Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στα ίδια περίπου λεφτά (7,44€) και έχεις και ομιλία και περισσότερο ίντερνετ. Δεν λέω σε ποιά εταιρία γιατί όλο μου σβήνουν τα ποστ, αλλά δεν είναι δύσκολο εάν το ψάξετε λίγο. Είναι μόνιμα πακέτα, όχι προσφορές όπως της Κιου.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλό θα είναι να μην ανεβάζεις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και να παραπληροφορειται ο κόσμος ότι υπάρχουν αυτά για ολους.

Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στα ίδια περίπου λεφτά (7,44€) και έχεις και ομιλία και περισσότερο ίντερνετ. Δεν λέω σε ποιά εταιρία γιατί όλο μου σβήνουν τα ποστ, αλλά δεν είναι δύσκολο εάν το ψάξετε λίγο. Είναι μόνιμα πακέτα, όχι προσφορές όπως της Κιου.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλό θα είναι να μην ανεβάζεις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και να παραπληροφορειται ο κόσμος ότι υπάρχουν αυτά για ολους.

Δεν θέλω να πληρώνω 7,44 χωρίς φόρους.

Θέλω να πληρώνω 3 μαζί με φόρους και να τα έχω όλα.

Εσύ που είσαι αλλού γράψτα στο αντίστοιχο νήμα ώστε να έλθουν εκεί όσοι ενδιαφέρονται.

Μπορεί και εγώ.

Τόσο απλό.

Όσοι είμαστε στην Q λαμβάνουμε προσφορές, γι αυτό παραμένουμε.

Ούτε έχουμε παντρευτεί ούτε υπάρχει έρωτας.

Ψυχροί εκτελεστές είμαστε και εκμεταλλευόμαστε τον νόμο, που επιβάλλει εταιρείες χαμηλού κόστους.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό αυτό.

Για γνωστούς λόγους δεν θέλει να το κάνει βούκινο και τα λεφτά που θα έδινε σε διαφημίσεις τα δίνει σε προσφορές.

Edited by pavlitakis1

Πω πω σε αυτο το νημα μια ζωη να μπαινουν αλλοι και να ισχυριζονται πως αλλου παιρνεις περισσοτερα η οτι δεν ειναι η ποιο φθηνη η Q ....Μονο και μονο η ανανεωση με 6€ + countdown αρκει για να πειστει καποιος να ερθει στην Q και δεν θελει να χαλαει μια περιουσια για το τηλεφωνο του..

Πάντως εγώ μια χαρά έχω βολευτεί με τα countdown και τις προσφορές. Έχω βάλει από 25/3 10€, έβαλα αλλά 10 στις 25/4, έπαιρνα μόνο προσφορές για ομιλία και δεδομένα και σήμερα πήρα τα 3GB από το countdown και μου έχουν μείνει αρκετά για να πάρω ή την προσφορά με τα 400' και το 1GB ή κάποιο αντίστοιχο countdown να περάσω μέχρι τις 25/6 που θα χρειαστεί να ξαναβάλω κάρτα. Έτσι μπορώ να λειτουργώ τον αριθμό χωρίς να μου λείπουν λεπτά ομιλίας ή δεδομένα με 20€ κάθε 3 μήνες. Πιστεύω ότι είναι αρκετά καλά ειδικά τώρα που τα οικονομικά λόγω της εποχής είναι ζόρικα...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Πάντως εγώ μια χαρά έχω βολευτεί με τα countdown και τις προσφορές. Έχω βάλει από 25/3 10€, έβαλα αλλά 10 στις 25/4, έπαιρνα μόνο προσφορές για ομιλία και δεδομένα και σήμερα πήρα τα 3GB από το countdown και μου έχουν μείνει αρκετά για να πάρω ή την προσφορά με τα 400' και το 1GB ή κάποιο αντίστοιχο countdown να περάσω μέχρι τις 25/6 που θα χρειαστεί να ξαναβάλω κάρτα. Έτσι μπορώ να λειτουργώ τον αριθμό χωρίς να μου λείπουν λεπτά ομιλίας ή δεδομένα με 20€ κάθε 3 μήνες. Πιστεύω ότι είναι αρκετά καλά ειδικά τώρα που τα οικονομικά λόγω της εποχής είναι ζόρικα...
Αν φέρεις και φίλους σου θα πάρεις δώρο και θα πληρώνεις ακόμα λιγότερα.

Τις προάλλες σε ρωτούσαν πώς γίνεται να έχεις αυτά που λες με 3 ευρω και δεν απαντούσες. Προσωπικά αδιαφορώ τι γνώμη έχετε, ή εάν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να ψάχνετε να ψαρέψετε προσφορές, εγώ είπα ότι υπάρχει καλύτερη εναλλακτική. Αδιαφορώ εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε. Δεν απευθύνομαι σε εσάς...

ΥΓ: και όσο αφορά την 6ευρη ανανέωση, έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι τρικ εις βάρους τους πελάτη, αφού το καθαρό 5,05 φτάνει για ΈΝΑ ΜΟΝΟ πακέτο, άρα θα αναγκαστεί να κάνει και ΔΕΎΤΕΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, που σημαίνει 12€ και ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΝΑΝΈΩΣΗΣ, αλλά εσείς νομίζετε ότι σας συμφέρει, οκ...

Edited by Laz5

Τις προάλλες σε ρωτούσαν πώς γίνεται να έχεις αυτά που λες με 3 ευρω και δεν απαντούσες. Προσωπικά αδιαφορώ τι γνώμη έχετε, ή εάν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να ψάχνετε να ψαρέψετε προσφορές, εγώ είπα ότι υπάρχει καλύτερη εναλλακτική. Αδιαφορώ εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε. Δεν απευθύνομαι σε εσάς...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361813

Αφού θεωρείς ότι υπάρχει καλύτερη εναλλακτική γιατί δεν πας στο σωστό νήμα του forum να πεις την άποψή σου αλλά κάθεσαι και βγάζεις χολή στο νήμα της q λες και έχουν-μαι όρεξη, όσοι μπαίνουν εδώ να ενημερωθούν, να διαβάζουν αδιάφορα Post για την πορεία της αγοράς της Wind για τους ιδιοκτήτες που έχει αλλάξει και άλλα άσχετα με το θέμα που αφορά αποκλειστικά την καρτοκινητή q. Και στο κάτω κάτω αν σε νοιάζει τόσο πολυ η εταιρία το παρελθόν και το μέλλον της πήγαινε αγόρασε την να την σώσεις να ηρεμήσεις. Και αν δεν έχει τα λεφτά στείλε εκεί ένα βιογραφικό στην Παιανία στα κεντρικά να σε πάρουν να τους δώσεις συμβουλές τι πρέπει να κάνουν να σωθούν οι άνθρωποι και που ξέρεις μπορεί να πάρεις την θέση του Ζαρκαλή στο τέλος :lol: :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο θέμα μας. Είπα να δοκιμάσω και έστειλα 20G ΣTO 12410 για τα 1000λ και 20g και η απάντηση ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΌ ΠΑΚΈΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ. Χιλοπιτα μεγατόνων :lol:

Ήθελα να τα πω κι εγώ, αλλά με πρόλαβε ο συμφορουμίτης.

Πολύ σωστή η τοποθέτηση.

Από τη στιγμή που υπάρχει το κατάλληλο νήμα, δεν είναι νομίζω πρέπον να γεμίζουμε το παρόν με εκτός θέματος σχόλια.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στο θέμα μας. Είπα να δοκιμάσω και έστειλα 20G ΣTO 12410 για τα 1000λ και 20g και η απάντηση ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΌ ΠΑΚΈΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ. Χιλοπιτα μεγατόνων :lol:

Σπάνια πιάνει αν δεν σου έλθει μήνυμα.:lol:

Είπα να δοκιμάσω και έστειλα 20G ΣTO 12410 για τα 1000λ και 20g και η απάντηση ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΌ ΠΑΚΈΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ. Χιλοπιτα μεγατόνων :lol:

Λογικό, αφού οι περισσότερες προσφορές αυτού του τύπου είναι για όσους έχουν λάβει προσωπικό μήνυμα οπότε δεν είναι για όλους. Δεν μας λένε όμως ποιό είναι το σωστό πακέτο σύνδεσης να το βάλουμε να πάρουμε κι εμείς την προσφορά; :lol::lol::p

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Λογικό, αφού οι περισσότερες προσφορές αυτού του τύπου είναι για όσους έχουν λάβει προσωπικό μήνυμα οπότε δεν είναι για όλους. Δεν μας λένε όμως ποιό είναι το σωστό πακέτο σύνδεσης να το βάλουμε να πάρουμε κι εμείς την προσφορά; :lol::lol::p

Κάτι μέσα μου έλεγε ότι θα πάρω τα απαυτα μου, αλλά άξιζε να προσπαθήσω. Αφού δεν την πήραμε δεν πειράζει. Δεν θα σκάσουμε κιόλας. Γκιγκα υπάρχουν! :lol: :lol:

Τα έξυπνα πακέτα απαιτούν μικρή κατανάλωση ώστε να προσπαθούν να σε πείσουν να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα.

Άπαξ και μπεις στην λίστα των φτωχών θα έχεις συνεχώς προσφορές, τις οποίες τις αγοράζεις με έλεγχο.

Όσοι μου επιτίθεστε επειδή σας αποδεικνύω ότι η 6ευρη ανανέωση δεν συμφέρει τον συνδρομητή, αλλά την εταιρία, τι φάση; Και μετά μου λέτε να μην γράφω τη γνώμη μου; Γιατί τέτοια χολή ρε παιδιά; Τι συμφέροντα έχετε να μην λέμε τη γνώμη μας; Και βασικά, με ποιο δικαίωμα προσπαθείτε να επέμβετε να μην γράφει κάποιος;

Όταν λέτε ότι σας συμφέρει πιο πολύ το 2Χ6€=12€ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ανανεωσης, παρά το 1Χ10€=10€ ΚΑΙ ΜΕ μπόνους ανανεωσης, τότε μόνοι σας δείχνετε ποιανού συμφέρον υποστηρίζετε. Οποιος ξέρει βασικά μαθηματικά, έχει καταλάβει...

Όσοι μου επιτίθεστε επειδή σας αποδεικνύω ότι η 6ευρη ανανέωση δεν συμφέρει τον συνδρομητή, αλλά την εταιρία, τι φάση; Και μετά μου λέτε να μην γράφω τη γνώμη μου; Γιατί τέτοια χολή ρε παιδιά; Τι συμφέροντα έχετε να μην λέμε τη γνώμη μας; Και βασικά, με ποιο δικαίωμα προσπαθείτε να επέμβετε να μην γράφει κάποιος;

Δεν θυμάμαι να σου είπε κανείς μην γράφεις. Σου έγραψα να γράφεις την άποψη σου στο σωστό thread που υπάρχει για τα vs στα καρτοκινητά. Την γνώμη σου για την 6ευρη ανανέωση την διαβάζουμε σχεδόν σε κάθε σελίδα. Εγώ πραγματικά κουράστηκα. Ναι δεν συμφέρει και ίσως υπάρχει καλύτερη εναλλακτική για να διατηρήσει κάποιος έναν αριθμό. Ας αναφερθεί καλύτερα όμως στο σωστό thread που έχω γράψει ποιο πάνω.

Και εγώ έχω αρνητική εμπειρία με την Vodafone και την θεωρώ ότι κοροϊδεύει τους συνδρομητές της αφού αύξησε το ελάχιστο μηνιαίο πακέτο ομιλίας προς όλους στα 10€/μήνα (σσ 12€/μηνα ανανέωση) μετά την Wind f2go (έκοψε και τις ειδικές ατομικές προσφορές) αλλά δεν κάθομαι να το κράζω σε κάθε σελίδα στο thread της Vodafone. Επίσης αν κάποιος εκμεταλλευτει το cu Bing bang, το cashback, ευρωπαϊκή καρτα νεων κα στην Vodafone μπορεί να του βγει ακόμα ποιο φτηνά η χρήση καρτοκινητου η ακόμα και η συντήρηση αριθμού. Όλα αυτά έχουν κάποιο κόστος (χρόνο) που πρέπει να αφιερώσεις για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα πράγμα που δεν μπορούμε να διαθέσουμε όλοι γι αυτό η λύση της q με τα 6ευρω είναι ίσως η επόμενη καλύτερη λύση για την συντήρηση ενός αριθμού χωρίς να σπαταλας χρόνο σε παιχνίδια η να κυνηγάς προσφορές στα super market. Και ότι μείνει από το 5ευρω παίρνεις και κάποιο countdown και τελείωσε το θέμα. Μιλάμε για τις ανάγκες του κάθε ενός και τι χρειάζεται μόνο ο ίδιος ξέρει καλύτερα.

Εγώ βαρέθηκα να διαβάζω ότι η 6ευρη ανανέωση συμφέρει, ενώ στην πραγματικότητα μόνο την εταιρία συμφέρει. Τους λόγους τους έγραψα και όσοι μου επιτίθενται πρέπει να αναρωτηθούν οι μοντς τι συμφέροντα εξυπηρετούν.

Οποίοι δεν θέλετε να διαβαζετε τα ποστς μου, κάντε με ignore.

Οποίοι δεν θέλετε γενικά να διαβάζονται από όλους τα ποστς μου, τότε μόνοι σας πιάνεστε, καταλάβατε pavlitakis και papadis;

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση.

Δοκιμασα τη sim ενος φιλου και εβγαζε ενα σηματακι HD ,αποτι εψαξα ειναι HD telephony/Volte.

Γνωριζετε αν πλεον εχουμε και wifi-calling?

Τελος ρωτησα σε καταστημα για αντικατασταση καρτας με ειπαν 5 ευρω και κανα-δυο μερες χωρις τηλεφωνο λογο κορωνοιου.

Eυχαριστω.

Το hd μαλλον δεν έχει σχέση με volte/vowifi. Ειναι λειτουργία hd voice αν θυμάμαι καλά το όνομά της η οποία υπάρχει πολλά χρόνια και έχει να κάνει με την ποιότητα του ήχου. Στα καρτοκινητά της wind ακόμα voLTe/voWiFi δεν υφίσταται, μόνο στα συμβόλαια και ανάλογα τη συσκευή. Και τις περισσότερες φορές χρειάζεται να το ενεργοποίησει η εξυπηρέτηση. Προς το παρόν μόνο το volte υποστηρίζεται

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δύο μέρες χωρίς τηλέφωνο για αντικατάσταση sim για ποιο λόγο? επειδή δεν έχουν κάρτες?

Edited by kmpatra

Μήπως του είπαν ότι εάν το κάνει καρτοσυμβολαιο ή συμβόλαιο θα γίνει αμέσως;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης η αντικατάσταση κάρτας σιμ σε 4G είναι δωρεάν, ας επικοινωνήσει με την εταιρία και να τους δώσει τον αριθμό του για επιβεβαίωση.

Εμένα η σύζυγος προφανως της τελείωσαν τα mb και την χρέωσε 1.2€ για 50 mb περίπου. Αυτό γίνεται μια φορά η κάθε μέρα; και αν ναι πώς σταματάει;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk