frastgr Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 (edited) Πριν από λίγο πήγα να ανανεώσω το υπόλοιπο μου online σε Q προνομιακό μέσω της εφαρμογής και δεν με άφηνε να το κάνω. Μου έγραφε στα αγγλικά ότι το ελάχιστο όριο έχει τεθεί σε 30 ευρώ ανά δεκαπενθήμερο. Έλεος πάνε να διώξουνε και τους όποιους πελάτες τους έχουν απομείνει. Δλδ σώνει και καλά πρέπει να βάλεις 10 ευρώ είτε μέσω κάρτας ανανέωσης είτε μέσω καταστημάτων. Καλά που έχω και ένα προνομιακό what's up μάλλον το μόνο που θα συνεχίσω σε λειτουργία, το Q πάει για κλείσιμο. Δε φτάνει που ανεχόμαστε τόσο καιρό το άθλιο δίκτυο τους, τουλάχιστον στη Βόρεια Ελλάδα, μας κάνουν και μαγκιές με τις ανανεώσεις online. Εεεε φτάνει μέχρι εδώ ήτανε το πανηγύρι............!! Edited January 20, 2018 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 δοκιμασε απο τη σελιδα,το ιδιο κανει κι εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 δοκιμασε απο τη σελιδα,το ιδιο κανει κι εκει? Και εκεί το ίδιο κάνει, άντε γειά.......................!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassospr Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Και σε εμένα το ίδιο πρόβλημα. Μου βγάζει από εχθές το εξής μήνυμα: Αυτή την στιγμή δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις online top up καθώς έχεις ξεπεράσει το συνολικό ποσό online ανανέωσης για αυτόν τον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Τι είναι αυτό πάλι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Ηξερα οτι ειχε οριο στις 2 πρωτες χρησεις της online ανανέωσης (μετά την εγγραφή εννοώ). Τωρα το επεκτείνανε γενικώς? Για σπρώξιμο προς συμβόλαιο μου κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Για να καταλαβω ,για να βαλεις πλεον λεφτα στο καρτοκινητο Q μεσω ππ/χρεωστικη πιστωτικη πρεπει να βαλεις απο 30 ευρω και πανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Για να καταλαβω ,για να βαλεις πλεον λεφτα στο καρτοκινητο Q μεσω ππ/χρεωστικη πιστωτικη πρεπει να βαλεις απο 30 ευρω και πανω?? Εάν δεν άλλαξε κάτι από προχθες που έβαλα σε φίλο, 5ε είναι το ελάχιστο ονλαιν μέσω χρεωστικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 μάλλον έληξε η 8μηνη προσφορα για 1GB/μήνα με 8€ Ηρθε σε κανέναν μνμ για νεα παρόμοια προσφορα; @bill27: Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης ειναι 5€ απο κατάστημα ή online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Επειδή ήμουν από τους πρώτους που είχα ανανεώσει πριν επτά μήνες μπήκα στο λογαριασμό μου και βλέπω. Λήξη 09/02/2018. Το συγκεκριμένο νούμερο το έχω κλειστό και δεν το έχω χρησιμοποιήσει τον τελευταίο διάστημα και ενώ έχω απενεργοποιήσει την περιαγωγή βλέπω να μου έχει φάει 0,02 MB. Αυτό σημαίνει ότι όταν τελειώσει θα αρχίσουν να τραβάνε μονό ευρα. Πρέπει να επικοινωνήσω στις 09/02 να απενεργοποιήσω τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 μάλλον έληξε η 8μηνη προσφορα για 1GB/μήνα με 8€ Ηρθε σε κανέναν μνμ για νεα παρόμοια προσφορα; @bill27: Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης ειναι 5€ απο κατάστημα ή online αυτο ηξερα και εγω, η προσφορα η 8 μηνη δικια μου ληγει στις 9/2 ,αρα λογικα μετα απο αυτη την ημερομηνια θα ερθει μυνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Για να καταλαβω ,για να βαλεις πλεον λεφτα στο καρτοκινητο Q μεσω ππ/χρεωστικη πιστωτικη πρεπει να βαλεις απο 30 ευρω και πανω?? Οχι, υπάρχει ανώτατο όριο στην ηλεκτρονική ανανέωση,30 ευρώ ανα 15 μέρες. Edited January 21, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Επειδή ήμουν από τους πρώτους που είχα ανανεώσει πριν επτά μήνες μπήκα στο λογαριασμό μου και βλέπω. Λήξη 09/02/2018. Το συγκεκριμένο νούμερο το έχω κλειστό και δεν το έχω χρησιμοποιήσει τον τελευταίο διάστημα και ενώ έχω απενεργοποιήσει την περιαγωγή βλέπω να μου έχει φάει 0,02 MB. Αυτό σημαίνει ότι όταν τελειώσει θα αρχίσουν να τραβάνε μονό ευρα. Πρέπει να επικοινωνήσω στις 09/02 να απενεργοποιήσω τα δεδομένα. Θα μπορείς να ενεργοποιήσεις άλλο 8G αφού τελειώσει το προηγούμενο. Η διάρκεια αυτής της δυνατότητας θα υπάρχει για κάποιες μέρες του Φλεβάρη (ΟΧΙ όλες τις μέρες του Φλεβάρη). ΑΝ δε λήξει το προηγούμενο 8G (δλδ για σένα 10/2): ΑΠΟ 10/2 και μετά, ΔΕ θα μπορείς να βάλεις το καινούριο 8μηνο. Οπότε να είσαι "προσεκτικός" στη χρήση data αυτών των λίγων ημερών (από 0: δλδ για σένα ίσως υπάρχει δυνατότητα και την 10/2, αλλά όχι σίγουρα ΕΩΣ και λίγες μέρες πχ την 15/2: Τυχαία το'πα: ΕΩΣ λίγες μέρες μετά). ΝΑ παρακολουθείς από δω myphone ή να στέλνεις sms 8G στο 12000 από την επόμενη μέρα (10/2 για σένα), ΑΝ θες να πάρεις και άλλο 8μηνο με 1GB/μήνα ως και τον Οκτώβρη 2018. ΜΗ τα δένεις σκοινί-κορδόνι τα παραπάνω, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ό,τι και να απαντήσουν οι παρακάτω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Την χρησιμοποιώ όπου δεν έχει καλό σήμα η Vodafone. Έχω φοιτητικό και με καλύπτει με τα G που έχω μαζέψει. Την q την έχω μόνο για data. Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Θα ανανεώσω όμως αν υπάρξει προσφορά. Αν δεν υπάρξει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο. Άντε γειά. Κάθε τρεις μήνες δεν γίνεται να ανανεώνω νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Την χρησιμοποιώ όπου δεν έχει καλό σήμα η Vodafone. Έχω φοιτητικό και με καλύπτει με τα G που έχω μαζέψει. Την q την έχω μόνο για data. Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Θα ανανεώσω όμως αν υπάρξει προσφορά. Αν δεν υπάρξει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο. Άντε γειά. Κάθε τρεις μήνες δεν γίνεται να ανανεώνω νούμερο. Εγω 5€ καθε 3 μηνες στο whats up που εχω.Καθε τοσο βλεπω και το υπολοιπο μην χασω τα λεφτα και βαζω και ενα πακετακι. Ρυθμιζεις κλησεις/δεδομενα μονο στην Vodafone και δεν χρεωνεσαι ουτε 1€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εγώ δίνω περιθώριο μέχρι αρχές Μαρτίου. Εάν αλλάξει νοοτροπία μέχρι τότε, θα την τιμήσω. Αλλιώς, τέλος η Q... Εαν τύχει στο μέλλον να δώσει κάτι συμφέρον, ευχαρίστως να πάρω νέο νουμεράκι. Μέχρι τότε, δε βρίσκω λόγο να δίνω τα χρήματα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Θα μπορείς να ενεργοποιήσεις άλλο 8G αφού τελειώσει το προηγούμενο. Η διάρκεια αυτής της δυνατότητας θα υπάρχει για κάποιες μέρες του Φλεβάρη (ΟΧΙ όλες τις μέρες του Φλεβάρη). ΑΝ δε λήξει το προηγούμενο 8G (δλδ για σένα 10/2): ΑΠΟ 10/2 και μετά, ΔΕ θα μπορείς να βάλεις το καινούριο 8μηνο. Οπότε να είσαι "προσεκτικός" στη χρήση data αυτών των λίγων ημερών (από 0: δλδ για σένα ίσως υπάρχει δυνατότητα και την 10/2, αλλά όχι σίγουρα ΕΩΣ και λίγες μέρες πχ την 15/2: Τυχαία το'πα: ΕΩΣ λίγες μέρες μετά). ΝΑ παρακολουθείς από δω myphone ή να στέλνεις sms 8G στο 12000 από την επόμενη μέρα (10/2 για σένα), ΑΝ θες να πάρεις και άλλο 8μηνο με 1GB/μήνα ως και τον Οκτώβρη 2018. ΜΗ τα δένεις σκοινί-κορδόνι τα παραπάνω, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ό,τι και να απαντήσουν οι παρακάτω.:) Εγώ νομίζω (χωρίς όμως να είμαι σίγουρος), ότι η προσφορά των 8 GB για 8 μήνες με 8€, όταν τρέχει, ισχύει για όλους, οπότε μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε συνδρομητή Q, για το χρονικό διάστημα που είναι σε ισχύ. Για να δούμε, εγώ που δεν την είχα ενεργοποιήσει τον Ιούνιο (για λίγες μέρες δεν την πρόλαβα), θα μπορέσω να την ενεργοποιήσω το Φεβρουάριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Από Q πως μπορεί κάποιος να κάνει μετατροπή σε F2G; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εγώ δίνω περιθώριο μέχρι αρχές Μαρτίου. Εάν αλλάξει νοοτροπία μέχρι τότε, θα την τιμήσω. Αλλιώς, τέλος η Q... Εαν τύχει στο μέλλον να δώσει κάτι συμφέρον, ευχαρίστως να πάρω νέο νουμεράκι. Μέχρι τότε, δε βρίσκω λόγο να δίνω τα χρήματα μου. πες μου που ακριβως δεν ειναι οικονομικη η Q ?? Εχει τις εξης προσφορες 8 γιγα 1 καθε μηνα για 8 μηνες,1,5 γιγα και 1500' προς ολους με 8,57 ευρω + countdown offers + Q economy talk. Τα αλλα πακετα που εχει στο σαιτ οντως δεν αξιζουν,δηλαδη αυτα δεν σε καλυπτουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Αν το έδινε σε όλους αυτό με τα 8,57€ θα μπορούσα να συμφωνήσω. Αλλά νομίζω πως είναι προσφορά για συγκεκριμένους. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Και χωρίς την προσφορά είναι πολύ οικονομική. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) πες μου που ακριβως δεν ειναι οικονομικη η Q ?? Εχει τις εξης προσφορες 8 γιγα 1 καθε μηνα για 8 μηνες,1,5 γιγα και 1500' προς ολους με 8,57 ευρω + countdown offers + Q economy talk. Τα αλλα πακετα που εχει στο σαιτ οντως δεν αξιζουν,δηλαδη αυτα δεν σε καλυπτουν?? Σε άλλη καρτοκινητή παίρνω περισσότερα και φτηνότερα. Ψαξτε και θα βρείτε. Edited January 22, 2018 by XP130TD Εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 πες μας σε ποια παιρνεις περισσοτερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Για άτομα που μιλάνε απλά και δεν το φοράνε σκουλαρίκι είναι με διαφορά η πιο συμφέρουσα λόγο της χρέωσης ανα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο... 7 άτομα στο κύκλο μου(δυο οι γονείς μου μεγάλοι άνθρωποι κ ένας ακόμα φίλος βολεύονται με 4 ευρώ το μήνα κ όχι μόνο βολεύονται αλλά τα 2/3 του πακέτου με τα 150 πάνε στο κάδο... Και ρωτάω ξέρετε πολλά πακέτα με 4 ευρώ το μήνα; Σίγουρα για άλλες φάσεις δεν συμφέρει. Προσωπικά που μιλάω αλλά όχι σε φάση να μην το αφήνω από το χέρι το 10€ μου φτάνει κ μου περισσεύει. Ο καθένας κάνει το κουμάντο του. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Σε άλλη καρτοκινητή παίρνω περισσότερα και φτηνότερα. Ψαξτε και θα βρείτε. μη μας κρατας σε αγωνια, πες μας. :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts