Inevar Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Εμένα η σύζυγος προφανως της τελείωσαν τα mb και την χρέωσε 1.2€ για 50 mb περίπου. Αυτό γίνεται μια φορά η κάθε μέρα; και αν ναι πώς σταματάει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο συνέβη και σε εμένα , ευτυχώς όμως ήρθε η προσφορά που ενεργοποίησα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Οπότε τι πρέπει να κάνω; να βάλω πακέτο; θα με χρεώνει κάθε μέρα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Οπότε τι πρέπει να κάνω; να βάλω πακέτο; θα με χρεώνει κάθε μέρα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν βάλεις πακέτο, θα σε χρεώνει ΚΑΘΕ ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Αν δεν βάλεις πακέτο, θα σε χρεώνει ΚΑΘΕ ημέρα.Πακέτο με mb δηλαδή; τι κουλό είναι αυτό; δεν σταματάει με κάποιο μήνυμα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Πακέτο με mb δηλαδή; τι κουλό είναι αυτό; δεν σταματάει με κάποιο μήνυμα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν σταματάει... Το είχα πει εδώ και καιρό όταν το είχε κάνει η cote ότι η wind δεν θα το κάνει.... Να πού ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει... Τους βολεύει η κατάσταση.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Εμένα η σύζυγος προφανως της τελείωσαν τα mb και την χρέωσε 1.2€ για 50 mb περίπου. Αυτό γίνεται μια φορά η κάθε μέρα; και αν ναι πώς σταματάει; Αυτό γίνεται μια φορά τη μέρα. Σταματάει αν σταματήσει να χρησιμοποιεί δεδομένα... Αν κλείσει την κίνηση δεδομένων από τη συσκευή, κατά 99% είναι καλυμμένη. Αν πάλι χρειάζεται δεδομένα, τότε ναι πρέπει να έχει κάποιο πακέτο έστω με λίγα mb για τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Δηλαδή πχ αν βάλω αυτό με τα δύο ευρώ που είναι για Σάββατο Κυριάκο απενεργοποιειται; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Όχι δεν σταματάει... Το είχα πει εδώ και καιρό όταν το είχε κάνει η cote ότι η wind δεν θα το κάνει.... Να πού ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει... Τους βολεύει η κατάσταση.... Η κοσμοτε δεν χρεωνει πια, αφού έχει την δωρεαν υπηρεσία myinternet. Εάν άρχισε η γουιντ να σε χρεωνει ημερήσιο ιντερνετ, δεν σταματαει. Εαν εχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα περιαγωγής στις ρυθμισεις, να τα απενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Δηλαδή πχ αν βάλω αυτό με τα δύο ευρώ που είναι για Σάββατο Κυριάκο απενεργοποιειται; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει νόημα να βάλεις το data ΣΚ. Την Δευτέρα πάλι θα αρχίσει να σε χρεώνει. Θα βάλεις κάποιο πακέτο με έστω λίγα MB. Έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογη που καταναλώνει MB. Πρέπει να την βρεις και να την απεγκαταστησεις. Κάποιοι, άλλοι εδώ στο forum λένε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος, αλλά εγώ δεν κατάφερα ποτέ να βρω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Δηλαδή πχ αν βάλω αυτό με τα δύο ευρώ που είναι για Σάββατο Κυριάκο απενεργοποιειται; Προφανώς δεν θα υπάρχει θέμα το ΣΚ, αλλά θα είναι ακάλυπτη η Δευτέρα κι έπειτα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογη που καταναλώνει MB. Πρέπει να την βρεις και να την απεγκαταστησεις. Δεν είπε ότι δεν ξέρει από πού του ρθε. 50mb δεν είναι μια κατά λάθος κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Προφανώς δεν είχε mb και τα άνοιξε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Ακόμα και το apn να σβήσει, ακόμα και κλειστό να έχει το κινητό, θα χρεωθεί. Μόνη λύση η αγορά - ενεργοποίηση πακέτου data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Ακόμα και το apn να σβήσει, ακόμα και κλειστό να έχει το κινητό, θα χρεωθεί. Μόνη λύση η αγορά - ενεργοποίηση πακέτου data. Αν το σβήσει πιθανό να χρησιμοποιείται το mms, το οποίο είναι αρκετό για να κάνει τη ζημιά. Αν αλλάξει μια ρύθμιση του APN, ακόμη και να θέλει, δε θα μπορέσει να συνδεθεί/χρεωθεί. Όχι να φτιάξει ένα νέο, απλά να χαλάσει το υπάρχον, και να μην υπάρχει το σωστο. Εγώ τα άλλαζα σε name Q interneti και apn Noq και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα, δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Το όνομα δεν παίζει ρόλο. Μόνο το apn. Εγώ το άλλαζα σε my από myq και δεν είχε πρόβλημα μετά. Η λογική ήταν να μην χρειάζεται πολλές κινήσεις όταν πρέπει να το επαναφέρεις. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Το όνομα δεν παίζει ρόλο. Μόνο το apn. Εγώ το άλλαζα σε my από myq και δεν είχε πρόβλημα μετά. Η λογική ήταν να μην χρειάζεται πολλές κινήσεις όταν πρέπει να το επαναφέρεις. Sent from my Galaxy S10e Δυστυχώς, σε εμενα εχει καταφερει να με χρεώσει, ακομα και με αλλαγη του apn (και ενω ΔΕ συνδεόταν στο ίντερνετ). Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Δυστυχώς, σε εμενα εχει καταφερει να με χρεώσει, ακομα και με αλλαγη του apn (και ενω ΔΕ συνδεόταν στο ίντερνετ). Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.Μιλάμε για φυσιολογικές συνθήκες. Αυτό που λες το πιστεύω, αλλά νομίζω ότι είναι άσχετο. Είναι από τις περιπτώσεις που σε χρεώνει, επειδή "έτσι θέλει". Όπως το έχουν πάθει άνθρωποι ακόμη και με παλιό τηλέφωνο που δεν έχει καν δυνατότητα για σύνδεση στο internet. Αν θυμάμαι καλά μου το είχε κάνει μια φορά, και αμέσως μου έστειλε μήνυμα ότι με χρέωσαν αλλά μου το επιστρέφουν πίσω και καλά, χωρίς τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω για αγορά πακέτων. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Εγώ βαρέθηκα να διαβάζω ότι η 6ευρη ανανέωση συμφέρει, ενώ στην πραγματικότητα μόνο την εταιρία συμφέρει. Τους λόγους τους έγραψα και όσοι μου επιτίθενται πρέπει να αναρωτηθούν οι μοντς τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Οποίοι δεν θέλετε να διαβαζετε τα ποστς μου, κάντε με ignore. Οποίοι δεν θέλετε γενικά να διαβάζονται από όλους τα ποστς μου, τότε μόνοι σας πιάνεστε, καταλάβατε pavlitakis και papadis; Tην 6ευρη ανανέωση δεν την κάνει κάποιος που χρησιμοποιεί "σοβαρά" το νούμερο του. Την κάνει κάποιος που απλά θέλει να το διατηρει με ενα ελάχιστο κόστος, ή κάποιος που κάνει πολύ μικρή χρήση. Επίσης (κατι που έτυχε σε μένα) ειχα μαζεμενο αρκετο υπόλοιπο, οπότε ανανεωσα με 6€ γιατι έληγε το 2μηνο. ΜΒ και λεπτα ομιλίας ειχα παρα πολλά απο τα πακετάκια, οπότε δεν με ενδιέφερε το μπόνους των 10€ Εσυ το βλέπεις μονόπλευρα, και αναφέροντας το ίδιο κάθε 3-4 πόστς, κουράζεις :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τους τελευταίους μήνες η q σταμάτησε να χρεώνει ημερήσιο ιντερνετ όπως παλαιότερα (1,2€) Επειδή τα παιδιά καταναλώνουν τακτικότατα τα ΜΒ τους και το παρακολουθώ, χρεωνει μόνο οσα ΜΒ ξοδεψεις. Επίσης, οταν κλείνεις τα δεδομενα απο το κινητο δεν πρεπει να χρεωνει, αφου βλέπω οτι μένουν με 0,01€ για μέρες ενω χρησιμοποιούν εφαρμογες καθημερινα (μεσω wifi). Αυτο το γραφω γιατι παλαιοτερα και κλειστα να τα ειχες τα δεδομενα, με κάποιο τροπο σου τσιμπούσε το 1,2€ για ημερήσιο ιντερνετ:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Ναι, αν θυμάμαι καλά μου είχε πάρει και ποσό που ήταν μικρότερο από την χρέωση του ημερήσιου internet κάποτε... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 @bebes: αναφέρεσαι σε "μικρή χρήση". Πιο μικρή χρήση από πακέτο 3 ευρω δεν έχει η κιού, σωστά; Άρα εάν κάποιος δίνει 3 ευρω τον μήνα μόνο για ομιλία (μικρή χρήση όπως λες), τον επόμενο μήνα θα χρειαστεί να ξαναγορασει 3€ πακέτο, άρα ξανά ανανέωση 6€, αφού το υπόλοιπο όταν βάζεις 6ευρη είναι 5,05 καθαρό. Συμφωνούμε μέχρι εδώ; Και εγώ σου λέω γιατί να μην βάλεις μια 10αρα που είναι αρκετά λεφτά για να αγοράσεις "μικρή χρήση" για 2 μηνες και θα πάρεις και μπόνους ανανεωσης (που με την 6ευρη ανανέωση ΔΕΝ παίρνεις μπόνους). Αρα, θα σου βγαίνει 5€/μηνα, αντί για 6€/μήνα και θα έχεις και υπόλοιπο €2,50. Μήπως όσοι προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο το αντίθετο έχετε κουράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Το όνομα δεν παίζει ρόλο. Μόνο το apn. Εγώ το άλλαζα σε my από myq και δεν είχε πρόβλημα μετά. Η λογική ήταν να μην χρειάζεται πολλές κινήσεις όταν πρέπει να το επαναφέρεις. Sent from my Galaxy S10e αυτο είναι το σωστό. Το κάνω στο εξωτερικό για να μη με χρεώνει data για την κάλυψη του 4G . Είναι απάτη έτσι κ ιαλλιως αλλες sim που έχω σε άλλες εταιρίες δε χρεώνουν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) @bebes: αναφέρεσαι σε "μικρή χρήση". Πιο μικρή χρήση από πακέτο 3 ευρω δεν έχει η κιού, σωστά; Άρα εάν κάποιος δίνει 3 ευρω τον μήνα μόνο για ομιλία (μικρή χρήση όπως λες), τον επόμενο μήνα θα χρειαστεί να ξαναγορασει 3€ πακέτο, άρα ξανά ανανέωση 6€, αφού το υπόλοιπο όταν βάζεις 6ευρη είναι 5,05 καθαρό. Συμφωνούμε μέχρι εδώ; Και εγώ σου λέω γιατί να μην βάλεις μια 10αρα που είναι αρκετά λεφτά για να αγοράσεις "μικρή χρήση" για 2 μηνες και θα πάρεις και μπόνους ανανεωσης (που με την 6ευρη ανανέωση ΔΕΝ παίρνεις μπόνους). Αρα, θα σου βγαίνει 5€/μηνα, αντί για 6€/μήνα και θα έχεις και υπόλοιπο €2,50. Μήπως όσοι προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο το αντίθετο έχετε κουράσει; μικρή χρήση είναι να μην παίρνεις πακέτα και αν χρειαστεί να κάνεις μια κλήση στο τόσο να την πληρώσεις (πόσες σύντομες κλήσεις κάνει κανείς με 5€; ). Επίσης, μπορεις να το εχεις σε τράκερ ή συναγερμό, οπότε ζητάς το χαμηλότερο δυνατό πάγιο. Στο παράδειγμα σου ξεκινας (αυθαίρετα) με την υπόθεση οτι το υπόλοιπο είναι "0". Αν εχεις καποια € υπόλοιπο και απλά επεκτείνεις το χρονο σου με την 6€υρη ανανέωση, μια χαρα αγοραζεις και κανα πακετάκι ;) Οπως βλέπεις δεν είναι ολα ουτε άσπρα ουτε μαύρα. Υπάρχουν πολλά σενάρια χρήσης και ο καθένας πράττει όπως τον βολεύει Μήπως όσοι προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο το αντίθετο έχετε κουράσει; Αυτο δεν το κατάλαβα. Γιατι να "πείσουμε" τον κόσμο; Προσωπικά θα ήθελα να εχουν wind-Q όσο το δυνατον λιγότεροι, να μην ειναι φορτωμένο το δίκτυο :rolleyes: Edited May 22, 2020 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 300' με 4€ στο countdown ως τις 17.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Μπορείς να ανανεώσεις από 6€ και πάνω κάποιο ακέραιο ποσό, για παράδειγμα με 8€ μένουν καθαρά 6,84€ και έτσι γίνεται να αγοράσεις δύο πακέτα από 3€ για ομιλία για να έχεις δύο μήνες ομιλίας προς όλους. Μένουν μετά 0,84€ και έτσι το επόμενο δίμηνο μπορείς να βάλεις 7€ και να μείνουν 6,79€ και πάλι για αγορά δυο πακέτων από 3€ κοκ. Εννοείται ότι είναι για άτομα που δεν χρησιμοποιούν και πολλά mb και λεπτά πχ για χρήση από ηλικιωμένους ή παιδιά. Επίσης συνδυάζεται με τα 120 λεπτά προς όλους από το σταθερό wind, για συντήρηση αριθμού ή και για όταν υπάρχει μεγάλο υπόλοιπο μαζεμένο. Γενικά ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και το ποσό που διαθέτει κρίνει και επιλέγει τί τον συμφέρει. Αναμφισβήτητα υπάρχει κόσμος που τον συμφέρει η 6€ ανανέωση και μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει. Edited May 22, 2020 by eirrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Σε συμφέρει να βάζεις Α) 8 ευρώ ΧΩΡΙΣ δώρο 1.000' και 1,5gb, ή Β) 10 ευρώ με δώρο 1.000' και 1,5gb; Με άλλα λόγια, μπορείς με 2 ευρω να αγοράσεις 1.000' και 1,5gb; Όχι, άρα; Edited May 22, 2020 by Laz5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Σε συμφέρει να βάζεις Α) 8 ευρώ ΧΩΡΙΣ δώρο 1.000' και 1,5gb, ή Β) 10 ευρώ με δώρο 1.000' και 1,5gb; Είναι καθαρά ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας, αν δε χρησιμοποιείς mb και δεν χρείαζεσαι 1000΄ προς q συμφέρει να βάλεις όσο το δυνατόν λιγότερο δηλαδή στο δικό σου δίλημμα 8€. Δε συμφέρει να δώσεις οποιοδήποτε ποσό για να αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts