makap Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Παιδιά ξέρετε πως θα μπλοκάρω τους 5ψηφιους αριθμούς στα SMS; Μόλις μου ήρθε στην κάρτα Q που έχω και με χρέωσε 2.5€ περίπου. Miui rom εχω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά μου ήρθε μήνυμα από την WIND. Έστειλα SMS στο 1213 την λέξη STOP και μπλοκάρα όλους τους 5ψηφιους. Δεν φτάνει αυτό. Χρειάζεται και καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ. Για να μην γράφουμε off-topic, ψάξε το. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Τι ακριβώς πάει 7 ευρώ από Γενάρη? Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Wind λίγες σελίδες πίσω, όλα τα πακέτα ανεβαίνουν 1-2 ευρώ τουλάχιστον... Αναφερόμουν σε ένα πακέτο προς όλους που είναι 5,9 ευρώ 140 λεπτά ομιλίας για ένα μήνα θα ανέβει 1 ευρώ πάνω... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Κάποτε είχαμε 120 λεπτά ομιλίας για ένα μήνα και χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 3 ευρώ. Τώρα είναι στα 6 ευρώ και από Γενάρη πάει στα 7 ευρώ. Είναι οικονομική; Έχει φτάσει τους υπόλοιπους πια... Και εννοείται όλοι είναι πιο ακριβοί από δίκτυα του εξωτερικού. Με 8 ευρώ π.χ. στη Γερμανία παίρνω απεριόριστα λεπτά και μηνύματα για όλα τα σταθερά και κινητά εντός της χώρας και μαζί 3GB για ένα μήνα. Ποια καρτοκινητή στην Ελλάδα δίνει απεριόριστα με 8 ευρώ + δεδομένα; Έχουν ξεφύγει όλοι τους και η Q μόνο για τα Κάουντ Ντάουν συμφέρει. Αλλά για να τη συντηρήσεις δεν συμφέρει. Έχω άλλη μία κάρτα άλλου δικτύου και αρκεί μια ανανέωση το εξάμηνο για συντήρηση αριθμού. Δεν την χρησιμοποιώ βέβαια (μόνο σαν εφεδρική), μιας και τα πακέτα είναι ακόμη πιο ακριβά από την Q...Με 3 € τι έχει στην Γερμανία? Γιατί η Q έχει 200 προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, 400 ΜΒ και δωρεάν WhatsApp εκτός κλήσης. Εκεί στην Γερμανία πόσο είναι το ελάχιστο μηνιαίο κόστος ή δεν υπάρχει? Αν δηλαδή βάζεις λεφτά και μπορείς να δέχεσαι κλήσεις μέχρι να τελειώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Το δωρεάν watch up τι είναι; δε χρεώνειmb απο το watch up app? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ακριβώς αυτό που λες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) https://www.myq.gr/gr/q-whatsapp/ μυνήματα Μόνο, σωστά; Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιείται κάποια ανανέωση σε αυτό το διάστημα, η χρήση της WhatsApp εφαρμογής θα καταναλώνει από τον όγκο του εκάστοτε ενεργού πακέτου ή προσφοράς δεδομένων του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενεργό πακέτο ή προσφορά δεδομένων, η χρέωση της χρήσης δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής θα είναι 0,1€/ΜΒ σε βήματα του 1KB. Δε κατάλαβε ούτε αυτός που το έγραψε Πως γίνεται να μην έχεις κάνει ανανέωση και να καταναλώνει από τον όγκο του πακέτου. Μάλλον το έχουν γράψει παλιά όταν δεν μηδενίζανε τα λεφτά σου στο δίμηνο? Edited December 9, 2019 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Με 3 € τι έχει στην Γερμανία? Γιατί η Q έχει 200 προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, 400 ΜΒ και δωρεάν WhatsApp εκτός κλήσης. Εκεί στην Γερμανία πόσο είναι το ελάχιστο μηνιαίο κόστος ή δεν υπάρχει? Αν δηλαδή βάζεις λεφτά και μπορείς να δέχεσαι κλήσεις μέχρι να τελειώσουν. Αυτό που αναφέρεις είναι countdown πακέτο. Το οποιο μπορεί σημερα να ειναι και αυριο να μην ειναι. Επίσης, δε μπορείς να συγκρίνεις αυθαίρετα τιμές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Στη Γερμανία τόσο οι μισθοί όσο και το κόστος ζωής γενικότερα είναι αυξημένο. Συνεπώς το πακέτο που ανέφερε ο φίλος (απεριοριστα λεπτα και sms εντος Γερμανιας + 3GB με 8ε) ειναι εξαιρετικό για τα δεδομένα της χώρας, όπου, ενδεικτικά, ο κατώτατος μεικτός μισθός ειναι 4πλασιος-5πλασιος από της Ελλαδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Με 3 € τι έχει στην Γερμανία? Γιατί η Q έχει 200 προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, 400 ΜΒ και δωρεάν WhatsApp εκτός κλήσης. Μα ούτε στην Ελλάδα υπάρχει κάτι με 3 ευρώ, αυτό έγραψα παραπάνω... Πάνε οι εποχές που είχε η Q πακέτα 3 ευρώ ή ακόμη και λιγότερο... Τα κάουντ ντάουν είναι μόνο αν τα πετύχεις για λίγες ώρες συνήθως... Δεν είναι σταθερά πακέτα που τα ενεργοποιείς όποτε θέλεις... Και φυσικά όποτε θέλει η Q τα αραιώνει ή αυξάνει την τιμή τους ή ακόμη και τα καταργεί. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Μα ούτε στην Ελλάδα υπάρχει κάτι με 3 ευρώ, αυτό έγραψα παραπάνω... Πάνε οι εποχές που είχε η Q πακέτα 3 ευρώ ή ακόμη και λιγότερο... Τα κάουντ ντάουν είναι μόνο αν τα πετύχεις για λίγες ώρες συνήθως... Δεν είναι σταθερά πακέτα που τα ενεργοποιείς όποτε θέλεις... Και φυσικά όποτε θέλει η Q τα αραιώνει ή αυξάνει την τιμή τους ή ακόμη και τα καταργεί. Τα countdown είναι για μία ημέρα το ένα και για 2 η και περισσότερες το δεύτερο της εβδομάδας. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις, έρχεται αυτόματη ειδοποίηση. Επίσης με 5 € έχει πακέτο με 400 λεπτά και 1γβ. Επίσης τα πακέτα έχουν κυκλική εμφάνιση έτσι κάθε φορά έρχονται τις ίδιες ημέρες. Με 3 € (3,5 με φόρο) δίνει 200' και 300 μβ με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, που είναι αρκετά για λογική χρήση ενός νορμάλ ανθρώπου. Ακόμα και αν δεν βάλεις πακέτο, τα 6€ δίνουν 15 λεπτά το δίμηνο με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Είναι η τηλεφωνία του φτωχού και φτηνότερη δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο. Ένας φτωχός μπορεί άνετα να δώσει και ένα τηλέφωνο στο παιδί του. Με μία σιμ από την λαϊκή αξίας 1 € έχει και μυνήματα και ίντερνετ για ένα μήνα και χρόνο για αναπάντητες για 2 μήνες. Αξία ανεκτίμητη για να επικοινωνήσει με το παιδί του όποτε θέλει με 0,5 € τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Σε πόση ώρα Έχει countdown? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε, 3 ευρώ 3γιγα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Μετα το διμηνο, σου ακυρωνει χρηματα και πακετα. Η καρτα για ποσες μερες ακομα ειναι ενεργη? Μπορει να δεχεται εισερχομενες? :O Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Μετα το διμηνο, σου ακυρωνει χρηματα και πακετα. Η καρτα για ποσες μερες ακομα ειναι ενεργη? Μπορει να δεχεται εισερχομενες? :OΜέχρι 3 μήνες σίγουρα. Πέρισυ ήταν 1 χρόνος. Μπορεί να είναι 1 χρόνος ακόμα, έχω μία παλιά κάρτα κάπου. Θα ψάξω να την βρω. Το f2g είναι σίγουρα για έναν χρόνο. Το δουλεύω ήδη. Δεν συζητάω για τις τρελές προσφορές που στέλνει για να με πείσει να βάλω λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Επίσημα είναι 4 μήνες. Ανεπίσημα μπορεί να κρατήσει ως 12. Τα ίδια ισχύουν και σε f2g και σε q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Μέχρι 3 μήνες σίγουρα. Πέρισυ ήταν 1 χρόνος. Μπορεί να είναι 1 χρόνος ακόμα, έχω μία παλιά κάρτα κάπου. Θα ψάξω να την βρω. Το f2g είναι σίγουρα για έναν χρόνο. Το δουλεύω ήδη. Δεν συζητάω για τις τρελές προσφορές που στέλνει για να με πείσει να βάλω λεφτά. Επίσημα είναι 4 μήνες. Ανεπίσημα μπορεί να κρατήσει ως 12. Τα ίδια ισχύουν και σε f2g και σε q. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.:) Αναπαντητες πιστευω θα δεχεται. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Και αναπάντητες θα δέχεται και κανονικές κλήσεις θα δέχετε. Να κάνεις αναπάντητες δεν θα δέχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Και αναπάντητες θα δέχεται και κανονικές κλήσεις θα δέχετε. Να κάνεις αναπάντητες δεν θα δέχετε.Έκανα παράθεση για να το δεις. Όταν κάποιος κάνει παράθεση δικού μου μηνύματος εμφανίζονται κάτι φωτογραφίες στο μήνυμα μου, που παρατίθεται, χωρίς να τις έχω βάλει εγώ. Χρησιμοποιώ το Tapatalk. Το βλέπετε όλοι αυτό ή είναι bug της δικής μου εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Εγώ σε Laptop δεν βλεπω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Κι εγω σε λαπτοπ δεν βλεπω τιποτα . Μονο την παραθεση της ειρωνικης απαντησης. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Έκανα παράθεση για να το δεις. Όταν κάποιος κάνει παράθεση δικού μου μηνύματος εμφανίζονται κάτι φωτογραφίες στο μήνυμα μου, που παρατίθεται, χωρίς να τις έχω βάλει εγώ. Χρησιμοποιώ το Tapatalk. Το βλέπετε όλοι αυτό ή είναι bug της δικής μου εφαρμογής?Bug του Tapatalk εδώ και πολύ καιρό, δε το κάνει σε όλα τα forum όμως. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Bug του Tapatalk εδώ και πολύ καιρό, δε το κάνει σε όλα τα forum όμως.Έγινε παιδιά, ευχαριστώ όλους. Το κατάλαβα, θα δοκιμάσω με άλλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Επίσης με 5 € έχει πακέτο με 400 λεπτά και 1γβ. Με 3 € (3,5 με φόρο) δίνει 200' και 300 μβ με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, που είναι αρκετά για λογική χρήση ενός νορμάλ ανθρώπο. Πού είναι αυτά τα πακέτα και δεν τα βλέπω; Μόνο με 5,9 ευρώ έχει 140 λεπτά προς όλους, δεν βλέπω κάτι άλλο... Εκτός κι αν αναφέρεσαι στα κάουντ ντάουν που βγαίνουν κάθε τόσο διαφορετικά... Ειδοποίηση εννοείς έρχεται με μήνυμα ή μόνο αν έχεις εφαρμογή; Την Q την έχω στο Nokia 808, που είναι και το τελευταίο Symbian και που προφανώς δεν υπάρχει εφαρμογή για αυτό (εκτός κι αν έχει καμιά λειτουργική java εφαρμογή η Q) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Πού είναι αυτά τα πακέτα και δεν τα βλέπω; Μόνο με 5,9 ευρώ έχει 140 λεπτά προς όλους, δεν βλέπω κάτι άλλο... Εκτός κι αν αναφέρεσαι στα κάουντ ντάουν που βγαίνουν κάθε τόσο διαφορετικά... Ειδοποίηση εννοείς έρχεται με μήνυμα ή μόνο αν έχεις εφαρμογή; Την Q την έχω στο Nokia 808, που είναι και το τελευταίο Symbian και που προφανώς δεν υπάρχει εφαρμογή για αυτό (εκτός κι αν έχει καμιά λειτουργική java εφαρμογή η Q) Καουντ νταουν είναι αυτά, αλλά βγαίνουν από τουλάχιστον δύο φορές το μήνα εδώ και πολύ καιρό, οπότε μπορείς να τα πεις και σταθερά, μέχρι να σταματήσουν τουλάχιστον. Σταθερό είναι το ΑΠΠ ΠΑΚ (μόνο μέσω της εφαρμογής) όπου με 5,9 δίνει 150 προς όλους, 150 προς Wind/Q (ανά δευτερόλεπτο ο χρόνος ομιλίας και στα δύο) και 300 MB. Αυτό χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό (όταν δεν πέφτω πάνω σε καλό καουντ νταουν) για τους γονείς μου που κάνουν μικρή χρήση και τους φτάνει και τους περισσεύει άνετα. Νομίζω ανακοινώθηκε ότι η τιμή του θα αυξηθεί κατά 1 ευρώ. Edited December 11, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Πού είναι αυτά τα πακέτα και δεν τα βλέπω; Μόνο με 5,9 ευρώ έχει 140 λεπτά προς όλους, δεν βλέπω κάτι άλλο... Εκτός κι αν αναφέρεσαι στα κάουντ ντάουν που βγαίνουν κάθε τόσο διαφορετικά... Ειδοποίηση εννοείς έρχεται με μήνυμα ή μόνο αν έχεις εφαρμογή; Την Q την έχω στο Nokia 808, που είναι και το τελευταίο Symbian και που προφανώς δεν υπάρχει εφαρμογή για αυτό (εκτός κι αν έχει καμιά λειτουργική java εφαρμογή η Q) Συχνά έρχεται και μήνυμα, αλλά βασικά πρέπει να έχεις την εφαρμογή. Μήπως είναι ώρα να αλλάξεις κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Την εφαρμογή της q μπορείς να την βάλεις και σε άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Την εφαρμογή της q μπορείς να την βάλεις και σε άλλο κινητό. Παίζει και σε υπολογιστή στον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts