tetartos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Τι εννοείς "αυτά που ξέρεις ήδη"; Αφού δεν έδωσε κάτι... Η Q δε θυμάμαι στο πρόσφατο παρελθόν να δίνει κάτι ουσιαστικά επιπλέον σε γιορτές. Συνήθως συμπίπτει ένα countdown, έτσι για να υπάρχει μια "προσφορά". Έτσι και στο τρέχον τριήμερο δεν άλλαξε κάτι. Δεν περιμέναμε να δώσει κάτι και δεν το έδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Νόμιζα ότι και οι τρεις έδιναν, λάθος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Η συζήτηση της καλής η όχι προσφοράς είναι λίγο άτοπη γιατί περνά μέσα από το κριτήριο των προσωπικών αναγκών. Τι να τα κάνω εγώ τα 10G με ΜΟΝΟ 2€ αν μου χρειάζονται 50MB ?????? Τα countdown αυτά είναι super για όποιον κάνει μικρής διάρκειας κλήσης !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Και οι 3 εταιρείες έχουν δυνατά σημεία, αρκεί να τα εκμεταλλευτείς και να πετύχει ς το max με βάση τις ανάγκες σου. Εγώ τώρα έχω μόνο cosmote και Q σε dual συσκευή. Θα ήθελα να βάλω και vodafone αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν συσκευή που να παίρνει 3 sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Και οι 3 εταιρείες έχουν δυνατά σημεία, αρκεί να τα εκμεταλλευτείς και να πετύχει ς το max με βάση τις ανάγκες σου. Εγώ τώρα έχω μόνο cosmote και Q σε dual συσκευή. Θα ήθελα να βάλω και vodafone αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν συσκευή που να παίρνει 3 sim. Εχει ο Ζερβουδάκης χαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 (edited) Μου απάντησαν ξανά, μπορείτε να δείτε την απάντηση και να βγάλετε συμπέρασμα... Για να έπαιρνες το rollover θα έπρεπε να είχες ανανεώσει πριν τις 14/10/19. Ανανέωσες στις 15/10/19, ωστόσο αποδώσαμε στον αριθμό 10€ στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας για να αγοράσεις πακέτο. Για να πάρεις το επόμενο rollover, θα πρέπει να κάνεις ανανέωση μέχρι τις 15/11/19. ... Εννοείτε ότι τα δύο πρώτα νούμερα που έχω, έφυγαν με φορητότητα, όσο με κορόιδεψαν με κορόιδεψαν, φτάνει πια, αν η γελοιοτητα είναι το σήμα κατατεθέν τους, εγώ δεν το ανέχομαι άλλο, από βδομάδα θα φύγουν και τα άλλα 2 νούμερα, των παιδιών μου και άντε γεια, τώρα σκέφτομαι αν θα κάνω και καταγγελία αλλά είναι τόσο xxxxx και είναι τόσο ανύπαρκτη η εετε που δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Χάρηκα για την παρέα σας, τώρα θα τα λέμε σε άλλα τοπικφιλε η εεττ κανει δουλεια,οποτε τους εκανα καταγγελια για την wind η wind με αποζημειωσε.Στειλε καταγγελια. Edited October 28, 2019 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Έχω φύγει ήδη, αρκετά με τα καμώματα της wind, ας τα κάνει αλλού τώρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Έχω 12.288mb που λήγουν 07/10/2020 λόγω του κονέ που έκανα πριν ένα μήνα!Δε χρειάζεται να ενεργοποιώ πακέτο δεδομένων μη τυχόν και μου χρεώσουν 1,20 ευρώ?Εννοείται δε ξεπερνάω το μηνιαίο που μου αναλογεί απο το κονέ.. Επίσης ο χρόνος ομιλίας λήγει 31/10 , μέχρι πότε έχω περιθώριο να το ανανεώσω?Δηλαδή 31/10 το πρωί? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Δεν χρειάζεται αλλο πακέτο. Μέχρι το βράδυ εχεις περιθώριο αλλα θα έλεγα μην το αφήσεις τελευταία στιγμή. Και προπάντων μην αφήσεις να περάσει το δίμηνο χωρις ανανέωση γιατί θα χασεις και τα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Δηλαδή καλό είναι να κάνω ανανεώσεις μια μέρα πριν , τουλάχιστον τη διμηναία? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 για καλο και για κακο θα ελεγα ναι.Και το ιδιο πρωι της ημερας που ληγει οκ ειναι.Απλα πιο νωρις δεν θα εχεις το αγχος μην δεν δουλεψει η online ανανεωση ή οτιδηποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ευχαριστώ φίλε μου!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 αυτο που ειπες για το μηνιαιο που σου αναλογει απο το κονε τι εννοεις? εχω την εντυπωση οτι παιρνεις ολοκληρα 12 γιγα που ληγουν στο χρονο αν δεν τα καταναλωσεις νωριτερα. Κανω λάθος? σου δινει 1 γιγα καθε μηνα μηπως για 12 μήνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ναι έτσι νομίζω αν δε κάνω λάθος.. Τώρα δε ξέρω αν τελειώσει το 1gb αν μπορείς να πάρεις από τον επόμενο μήνα.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Πήγα σήμερα σε επαρχιακό κατάστημα της Wind για να κάνω φορητότητα από Vodafone συμβόλαιο που έληξε σε Q Card. Ο υπάλληλος όχι μόνο μου είπε ότι δεν γίνεται, αλλά κιόλας όταν με ρώτησε γιατί θέλω να πάω στην Q και του είπα ότι με συμφαίρει το πακέτο των 5.90 ευρώ με τα 120 λεπτά + 40 λεπτά της online ενεργοποίησης (σύνολο 160 λεπτά, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης), αυτός μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο και με ρώτησε που άκουσα για αυτό. Μόνο που δεν με έβγαλε και ψεύτη, παρότι του είπα ότι είδα για το συγκεκριμένο πακέτο στην επίσημη ιστοσελίδα της Q/Wind. Ή έπεσα σε άσχετο υπάλληλο, ή μάλλον προσπαθούσε να με προωθήσει σε συμβόλαιο γιατί μου είπε ότι φορητότητα γίνεται μόνο σε συμβόλαια. Τελικά δεν προχώρησα σε φορητότητα και έφυγα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Q έχει Online φόρμα για αγορά πακέτου (sim με αριθμό) με νέο νούμερο ή με φορητότητα υπάρχοντος νούμερου, θα το προχωρήσω από εκεί. Edited October 29, 2019 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Κλασικές γελιοτητες υπαλλήλων για να πουλήσουν συμβόλαιο. Τα ίδια ρε π@@@@η που από όλες τις εταιρίες στα καταστήματα τους. Πάρε τηλ την εταιρία και κάνε παράπονα να σου την στείλουν ετσι. Τα ίδια τράβηξα με καταστήμα της Vodafone πριν λίγο καιρό. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Πήγα σήμερα σε επαρχιακό κατάστημα της Wind για να κάνω φορητότητα από Vodafone συμβόλαιο που έληξε σε Q Card. Ο υπάλληλος όχι μόνο μου είπε ότι δεν γίνεται, αλλά κιόλας όταν με ρώτησε γιατί θέλω να πάω στην Q και του είπα ότι με συμφαίρει το πακέτο των 5.90 ευρώ με τα 120 λεπτά + 40 λεπτά της online ενεργοποίησης (σύνολο 160 λεπτά, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης), αυτός μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο και με ρώτησε που άκουσα για αυτό. Μόνο που δεν με έβγαλε και ψεύτη, παρότι του είπα ότι είδα για το συγκεκριμένο πακέτο στην επίσημη ιστοσελίδα της Q/Wind. Ή έπεσα σε άσχετο υπάλληλο, ή μάλλον προσπαθούσε να με προωθήσει σε συμβόλαιο γιατί μου είπε ότι φορητότητα γίνεται μόνο σε συμβόλαια. Τελικά δεν προχώρησα σε φορητότητα και έφυγα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Q έχει Online φόρμα για αγορά πακέτου (sim με αριθμό) με νέο νούμερο ή με φορητότητα υπάρχοντος νούμερου, θα το προχωρήσω από εκεί. στη θεση σου θα καθομουν και θα ανοιγα την σελιδα της Q απτο κινητο να το δει. οχι τιποτα αλλο απλα κ μονο για να δω τι δικαιολογια θα εβρισκε. Βεβαια παω στοιχημα θα ελεγε εχει καταργηθει το πακετο και οτι δεν εχει ενημερωθει η σελιδα:lol: επισης εχουν ελλειψη σε καρτες SIM Q στα καταστηματα οποτε μονο ονλαιν οποιος θελει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 στη θεση σου θα καθομουν και θα ανοιγα την σελιδα της Q απτο κινητο να το δει. οχι τιποτα αλλο απλα κ μονο για να δω τι δικαιολογια θα εβρισκε. Βεβαια παω στοιχημα θα ελεγε εχει καταργηθει το πακετο και οτι δεν εχει ενημερωθει η σελιδα:lol: επισης εχουν ελλειψη σε καρτες SIM Q στα καταστηματα οποτε μονο ονλαιν οποιος θελει Το σκέφτηκα να το κάνω αυτό, να του ανοίξω την σελίδα στο κινητό μου, αλλά είχα κουβαλήσει τον πατέρα μου που έχει κάνει εγχείρηση (βασικά το δικό του νούμερο θέλουμε να μεταφέρουμε με φορητότητα και τον έφερα για την ταυτοποίηση) και δεν ήθελα να τον κουράσω, συν το ότι περίμεναν και άλλοι πελάτες από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 στη θεση σου θα καθομουν και θα ανοιγα την σελιδα της Q απτο κινητο να το δει. οχι τιποτα αλλο απλα κ μονο για να δω τι δικαιολογια θα εβρισκε. Βεβαια παω στοιχημα θα ελεγε εχει καταργηθει το πακετο και οτι δεν εχει ενημερωθει η σελιδα:lol: επισης εχουν ελλειψη σε καρτες SIM Q στα καταστηματα οποτε μονο ονλαιν οποιος θελει "έχουν έλλειψη". Fixed. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Πράγματι , όταν έχουν "ελειψει" για πάνω από 1 χρόνο , φαίνεται πόσο αυτη δεν είναι πραγματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 ειναι τραγικο ομως να μην προμηθευουν τα καταστηματα με καρτες. δηλαδη αν μου κλεψουν το κινητο ή για καποιο λογο χαθει/καταστραφει η SIM τι γινεται θα περιμενω να μου στειλουν αλλη απο τα κεντρικα? Βεβαια στο καταστημα δε το εχουν σε τιποτα να σου πουν παρε και νεο πακετο/αριθμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Εντωμεταξύ, με αυτό το "κόλπο", πόσους άραγε κατάφεραν να κάνουν συμβόλαιο αντί για καρτοκινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Αν χάσεις την κάρτα ,έχουν να σου την αντικαταστήσουν. Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν κάρτες για φορητότητα.....σε καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Αν χάσεις την κάρτα ,έχουν να σου την αντικαταστήσουν. Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν κάρτες για φορητότητα.....σε καρτοκινητό. δεν εχει και πολυ νοημα αυτο παντως. ισα ισα αν παω με φορητοτητα σε αυτους εχουν ενα λογο παραπανω γιατι παιρνουν πελατη αλλης εταιριας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Στη σελίδα με τα προθέματα που εξαιρούνται (https://www.myq.gr/gr/exairoudai-oi-kliseis/) Στο Ηνωμένο Βασίλειο γράφει: " Δείτε εδώ τους προορισμούς που επιτρέπονται. Όλα τα υπόλοιπα προθέματα εξαιρούνται. " Το " εδώ " δεν πατιέται. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts