p_k Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Μάγκες επειδή δεν το βρίσκω. Υπάρχει SMS για φορητοτητα από f2g σε q αντίστοιχο με το αλπακ της comsote; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φίλε μου, δεν υπάρχει. Πρέπει να πας σε κατάστημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Προσπαθώ να κάνω online ανανέωση και δεν γίνεται! Το κάνει και σε άλλους? Απλά τραγικοί Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Αν χρησιμοποιείς κάποιο ad block, υπάρχει μια πιθανότητα να φταίει αυτό. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Μάγκες επειδή δεν το βρίσκω. Υπάρχει SMS για φορητοτητα από f2g σε q αντίστοιχο με το αλπακ της comsote; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο σε κατάστημα και δε μεταφερεται τίποτα απο παροχες και υπόλοιπο καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Κ πληρώνω μόνο τη sim η εχει κάποια έξτρα χρέωση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 ισως και χωρις το κοστος της σιμ να γινει (επισημα αν θυμαμαι καλα το cc μιλαει για δωρεαν μετατροπη) ,αλλα συνηθως τα 5 τα ζητανε. Δεν ξερω αν ζητανε και την πρωτη ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ούτε απο browser γινότανε, τελικά όμως ήτανε το adblock που είπατε γιατί έχω dns, οπότε τέλος καλό, ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Κ πληρώνω μόνο τη sim η εχει κάποια έξτρα χρέωση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ μεταφορά είναι δωρεάν αλλά σε συμφέρει να βάλεις 10 € κάρτα και να ενεργοποιήσεις το δώρο ως νέος συνδρομητής. https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D482903&share_tid=482903&share_fid=4676&share_type=t&link_source=app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Μόνο 5ε δίνεις για sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Έγινε παιδιά ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εχω κάνει αίτηση για καινούριο αριθμό sim μέσω του μποτ στο Facebook στις 20/2 και έλεγαν ότι θα με καλέσει εκπρόσωπος για να επιβεβαιώσει την αίτηση. Δεν με πείρε ποτέ κανείς. Ξαναέκανα πάλι στις 27/2 και ακόμα τίποτα. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι? Μήπως να προχωρήσω με αίτηση από το site τους μπας και μου την στείλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Και εγώ το ίδιο.Την τρίτη φορά συμπλήρωσα την φόρμουλα στο σαιτ της wind με πήραν τηλέφωνο και έτσι προχώρησε και τώρα περιμένω την σιμ. Αυτό κάνε... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εχω κάνει αίτηση για καινούριο αριθμό sim μέσω του μποτ στο Facebook στις 20/2 και έλεγαν ότι θα με καλέσει εκπρόσωπος για να επιβεβαιώσει την αίτηση. Δεν με πείρε ποτέ κανείς. Ξαναέκανα πάλι στις 27/2 και ακόμα τίποτα. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι? Μήπως να προχωρήσω με αίτηση από το site τους μπας και μου την στείλουν?Δεν διαβάζει κανένας το μποτ, για αυτό το έχουν. Αίτηση από το σάιτ και μην ξεχάσεις το ... .... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 μόνο από το σάιτ που είναι ξεχωριστή ομάδα για φορητότητα η καινούριο νούμερο αυτή η ομάδα φαίνεται να είναι από τις λίγες που φαίνεται να δουλεύει ακόμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Είχα και εγώ τα ίδια προβλήματα. Δεν με επερναν τηλ. Έκανα παράπονο μέσω instagram στην q και λύθηκε αμέσως. Το προτείνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Μόνο σε κατάστημα και... έτσι και βρεις κάρτα σε κατάστημα παίξε και κάνα τζόκερ... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόνο από το σάιτ που είναι ξεχωριστή ομάδα για φορητότητα η καινούριο νούμερο αυτή η ομάδα φαίνεται να είναι από τις λίγες που φαίνεται να δουλεύει ακόμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk παθόν κι εγώ από το μποτ.... ακόμη περιμένω να πάρουν τηλέφωνο... στο σάιτ όμως δεν έχει επιλογή για μεταφορά αριθμού από wind (f2go). σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Βάλε κάτι άλλο. Θα τους τα πεις όταν τηλέφωνησουν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Σε ξεχασμένο αριθμό Q μπήκε σήμερα 0,01ε, 20 sms και 100ΜΒ. Η λήξη του υπολοίπου ανανεώθηκε για 2 μήνες. Το συγκεκριμένο νούμερο το ειχα αφήσει για 12+ μήνες χωρις ανανεωση, οπότε ακυρωθηκε (όταν το καλουσες σου ελεγε οτι ο αριθμος δεν υπάρχει ουτε στο my μπορουσες να μπεις). Επειτα, πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και ζητησα επανενεργοποιηση του αριθμου, οποτε οταν το καλουσες ελεγε οτι προσωρινά δε δεχεται κλήσεις, ενω στο myq έμπαινες κανονικα, αλλα δε μπορούσες να κανεις online ανανέωση. Πλέον ειναι πληρως λειτουργικό νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Απελπισμενοι να δειξουν νουμερα στους αγοραστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Αυτό το πακέτο σμσ και μβ είναι το αρχικό της q στις κάρτες που δίνουν στην λαϊκή αλλά με 0,09€. Οπότε έχουν δει ότι ένα ποσοστό από αυτές τις σιμ θα βάλουν κάποια ανανέωση με τις προσφορές που στέλνουν. Από την μύγα ξυγκι βγάζουν αυτοί. Τώρα θα έχεις εισερχόμενες και σμσ για έναν χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Γεμάτα είναι τα καταστήματα με σιμ για αγορά νέου αριθμού. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 αν θυμαμαι καλα δεν απαντηθηκε το πόσο τα δινουν στα καταστηματα ομως...κι αν μπορει να παρει καποιος σκετο χωρις υποχρεωση ανανεωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Στην Ιστιαία(Β. Εύβοια) νέος αριθμός 5€. Άμεση παράδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 αν θυμαμαι καλα δεν απαντηθηκε το πόσο τα δινουν στα καταστηματα ομως...κι αν μπορει να παρει καποιος σκετο χωρις υποχρεωση ανανεωσης. δωρεαν ειναι αλλα με αναγκαστικη ανανεωση 10€ για να ενεργοποιηθει το νουμερο αν κ νομιζω καθε καταστημα εχει δικη του πολιτικη. άλλα μπορει να χρεωνουν 5€ την καρτα sim Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να πάει σε ένα κατάστημα Wind και να αγοράσει νούμερο κιού, να το κάνει ταυτοποίηση και να πάει σπίτι του και να βάλει 10 € ονλαιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να πάει σε ένα κατάστημα Wind και να αγοράσει νούμερο κιού, να το κάνει ταυτοποίηση και να πάει σπίτι του και να βάλει 10 € ονλαιν; εμενα μου ειπαν οχι, τωρα αν παρεις στην εξυπηρετηση να ρωτησεις γι αυτο το θεμα κ πουν οτι γινεται τους το λες στο καταστημα κ ισως το δεχτουν. λογικα γινεται απλα στο λενε ετσι για να βαλεις σε αυτους πρωτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts