δεδομένων από αύριο ήδη, ώστε σε περιπτωση χρέωσης να κρατήσω screengrab μπας και τα δώσουν πίσω.

Edited by Frpix

Αν εισαι σε 4g mode δοκιμασε να γυρισεις σε 2g ή 3g. Ακομα και το cc εχει αναφέρει οτι παιζει ρολο. Εγω παλι με αλλο apn δεν εχω χρεωθεί κι ας εχω ανοιξει καταλαθος διακοπτη. Ισως παιζει ρολο η συσκευή.

Εναλλακτικά, θα βγάλω τη sim απ' το κινητό από αύριο κιόλας, ευελπιστώ ότι από Δευτέρα-Τρίτη θα βγάλουν countdown data, τα οποία θα αγοράσω απ' το laptop και μετά θα βάλω τη sim πίσω στη συσκευή. Αν με χρεώσουν και πάλι, φορητότητα την επόμενη μέρα.

• This topic was unpinned, featured and pinned