akalos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Τύπος APN: default,supl Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το supl Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μπορεί καποιος να μου πει εάν τα countdown ισχύουν για τη Ρουμανία; Το τσατ δεν μου απάντησε ποτέ. Επίσης το προνομιακό 1500 για όλα ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Τύπος APN: default,supl Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το supl Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Είχα βάλει αυτό στην αρχή αλλά δεν δούλεψε Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Μπορεί καποιος να μου πει εάν τα countdown ισχύουν για τη Ρουμανία; Το τσατ δεν μου απάντησε ποτέ. Επίσης το προνομιακό 1500 για όλα ισχύει; Το προνομιακό κατά πασα πιθανότητα όχι. Τα countdown πρέπει να ισχύουν κανονικά κατα την περιαγωγη σε ΕΕ. Προτεινω να στείλεις φορμα επικοινωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Μπορεί καποιος να μου πει εάν τα countdown ισχύουν για τη Ρουμανία; Το τσατ δεν μου απάντησε ποτέ. Επίσης το προνομιακό 1500 για όλα ισχύει; Σε αναλογο ερωτημα μου για την ιδια μαλιστα χωρα, μου απαντησαν οτι μονο τα κανονικα αγορασμενα πακετα ισχυουν. Οι προσφορες, οχι. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Σε αναλογο ερωτημα μου για την ιδια μαλιστα χωρα, μου απαντησαν οτι μονο τα κανονικα αγορασμενα πακετα ισχυουν. Οι προσφορες, οχι. Τα countdown δε νομιζω πως θεωρούνται προσφορες. Ειχε ρωτησει συγκεκριμένα για τα countdown? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Τα countdown δε νομιζω πως θεωρούνται προσφορες. Ειχε ρωτησει συγκεκριμένα για τα countdown? Ναι, ειχα ρωτησει. Η απαντηση ηταν οχι.Δεν ισχυουν. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Ναι, ειχα ρωτησει. Η απαντηση ηταν οχι.Δεν ισχυουν. οχι, δεν ειναι ετσι. Παλαιοτερα είχα ρωτήσει και δεν ίσχυαν τα καουντ νταουν σε περιαγωγή, αλλα αυτο το καλοκαίρι δούλευαν. Αν ανατρέξεις σε παλαιοτερα μυνήματα θα δεις και άλλους χρήστες που χρησιμοποίησαν. Το προνομιακο 1500 δεν ισχύει σε περιαγωγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Ποιο είναι το νούμερο επικοινωνίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Ποιο είναι το νούμερο επικοινωνίας; Είναι το 13800 (ή το 13700 χωρίς χρέωση). Ωστόσο, επειδή μπορει να πετύχεις υπάλληλο που να μην ξερει καν τι ειναι το countdown, σου προτείνω να στείλεις ενα αιτημα απο τη φόρμα επικοινωνιας, για να εχεις και κατι γραπτό στα χερια σου: https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 οχι, δεν ειναι ετσι. Παλαιοτερα είχα ρωτήσει και δεν ίσχυαν τα καουντ νταουν σε περιαγωγή, αλλα αυτο το καλοκαίρι δούλευαν. Αν ανατρέξεις σε παλαιοτερα μυνήματα θα δεις και άλλους χρήστες που χρησιμοποίησαν. Το προνομιακο 1500 δεν ισχύει σε περιαγωγη Η ερωτηση μου ηταν πριν το καλοκαιρι. Οποτε μακαρι να εχεις δικιο εσυ.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 (edited) Μέχρι 3 μήνες σίγουρα. Πέρισυ ήταν 1 χρόνος. Μπορεί να είναι 1 χρόνος ακόμα, έχω μία παλιά κάρτα κάπου. Θα ψάξω να την βρω. Το f2g είναι σίγουρα για έναν χρόνο. Το δουλεύω ήδη. Δεν συζητάω για τις τρελές προσφορές που στέλνει για να με πείσει να βάλω λεφτά. δεν είναι 3. μου το είπε επίσημα η q. το έχω ποστάρει μερικές σελίδες πριν. αυτά από την επίσημη Q. Edited December 17, 2019 by notisjunior Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 δεν είναι 3. μου το είπε επίσημα η q. το έχω ποστάρει μερικές σελίδες πριν.Για Q δεν είμαι σίγουρος αλλά το προνομιακό f2g σίγουρα είναι για έναν χρόνο από ότι ξέρω από εμένα αλλά έχει επιβεβαιωθεί και από συμφορουμίτη σε προηγούμενο ποστ. Μόλις κλείσει 4 μηνο μια σιμ Q που έχω θα πω με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Τα 2,6GB ισχύουν και για περιαγωγή εντός ΕΕ. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει περίπτωση. Όλες οι σύγχρονες συσκευές μετράνε τα δεδομένα που διακινεί η κεραία τους. Ψάξε στο μενού της συσκευής να δεις ποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά.Παιζει και να ισχυει,εμενα ο μετρητης της συσκευης λεει παντα οτι εχω πιο πολλα απ οτι ο μετρητης της Q. Οποτε ναι,ΑΝΕΤΑ μπορει να τρωνε κι απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Το πακέτο myQ app με τα 150-150-300 με 5,9 Ισχύει για περιαγωγή στο εξωτερικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Όλα τα "κανονικά" πακέτα ισχύουν στο εξωτερικό. Τα countdown καθώς και τα μωβ δωράκια, θεωρούνται "προσφορές". Κι εδώ ακριβώς υφίσταται η κομπίνα των παρόχων. Η οδηγία της Ε.Ε., δεν αναφέρει τίποτα για προσφορές. Τουναντίον. Όσο αφορά λεπτά ομιλίας καθώς & SMS, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: " Όταν βρίσκεστε σε περιαγωγή, δεν ισχύει κανένας περιορισμός όσον αφορά τον όγκο των φωνητικών κλήσεων και των γραπτών μηνυμάτων σας (SMS) " Αλλά οι Ελληνικοί πάροχοι, πολύ απλά, βαφτίζουν το κρέας (κανονικά αγορασμένα πακέτα) ως ψάρι (προσφορές)! Problem solved! Ας ρίξουμε μια ματιά και στα GB να γελάσουμε. Πόσο χρεώνει η Q το ΜΒ εκτός πακέτων; Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο Ιουνίου 2019, 1.2€/50ΜΒ Αυτό σημαίνει ότι με 4.5€+ΦΠΑ=5.58€ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 5.58/1.2=4*50=200ΜΒ πριν εξαντληθεί η κάρτα μας. Με το ίδιο ποσό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 1GΒ εκτός συνόρων. Η οδηγία κλείνει με μία συμβουλή:Τι να κάνετε σε περίπτωση προβλήματος - Τα δικαιώματα που έχετε ως καταναλωτής Αν πιστεύετε ότι ο πάροχός σας δεν έχει σεβαστεί τα δικαιώματά σας, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του και να κάνετε χρήση της σχετικής διαδικασίας καταγγελίας. Εάν δεν ικανοποιηθείτε με την αντίδρασή του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες εθνικές ρυθμιστικές αρχέςen της χώρας σας, συνήθως την οικεία εθνική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών, η οποία θα χειριστεί την υπόθεση. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Όσα κάουντ ντάουν πήρα έως τώρα για ομιλία ισχύουν και στην υπόλοιπη ΕΕ. Για τα MB δεν γνωρίζω... Αλλά αν δεν υπάρχει νομοθεσία για τις προσφορές, υποθέτω μπορεί να αλλάξει η Q την ισχύ σε ΕΕ την οποιαδήποτε στιγμή... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Η χριστουγεννιάτικη προσφορά έγινε 20GB με 10,40 για 30 μέρες και λέει ενεργοποιείται και με 8GIGA στο 12000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Η χριστουγεννιάτικη προσφορά έγινε 20GB με 10,40 για 30 μέρες και λέει ενεργοποιείται και με 8GIGA στο 12000. Αυτό με το 8G δεν το κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Απλά γράφεις 8GIGA και το στέλνεις και παίρνεις 20 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Από αυτά τα 20 ποσά είναι για εξωτερικό γνωρίζει καποιος; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 https://www.myq.gr/gr/paketa/data/ στο site ακομα γραφει 8+2=10 (στο μαθε περισσοτερα),και αναφερει οτι τα 2,6 ισχύουν σε περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ποτέ ανηγει η 6ευρη ανανέωση? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ποτέ ανηγει η 6ευρη ανανέωση? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στις 09.05 το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ανανέωση, δεν... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts