Jump to content

abdul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by abdul

  1. abdul

    NOVA 5G

    Υπάρχει κάποιος που να έχει 5G στο δίκτυο της Nova με συσκευή OnePlus 8 pro; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  2. abdul

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Υπάρχει κάποιος που να έχει 5G στο δίκτυο της Nova με συσκευή OnePlus 8 pro; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  3. "μαννα εξ ουρανου" θα ήταν αν μείωναν τις χρεώσεις. Αυτό που κάνουν, και μάλιστα (υποτίθεται) μετά από κυβερνητική "πίεση", είναι σιωπηλή παραδοχή ότι μας κλέβουν και ότι έχουν συστήσει ολιγοπώλιο. Πολύ κρίμα που η ΕΕΤΤ και άλλοι σχετικοί ελεγκτικοί φορείς δεν είναι αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε.
  4. Οι πάροχοι λέει ότι διπλασιάζουν τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής με τις ίδιες χρεώσεις. Για εμάς έχει τίποτα ή μπα;
  5. Η σωστή έχει την παρακάτω μορφή: http://i59.tinypic.com/2ag19wi_th.jpg
  6. Ναι! Στην περιοχή Αμαρουσίου.
  7. Ενημερώνω την παρέα ότι μετά από 2η αντικατάσταση της κάρτας sim (η 1η αντικατάσταση έγινε με μη συμβατή κάρτα από λάθος του υπαλλήλου) ενεργοποιήθηκε το δίκτυο 4G στο καρτοκινητό μου. :up: Τώρα μένει να δούμε τι ταχύτητες μπορεί να δώσει.
  8. Στο κατάστημα της WIND που πήγα, τους εξήγησα το λόγο για τον οποίο ζήτησα αντικατάσταση της sim και δεν είχαν αντίρρηση. Μάλιστα μου έκαναν την αντικατάσταση δωρεάν.
  9. Άλλαξα κάρτα σήμερα. Επιμένει να δείχνει Η+. Αν επιλέξω LTE only από την Test page του κινητού (OnePlus One) δεν συνδέεται καθόλου στο δίκτυο. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
  10. Έχω μια συσκευή Nexus 4 με την τελευταία έκδοση android λειτουργικού. Θα εκτιμούσα αν κάποιος με διαφώτιζε όσον αφορά το πώς μπορώ να έχω συγχρόνως και internet και υποστήριξη mms μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητα και αλλάζω τις ρυθμίσεις του apn κάθε φορά. Επισημαίνω ότι για να δουλέψει το apn πρέπει το πεδίο apn type να είναι κενό. Σε αντίθετη περίπτωση δεν δουλεύει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Με Root Explorer όντως βλέπω ότι τα αρχεία που δεν μεταφέρονται έχουν τα Special permissions “Set UID” και “Set GID” τσεκαρισμένα. Προσπαθώντας να τα ξετσεκάρω, λαμβάνω μήνυμα λάθους που λέει ότι «Σε κάποια αρχεία συστήματος είναι αδύνατον να αλλάξουν τα permissions». Αυτό όμως με αφήνει με την απορία: Είναι δυνατόν να μην μπορώ να τραβήξω ένα nanadroid backup στο PC??? UPDATE -------------------------------- Τελικά πήγα με Terminal Emulator και άλλαξα τα permissions στα αρχεία που δεν αντιγράφονταν με την εντολή <chmod 0664 filename> και το πρόβλημα λύθηκε!
  12. Είμαι με android 4.3 rooted με το zip του Chainfire. Έχω πάρει ένα nandroid backup από TWRP στην sdcard. Προσπαθώ να τραβήξω τα αρχεία του backup στο PC και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με όποιο τρόπο και αν δοκίμασα. Μεταφέρει τα μικρά αρχεία, αλλά τα μεγαλύτερα δεν τα μεταφέρει. Υπάρχει κάποιο όριο στο μέγεθος των αρχείων που μπορώ να μεταφέρω; Με android 4.2.2 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παραθέτω εικόνα με μήνυμα λάθους που βγάζει ο ES Explorer. Δοκίμασα να τα κατεβάσω και με ADB pull files και έχω το ίδιο αποτέλεσμα (κατεβαίνουν μόνο τα μικρά αρχεία).
  13. Διάβασε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989&page=22 Από post #217 έως #220
×
×
  • Create New...