Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να είσαι συνέχεια απίκο για το πότε εχει coundown (και αν σε βολεύει αυτο που θα βαλουν), ουτε να βασιζεσαι στις προσωπικες προσφορές που σημερα ειναι κ αυριο δεν ειναι.
Αφού στέλνουν push notifications όταν έχει καουντ ντάουν..

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Google Pixel 5

Φαντάζομαι θέλει να πει ότι δεν μπορείς να εξαρτάσαι απόλυτα από τα countdown, γιατί και να ξέρεις κάθε πότε έρχεται, δεν ξέρεις αν θα σε βολεύει η εκάστοτε προσφορά για τις ανάγκες σου.

Αυτό που καθιερώθηκε από την άλλη είναι οι "προσωπικές προσφορές" που έρχονται με SMS και εμφανίζονται στην εφαρμογή σαν δωράκι. Αυτές μένουν μόνιμα για αρκετές βδομάδες και μπορεί να είναι 3 μαζί. Αν πλησιάζουν τις ανάγκες, είναι μια καλή εναλλακτική διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για ενεργοποίηση.

Τουλάχιστον σε μένα είναι μονίμως τρεις τέτοιες διαθέσιμες. Ισχύει για όλους;

Και είναι γνωστό ότι οι προσφορές γίνονται ΤΡ και ΠΕ.

Επομένως, εύκολα ρυθμίζεις τις ανάγκες σου. Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις που δεν συμπίπτει η ημέρα λήξης ενός πακέτου με την προσφορά, αλλά μπορείς να αγοράσεις τη νέα 2-3 μέρες νωρίτερα.

Τι ειναι το ΤΡ και το ΠΕ?

Αυτό που ειπε ο tetartos εννοουσα. Συν το οτι οι προσωπικες προσφορες που περιλαμβανουν λεπτα δε με βολεύουν διοτι ειναι ανα 3λεπτο, οποτε τα 500 λεπτα που εδινε μια προσφορά "εξατμίζονται" τσακ μπαμ καθώς κανω πολλες μικρες κλησεις.

Το στάνταρ τον τελευταίο καιρό είναι 2 countdown την εβδομάδα(ενα με ιντερνετ και το αλλο με ομιλία και μερικές φορές λιγα mb) εκ των οποιων το ενα ληγει την ιδια μερα το απόγευμα. Το αλλο διαρκει 2-3 μέρες.Οι μερες που εμφανίζονται δεν ειναι ιδιες.

Τι ειναι το ΤΡ και το ΠΕ?

Αυτό που ειπε ο tetartos εννοουσα. Συν το οτι οι προσωπικες προσφορες που περιλαμβανουν λεπτα δε με βολεύουν διοτι ειναι ανα 3λεπτο, οποτε τα 500 λεπτα που εδινε μια προσφορά "εξατμίζονται" τσακ μπαμ καθώς κανω πολλες μικρες κλησεις.

ΤΡ=Τρίτη και ΠΕ=Πέμπτη

Η προσφορά βγαίνει και άλλη μέρα, όπως προχθές ΔΕ, αλλά συνήθως νομίζω ότι βγαίνει ΤΡ και ΠΕ.

Γενικά το σχήμα "λίγα λεπτα με αρκετά mb" ειναι ακριβότερο απο το "πολλά λεπτα πολλα mb".

Προφανώς κανεις πολλες μικρες κλησεις οποτε χρειάζεσαι τη χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Σε αυτή την περίπτωση, οι μόνες επιλογες σου ειναι Q και Frog, οι οποίες δε δινουν μονιμα ικανοποιητικές παροχες για σενα. Συνεπώς θα αναγκαστείς να χρησιμοποιείς πακετα με ελαχιστη διάρκεια 3 λεπτα. Ακομη και με μονο 5 κλησεις τη μερα, χρειάζεσαι min: 5 κλησεις/ημερα*3 λεπτά*30 ημερες= 450 λεπτα το μήνα. Κανενα καρτοκινητο δε στο προσφέρει αυτο με λιγοτερο απο 10ε το μηνα.

Τούτων δοθέντων, η προσωπικη μου γνωμη ειναι να παραμείνεις στην Q και να χρησιμοποιείς το προνομιακο πακετο ως στάνταρ. Και που και που μπορεις να ενεργοποιεις και κανενα countdown οταν βολευει.

Εχεις δίκιο, αυτό είναι το πιο βολικό γιατί δεν χρειάζεται να ελέγχω το υπόλοιπό συνέχεια. Και έται όπως αποφάσισε το καρτελ γύρω στο δεκάρικο το μήνα χρειαζόμαστε το πιο φθηνό

Παιδιά είμαι συμβόλαιο vodafone και θέλω να έρθω q. 2 ερωτήσεις

α) Θα πληρώσω κάτι για τη μεταφορά στην w?

β) Μένω σε νησί και δεν έχει υποκατάστημα Wind εδώ. Αν κάνω την αίτηση on-line, θα έρθει η sim ταχυδρομικώς;

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά είμαι συμβόλαιο vodafone και θέλω να έρθω q. 2 ερωτήσεις

α) Θα πληρώσω κάτι για τη μεταφορά στην w?

β) Μένω σε νησί και δεν έχει υποκατάστημα Wind εδώ. Αν κάνω την αίτηση on-line, θα έρθει η sim ταχυδρομικώς;

Ευχαριστώ πολύ!

α)10€ θα πληρωσεις οταν ερθει ο κουριερ αλλα το πακετο εχει και 10€ καρτα + αλλα 3€ που εχει μεσα η σιμ

β)ναι

υ.γ.σε καθε ερωτηση υπαρχουν παντα καποιοι να μας υπενθιμιζουν κατι,ευχαριστουμε!!!αλλα εχει καταντησει κουραστικο,ενας mod εδω δεν υπαρχει για να σβηνει τα συγκεκριμενα μυνηματα που επαναλαμβανονται ανα 2-3 μερες?

υ.γ.σε καθε ερωτηση υπαρχουν παντα καποιοι να μας υπενθιμιζουν κατι,ευχαριστουμε!!!αλλα εχει καταντησει κουραστικο,ενας mod εδω δεν υπαρχει για να σβηνει τα συγκεκριμενα μυνηματα που επαναλαμβανονται ανα 2-3 μερες?

Μόνο εσύ ενοχλεισαι με το να ενημερώνουμε τον κόσμο να μη χρεώνεται τσάμπα. Γιατί δεν με κάνεις ignore; Συμπεριφερεσαι σαν να ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ από τους mods η ενημέρωση για να μην χρεώνονται οι νέοι συνδρομητές...

Κάποιος έχει τη μυγα εδω περα.

Κάποιος που σπαμάρει ασταμάτητα στο νήμα, λες και του πηρε η Q το γλυφιτζούρι απο το στόμα :happy:

Στο θέμα μας τώρα, ξεκίνησε ενα ωραιότατο κάουντ ντάουν για όποιους εχουν μικρες απαιτήσεις:

120' και 300ΜΒ με 3€

Να φροντίσει να έχει ΜΒ πάντα, διότι η Q δεν έχει σύστημα να μην χρεώνεσαι όταν δεν έχεις ΜΒ. Έχω ένα app (δεν ξέρω ποιο) που κάθε πρωί μπαίνει μόνο του και εάν δεν είχα κοσμοτε (που κάθε πρωί του κόβει την πρόσβαση και με ειδοποιεί με σμσ) η Q θα μου χρέωνε 45€/μηνα

Πως γίνεται να σε χρεώνει τόσο πολύ η κάρτα; Αν τελειώσουν τα λεφτά, δε κόβονται οι παροχές;

Πως γίνεται να σε χρεώνει τόσο πολύ η κάρτα; Αν τελειώσουν τα λεφτά, δε κόβονται οι παροχές;

Εαν τελειώσουν τα λεφτά, δε σε χρεώνει, αλλά κόβονται και τα αγορασμένα πακέτα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποιος έχει τη μυγα εδω περα.

Κάποιος που σπαμάρει ασταμάτητα στο νήμα, λες και του πηρε η Q το γλυφιτζούρι απο το στόμα :happy:

Στο θέμα μας τώρα, ξεκίνησε ενα ωραιότατο κάουντ ντάουν για όποιους εχουν μικρες απαιτήσεις:

120' και 300ΜΒ με 3€

Με έκαψε η Κιου και ενημερώνω κόσμο να μην πάθει τα ίδια επειδή η Κιου δεν θέλει να προστατεύει τον κόσμο από λανθασμένες χρεώσεις. Εάν σε ενοχλεί, μάλλον έχεις συμφέρον...

Οσο αφορά το καουνταουν, εννοείται ότι για μικρές απαιτήσεις είναι όλη η εταιρία. Όταν από 01/01/20 θα χρεώνεστε τα 1,75 κάθε 6μηνο να σε δω πόσο θα την υποστηριζεις

Αν τελειώσουν τα χρήματα (πρίν λήξει το δίμηνο), μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεπτά ομιλίας απο το πακέτο, αλλά οχι τα δεδομένα.

Δεν ξερω τι εχετε παρατηρήσει με το 1,20€ (χρέωση ημερήσιου ιντερνετ), αλλά εχει καιρο να εμφανιστει σε μας.

Τα δυο μικρότερα μέλη της οικογένειας συχνα καταναλώνουν τα δεδομένα τους, αλλά μετα που τα "κλείνουν" δεν είδα να ερχεται κάποια χρέωση.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με έκαψε η Κιου και ενημερώνω κόσμο να μην πάθει τα ίδια επειδή η Κιου δεν θέλει να προστατεύει τον κόσμο από λανθασμένες χρεώσεις. Εάν σε ενοχλεί, μάλλον έχεις συμφέρον...

Οσο αφορά το καουνταουν, εννοείται ότι για μικρές απαιτήσεις είναι όλη η εταιρία. Όταν από 01/01/20 θα χρεώνεστε τα 1,75 κάθε 6μηνο να σε δω πόσο θα την υποστηριζεις

ειχα "διαφορές" με όλες τις εταιρίες κινητής. Στα 23 χρόνια που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες τους ήρθα αρκετές φορές σε αντιπαράθεση μέχρι και επέμβασης δικηγόρων.

Ολοι κοιτανε το συμφέρον τους και κόμη και οταν εχεις συμβόλαιο πρέπει να επαγρυπνείς γαι τυχόν άσχετες χρεώσεις.

Με την q καταλήξαμε στο "το μη χείρον, βέλτιστον", και οταν θα έχεις κάποια χασουρα θα είναι ασήμαντη (κάποιες φορες που χρέωσαν επιπλέον τα ζήτησα και τα επέστρεψαν).

Με λιγότερο απο 50€ το μήνα συντηρώ 5 γραμμές που χρησιμοποιούν άλλες πολλά δεδομενα και άλλες πολλά λεπτα ομιλίας.

Απλά πρεέπει κάποιος να εχει το νου του να παρακολουθεί για τις ανανεώσεις. Αυτο θεωρώ το πιο δύσκολο κομμάτι.

Αυτή δεν είναι χαρακτηριστική συμπεριφορά του "γράφω στο νήμα για να σας την πω"; Εμείς οι χαζοί που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, δεν ξέρουμε να διαβάζουμε τις ίδιες ανακοινώσεις που διαβάζεις κι εσύ και δεν ξέρουμε να συγκρίνουμε τις "ύπουλες" χρεώσεις της Q με τις ψηλότερες αλλά... ξεκάθαρες χρεώσεις άλλου καρτοπρογράμματος (βάσει αναγκών πάντοτε).

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η Q θα μου χρέωνε 45€/μηνα

Άλλο παράδειγμα... Πώς γίνεται να βγάζεις την αναλογία στο μήνα, πώς....

Έκανα 1,5*30ημερες. Συνεχίζουν κάποιοι να ενοχλούνται με την ενημέρωση νέων μελών να μην την πατήσουν. Και επειδή βλέπω κανέναν να έχει αντίθετη άποψη, προφανώς τέτοια είναι η πολιτική του φόρουμ στο συγκεκριμένο τοπικ. Σταματάω λοιπον να ασχολούμαι με την Κιού, απλά να ξέρετε ότι χειρότερο είναι για την εταιρία να την πατήσει κάποιος, παρά να είναι προετοιμασμενος. Τα φιλιά μου (έχω και πιο σοβαρά πράγματα να κάνω).

Μακάρι να έχεις καλές προθέσεις και απλά να μην ξέρεις να το εκφράζεις σωστά. Γιατί ενημέρωση δεν είναι να κάνεις πολλαπλασιασμό 1,5*30, που είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί σε καρτοκινητό, αφού είτε θα τελειώσει η κάρτα, είτε ο χρήστης (πόσο χαζός μπορεί να είναι) σε 1-2 μέρες θα το καταλάβει (έρχεται και SMS μετά την... ύπουλη χρέωση).

Σε άλλα νέα, countdown με λεπτά και mb για ανθρώπους με... λίγες απαιτήσεις.

Δεν το βλέπω τόσο φοβερό αυτό. Σε μια ανάγκη χρειάζεσαι να μπορείς να καλέσεις. Αν είναι να σε καλέσουν μπορεί να περάσει ώρα μέχρι να σε αναζητήσει και να σε βρει κάποιος. Επίσης θα ήταν πραγματικά χρήσιμο αν δεν σου μηδένιζε τα πάντα, αγορασμένα ή δώρα μετά το δίμηνο. Θα μπορούσες να έχεις τα 120' δώρο λόγω σταθερού για να καλέσεις. Αλλά τώρα δεν γίνεται. Άρα στην πραγματικότητα είναι ημιλειτουργικό το νούμερο. Μόνο για να το έχεις να κάνεις κανένα πείραμα ή να βλέπεις αν λειτουργεί κάποια συσκευή.

Για τη δυνατότητα φραγής μέσω sms δεν σχολιάζω, πέρα του ότι δεν μου φαίνεται τόσο ρηξικέλευθο όσο σε εσένα, και πραγματικά νομίζω ότι αρχίζει και καταντάει λιγάκι κουραστική η συνεχής αναφορά του σε όσα περισσότερα θέματα γίνεται.

Sent from my SM-G970F

Σήμερα μεταφέραμε με φορητότητα το νούμερο του πατέρα μου από Vodafone συμβόλαιο σε Q Card. Κάναμε την αίτηση την Τρίτη, πριν 2 μέρες δηλαδή, χθες παραλάβαμε ταχυδρομικώς την κάρτα sim μαζί με μια κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ, και σήμερα έγινε η μεταφορά (κόπηκε το σήμα στη Vodafone, και βάλαμε την sim της Q). Επί τοπου κατέβασα την εφαρμογή για Android, έκανα λογαριασμό χρήστη, και έκανα ανανέωση υπολοίπου πληκτρολογόντας τον κωδικό της κάρτας. Κάποιες εντυπώσεις:

1. 10 ευρώ κάρτα, μπήκαν ακριβώς 8.63 ευρώ, δηλαδή 10 ευρώ μείον το 12% τον φόρο κινητής, μείον 0.30 ευρώ. Αυτά τα 30 σεντ ξέρουμε τελικά γιατί τα χρεώνει;

2. Μέσα στο νούμερο υπήρχαν ακόμη 3 ευρώ στρογγυλά, δηλαδή στον λογαριασμό μαζεύτηκαν σύνολο 8.63 + 3 = 11.63 ευρώ.

3. Βλέπω ότι online μπορώ να ανανεώσω από 6 ευρώ και πάνω, και μάλιστα μπορώ να ανανεώσω ότι ποσό θέλω αρκεί να είναι ακέραιο και ίσο ή μεγαλύτερο των 6 ευρώ. Με 7 ευρώ, μείον τον φόρο 12%, μείον τα 0.30 σεντ, μένουν ακριβώς 5,95 ευρώ, ίσα ίσα για να ενεργοποιώ το πακέτο των 5.90 ευρώ με 160 λεπτά ομιλίας χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Αρχικά πληρώναμε 27 ευρώ για 200 λεπτά ομιλίας, αλλά ο πατέρας δεν μιλάει ποτέ πάνω από 100, οπότε το πακέτο με τα 160 του επαρκεί και του περισσεύει. Οπότε από 27 ευρώ πληρώνει 7, γλυτώνει 20 ευρώ τον μήνα.

Ερώτηση. Το πακέτο με τα 5.90 το ενεργοποίησα σήμερα περίπου στις 2 το μεσημέρι. Στο λογαριασμό χρήστη που έκανα βλέπω ότι λήγει σε 1 μήνα ακριβώς, δηλαδή στις 7 Δεκεμβρίου. Αλλά δεν λέει ώρα, τι ώρα λήγει; Στις 6 του μηνός όταν πάει το ρολόι 12 τη νύχτα και γυρίσει η μέρα στις 7 το μηνός, στις 2 το μεσημέρι στις 7 του μηνός, ή στις 23.59.59 στις 7 του μηνός;

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

- τα 30 σεντς ειναι χρεωση που επιβαλλει η Κιου με καθε ανανεωση, ως "τέλος ανανέωσης" (καμμία άλλη εταιρία δεν χρεώνει)

- η ανανεωση απο 6 ευρω ειναι διαθεσιμη μονο οταν τρέχει μια προσφορά countdown. Κανονικά η ελάχιστη ονλαιν ανανέωση είναι 10 ευρω, η οποία σου δίνει κάποιο μπόνους (το οποίο από 1/1/20 θα έχει τέλος 1,75ε κάθε 6 μήνες)

- ενα πακέτο λήγει συνήθως στις 23:59 της ημερομηνίας λήξης (ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος)

Σήμερα μεταφέραμε με φορητότητα το νούμερο του πατέρα μου από Vodafone συμβόλαιο σε Q Card. Κάναμε την αίτηση την Τρίτη, πριν 2 μέρες δηλαδή, χθες παραλάβαμε ταχυδρομικώς την κάρτα sim μαζί με μια κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ, και σήμερα έγινε η μεταφορά (κόπηκε το σήμα στη Vodafone, και βάλαμε την sim της Q). Επί τοπου κατέβασα την εφαρμογή για Android, έκανα λογαριασμό χρήστη, και έκανα ανανέωση υπολοίπου πληκτρολογόντας τον κωδικό της κάρτας. Κάποιες εντυπώσεις:

1. 10 ευρώ κάρτα, μπήκαν ακριβώς 8.63 ευρώ, δηλαδή 10 ευρώ μείον το 12% τον φόρο κινητής, μείον 0.30 ευρώ. Αυτά τα 30 σεντ ξέρουμε τελικά γιατί τα χρεώνει;

2. Μέσα στο νούμερο υπήρχαν ακόμη 3 ευρώ στρογγυλά, δηλαδή στον λογαριασμό μαζεύτηκαν σύνολο 8.63 + 3 = 11.63 ευρώ.

3. Βλέπω ότι online μπορώ να ανανεώσω από 6 ευρώ και πάνω, και μάλιστα μπορώ να ανανεώσω ότι ποσό θέλω αρκεί να είναι ακέραιο και ίσο ή μεγαλύτερο των 6 ευρώ. Με 7 ευρώ, μείον τον φόρο 12%, μείον τα 0.30 σεντ, μένουν ακριβώς 5,95 ευρώ, ίσα ίσα για να ενεργοποιώ το πακέτο των 5.90 ευρώ με 160 λεπτά ομιλίας χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης. Αρχικά πληρώναμε 27 ευρώ για 200 λεπτά ομιλίας, αλλά ο πατέρας δεν μιλάει ποτέ πάνω από 100, οπότε το πακέτο με τα 160 του επαρκεί και του περισσεύει. Οπότε από 27 ευρώ πληρώνει 7, γλυτώνει 20 ευρώ τον μήνα.

Ερώτηση. Το πακέτο με τα 5.90 το ενεργοποίησα σήμερα περίπου στις 2 το μεσημέρι. Στο λογαριασμό χρήστη που έκανα βλέπω ότι λήγει σε 1 μήνα ακριβώς, δηλαδή στις 7 Δεκεμβρίου. Αλλά δεν λέει ώρα, τι ώρα λήγει; Στις 6 του μηνός όταν πάει το ρολόι 12 τη νύχτα και γυρίσει η μέρα στις 7 το μηνός, στις 2 το μεσημέρι στις 7 του μηνός, ή στις 23.59.59 στις 7 του μηνός;

Τα 160 προς όλους δεν συμφέρει, εκτός και εάν δεν έχεις κανέναν άλλο στη wind. Γενικότερα, πιο καλό είναι το Αππ πακ με 150 προς όλους, 150 wind/q και 300 mb, στα ίδια χρήματα. Σήμερα πάντως θα μπορούσες να τη βγάλεις ακόμη φθηνότερα με το καουντ νταουν που τρέχει, αλλά προφανώς δεν το πρόσεξες.

Ανανέωση από 6 ευρώ ισχύει μόνο όταν έχει καουντ νταουν. Σιγά σιγά θα τα μάθεις αυτά.

Ολα τα πακέτα λήγουν στις 23:59 της ημέρας που αναγράφεται στην εφαρμογή.

Τέλος, αν δεν χρησιμοποιεί ΥΠΠ, στείλε STOP στο 1213 !

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Σημείωση: Αυτός ο χώρος είναι για την Q.

Τα προγράμματα των άλλων εταιριών δεν μας ενδιαφέρουν.

Τα διπλά μηνύματα δεν επιτρέπονται. Η συνεχής επανάληψη της ίδιας άποψης ισοδυναμεί με πολαπλό μήνυμα.

- τα 30 σεντς ειναι χρεωση που επιβαλλει η Κιου με καθε ανανεωση, ως "τέλος ανανέωσης" (καμμία άλλη εταιρία δεν χρεώνει)

- η ανανεωση απο 6 ευρω ειναι διαθεσιμη μονο οταν τρέχει μια προσφορά countdown. Κανονικά η ελάχιστη ονλαιν ανανέωση είναι 10 ευρω, η οποία σου δίνει κάποιο μπόνους (το οποίο από 1/1/20 θα έχει τέλος 1,75ε κάθε 6 μήνες)

- ενα πακέτο λήγει συνήθως στις 23:59 της ημερομηνίας λήξης (ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος)

Τα 160 προς όλους δεν συμφέρει, εκτός και εάν δεν έχεις κανέναν άλλο στη wind. Γενικότερα, πιο καλό είναι το Αππ πακ με 150 προς όλους, 150 wind/q και 300 mb, στα ίδια χρήματα.

Όλα τα πακέτα λήγουν στις 23:59 της ημέρας που αναγράφεται στην εφαρμογή.

Ο πατέρας μου θέλει προς όλους, και όπως ανέφερα αρχικά δεν ξεπερνάει ποτέ τα 100 λεπτά τον μήνα συνολικά προς όλους τους παρόχους σταθερής και κινητής (επιβεβαιωμένα μιας και έχω κρατήσει όλους τους λογαριασμούς των 13 τελευταίων μηνών οι οποίοι έχουν συγκεντρωτική χρήση ομιλίας). SMS και ίντερνετ δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου. Όπως και να έχει θα έχω υπόψη και το πακέτο με τα 150+150+300 με τα ίδια χρήματα.

Αυτό με τα 6 ευρώ και το countdown, αν κατάλαβα καλά δεν θα μπορώ να κάνω ανανέωση κάθε φορά 6 ευρώ αλλά μόνο αν τρέχει η "προσφορά" countdown. Αν δεν τρέχει το countdown τότε μπορώ να βάλω όσα χρήματα θέλω από 10 ευρώ και πάνω; Αν ναι, τότε θα βάζω 14 ευρώ και θα περνάει 2 μήνες ο πατέρας μου, οπότε θα του βγαίνει πάλι στα 7 ευρώ τον μήνα.

Αυτό με το bonus και το 1.75 ευρώ ανά εξάμηνο τι παίζει; Εμάς δεν μας ενδιαφέρει, καλυπτόμαστε πλήρως από το πακέτο των 5,90.

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

• This topic was unpinned, featured and pinned