kmpatra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δε λέω μου απάντησαν σε μιση ωρα το μεσημέρι όταν έστειλα μήνυμα στο messenger,αλλά λύση δεν ήρθε ακόμα. Φαντάζομαι οτι περιμένουν την κανονική βάρδια αύριο για να λύσει το θέμα. Πάλι καλά που δεν χρειάστηκα δεδομένα σήμερα,και ειχα mb στη 2η σιμ με κοσμοτε αλλιώς θα επεφταν τα μονόευρα. Αν και για το τελευταίο θα σιγουρευτώ αύριο πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σε εμένα ήρθε κανονικά το 1gb στις 24 Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Όταν βλέπετε πως υπάρχει καθυστέρηση να επικοινωνείτε απευθείας με την Q , είτε τηλεφωνικά είτε μεσω facebook, όπως κανω κ εγώ. Μην κάθεστε να παραπονιέστε εδω μεσα. Πάντως, με το καλό να φύγετε, να ελαφρύνει το δίκτυο, να χαιρόμαστε οι υπόλοιποι τις φθηνές τιμές στο 4G χωρίς throttle. (χαρ χαρ χαρ... evil smile) Σε ποιο? Σε ποιο? Στο 4g? Χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 μολις ειδα οτι αποδοθηκε το νεο γιγα,με λήξη 25/4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 το δώρο ανανέωσης ειναι 1gb και 1000 προς Q στο κατάστημα η απο το application στα 10€ ανανέωση! δεν νομίζω πως κόπηκε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κατάσταση στην wind ειναι τραγική. Έκοψε τα δώρα ανανέωσης, κόβει ημέρες των πακέτων στο f2g, αύξηση τιμων, το χρηματικό υπόλοιπο το έκανε να ισχύει για 2 μήνες, δεν δίνει κανένα δώρο σε τριήμερα γιορτές κλπ. Κ τώρα αυτό. Έμεινα σήμερα χωρίς Ίντερνετ ενώ έδωσα 8€ τον προηγούμενο μήνα. Από βδομάδα θα την κάνω σε άλλη εταιρεία. Μάλλον προς frog. το δώρο ανανέωσης ειναι 1gb και 1000 προς Q στο κατάστημα η απο το application στα 10€ ανανέωση! δεν νομίζω πως κόπηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 τη πάτησα και εγώ με το πακέτο που δεν έλεγξα αν μπήκε χθες και σήμερα ξεκίνησε ωραία η μέρα με τη χρέωση 1,20:lol::lol: τους το είπα στο φουμπου και μου τα έδωσαν πίσω.είπαν ότι είναι συλλογικό θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πάντως και μένα μπήκε κανονικά το Σάββατο το gb από την προσφορά των 8€ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 τη πάτησα και εγώ με το πακέτο που δεν έλεγξα αν μπήκε χθες και σήμερα ξεκίνησε ωραία η μέρα με τη χρέωση 1,20:lol::lol: τους το είπα στο φουμπου και μου τα έδωσαν πίσω.είπαν ότι είναι συλλογικό θέμα..σκεψου ποσοι ομως δεν μπηκαν στο fb για να το ζητησουν πισω.Ποσες δεκαδες χιλιαρικα βγαζουν καθε μηνα με αυτη τη μικρη και αθωα τους "παραλειψη".. Μην αρχισω παλι με τους απαραδεκτους.. Ο μονος λογος που ειμαι q ειναι επειδη εχω τσαμπα ομιλια και mb λογω σταθερου.Αν τα εβγαζαν αυτα ειχα φυγει πετωντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 το δώρο ανανέωσης ειναι 1gb και 1000 προς Q στο κατάστημα η απο το application στα 10€ ανανέωση! δεν νομίζω πως κόπηκε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το δώρο ανανέωσης ειναι 1gb και 1000 προς Q στο κατάστημα η απο το application στα 10€ ανανέωση! δεν νομίζω πως κόπηκε. H ανακοίνωση αλλιώς τα λέει https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=486 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 χτες ομως στο q της μητερας μου ηρθε το γνωστο μηνυμα για 1000' προς q και 1 γιγα για 30 μερες,σε ανανεωση >10€ σε καταστημα ή ιντερνετ. Οποτε συμπεραινω οτι η εφαρμογη μπορει να καθυστερησε. Καποιος που να ανανεωσε με 10€ μετα τις 15/3 σε καταστημα,μπορει να γραψει τι μπονους του εδωσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 χτες ομως στο q της μητερας μου ηρθε το γνωστο μηνυμα για 1000' προς q και 1 γιγα για 30 μερες,σε ανανεωση >10€ σε καταστημα ή ιντερνετ. Οποτε συμπεραινω οτι η εφαρμογη μπορει να καθυστερησε. Καποιος που να ανανεωσε με 10€ μετα τις 15/3 σε καταστημα,μπορει να γραψει τι μπονους του εδωσαν? Εταιρεία μπαχαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 μολις ειδα οτι αποδοθηκε το νεο γιγα,με λήξη 25/4 Και εγω το ελαβα κανονικα (μετά τις 12:00πμ). Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 χτες ομως στο q της μητερας μου ηρθε το γνωστο μηνυμα για 1000' προς q και 1 γιγα για 30 μερες,σε ανανεωση >10€ σε καταστημα ή ιντερνετ. Οποτε συμπεραινω οτι η εφαρμογη μπορει να καθυστερησε. Καποιος που να ανανεωσε με 10€ μετα τις 15/3 σε καταστημα,μπορει να γραψει τι μπονους του εδωσαν? ισχύει! το bonus είναι αυτό που αναφέρεις! 1gb και 1000 προς Q με ανανέωση απο κατάστημα η ηλεκτρονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Countdown 120' + 300MB 3€ 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παιδιά τι επιλογές έχουμε στην q για mb εκτός του 1gb με 4 ευρό? Υπήρχε με μήνυμα 4 γιγα με 4.44? Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Με 4.44 υπήρχε 1 γιγα. Εκτος αν αναφερεσαι σε ενα πακέτο που ίσχυε σε ειδικά πακέτα q international και q city που μοιραζαν στο δρόμο. Το οποίο δεν ισχύει για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πιο είναι το νούμερο που επιλέγεις πακέτα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 12200 απλά εκεί δεν δίνουν τα online bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δύο μήνες έγινε η διάρκεια στο υπόλοιπο λογαριασμού; :wacko: Αναξιόπιστη η Wind. Δεν ντρέπονται καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά τι επιλογές έχουμε στην q για mb εκτός του 1gb με 4 ευρό? Υπήρχε με μήνυμα 4 γιγα με 4.44? Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 7€ τα 4GB αλλά το ενεργοποιείς μόνο σε κατάστημα! εγώ αυτό βάζω κάθε μήνα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιο είναι το νούμερο που επιλέγεις πακέτα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 12200! αλλά είναι πολύ καλύτερα να ανανεώνεις και να επιλέγεις πακέτα απο το application! έτσι θα πάρεις και τα ονλινε bonus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Με 7€ τα 4GB αλλά το ενεργοποιείς μόνο σε κατάστημα! εγώ αυτό βάζω κάθε μήνα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 12200! αλλά είναι πολύ καλύτερα να ανανεώνεις και να επιλέγεις πακέτα απο το application! έτσι θα πάρεις και τα ονλινε bonus! Πως το βάζεις αυτό με τα 4GB με 7€; Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά, ούτε μου το είχαν προτείνει ποτέ σε κατάστημα που έκανα ανανεώσεις μέχρι πέρυσι πριν αρχίσω τις online... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δύο μήνες έγινε η διάρκεια στο υπόλοιπο λογαριασμού; :wacko: Αναξιόπιστη η Wind. Δεν ντρέπονται καθόλου; Έγινε ό,τι ανακοινώθηκε εδώ και μήνες. Άλλο ασύμφορη άλλο αναξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δύο μήνες έγινε η διάρκεια στο υπόλοιπο λογαριασμού; :wacko: Αναξιόπιστη η Wind. Δεν ντρέπονται καθόλου; Πλέον η διάρκεια ανανεώσεων είναι δύο μήνες. Αυτό δεν κάνει έναν πάροχο αναξιόπιστο , απλά δεν μου αρέσει καθόλου ή δεν μας αρέσει καθόλου. Η εταιρεία ανακοίνωσε πολύ καιρό πριν και το εφάρμοσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πως το βάζεις αυτό με τα 4GB με 7€; Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά, ούτε μου το είχαν προτείνει ποτέ σε κατάστημα που έκανα ανανεώσεις μέχρι πέρυσι πριν αρχίσω τις online... Συμπτωματικά, μόλις μου ηρθε SMS με τα παραπάνω. Έρχεται κατα καιρούς, δεν ήξερα οτι έχει πάγια ισχύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε όλα τα δελτία Τύπου, ή τις αλλαγές που γίνονται κάθε τρεις και λίγο. Το σωστό θα ήταν να ενημέρωναν, πριν κάνεις την ανανέωση: «Σας γνωστοποιούμε...... η διάρκεια μειώθηκε......» Γνωρίζεις από πριν και πράττεις. Όχι εξαπίνης, να ξεμένω με κάτι που δεν θέλω. Μου πέρασε από το μυαλό να ανοίξω case στο PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts