Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο FB εντωμεταξύ θέλω να δω που θα το φτάσουν. Τους έχω στείλει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα και αυτοί συνεχίζουν και απαντάνε το ίδιο πράγμα, τώρα έχω ζητήσει τα στοιχεία του υπαλλήλου γιατί με έχει εκνευρίσει, προφανώς το κάνει επίτηδες. Μακράν η χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών που εχω αντιμετωπίσει.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Αν δεις παλαιότερες αναρτήσεις,έτσι κάνουν πάντα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

η Q το καλο που εχει στο q supreme ειναι οτι μεταφερεται και ο χρονος ομιλιας και τα mb στον επομενο μηνα με ενεργοποιηση του ιδιου πακετου πριν την ληξη του πρωτου πακετου.

εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο οπως και η φρογκ , η διαρκεια χρησης του υπολοιπου ειναι 2 μηνες οπως και στην κοσμοτε, αλλα αμα τυχον μηδενιστει το υπολοιπο μου ειπανε οτι ειναι περιπου 4 μηνες επιπλεον που θα δουλευει το νουμερο για εισερχομενες κλησεις.

για μενα ασε το στην φρογκ οπως ειναι και βαζε καρτα καθε 2 μηνες αλλα ενεργοποιησε πακετα με το υπαρχον υπολοιπο. ! εχεις πολυ υπολοιπο και να μην το χασεις , αμα τυχον το καταναλωσεις βλεπεις .

Στην q δεν γίνεται φραγή εισερχομένων. Εγώ έχω να κάνω ανανέωση 9 μήνες και δέχομαι κανονικά κλήσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,απλα επειδη κινουμε σε διαφορες περιοχες και στην Αττικη αλλα εννιοτε και σε χωριο και σε νησι,ειναι λιγο ασαφες να το προσδιορισουμε οπως καταλαβαινω.Απο ο,τι ακουω ρε παιδια,δυστυχως η Q εχει θεματα στο ιντερνετ παντα,εκτος κεντρικων περιοχων.Για ομιλια δεν συζηταμε ειναι πολυ σχετικο,ο καθενας εχει καλα και κακα σημεια.Τελος παντων θελει σκεψη.Σ

ας ευχαριστω ολους[/QUOT.

Το σήμα έχει να κάνει με τους χώρους που κινείται ο καθένας. Εγώ που βρίσκομαι επαρχία έχω πολύ καλύτερο σήμα στην q από την κοσμοτε.

Στην Q/wind όταν μηδενίζει το υπολοιπο, μηδενίζονται και όλα τα αγορασμενα πακετα. Αυτό το κάνει ΜΟΝΟ αυτη η εταιρία.
Μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ ίσως βοηθούσε
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ ίσως βοηθούσε

Για να το κάνουν, σημαίνει οτι μπορουν. Οι άλλοι 2 σεβονται περισσοτερο τα χρηματα μας

Για να το κάνουν, σημαίνει οτι μπορουν. Οι άλλοι 2 σεβονται περισσοτερο τα χρηματα μας

Αυτό που κάνουν είναι ληστεία

Αυτό που κάνουν είναι ληστεία

Συμφωνώ. Οπως επίσης και η ημερησια χρεωση ιντερνετ, ακομη και σε dumb phone

Σήμερα ενεργοποίησα το countdown και γράφει ότι λήγει 19/3 δηλαδή 27 ημέρες

Ότι ναι....

Χα χα στειλε στο fb να το διορθώσουν κάποιος ρύθμισε το Φεβρουάριο με 31 μέρες...

Σήμερα ενεργοποίησα το countdown και γράφει ότι λήγει 19/3 δηλαδή 27 ημέρες

Ότι ναι....

Κανονικά 30 ημέρες θα έπρεπε

Κανείς λάθος ! Εμένα λήγει 23-03-19 !

ΥΓ. Ειναι ανά ΔΕΥΠΤΕΡΟΛΕΠΤΟ !

Δεν κάνω λάθος .... διορθώθηκε τώρα

Όλα καλά

Θα μας τρελάνουν....

Edit:τώρα βέβαια πρόσθεσαν μια μέρα

Συνολικά 31 η κάνω λάθος?

Edited by akalos

Εγώ πάντως εδώ και μια εβδομάδα που τικαρα το ναι, δεν έχω λάβει ακόμη δωράκι.

Τα μωβ δωράκια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Αν παίρνεις μηνύματα απο το 12410 ειναι ακριβώς οι ίδιες προσφορες με τα μωβ δωράκια σου. Επίσης αν συνδεθείς στη σελίδα του myQ στα βγάζει κι εκεί σαν προσφορές.

Αν πάλι θες να βλέπεις τα δωράκια στην εφαρμογή, ίσως πρέπει να την αναβαθμίσεις.

Μωβ δωράκια έχει ΜΟΝΟ η τελευταία myQ εφαρμογή, η 3.3. Κι εγώ δεν είχα δει ποτέ γιατί είχα εγκαταστήσει την 3.1, αλλά από τότε που την αναβάθμισα εμφανίστηκαν και τα δωράκια.

Στο FB εντωμεταξύ θέλω να δω που θα το φτάσουν. Τους έχω στείλει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα και αυτοί συνεχίζουν και απαντάνε το ίδιο πράγμα, τώρα έχω ζητήσει τα στοιχεία του υπαλλήλου γιατί με έχει εκνευρίσει, προφανώς το κάνει επίτηδες. Μακράν η χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών που εχω αντιμετωπίσει.

Στο ΦΒ της Q δεν παίζονται, πάλι καλά που σου απαντάνε, εστω και αυτοματοποιημένα. Εμένα όποτε χρειάστηκε δεν μου απαντησαν ποτέ.

Αφού αναρωτιόμουν μήπως τα παίρνουν απο την Cosmo για να διώχνουν πελάτες :)

Η εξυπηρέτηση πελατών μεσω ιντερνετ έχει γύρω στις 10 στάνταρ απαντήσεις. Εαν τους ρωτήσεις κάτι διαφορετικό, παθαίνουν βραχυκύκλωμα και στέλνουν άσχετες απαντήσεις. Γράφω από προσωπική εμπειρία. Και για να μην αδικώ μόνο την Κιού, και η Φρογκ τα ίδια κάνει.

Η εξυπηρέτηση πελατών μεσω ιντερνετ έχει γύρω στις 10 στάνταρ απαντήσεις. Εαν τους ρωτήσεις κάτι διαφορετικό, παθαίνουν βραχυκύκλωμα και στέλνουν άσχετες απαντήσεις. Γράφω από προσωπική εμπειρία. Και για να μην αδικώ μόνο την Κιού, και η Φρογκ τα ίδια κάνει.

"ΑΙ" θα απαντάει.. :rolleyes: Καμιά "Αλεξία"... :p:lol:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Καλησπέρα, έχουμε αγανακτήσει με την Κλεφτοτέ. 3 άτομα στην οικογένεια όλοι έχουμε frog. Είμασταν ευχαριστημένοι. Κατάργησαν την χαμηλότερη ανανέωση 5€, την πήγανε στα 10, με 3 μήνες διάρκεια για την επόμενη ανανέωση, το κατέβασαν στους 2, το κάνανε 12€ για 3 μήνες, τώρα από 19/3 λέει ότι πάλι κατεβαίνει στους 2. Άδικο δεν είναι να χάνονται τόσα χρήματα. Ο πατέρας μου 80 χρονών άνθρωπος σε 2 μήνες που να ξοδέψει 21+€ (12€ με διπλασιασμό μείον ΦΠΑ). Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τι ισχύει στην Q; Από ότι είδα η χαμηλότερη ανανέωση είναι 10€, πόσο κρατάει και αν γνωρίζετε πόση είναι η διάρκεια πριν την φραγή εισερχομένων κλήσεων;

Κοίτα επειδή το έψαξα καθώς και οι 2 γονείς μου είναι σαν τον πατέρα σου.

Πήρα με 15€ μια καρτούλα από την intertelecom.gr (τα 5 μένουν στην κάρτα). Μου την στείλαν στο σπίτι.

Δεν λήγει ποτέ (μια κλήση κάθε 12 μήνες χρειάζεται μόνο).

0,10 €/λεπτό οι εξερχόμενες

0,03 >> οι εισερχόμενες

Σήμα καλύτερο από το δικό μου καθώς όπως υπολογίζω "γατζώνει" σε όποια από την "αδιαίρετη τριάδα " έχει καλύτερο σήμα

Ο αριθμός αρχίζει από 217******* οπότε όταν το καλείς από το σπίτι είναι δωρεάν για τον καλούντα (0,03€ για τον πατέρα).

Υπάρχει και 2ο βρετανικό νούμερο ταυτόχρονα +447******** για όποιον τον ενδιαφέρει που εναλλάσσονται αν θες (sms μόνο από αυτό).

Site πολύ καλό που μπορείς να δεις τις κλήσεις , την χρέωση, το υπόλοιπο κλπ.

ΔΕΝ κάνει για ίντερνετ (2G πιάνω αν και το site λέει για 3G)

ΔΕΝ κάνει για αυτούς που κάνουν χρήση πάνω από 50 λεπτά το μήνα (50* 0,10=5€ + εισερχόμενες*0,03)

Για παππούδες είναι καλό και φαντάζομαι και για συναγερμούς.

Όταν λήξει το υπόλοιπο της μάνας μου θα πάρω κάρτα και για αυτή.

Πρέπει να ενισχύσουμε τους ανταγωνιστές του trust , μήπως και ανακόψουν την αφαίμαξη.

Πήρα με 15€ μια καρτούλα από την intertelecom.gr (τα 5 μένουν στην κάρτα). Μου την στείλαν στο σπίτι.

0,03 >> οι εισερχόμενες

Σήμα καλύτερο από το δικό μου καθώς όπως υπολογίζω "γατζώνει" σε όποια από την "αδιαίρετη τριάδα " έχει καλύτερο σήμα

Ο αριθμός αρχίζει από 217******* οπότε όταν το καλείς από το σπίτι είναι δωρεάν για τον καλούντα (0,03€ για τον πατέρα).

Υπάρχει και 2ο βρετανικό νούμερο ταυτόχρονα +447******** για όποιον τον ενδιαφέρει που εναλλάσσονται αν θες (sms μόνο από αυτό).

ΔΕΝ κάνει για αυτούς που κάνουν χρήση πάνω από 50 λεπτά το μήνα (50* 0,10=5€ + εισερχόμενες*0,03)

Πρέπει να ενισχύσουμε τους ανταγωνιστές του trust , μήπως και ανακόψουν την αφαίμαξη.

Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω μια σιμ για την μητέρα μου. Ήθελα μόνο να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις, σε ποιον από τους 2 αριθμούς θα δέχεται sms χωρίς να χρεώνεται έξτρα ο αποστολέας; Στον 217; Το ρωτάω, γιατί θα πρέπει να δηλώσει τον αριθμό κινητού της στην Εθνική για να της στέλνουν τους κωδικού μιας χρήσης για τυχόν αγορές από ίντερνετ ή μεταφορές στο ibank.

δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για τετοια δουλεια.Το sms το δεχεται στο Βρετανικο αριθμο (το εγραψε ηδη και ο φιλος) ,οχι στον σταθερο. Εκτος αν η τραπεζα δεχεται Βρετανικους αριθμους που δεν νομιζω. Θα χρειαζοταν και βεβαιωση κατοχης αριθμου απο την αναλογη (Βρετανικη) αρχη τηλεπικοινωνιων. Edited by kmpatra

Τι έγινε, ρε παιδιά στην q;Βλέπω στην εφαρμογή μείωσαν την τιμή του economi στα 4,6€!Να είναι οριστικό;Ποιος τους ξέρει;

Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω μια σιμ για την μητέρα μου. Ήθελα μόνο να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις, σε ποιον από τους 2 αριθμούς θα δέχεται sms χωρίς να χρεώνεται έξτρα ο αποστολέας; Στον 217; Το ρωτάω, γιατί θα πρέπει να δηλώσει τον αριθμό κινητού της στην Εθνική για να της στέλνουν τους κωδικού μιας χρήσης για τυχόν αγορές από ίντερνετ ή μεταφορές στο ibank.

του εξωτερικού θα φαίνεται αφού από εκεί στέλνεις μυνηματα .

πάντως έχει 3g ρώτησα μην πως θέλει ενεργοποίηση? για αυτό δεν πιάνεις σήμα! πάντως καλύτερα να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ενδιαφέρει όλους και να μιλάμε εντός θέματος εκεί.

Τι έγινε, ρε παιδιά στην q;Βλέπω στην εφαρμογή μείωσαν την τιμή του economi στα 4,6€!Να είναι οριστικό;Ποιος τους ξέρει;

αυτο βλεπεις μονο? εμενα η εφαρμογη εχει παθει γενικο κοκομπλοκο ερχονται σε λιγο screenshots :lol:

Ευχαριστώ! Θα της πω να δηλώσει το δικό μου κινητό στην τράπεζα για μια στο τόσο που θα χρειάζεται κωδικό.. Πολύ καλή λύση! 3 χρόνια έδινα λεφτά στην wind για έναν αριθμό που η μηνιαία χρήση του ήταν να δέχεται 7-8 κλήσεις του λεπτού και να κάνει το πολύ 2 με 3 κλήσεις επίσης του ενός λεπτού.. την ίδια δουλειά θα κάνω τώρα με κόστος που υπολογίζω σε 5 ευρώ το χρόνο περίπου και όχι 5 ευρώ το μήνα... ευχαριστώ παιδιά!

αυτο βλεπεις μονο? εμενα η εφαρμογη εχει παθει γενικο κοκομπλοκο ερχονται σε λιγο screenshots :lol:

Μπα, σε εμένα μπαίνει κανονικά!Μόνο που έχουν μετονομάσει τα πακέτα χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες!Στο σάιτ βέβαια δεν μπορώ να μπω!

αυτο εννοω...και μενα κανονικα μπαινει απλα μου φαινεται ολιγον τι αστειο

Screenshot-2019-02-24-13-12-31-437-co-trebbble-android-wind-q.png

Screenshot-2019-02-24-13-12-43-822-co-trebbble-android-wind-q.png

Screenshot-2019-02-24-13-12-57-705-co-trebbble-android-wind-q.png

Screenshot-2019-02-24-13-13-17-688-co-trebbble-android-wind-q.png

Screenshot-2019-02-24-13-13-26-757-co-trebbble-android-wind-q.png

τα ΧΙΟΥΤΖ ΟΤΟ στις πρωτες κοστιζουν 17,5 (επειδη οπως το τραβηξα δεν φαινεται)

Edited by kmpatra

αυτο εννοω...και μενα κανονικα μπαινει απλα μου φαινεται ολιγον τι αστειο

Screenshot-2019-02-24-13-12-31-437-co-trebbble-android-wind-q.png

Screenshot-2019-02-24-13-12-43-822-co-trebbble-android-wind-q.png

Screenshot-2019-02-24-13-12-57-705-co-trebbble-android-wind-q.png

παντως το site της q δεν ειναι διαθεσιμο σημερα

https://www.wind.gr/gr/q-unavailable/

γραφει

Το myQ δεν είναι διαθέσιμο, λόγω τεχνικών εργασιών!

Σύντομα θα βρισκόμαστε και πάλι κοντά σου!

Screenshot-2019-02-24-13-13-17-688-co-trebbble-android-wind-q.png

Screenshot-2019-02-24-13-13-26-757-co-trebbble-android-wind-q.png

τα ΧΙΟΥΤΖ ΟΤΟ στις πρωτες κοστιζουν 17,5 (επειδη οπως το τραβηξα δεν φαινεται)

παντως το site της q δεν ειναι διαθεσιμο σημερα

https://www.wind.gr/gr/q-unavailable/

γραφει

Το myQ δεν είναι διαθέσιμο, λόγω τεχνικών εργασιών!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για τετοια δουλεια.Το sms το δεχεται στο Βρετανικο αριθμο (το εγραψε ηδη και ο φιλος) ,οχι στον σταθερο. Εκτος αν η τραπεζα δεχεται Βρετανικους αριθμους που δεν νομιζω. Θα χρειαζοταν και βεβαιωση κατοχης αριθμου απο την αναλογη (Βρετανικη) αρχη τηλεπικοινωνιων.

του εξωτερικού θα φαίνεται αφού από εκεί στέλνεις μυνηματα .

πάντως έχει 3g ρώτησα μην πως θέλει ενεργοποίηση? για αυτό δεν πιάνεις σήμα! πάντως καλύτερα να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ενδιαφέρει όλους και να μιλάμε εντός θέματος εκεί.

0,03 >> οι εισερχόμενες

εχω φτιαξει ομαδα εδω για την intertelecom κινητη καλυτερα να μιλμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475763 διοτι σιγουρα θα ενδιαφερει πολλους.