Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο banner του countdown παντως εχει κατω δεξια το "Online Ανανεωση 6€ ON". περιεργο να το καταργησουν ετσι αποτομα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε ενεργοποιήσει πακέτα στην q τις τελευταίες μέρες έχετε παρατηρήσει να δίνει παράταση στην ημερομηνία λήξης της σύνδεσης;;;;

Το λέω διότι έχει παρατηρηθεί αυτό στα ,f2g

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

το πακετο με τα sms (προσωπικη προσφορα με 1,5 ευρω) εβαλα την ιδια ή την προηγούμενη μέρα που παρατηρηθηκε αυτο στο f2g αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Το θέμα που είχα με το κονέ επιλύθηκε τελικά και μου απέδωσαν σήμερα τα 12gb αλλά με ταλαιπώρησαν λίγο στην εξυπηρέτηση. Δεν ξέρω αν ήταν από αυτό αλλά εχθές το βράδυ τους έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας νέο μήνυμα αφού είχαν προηγηθεί δύο άκαρπες επικοινωνίες με το messenger στην ιστοσελίδα της q. Είτε από το ένα είτε από το άλλο κατάφεραν να βγάλουν άκρη. Από ότι έχω καταλάβει παίζει και πολύ τηλεργασία εκεί μέσα τώρα. Με την ανανέωση κάποιο bug θα παίζει ή είτε σκοπίμως είτε κατά λάθος δεν βάζουν την επιλογή των 6 ευρώ αμέσως.

Μόλις έτρεξα το App και μου δείχνει κανονικά τα 6€.

Εμένα το πρωί γύρω στις 11:00 ήταν άφαντη η ανανέωση των 6€. Τώρα 5 λεπτά πριν τελειώσει το Countdown και η επιλογή για 6€ ανανέωση εμφανίζεται κανονικά. Ότι να'ναι...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Μου ήρθε αυτό:

ΔΩPO 20GB ΓIA 30 HMEPEΣ ME ONLINE ANANEΩΣH EΔΩ (......) AΛΛA KAI ME KAΘE ANANEΩΣH AΠO 12€ MEΣA ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ (......)

Με ανανέωση 10€ θα πάρω την προσφορά, ή θέλει 12€;

Μου ήρθε αυτό:

ΔΩPO 20GB ΓIA 30 HMEPEΣ ME ONLINE ANANEΩΣH EΔΩ (......) AΛΛA KAI ME KAΘE ANANEΩΣH AΠO 12€ MEΣA ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ (......)

Με ανανέωση 10€ θα πάρω την προσφορά, ή θέλει 12€;

Μάλλον ναι. Αλλά αν σου στραβώσει και δεν την πάρεις, άξιζε να λυπηθείς τα 2€ αν ήθελες τα 20GB δώρο; ΑΝ σου χρειάζονται δηλαδή...

Σωστή παρατηρηση. Σκεφτόμουν να αποφυγω το χαράτσι 1,70€ (δεν το έχω πληρωσει ποτέ) αλλά αξίζουν τα 20gb. Θα μπορέσω να το ενεργοποιησω έως αυριο ή μεθαύριο; Σήμερα μου ήρθε το SMS και ήδη έχω GB από άλλη εταιρία που λήγουν 8 του μήνα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σε ειδοποιεί αυτόματα στο 80% της κατανάλωσης των λεπτών ή των MB
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Και εγώ πρόσφατα με 6ρα ανανέωση δεν πήρα παρόλο που μου είχαν στείλει το μήνυμα, το οποίο συνεχίζουν να το στέλνουν κάθε μερικές μέρες από τότε.

Κι εμένα ήρθε μήνυμα χθες για 300' προς όλους για 15 ημέρες εάν ακολουθούσε ανανέωση των 12€ μέσα στις επόμενες 2 ημέρες.

Μόλις έκανα ανανέωση 6€ και δεν έδωσε τίποτα..

Θέλω να πω ότι στο 80% το μήνυμα δεν ειναι αυτόματο?

οχι μονο σε συμβολαια υπαρχει αυτο

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σε ειδοποιεί αυτόματα στο 80% της κατανάλωσης των λεπτών ή των MB

Το 80% ισχύει μόνο στα συμβόλαια, στην Q όμως που η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο, μπορείς να προγραμματίσεις τον μετρητή της συσκευής σου, αν έχεις χρόνο μόνο προς όλους.

Διαφορετικά ψαξε μια παλιά εφαρμογή, την Callistics, που είχε τέτοιες δυνατότητες.και επαιρνε εξαιρέσεις (magic numbers, family κλπ). Δεν υπάρχει πλέον στο store αλλά ήταν φανταστική, ίσως υπάρχουν παρόμοιες, δεν το έχω ψάξει.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

για να συνδέω ένα εκτυπωτή wifi κάνω το κινητό hot spot σωστα? το χρεώνει η Q ,μόνο countdown αγοράζω

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Μπορείς να κάνεις το κινητό σου hotspot χωρίς τα δεδομένα ανοιχτά, αλλά οι περισσότεροι εκτυπωτές έχουν δικό τους WiFi οπότε δε χρειάζεται κιόλας.

Μπορείς να κάνεις το κινητό σου hotspot χωρίς τα δεδομένα ανοιχτά, αλλά οι περισσότεροι εκτυπωτές έχουν δικό τους WiFi οπότε δε χρειάζεται κιόλας.
δεν έχω wifi μόνο data ,για αυτό ρωταω

Δεν χρειάζονται data. Ακόμη και αν ο εκτυπωτής δεν έχει δικό του wifi δίκτυο και το συνδέσεις στου κινητού, η επικοινωνία γίνεται εσωτερικά στο δίκτυο χωρίς την χρήση data

Δεν χρειάζονται data. Ακόμη και αν ο εκτυπωτής δεν έχει δικό του wifi δίκτυο και το συνδέσεις στου κινητού, η επικοινωνία γίνεται εσωτερικά στο δίκτυο χωρίς την χρήση data
δηλ κλείνω τα data πατάω το πλακίδιο του hotspot και έτοιμο ?και θα το δει ο printer να στείλω κάποιο pdf να το εκτυπώσει?

Edited by akalos

Ναι

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παρά πολύ ωραια,ευχαριστώ

• This topic was unpinned, featured and pinned