Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναλογα απο το που αντλεί στοιχεία κανεις. Αν τα παιρνουν απο την ΕΛΣΤΑΤ/EUROSTAT, τοτε οκ.

Οποιος εχει ζησει εστω και για λιγο σε Ευρωπαικες χωρες, ξερει τι ειναι φτηνο (εκει) και τι ακριβοτερο.

Τηλεφωνικές και ταχυδρομικές υπηρεσίες:

Πιο ακριβά από όλους τους Ευρωπαίους πληρώνουν οι Έλληνες για τις τηλεφωνικές και ταχυδρομικές υπηρεσίες, με τα επίπεδα τιμών να βρίσκονται σχεδόν 40% πάνω από τον μέσο όρο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat

Οι Έλληνες πληρώνουν πιο ακριβά από όλους τους Ευρωπαίους: Το 2016 (πριν επιβληθεί το τέλος 5% σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ, που ισχύει από 1/1/2017) οι χρεώσεις στην Ελλάδα ήταν 39,2% πάνω από τον μέσο κοινοτικό όρο. Ενδεικτικά, στην Ελβετία, οι χρεώσεις είναι 35% πάνω από τον μέσο όρο.

Το 2017;

Το 18;

Υποτίθεται οι συμπεριφορές καρτέλ τιμωρούνται από την νομοθεσία. Εδώ δλδ δεν είναι προφανές ότι υπάρχει τέτοιο; Όταν όλοι (εμφανώς) συνεννοούνται και (βασικά) αυξάνουν τις τιμές μαζί (ελάχιστη χρέωση και sms) ορίζουν ίδια μικρότερη διάρκεια κάρτας και υπολοίπου δεν πρέπει κάποιος να παρεμβαίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες που προστατεύουν τον καταναλωτή;
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Υποτίθεται οι συμπεριφορές καρτέλ τιμωρούνται από την νομοθεσία. Εδώ δλδ δεν είναι προφανές ότι υπάρχει τέτοιο; Όταν όλοι (εμφανώς) συνεννοούνται και (βασικά) αυξάνουν τις τιμές μαζί (ελάχιστη χρέωση και sms) ορίζουν ίδια μικρότερη διάρκεια κάρτας και υπολοίπου δεν πρέπει κάποιος να παρεμβαίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες που προστατεύουν τον καταναλωτή;

Εδω τους πηρε 15 χρονια για το καρτελ της μπυρας, τι να λεμε τωρα.

Και εδω κατεστρεφαν τα καρτελ μια ελληνικη μικρη εταιρια καφε, επι χρονια..... και δεν εγινε τιποτα ποτε ..... (Santos).

Φαντάζομαι κάνεις πλάκα

μάλλον πλάκα κάνω.. :(

μάλλον πλάκα κάνω.. :(

Όπως είμαστε, δε πάμε όλοι στα μπουζούκια, έτσι για πλάκα; Και να αφήσουμε τα τηλέφωνα στην "ησυχία" τους; : 1 χαρά "δουλεύουν" και χωρίς εμάς...

Νομίζω ότι είμαστε ήδη, και ΔΕ χρειάζεται....:lol:

εχω Χ αριθμο με το Χ username στην Q .

αλλα το x αριθμο δεν το χρησιμοποιω εχω σπασει την καρτα

το βασικο μου ειναι ενα whatsup (αριθμος y )

αμα μεταφερω τον αριθμο y στην Q μπορει να χρησιμοποιησω με το account x ?

Edited by jemadux

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

Νομίζω ότι αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις στην Q:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7270220#post7270220

Στο app εαν ανοιξεις το μενου πανω αριστερα θα σου δειχνει το username σου. Ακριβως δίπλα εχει 2 βελακια που δειχνουν αριστερα-δεξια. Εαν πατησεις εκει, σου δινει την επιλογη για να προσθεσεις περισσοτερους λογαριασμούς.

Οσο αφορα το ονλαιν, δηλαδη μεσω της ιστοσελιδας, θα πρέπει να βαζεις καθε φορα κωδικους

Οχι. Θέλει δημιουργία νέου account.

Ανεξαρτητα τι εχεις κάνει την sim με τον x αριθμό,ο αριθμός θα λήξει 13 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Και το account του θα παραμείνει ενεργό ως την λήξη του αριθμού.

Οχι. Θέλει δημιουργία νέου account.

Ανεξαρτητα τι εχεις κάνει την sim με τον x αριθμό,ο αριθμός θα λήξει 13 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Και το account του θα παραμείνει ενεργό ως την λήξη του αριθμού.

Dedicated to the #x..... Και για πολύ ακόμα καιρό μετά τους 13 μήνες, πιθανόν....

Για πάντα; Δεν ξέρω...

Dedicated to the #x..... Και για πολύ ακόμα καιρό μετά τους 13 μήνες, πιθανόν....

Για πάντα; Δεν ξέρω...

εγώ που έχω "ληγμένες" κάρτες σε q/wind όταν μπαίνω με το παλιό user name δε μου λέει δεν υπάρχει (οπότε είναι ελεύθερο να το πιάσει κάποιος άλλος ή εγώ με νέο νούμερο). Δέχεται κανονικά το user name απλά λέει "ο αριθμός δεν είναι ενεργός" και δε σε αφήνει να μπεις. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να ξανφτιάξω νέο account με το ίδιο username αλλά εκτιμώ από την συμπεριφορά του συστήματος ότι δε θα με αφήσει. Πάντως το ίδιο email μπορείς να το βάλει και άλλες φορές.

Μια καλή λύση θα ήταν να βάζεις το ίδιο username με τα τελευταία δύο/τρία ψηφία για κάθε αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις αριθμό 6997865548 και το σύνηθες username σου είναι foofootos να το φτιάξεις ως foofootos548 κ.ο.κ.

Παρεπιπτόντως username μπορεί να είναι και ο ιδιος ο αριθμός κλήσης (μόνο νούμερα δηλ. δεν το απαγορεύει).

εγώ που έχω "ληγμένες" κάρτες σε q/wind όταν μπαίνω με το παλιό user name δε μου λέει δεν υπάρχει (οπότε είναι ελεύθερο να το πιάσει κάποιος άλλος ή εγώ με νέο νούμερο). Δέχεται κανονικά το user name απλά λέει "ο αριθμός δεν είναι ενεργός" και δε σε αφήνει να μπεις. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να ξανφτιάξω νέο account με το ίδιο username αλλά εκτιμώ από την συμπεριφορά του συστήματος ότι δε θα με αφήσει. Πάντως το ίδιο email μπορείς να το βάλει και άλλες φορές.

Μια καλή λύση θα ήταν να βάζεις το ίδιο username με τα τελευταία δύο/τρία ψηφία για κάθε αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις αριθμό 6997865548 και το σύνηθες username σου είναι foofootos να το φτιάξεις ως foofootos548 κ.ο.κ.

Πες με pm username σου (που δε χρειάζεσαι) σε f2go να το τεστάρω σε αδήλωτη ακόμα f2go.

Τα ίδια θα είναι και σε Q.

Ααα και ίδιο username δε δύναται σε 1 Q και σε 1 άλλη f2go..

Edited by jimmiss

Προ 4ετίας περίπου έκανα φορητότητα F2G σε Vodafone. Το κράτησα 1 χρόνο και έπειτα το πήγα σε Q. Με το που γύρισε δούλευε κανονικά η εφαρμογή της Q με τα ίδια στοιχεία που είχε ο λογαριασμός σαν F2G παλαιότερα.

Sent from my Moto X Play

Πάρτους τηλέφωνο να ενεργοποιήσουν το 4g.

Κάνε μια επανεκκίνηση και θα είσαι οκ.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για ενεργοποίηση του 4G; χωρίς να τους πάρω τηλέφωνο; πχ στο what's up γίνεται με ένα sms

Καλημερα εχω την προσφορα με το1 γιγα για οκτω μηνες,αν παρω τα 15 γιγα για 2 μηνες θα προστεθουν ,η θα χασω τα οκτω γιγα?

Ευχαριστω πολυ.

Ο καθενας μπορει φυσικα να θεωρει οτι θελει σαν οικονομικο (το "φτηνο" δεν μου αρεσει").

Επισης μπορει να θεωρει και σοβαρη εταιρια οποια θελει.

Βεβαια η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. Μια εταιρια που καθε λιγο και λιγακι ανεβαζει τιμες σε ενα προιον (Q) που αποτελεί μια "οικονομική" λυση, δεν μπορει να χαρακτηριστει σαν σοβαρη.

Αλλα αυτα συμβαινουν σε ΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ και οταν υπαρχουν καρτελ σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσιες. Επισης αυτα συμβαινουν σε αγορες που υπαρχουν καταναλωτες που δεν γνωριζουν τι τους γινεται.

Οσο η Q ειναι πιο φτηνή (οικονομική) απο τοις ανταγωνιστικές εταιρίες, θα την προτιμώ.

Όπως είπα και παραπάνω, είναι θεμα επιλογής του καθένα. Πιστεύω οτι για κάποιον που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του δεν έχουν μεγάλη σημασία οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν.

Για κάποιον που κρατάει μια δεύτερη-τρίτη κάρτα για "βοηθητική" ή για συγκεκριμένες χρήσεις, ναι, του ανέβασαν το κόστος κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες. ΟΧΙ όμως για κάποιον που βάζει 10€/μήνα ή δίμηνο.

Η Q ξεκίνησε με πολύ καλους οικονομικούς ορους, είχε πακετάκια με 1€ κι εκανες τη δουλειά σου ωραία και οικονομικά.

Μόλις μεγάλωσε η βάση των πελατών της ανέβασε σιγα σιγα το κόστος και το ανεβάζει συνεχώς. Λογικο, αφού σκοπός της ειναι η κερδοφορία.

Εμείς απο την πλευρα μας σαν καταναλωτες κρίνουμε και αποφασίζουμε. Δεν μας κρατάει κανείς. Προσωπικά, αν το κόστος χρήσης σε σχέση με whatsup ή frog φτάσει στο -20% (υπερ της Q) θα μεταπηδησω στο δίκτυο της Cosmote. Για την ωρα ομως η Q ειναι "μισή τιμή" για τη χρήση που κάνω

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για ενεργοποίηση του 4G; χωρίς να τους πάρω τηλέφωνο; πχ στο what's up γίνεται με ένα sms

Καλησπέρα!Με ενεργοποίησαν και εμένα σήμερα χωρίς 4G....γράφτηκα στο MYQ και ρώτησα στο τσατ.Το ενεργοποίησαν σε 5 λεπτα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Παιδιά καλησπέρα σήμερα πρώτη φορά πήγα έβαλα σε καταστήματα public 5€ χρόνο ομιλίας και είδα από το app 4,46€ υπόλοιπο. Τα 56 λεπτά πάνε υπέρ πίστεως και πατρίδας ε;

Χαράτσι είναι. Δεν είναι τίποτα.

Σε λίγο καιρό θα βάζεις 5 ευρώ και θα σου ζητάνε και άλλα 5.

Στα τσακίδια να πάνε!

:mad:

Υπέρ τού κράτους...Να ρωτησω, ξέρει κανείς αν τα 3000' τουsummer wekend είναι προς όλους;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

από whatsup εκανα μεταφορά στην Q (ο αριθμος ηταν παλια cu ) τωρα σε ποσες μερες θα γινει η μεταφορα στο δικτυο της Q ?

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

Υπέρ τού κράτους...Να ρωτησω, ξέρει κανείς αν τα 3000' τουsummer wekend είναι προς όλους;

προς wind/q

από whatsup εκανα μεταφορά στην Q (ο αριθμος ηταν παλια cu ) τωρα σε ποσες μερες θα γινει η μεταφορα στο δικτυο της Q ?

υπολογιζε μερικες εργασιμες απο την στιγμη που θα παραλαβουν την αιτηση,απ'οτι γραφουν εδω 3-4 περιπου.

Από την εξυπηρέτηση της wind στο 1260 μου είπαν 50 ευρώ από f2g σε q

Στάλθηκε από το Coolpad 8297W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό γράφτηκε σε τόπικ της κοσμοτέ. Σοβαρά τώρα,μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?

Υ.Γ. προς αποφυγή παρεξήγησης δεν αμφισβητώ τον φίλο που το έγραψε.

• This topic was unpinned, featured and pinned