Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν από λίγο πήγα να ανανεώσω το υπόλοιπο μου online σε Q προνομιακό μέσω της εφαρμογής και δεν με άφηνε να το κάνω. Μου έγραφε στα αγγλικά ότι το ελάχιστο όριο έχει τεθεί σε 30 ευρώ ανά δεκαπενθήμερο. Έλεος πάνε να διώξουνε και τους όποιους πελάτες τους έχουν απομείνει. Δλδ σώνει και καλά πρέπει να βάλεις 10 ευρώ είτε μέσω κάρτας ανανέωσης είτε μέσω καταστημάτων. Καλά που έχω και ένα προνομιακό what's up μάλλον το μόνο που θα συνεχίσω σε λειτουργία, το Q πάει για κλείσιμο. Δε φτάνει που ανεχόμαστε τόσο καιρό το άθλιο δίκτυο τους, τουλάχιστον στη Βόρεια Ελλάδα, μας κάνουν και μαγκιές με τις ανανεώσεις online. Εεεε φτάνει μέχρι εδώ ήτανε το πανηγύρι............!! Edited by frastgr
frastgr

Και σε εμένα το ίδιο πρόβλημα. Μου βγάζει από εχθές το εξής μήνυμα:

Αυτή την στιγμή δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις online top up καθώς έχεις ξεπεράσει το συνολικό ποσό online ανανέωσης για αυτόν τον αριθμό.

Ηξερα οτι ειχε οριο στις 2 πρωτες χρησεις της online ανανέωσης (μετά την εγγραφή εννοώ). Τωρα το επεκτείνανε γενικώς?

Για σπρώξιμο προς συμβόλαιο μου κάνει...

Για να καταλαβω ,για να βαλεις πλεον λεφτα στο καρτοκινητο Q μεσω ππ/χρεωστικη πιστωτικη πρεπει να βαλεις απο 30 ευρω και πανω??

Για να καταλαβω ,για να βαλεις πλεον λεφτα στο καρτοκινητο Q μεσω ππ/χρεωστικη πιστωτικη πρεπει να βαλεις απο 30 ευρω και πανω??

Εάν δεν άλλαξε κάτι από προχθες που έβαλα σε φίλο, 5ε είναι το ελάχιστο ονλαιν μέσω χρεωστικής...

μάλλον έληξε η 8μηνη προσφορα για 1GB/μήνα με 8€

Ηρθε σε κανέναν μνμ για νεα παρόμοια προσφορα;

@bill27: Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης ειναι 5€ απο κατάστημα ή online

Επειδή ήμουν από τους πρώτους που είχα ανανεώσει πριν επτά μήνες μπήκα στο λογαριασμό μου και βλέπω.

Λήξη 09/02/2018.

Το συγκεκριμένο νούμερο το έχω κλειστό και δεν το έχω χρησιμοποιήσει τον τελευταίο διάστημα και ενώ έχω απενεργοποιήσει

την περιαγωγή βλέπω να μου έχει φάει 0,02 MB.

Αυτό σημαίνει ότι όταν τελειώσει θα αρχίσουν να τραβάνε μονό ευρα.

Πρέπει να επικοινωνήσω στις 09/02 να απενεργοποιήσω τα δεδομένα.

μάλλον έληξε η 8μηνη προσφορα για 1GB/μήνα με 8€

Ηρθε σε κανέναν μνμ για νεα παρόμοια προσφορα;

@bill27: Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης ειναι 5€ απο κατάστημα ή online

αυτο ηξερα και εγω,

η προσφορα η 8 μηνη δικια μου ληγει στις 9/2 ,αρα λογικα μετα απο αυτη την ημερομηνια θα ερθει μυνημα

Οχι, υπάρχει ανώτατο όριο στην ηλεκτρονική ανανέωση,30 ευρώ ανα 15 μέρες.

Edited by kmpatra

Επειδή ήμουν από τους πρώτους που είχα ανανεώσει πριν επτά μήνες μπήκα στο λογαριασμό μου και βλέπω.

Λήξη 09/02/2018.

Το συγκεκριμένο νούμερο το έχω κλειστό και δεν το έχω χρησιμοποιήσει τον τελευταίο διάστημα και ενώ έχω απενεργοποιήσει

την περιαγωγή βλέπω να μου έχει φάει 0,02 MB.

Αυτό σημαίνει ότι όταν τελειώσει θα αρχίσουν να τραβάνε μονό ευρα.

Πρέπει να επικοινωνήσω στις 09/02 να απενεργοποιήσω τα δεδομένα.

Θα μπορείς να ενεργοποιήσεις άλλο 8G αφού τελειώσει το προηγούμενο.

Η διάρκεια αυτής της δυνατότητας θα υπάρχει για κάποιες μέρες του Φλεβάρη (ΟΧΙ όλες τις μέρες του Φλεβάρη).

ΑΝ δε λήξει το προηγούμενο 8G (δλδ για σένα 10/2): ΑΠΟ 10/2 και μετά, ΔΕ θα μπορείς να βάλεις το καινούριο 8μηνο.

Οπότε να είσαι "προσεκτικός" στη χρήση data αυτών των λίγων ημερών (από 0: δλδ για σένα ίσως υπάρχει δυνατότητα και την 10/2, αλλά όχι σίγουρα ΕΩΣ και λίγες μέρες πχ την 15/2: Τυχαία το'πα: ΕΩΣ λίγες μέρες μετά).

ΝΑ παρακολουθείς από δω myphone ή να στέλνεις sms 8G στο 12000 από την επόμενη μέρα (10/2 για σένα), ΑΝ θες να πάρεις και άλλο 8μηνο με 1GB/μήνα ως και τον Οκτώβρη 2018.

ΜΗ τα δένεις σκοινί-κορδόνι τα παραπάνω, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ό,τι και να απαντήσουν οι παρακάτω.:)

Την χρησιμοποιώ όπου δεν έχει καλό σήμα η Vodafone. Έχω φοιτητικό και με καλύπτει με τα G που έχω μαζέψει.

Την q την έχω μόνο για data.

Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Θα ανανεώσω όμως αν υπάρξει προσφορά. Αν δεν υπάρξει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο.

Άντε γειά.

Κάθε τρεις μήνες δεν γίνεται να ανανεώνω νούμερο.

Την χρησιμοποιώ όπου δεν έχει καλό σήμα η Vodafone. Έχω φοιτητικό και με καλύπτει με τα G που έχω μαζέψει.

Την q την έχω μόνο για data.

Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Θα ανανεώσω όμως αν υπάρξει προσφορά. Αν δεν υπάρξει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο.

Άντε γειά.

Κάθε τρεις μήνες δεν γίνεται να ανανεώνω νούμερο.

Εγω 5€ καθε 3 μηνες στο whats up που εχω.Καθε τοσο βλεπω και το υπολοιπο μην χασω τα λεφτα και βαζω και ενα πακετακι.

Ρυθμιζεις κλησεις/δεδομενα μονο στην Vodafone και δεν χρεωνεσαι ουτε 1€.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγώ δίνω περιθώριο μέχρι αρχές Μαρτίου. Εάν αλλάξει νοοτροπία μέχρι τότε, θα την τιμήσω. Αλλιώς, τέλος η Q... Εαν τύχει στο μέλλον να δώσει κάτι συμφέρον, ευχαρίστως να πάρω νέο νουμεράκι. Μέχρι τότε, δε βρίσκω λόγο να δίνω τα χρήματα μου.

Θα μπορείς να ενεργοποιήσεις άλλο 8G αφού τελειώσει το προηγούμενο.

Η διάρκεια αυτής της δυνατότητας θα υπάρχει για κάποιες μέρες του Φλεβάρη (ΟΧΙ όλες τις μέρες του Φλεβάρη).

ΑΝ δε λήξει το προηγούμενο 8G (δλδ για σένα 10/2): ΑΠΟ 10/2 και μετά, ΔΕ θα μπορείς να βάλεις το καινούριο 8μηνο.

Οπότε να είσαι "προσεκτικός" στη χρήση data αυτών των λίγων ημερών (από 0: δλδ για σένα ίσως υπάρχει δυνατότητα και την 10/2, αλλά όχι σίγουρα ΕΩΣ και λίγες μέρες πχ την 15/2: Τυχαία το'πα: ΕΩΣ λίγες μέρες μετά).

ΝΑ παρακολουθείς από δω myphone ή να στέλνεις sms 8G στο 12000 από την επόμενη μέρα (10/2 για σένα), ΑΝ θες να πάρεις και άλλο 8μηνο με 1GB/μήνα ως και τον Οκτώβρη 2018.

ΜΗ τα δένεις σκοινί-κορδόνι τα παραπάνω, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ό,τι και να απαντήσουν οι παρακάτω.:)

Εγώ νομίζω (χωρίς όμως να είμαι σίγουρος), ότι η προσφορά των 8 GB για 8 μήνες με 8€, όταν τρέχει, ισχύει για όλους, οπότε μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε συνδρομητή Q, για το χρονικό διάστημα που είναι σε ισχύ. Για να δούμε, εγώ που δεν την είχα ενεργοποιήσει τον Ιούνιο (για λίγες μέρες δεν την πρόλαβα), θα μπορέσω να την ενεργοποιήσω το Φεβρουάριο?

Από Q πως μπορεί κάποιος να κάνει μετατροπή σε F2G;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Εγώ δίνω περιθώριο μέχρι αρχές Μαρτίου. Εάν αλλάξει νοοτροπία μέχρι τότε, θα την τιμήσω. Αλλιώς, τέλος η Q... Εαν τύχει στο μέλλον να δώσει κάτι συμφέρον, ευχαρίστως να πάρω νέο νουμεράκι. Μέχρι τότε, δε βρίσκω λόγο να δίνω τα χρήματα μου.

πες μου που ακριβως δεν ειναι οικονομικη η Q ?? Εχει τις εξης προσφορες 8 γιγα 1 καθε μηνα για 8 μηνες,1,5 γιγα και 1500' προς ολους με 8,57 ευρω + countdown offers + Q economy talk.

Τα αλλα πακετα που εχει στο σαιτ οντως δεν αξιζουν,δηλαδη αυτα δεν σε καλυπτουν??

Αν το έδινε σε όλους αυτό με τα 8,57€ θα μπορούσα να συμφωνήσω. Αλλά νομίζω πως είναι προσφορά για συγκεκριμένους.

Sent from my SM-G930F

Και χωρίς την προσφορά είναι πολύ οικονομική.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

πες μου που ακριβως δεν ειναι οικονομικη η Q ?? Εχει τις εξης προσφορες 8 γιγα 1 καθε μηνα για 8 μηνες,1,5 γιγα και 1500' προς ολους με 8,57 ευρω + countdown offers + Q economy talk.

Τα αλλα πακετα που εχει στο σαιτ οντως δεν αξιζουν,δηλαδη αυτα δεν σε καλυπτουν??

Σε άλλη καρτοκινητή παίρνω περισσότερα και φτηνότερα. Ψαξτε και θα βρείτε.

Edited by XP130TD
Εκτός Ο.Π.Χ.

Για άτομα που μιλάνε απλά και δεν το φοράνε σκουλαρίκι είναι με διαφορά η πιο συμφέρουσα λόγο της χρέωσης ανα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο...

7 άτομα στο κύκλο μου(δυο οι γονείς μου μεγάλοι άνθρωποι κ ένας ακόμα φίλος βολεύονται με 4 ευρώ το μήνα κ όχι μόνο βολεύονται αλλά τα 2/3 του πακέτου με τα 150 πάνε στο κάδο...

Και ρωτάω ξέρετε πολλά πακέτα με 4 ευρώ το μήνα;

Σίγουρα για άλλες φάσεις δεν συμφέρει.

Προσωπικά που μιλάω αλλά όχι σε φάση να μην το αφήνω από το χέρι το 10€ μου φτάνει κ μου περισσεύει.

Ο καθένας κάνει το κουμάντο του.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Σε άλλη καρτοκινητή παίρνω περισσότερα και φτηνότερα. Ψαξτε και θα βρείτε.

μη μας κρατας σε αγωνια, πες μας. :)

iphone 14 pro

• This topic was unpinned, featured and pinned