tetartos Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Όταν ανανεώνω με 6 ευρω (όταν έχει countdown) για ποιο λόγο θεωρεί το σύστημα ότι δεν βάζω κάρτα? (δεν ανανεώνει για 2 μήνες την ημερομηνία λήξης) Πότε συνέβη αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Όταν ανανεώνω με 6 ευρω (όταν έχει countdown) για ποιο λόγο θεωρεί το σύστημα ότι δεν βάζω κάρτα? (δεν ανανεώνει για 2 μήνες την ημερομηνία λήξης) Αναναιωνεις σαν να έβαλες καρτα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Όταν ανανεώνω με 6 ευρω (όταν έχει countdown) για ποιο λόγο θεωρεί το σύστημα ότι δεν βάζω κάρτα? (δεν ανανεώνει για 2 μήνες την ημερομηνία λήξης) Κανονικά, 4/2/2020 πήγε σήμερα η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου. Κάπου κανείς λάθος η κάτι κόλλησε, κάνε refresh. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εκμεταλλεύτηκα σήμερα το countdown, ανανεώνοντας με 6€ και αγοράζοντας την προσφορά με 3€. Είχα υπόλοιπο 4,44 και με τις ενέργειες αυτές έπρεπε να έχω νέο υπόλοιπο 4,44-3+6/1,12-0,30=1,44+5,36-0,30= 6,50€, αλλά γράφει 6,25€ Που πήγαν τα 0,25€; Υπάρχει και άλλη έξτρα χρέωση (0,25) όταν ανανεώνεις με 6€; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εκμεταλλεύτηκα σήμερα το countdown, ανανεώνοντας με 6€ και αγοράζοντας την προσφορά με 3€. Είχα υπόλοιπο 4,44 και με τις ενέργειες αυτές έπρεπε να έχω νέο υπόλοιπο 4,44-3+6/1,12-0,30=1,44+5,36-0,30= 6,50€, αλλά γράφει 6,25€ Που πήγαν τα 0,25€; Υπάρχει και άλλη έξτρα χρέωση (0,25) όταν ανανεώνεις με 6€; Μάλλον έστειλες κάποιο sms (0.25€) χωρίς να το καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Κανονικά, 4/2/2020 πήγε σήμερα η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου. Κάπου κανείς λάθος η κάτι κόλλησε, κάνε refresh. Δεν ανανέωσε την ημερομηνία λήξης, το δήλωσα στην εξυπηρέτηση και θα το διορθώσουν μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καλημέρα.Πηγα χθές σε καταστημα q να κάνω φορητότητα από vodafone που είμαι σε q και μου είπαν ότι δεν έχουν κάρτες sim.Υπαρχει γενικότερο πρόβλημα ή είναι το συγκεκριμένο κατάστημα Κορυδαλλού που πήγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Κανε την διαδικτυακά και θα σου ρθει σπίτι αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μάλλον έστειλες κάποιο sms (0.25€) χωρίς να το καταλάβεις. Μήνυμα δεν στάλθηκε στο διάστημα αυτών των ενεργειών, αλλά μου έκανε εντύπωση η αφαίρεση των 0,25€. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μήνυμα δεν στάλθηκε στο διάστημα αυτών των ενεργειών, αλλά μου έκανε εντύπωση η αφαίρεση των 0,25€. Μαλλον δεν εχουν κ πολυ νοημα οι εικασίες, αλλα 0,25ε κοστίζει κ η κληση στο 13800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καλημέρα.Πηγα χθές σε καταστημα q να κάνω φορητότητα από vodafone που είμαι σε q και μου είπαν ότι δεν έχουν κάρτες sim.Υπαρχει γενικότερο πρόβλημα ή είναι το συγκεκριμένο κατάστημα Κορυδαλλού που πήγα;Κάνε μέσω ίντερνετ να σου έλθει σπίτι χωρίς χρέωση και θα σου κάνω πρόσκληση για να πάρεις δωρεάν 12 GB με διάρκεια 1 χρόνο. Στείλε πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Οι πάροχοι λέει ότι διπλασιάζουν τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής με τις ίδιες χρεώσεις. Για εμάς έχει τίποτα ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Τίποτα για καρτοκινητη ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Χαχαχαχα ελπίζω να μην ακουστεί (πολύ) ειρωνικό και κακό, αλλά όλοι κάνετε σα τα παιδάκια που περιμένουν τον Αη-Βασίλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Χαχαχαχα ελπίζω να μην ακουστεί (πολύ) ειρωνικό και κακό, αλλά όλοι κάνετε σα τα παιδάκια που περιμένουν τον Αη-Βασίλη! Άσχημα είναι να πάρεις data δώρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Άσχημα είναι να πάρεις data δώρο ? Οχι ασχημα δεν ειναι, αλλα βλέπω το θεμα αντιμετωπίζεται σα "μαννα εξ ουρανου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Οχι ασχημα δεν ειναι, αλλα βλέπω το θεμα αντιμετωπίζεται σα "μαννα εξ ουρανου". Οι περισσότεροι έχουμε ζορε για παραπάνω data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Οχι ασχημα δεν ειναι, αλλα βλέπω το θεμα αντιμετωπίζεται σα "μαννα εξ ουρανου". "μαννα εξ ουρανου" θα ήταν αν μείωναν τις χρεώσεις. Αυτό που κάνουν, και μάλιστα (υποτίθεται) μετά από κυβερνητική "πίεση", είναι σιωπηλή παραδοχή ότι μας κλέβουν και ότι έχουν συστήσει ολιγοπώλιο. Πολύ κρίμα που η ΕΕΤΤ και άλλοι σχετικοί ελεγκτικοί φορείς δεν είναι αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Οι περισσότεροι έχουμε ζορε για παραπάνω data. Αρα το πιο βολικό νομίζω δεν θα είναι ο διπλασιασμός data με τα ίδια χρήματα αλλά μισή τιμή με τα ίδια data και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι και αυτοί που θέλουν λίγα και αυτοί που θέλουν πιο πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Αρα το πιο βολικό νομίζω δεν θα είναι ο διπλασιασμός data με τα ίδια χρήματα αλλά μισή τιμή με τα ίδια data και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι και αυτοί που θέλουν λίγα και αυτοί που θέλουν πιο πολλά Αυτό, θα ήταν το τέλειο! ΥΓ. Την άλλη φορά (2023) θα ψηφίσουμε αυτόν που θα κάνει κάτι τέτοιο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "μαννα εξ ουρανου" θα ήταν αν μείωναν τις χρεώσεις. Αυτό που κάνουν, και μάλιστα (υποτίθεται) μετά από κυβερνητική "πίεση", είναι σιωπηλή παραδοχή ότι μας κλέβουν και ότι έχουν συστήσει ολιγοπώλιο. Πολύ κρίμα που η ΕΕΤΤ και άλλοι σχετικοί ελεγκτικοί φορείς δεν είναι αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε. Συμφωνώ, σε ΟΛΑ που γραφεις. Αλλά, σκέψου πόσο εύκολο ήταν να γινει και δεν είχε γίνει τόσο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Ως συνήγορος του διαβόλου, πρέπει να ενημερώσω ότι πιο εύκολο είναι να σου δώσουν 2πλο αέρα, παρά να κάνουν τιμολογιακή αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Ως συνήγορος του διαβόλου, πρέπει να ενημερώσω ότι πιο εύκολο είναι να σου δώσουν 2πλο αέρα, παρά να κάνουν τιμολογιακή αλλαγή. Συμφωνώ. Απλά, ΔΕΝ είναι αέρας τα 2πλα MB όταν τα χρειαζόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Για την εταιρία πιστεύω είναι αέρας. Για εμάς είναι ευχάριστο δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Ως συνήγορος του διαβόλου, πρέπει να ενημερώσω ότι πιο εύκολο είναι να σου δώσουν 2πλο αέρα, παρά να κάνουν τιμολογιακή αλλαγή. Ετσι είναι, και έτσι εκαναν και οι 3 εταιριες. Διπλασίασαν την ποσοτητα των ντατα, αλλά δε φτυνηναν κάποιο πακέτο. Τα χρήματα που έπαιρναν θα τα παίρνουν πάλι. Βέβαια, αυτα για την ωρα αφορούν τα συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια. Δεν ανακοινώθηκε κάτι για τα καρτοκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Το ότι το εκακαν και οι 3 μαζί με συνεννόηση δεν σημαίνει καρτέλ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts