Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tetartos said:
Δεν είναι προσφορά, είναι κανονικό πακέτο. Αλλά δεν ξέρω τι σκέφτονται και στέλνουν τέτοια SMS.

Είναι κανονικό πακέτο μόνο για τις γιαγιάδες που δε μπαίνουν στο internet, αφού μέσω site ή εφαρμογής, το πακέτο δίνει 1GB, ανντί για 450MB. Το θέμα όμως είναι, η γιαγιά που δεν ξέρει από internet, γιατί να το αγοράσει? Anyway, από Δευτέρα το πακέτο θα δίνει 750MB με 0,9€ επιπλέον, ελπίζω να διατηρηθεί και το online bonus, ώστε να παραμείνει το πακέτο στο 1GB.

Ηρθε χθες το γνωστό μηνυμα

AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA! MONO ME 8€ EXEIΣ 1GB KAΘE MHNA ΓIA 8 MHNEΣ! ΣTEIΛE TΩPA 8G ΣTO 12000. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ KAI 27/09! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de

Το δοκιμασα σε αλλη συνδεση αλλα δεν ενεργοποιηθηκε.

Edited by vassilhs

Δηλαδη? Την ειχε ενεργη απο την προηγουμενη φορα ή εγραφε οτι έληξε/δεν ειναι διαθεσιμη?

Καλά και σε μένα τώρα λέει ότι η υπηρεσία δήθεν δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμά σας. Κάποιο πρόβλημα θα έχουν.

Σε μένα λέει, "η αποκλειστική data προσφορά είναι ήδη ενεργή".

Gm87 said:
Σε μένα λέει, "η αποκλειστική data προσφορά είναι ήδη ενεργή".
Περιμένεις να λήξει πρώτα το 8μηνο και μετά δοκιμάζεις να την ενεργοποιήσεις.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

paanos said:
Περιμένεις να λήξει πρώτα το 8μηνο και μετά δοκιμάζεις να την ενεργοποιήσεις.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Στις 9 Οκτωβρίου λήγει. Και αν δεν ξανα-ανοίξει τότε η ενεργοποίηση της προσφοράς? Την πάτησα!

Gm87 said:
Στις 9 Οκτωβρίου λήγει. Και αν δεν ξανα-ανοίξει τότε η ενεργοποίηση της προσφοράς? Την πάτησα!

κατι αναλογο ειχε γινει και την προηγουμενη φορα. Ηρθε για λιγες μερες,πριν ληξει η προηγουμενη,και ξαναηρθε αφου εληξε.

kmpatra said:
κατι αναλογο ειχε γινει και την προηγουμενη φορα. Ηρθε για λιγες μερες,πριν ληξει η προηγουμενη,και ξαναηρθε αφου εληξε.

Μακάρι, ας ελπίσουμε να ξανά'ρθει. Γιατί αν περιμένουμε από την πακετάρα του 1GB με 4,9€, θα ξεπουληθούμε για λίγο internet στην "οικονομική καρτοκινητή".

Καλησπέρα. Και εμένα ήρθε σήμερα η προσφορά 8 Giga 8 euro και την ενεργοποίησα κανονικά. Μια χαρά μου έκατσε. Τώρα δεν θα ανησυχώ για internet για 8 μήνες.

aplos73 said:
Καλησπέρα. Και εμένα ήρθε σήμερα η προσφορά 8 Giga 8 euro και την ενεργοποίησα κανονικά. Μια χαρά μου έκατσε. Τώρα δεν θα ανησυχώ για internet για 8 μήνες.

Με γεια! Αρκεί να μην ξεχνάμε να κάνουμε εγκαίρως ανανέωση υπολοίπου κάθε 2 μήνες. :whistle:

CoyoteD said:
Πρέπει να έχεις 8 ευρώ μέσα στην κάρτα προφανώς

Τη στιγμή που θες να το ενεργοποιήσεις, ναι. Αλλά απαγορεύεται να φτάσει το υπόλοιπό σου στο... απόλυτο μηδέν μέσα στο 8μηνο, γιατί διαγράφεται η προσφορά.

kmpatra said:
Δηλαδη? Την ειχε ενεργη απο την προηγουμενη φορα ή εγραφε οτι έληξε/δεν ειναι διαθεσιμη?

Οχι ποτε δεν την είχε.

eksixaraktires said:
Εμενα τον 12ο ληγει το 8 gb, αλλά δε θα το ξαναπάρω διοτι μεσα στο σπιτι εχει E ενω στο δρομο 4G.

Μήπως δεν εχει B20 το κινητό σου?

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

akalos said:
Μήπως δεν εχει B20 το κινητό σου?

Δε ξέρω, moto c plus εχω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λιγο που το εψαξα, λεει οτι εχει Β20 (800)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρηκα και αυτο : https://www.kimovil.com/el/frequency-checker/GR/motorola-moto-c-plus

Μπορείς να κατεβάσεις το netmonster που δείχνει τις μπάντες,μπορεί να μη έχει b20 στην περιοχή σου πράγμα παράξενο αφού μιλάμε για wind

Edited by akalos

Αφου δεν υπάρχει θέμα συσκευής, ειναι θέμα εταιρίας. Κυριολεκτικά τζαμπα το ειχα αγορασει το 8ευρω πακέτο. Μιλησα και μαζι τους και μου είπαν οτι η περιοχή μου εχει κανονικά κάλυψη 4g. Με άλλα λόγια, δε βγάζω άκρη, οπότε δε ξαναγοραζω το πακέτο. Δε θα γραψω με ποιά εταιρία έχω 4g για να μη φανεί διαφήμιση, αλλά έχω. Πάντως κοροιδεία ειναι να εχεις στο δρομο, αλλά οχι στο σπιτι, που σημαίνει ναι μεν καλυψη, αλλά αδύναμη, εν ετη 2018.

Καλά ας μην συνεχίσουμε τη συζήτηση για την κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους, τουλάχιστον όχι εδώ. Υπάρχει άλλο νήμα. Το θέμα είναι ότι η προσφορά υπάρχει και την ενεργοποιεί όποιος τη χρειάζεται και θέλει.

eksixaraktires said:
Αφου δεν υπάρχει θέμα συσκευής, ειναι θέμα εταιρίας. Κυριολεκτικά τζαμπα το ειχα αγορασει το 8ευρω πακέτο. Μιλησα και μαζι τους και μου είπαν οτι η περιοχή μου εχει κανονικά κάλυψη 4g. Με άλλα λόγια, δε βγάζω άκρη, οπότε δε ξαναγοραζω το πακέτο. Δε θα γραψω με ποιά εταιρία έχω 4g για να μη φανεί διαφήμιση, αλλά έχω. Πάντως κοροιδεία ειναι να εχεις στο δρομο, αλλά οχι στο σπιτι, που σημαίνει ναι μεν καλυψη, αλλά αδύναμη, εν ετη 2018.

Είσαι λάθος φίλε μου σ αυτό

Αν εχεις Β7 π.χ είναι πολύ γρήγορη αλλα σαν μπάντα δεν έχει την δυσδειτικοτητα της Β20

Για αυτό και πιάνεις έξω και όχι μέσα στο σπίτι,σου το ξανά λέω

Κατέβασε το netmonster να σιγουρευτείς ότι το κινητό σου έχει την Β20

Δεν έχεις να χάσει τίποτα

• This topic was unpinned, featured and pinned