Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι παροχες εχει το πακετο q city που μοιραζουν στον δρομο;

Ας ενημερωσει καποιος που ξερει, τι ειναι αυτο το q city.Θα του ειμουν ευγνωμων.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Για στείλε sms:

1) κενό (χωρίς τίποτα ή διάστημα) στο 1225

Τί € σου λέει κ μέχρι πότε;

2) ΥΠ ή YP στο 12012

Τί σου λέει;

H YΠHPEΣIA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΠPOΣΩPINA.

H YΠHPEΣIA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΠPOΣΩPINA.

Δλδ τα sms που σου'πα "φεύγουν" αλλά σου απαντά αυτό;

Ξαναδοκίμασε πάλι να τα στείλεις. Εμένα φεύγουν κανονικά (και απάντηση) 23:10 12/3/2017

Δλδ τα sms που σου'πα "φεύγουν" αλλά σου απαντά αυτό;

Ξαναδοκίμασε πάλι να τα στείλεις. Εμένα φεύγουν κανονικά (και απάντηση) 23:10 12/3/2017

Εχει ληξει και το δικό σου νούμερο;

Δεν λήγει το νούμερο στους 3 μήνες αλλά το υπόλοιπο

Με βάσει αυτά που λέει παραπάνω σήμερα λήγει

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το € υπόλοιπο λήγει απόψε.

Τότε κάλεσε (κλήση) στο 1225 κ πες τι έχεις.

sms ΥΠ (ή ΥΡ) στο 12012 "φεύγει" έτσι κι αλλιώς.

Έκανες ξανά ό,τι σου'πα;

Το € υπόλοιπο λήγει απόψε.

Τότε κάλεσε (κλήση) στο 1225 κ πες τι έχεις.

sms ΥΠ (ή ΥΡ) στο 12012 "φεύγει" έτσι κι αλλιώς.

Έκανες ξανά ό,τι σου'πα;

Οχι, θα κάνεις εσύ αύριο και θα μας πεις.

Οχι, θα κάνεις εσύ αύριο και θα μας πεις.

Yes master, if U cant.....!!

Ρεεεε που έμπλεξα!!!

Ρεεεε, γιατί δε τα στέλνεις; Φοβάσαι;...:lol:

Ρωτάς κ μέτάααα : Καλά...ΑΝ περιμένεις εσύ ξανά απάντηση από μένα: Γράψε μου,

Yes master, if U cant.....!!

Ρεεεε που έμπλεξα!!!

Ρεεεε, γιατί δε τα στέλνεις; Φοβάσαι;...:lol:

Ρωτάς κ μέτάααα : Καλά...ΑΝ περιμένεις εσύ ξανά απάντηση από μένα: Γράψε μου,

Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα σου και κάνε και λίγο αυτοκριτική. Δε χρειάζεται να μου απαντήσεις, απλά εαν θέλεις πες τι έγινε.

Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανείς κανένα σοβαρό καταστημα wind στη Θεσσαλονίκη που δε χρεώνει 5ευρώ για αλλαγή σε sim 4G; Η wind το ανακοίνωσε ξεκάθαρα οτι ειναι δωρεαν!

Ελα στου ευοσμου.

Δωρεαν αλλαγη καρτας σιμ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Σκεφτόμουν για του κέντρου, ή στη διχάλα Παπαναστασίου/Κωνσταντινουπολεως/Δελφων εαν έχει κάποιος κάποια εμπειρία.

Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανείς κανένα σοβαρό καταστημα wind στη Θεσσαλονίκη που δε χρεώνει 5ευρώ για αλλαγή σε sim 4G; Η wind το ανακοίνωσε ξεκάθαρα οτι ειναι δωρεαν!

Και χαριλαου μπορεις,στη μαρτιου.

Σκεφτόμουν για του κέντρου, ή στη διχάλα Παπαναστασίου/Κωνσταντινουπολεως/Δελφων εαν έχει κάποιος κάποια εμπειρία.

Εγω παντως που πηγα στο 2ο που λες,δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Edited by Mark_K
Συνεχόμενα μηνύματα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στο κινητό του γιου μου ήρθε αυτό το μήνυμα στις 12/3:

ΠPOΣOXH: ΣE 5 MEPEΣ ΛHΓEI TO ΔIAΘEΣIMO YΠOΛOIΠO ΣAΣ KAI ΘA ΔIAΓPAΦEI. ANANEΩΣTE AMEΣA TO XPONO OMIΛIAΣ ΣAΣ ΓIA NA ΔIATHPHΣETE TO YΠOΛOIΠO AΛΛA KAI TIΣ ΠPOΣΦOPEΣ ΣAΣ.

Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει; Τελευταία ανανέωση έκανα στις 16\12 10 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες λήγει το τρίμηνο ισχύος του υπολοίπου και πρέπει να αγοράσεις χρόνο για να μην χαθεί το υπόλοιπο.

αυτο ακριβως που λέει. Καθε τρεις μηνες απαιτειται ανανεωση χρονου ομιλιας για να διατηρειται το χρηματικο υπολοιπο και τα ενεργοποιημενα πακετα. Μπορει να βαλει 5 ευρω το ελαχιστο σε καταστημα ή μεσω καρτας online.

@makap με προλαβες.

Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες λήγει το τρίμηνο ισχύος του υπολοίπου και πρέπει να αγοράσεις χρόνο για να μην χαθεί το υπόλοιπο.

Και όχι μόνο τα € (στο 3μηνο από τελευταία κάρτα), αλλά και τα όποια πακέτα.

"Η σύνδεση σας έχει απενεργοποιηθεί. ...has been suspended", όπως λέει όταν πας να καλέσεις (ακόμα κι αν είχες πακέτο ομιλίας που είχε ημερομηνία λήξης μεταγενεστερη της λήξης 3μήνου): Διαγράφονται όποια πακέτα ομιλίας, ΜΒ και sms.

Αλλά οι προσφορές τύπου 300΄όλους κ 20 sms με 3,02€ συνεχίζουν να έρχονται!!!

Και χαριλαου μπορεις,στη μαρτιου.

Εγω παντως που πηγα στο 2ο που λες,δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Το 2ο και εγώ το φοβόμουν. Ξέρεις μήπως εαν είναι μουλτισιμ; Σε συσκευη που πιανει εως 'Η' θα παίζει κανονικά έτσι; Εννοείται οχι 4g, αλλά θα μπαίνει ίντερνετ και θα δέχεται κλήσεις όπως ηταν με την παλιά σιμ.

Ναι, multi-sim θα πάρεις, και δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμα και σε απλά τηλέφωνα να την χρησιμοποιήσεις.

@lazskg Ναι multi-sim δίνουν πλέον και άκου τι θα κάνεις εάν δεν σου κάνουν δωρεάν αντικατάσταση σε 4G sim (εφόσον το δικαιούσαι πάντα). Πήγαινε στο myq και άνοιξε το chat. Εκεί ρώτησε τους να ελέγξουν εάν η sim σου είναι συμβατή με 4G και θα σου απαντήσουν. Εάν δεν είναι συμβατή θα σου απαντήσουν πως μπορείς να την αντικαταστήσεις δωρεάν. Βγάλε μια φωτογραφία την απάντηση ότι δικαιούσαι δωρεάν αντικατάσταση sim και μετά πάνε στο κατάστημα wind. Στην περίπτωση που σου ζητήσουν 5€ για την αντικατάσταση πες τους πως έχεις μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και σου είπαν πως δικαιούσαι την αλλαγή και εάν και πάλι αρνηθούν τότε απλά δείξε τους τη φωτογραφία της συζήτησης με το chat οπότε δεν θα μπορούν να σου αρνηθούν πλέον. Το έχω κάνει αυτό που αναφέρω διότι ενώ από τη q μου έλεγαν δικαιούμαι δωρεάν αλλαγή σε 4G, στο κατάστημα μου ζητούσαν 5€ οπότε τους έδειξα τη φωτογραφία και μετά άρχισαν τις δικαιολογίες του τύπου δεν καταλάβαμε τι ζητούσατε κτλ... Edited by Tasos30

• This topic was unpinned, featured and pinned