Nikolas14 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Δεν καταλαβα πως θα φτιαξω τη ρυθμιση που λες. Οταν ειμαι σπιτι συνδεεται παντα με το wifi. Οταν ειμαι εξω καταναλωνει data. Γενικα τσεκαρω απο το q app τι υπολοιπο εχει. Το ρουφηγμα συνεχιζεται... Πριν λιγο εβαλα 5 ευρω.,Καθαρα 4,46. Πηρα 4 ευρω την προσφορα των 700Μb αρα εμειναν 0,46 ευρω. Μετα απο 20 λεπτα εδειχνε 0,32 χωρις κληση η sms. Αρα καπως σταλθηκε 1 sms. Σε εκεινο το διαστημα εστειλα στο 12200 N για την προσφορα του ΣΚ. Τα sms στο 12200 ειναι δωρεαν. Υποπτευομαι το imessage αλλα δεν εχει λογικη. Δεν ειναι το θεμα το ποσο αλλα η κοροιδια... Το imessage ειναι,κατι περιεργα κανει και σε εμενα με f2g με φοιτητικη προσφορα.Με αλλη καρτα(whats up) κανενα θεμα παρολο που το εχω μονιμα κλειστο.Απλα οταν σου πεταει μηνυμα για imessage πατησε ακυρωση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Το υπόλοιπο που είχα έληγε στις 25/1. Ξέχασα να το ανανεώσω και το θυμήθηκα σήμερα. Δεν με καίει που έχασα κάτι λεπτά του ευρώ που είχα μέσα αλλά την προσφορά με το ίντερνετ, 8€ για 8 μήνες θα μου την συνεχίσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Μου ήρθε πριν 10 μέρες περίπου ενα μνμ οτι αν κανω ανανέωση 40€ σε κατάστημα δίνουν δώρο ενα smart watch Ειχε κανεις παρόμοιο μήνυμα; Δεν μπορώ να το βρω, αλλα θυμάμαι ισχύει μέχρι τέλους του μήνα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Το θέμα είναι ότι θα προλάβεις να ξοδέψεις 40 ευρώ σε 3 μήνες που λήγει το όριο για να ανανεώσεις; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Αν ανανεώσει στο 3μηνο,ανανεώνονται όλα μαζί για άλλους 3 μήνες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445627 Εδώ σχετική συζήτηση για το ρολόι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το υπόλοιπο που είχα έληγε στις 25/1. Ξέχασα να το ανανεώσω και το θυμήθηκα σήμερα. Δεν με καίει που έχασα κάτι λεπτά του ευρώ που είχα μέσα αλλά την προσφορά με το ίντερνετ, 8€ για 8 μήνες θα μου την συνεχίσουν; Ανάλογο μήνυμα για τη λήξη ήρθε και σε μένα και λέει οτι λήγουν και οι προσφορές εκτός από το υπόλοιπο. Μάλλον ένας τρόπος να μάθεις τι συμβαίνει τώρα που μηδένισε είναι περιμένεις αν θα πιστωθεί το 1 γιγα την 1/2. Αφού ανανεώσεις βέβαια. Αν και πιστεύω ότι το μήνυμα είναι μάλλον ψαρωτικό. Σε άλλη ίδια περίπτωση που είχε τα 120' από τον συνδυασμό,δόθηκαν κανονικά αφού ανανέωσε μετά τον μηδενισμό. Καλό είναι βέβαια να ρωτήσεις το cc έγκαιρα σχετικά ,πριν την πρώτη του μήνα. Edited January 28, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Παιδιά: Στη Wind/Q όταν περάσει το 3μηνο (0€ υπόλοιπο μετά το 3μηνο) σημαίνει no πακέτα (ΔΕ μπαίνει και καταργούνται ό,τι ενεργά πακέτα εκείνη τη στιγμή). Απλά mary: Τώρα μετά το 3μηνο έχεις καθόλου ΜΒ από το πακέτο 1GB/μήνα για 8 μήνες ή σου μηδένισε; Από αυτό θα καταλάβεις τι θα γίνει την Τετάρτη 1/2 ΑΝ δε βάλεις κάρτα (έστω 5€) ως τότε....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Παιδιά: Στη Wind/Q όταν περάσει το 3μηνο (0€ υπόλοιπο μετά το 3μηνο) σημαίνει no πακέτα (ΔΕ μπαίνει και καταργούνται ό,τι ενεργά πακέτα εκείνη τη στιγμή). Απλά mary: Τώρα μετά το 3μηνο έχεις καθόλου ΜΒ από το πακέτο 1GB/μήνα για 8 μήνες ή σου μηδένισε; Από αυτό θα καταλάβεις τι θα γίνει την Τετάρτη 1/2 ΑΝ δε βάλεις κάρτα (έστω 5€) ως τότε....!!! Δεν έχω. Μου μηδενισε και το υπόλοιπο και τα mb που είχα! Έβαλα 5€ και ελπίζω τη Τετάρτη να μου βάλει το 1GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Το δικο μου μολις μηδενιζει το υπολοπο μηδενιζουν τα mb. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 πότε λήγει η προσφορά που δινει 1GB κάθε μήνα για ενα 8μηνο; Δεν θυμάμαι ποτε την ενεργοποιήσαμε... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 τελος Οκτωβρίου είχε ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Το δικο μου μολις μηδενιζει το υπολοπο μηδενιζουν τα mb. Δεν είναι το ίδιο το δικό σου με της mary. Εσένα μηδένισε τα ΜΒ εντός χρονικής διάρκειας πακέτου και έπειτα άρχισε να αφαιρεί € με 0,1€/ΜΒ όσπου σου έφαγε όλα τα € υπολοίπου χωρίς να έχει λήξει το 3μηνο. Της mary έληξε το 3μηνο (άρα μηδένισε 0€ το υπόλοιπο) και αυτόματα μηδένισε και το πακέτο ΜΒ (πχ είχε 382ΜΒ τη μέρα λήξης 3μήνου και τα μηδένισε μόλις έληξε το 3μηνο). Εσύ Radioactive είσαι εντός 3μηνου ισχύος κάρτας και ΑΝ είσαι και την 1/2 θα σου βάλει το 1GB, ακόμα και με 0€ υπόλοιπο, απλά δε θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις γιατί είναι <0,01€ Της mary είναι μετά το 3μηνο ισχύος κάρτας και ΑΝ δεν έβαζε κάρτα ως την 1/2 δε θα της έβαζε το 1GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Τον προηγουμενο μηνα σας πληροφορώ ειχα 0€ υπολοιπο και δεν μου εδωσε το 1gb την 1/1. Μου το εδωσε οταν το ταισα με 5 ευρω. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 (edited) Τον προηγουμενο μηνα σας πληροφορώ ειχα 0€ υπολοιπο και δεν μου εδωσε το 1gb την 1/1. Μου το εδωσε οταν το ταισα με 5 ευρω. Πότε είχες ανανεώσει/κάρτα (5 ή 10€) τελευταία φορά ΠΡΙΝ την 1/1? Γιατί, ΑΝ είχες βάλει κάρτα 5 ή 10€ πριν την 1/10/2016 (ή στο μηδένισε η Wind στον αυθαίρετο μηδενισμό υπολοίπου που έκανε γύρω στα μέσα Δεκέμβρη 2016) είναι φυσιολογικό ότι είχε λήξει το 3μηνο διάρκειάς σου, και όπως είπαμε: Λήξη 3μηνου ----> no πακέτα {Ακόμα και να τα έχεις προπληρώσει} : Αυτό ισχύει για τη Wind (Κάτι που ΔΕΝ ισχύει στις άλλες 2 εταιρίες). Edited January 29, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 23/12 με 5€ Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 23/12 με 5€ OK. Όταν σου μηδένισε (σου εξήγησα για ποιό λόγο)....Πιό πριν; Και τοτε πώς κατάλαβες ότι δεν έβαλε το 1GB την 1/1; Από 23/12 έως 1/1 στο ξαναμηδένισε; ΟΚ: Δεν το συνεχίζω...Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ναι όπως το είπες στο τέλος, από 23/12 έως 1/1 μηδένισε το υπόλοιπο (δεν λέω ότι δεν υπήρξε κατανάλωση π.χ. σε κλήσεις τηλεφωνικές χωρίς δωρεάν λεπτά και που σωστά χρεώθηκαν). Μετά βλέπω ότι μεχρι 1/1 δεν είχε μπει τίποτα (βασικά έκανα 27/10 την προωθητική προσφορά) και περίμενα 27/12 να μπει το 1GB. Δεν μπήκε όμως ούτε και μπήκε ξημερώματα 1/1. Γι' αυτό και έβαλα τα 5 €. Μετά από αυτό ήρθε μύνημα. Τέλος πάντων, αυτό που έχω καταλάβει από την Q μπορεί να έχει καλά και οικονομικότερα πακετάκια σε MB σε σχέση με τους άλλους, αλλά θέλει πολύ προσοχή να μην μείνεις με 0 € γιατί τότε τα χάνεις ότι έχεις από προσφορές, κάτι που δεν ισχύει στo CU που χρησιμοποιώ κυρίως. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Τέλος πάντων, αυτό που έχω καταλάβει από την Q μπορεί να έχει καλά και οικονομικότερα πακετάκια σε MB σε σχέση με τους άλλους, αλλά θέλει πολύ προσοχή να μην μείνεις με 0 € γιατί τότε τα χάνεις ότι έχεις από προσφορές, κάτι που δεν ισχύει στo CU που χρησιμοποιώ κυρίως. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα παρακολουθείς μέσω του app. Λίγη προσοχή θέλει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπέρα, Είμαι ικανοποιημένος από την Q, όσον αφορά τις χρεώσεις (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό), αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το δίκτυο και τις ταχύτητες στο internet. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε f2g που είναι η αμέσως φθηνότερη λύση μετά την Q. Υπάρχει τρόπος να εξετάσω ποια εταιρεία έχει καλύτερο δίκτυο, πχ κάποιο app? Σημ: Μου είπαν ότι η αλλαγή γίνεται δωρεάν. Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπέρα, Είμαι ικανοποιημένος από την Q, όσον αφορά τις χρεώσεις (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό), αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το δίκτυο και τις ταχύτητες στο internet. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε f2g που είναι η αμέσως φθηνότερη λύση μετά την Q. Υπάρχει τρόπος να εξετάσω ποια εταιρεία έχει καλύτερο δίκτυο, πχ κάποιο app? Σημ: Μου είπαν ότι η αλλαγή γίνεται δωρεάν. Είναι το ίδιο δίκτυο οπότε δεν εχει νοημα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπέρα, Είμαι ικανοποιημένος από την Q, όσον αφορά τις χρεώσεις (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό), αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το δίκτυο και τις ταχύτητες στο internet. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε f2g που είναι η αμέσως φθηνότερη λύση μετά την Q. Υπάρχει τρόπος να εξετάσω ποια εταιρεία έχει καλύτερο δίκτυο, πχ κάποιο app? Σημ: Μου είπαν ότι η αλλαγή γίνεται δωρεάν. Αφού είναι το ίδιο δίκτυο φίλε μου!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπέρα, Είμαι ικανοποιημένος από την Q, όσον αφορά τις χρεώσεις (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό), αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το δίκτυο και τις ταχύτητες στο internet. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε f2g που είναι η αμέσως φθηνότερη λύση μετά την Q. Υπάρχει τρόπος να εξετάσω ποια εταιρεία έχει καλύτερο δίκτυο, πχ κάποιο app? Σημ: Μου είπαν ότι η αλλαγή γίνεται δωρεάν. Δυστυχώς ή ευτυχώς όπως σου απάντησαν και τα άλλα 2 παιδιά είναι το ίδιο δίκτυο άρα δεν θα δεις βελτίωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Μερικοί φίλοι λένε ότι επειδή η Q είναι roaming, η WIND δίνει προτεραιότητα στους πελάτες WIND. Και έτσι σκέφτηκα να το δοκιμάσω.... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Μερικοί φίλοι λένε ότι επειδή η Q είναι roaming, η WIND δίνει προτεραιότητα στους πελάτες WIND. Και έτσι σκέφτηκα να το δοκιμάσω.... Καταρχάς δε γνωρίζω αν είναι τεχνικά εφικτό κάτι τέτοιο. Αν υποθέσουμε ότι είναι όμως (λογικό), αυτό ίσως να το έκανε σε κάποια άλλη εταιρία, αλλά σίγουρα όχι στην Q. Η Q είναι δική της εταιρία, οπότε δεν έχει κανένα νόημα μια τέτοια κίνηση. Εκτός αυτού, είναι πάρα πολύ εύκολο να το αντιληφθούμε, κάτι που δε συμβαίνει, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων φυσικά. Εγώ που έχω και Q και f2g, άλλες φορές υπερέχει λίγο το ένα, άλλες το άλλο, αλλά σε γενικές γραμμές τα ίδια είναι. Edited January 30, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) το bandwidth prioritization γίνεται στα κινητά και δεν χρειάζεται καν να έχουν άλλο όνομα (πχ q σε mode roaming, wind native). Το κάνει και η cosmote στα συμβόλαια με τις κάρτες (δίνοντας περισσότερο εύρος στα συμβόλαια). Από την εποχή της ακμής του watchup που δεν έπιανες γραμμή τα απογεύματα (ενώ τα συμβόλαια έπιαναν) μας είναι γνωστό. Στην cosmote έχουν αν θυμάμαι καλά άλλο subnet code οι κάρτες οπότε και με βάση αυτό απολάμβαναν άλλο bandwith. Τώρα στο ζήτημά μας. Έχω και f2g και Q (κάρτες) στο ίδιο κινητό (δίκαρτο) και δεν έχω δει ΚΑΜΙΑ (αισθητή/παρατηρήσιμη χωρίς λογισμικό) διαφορά στο bandwith. Τυχαία να έχει "καλύτερο σήμα" η μία ή η άλλη κάρτα έχει να κάνει με την διαχείριση κυψελών του δικτύου (το να είσαι στην ίδια θέση δεν σημαίνει μιλάνε και οι δύο αριθμοί με την ίδια κυψέλη). Και δύο wind f2g να είχα το ίδιο θα συνέβαινε. Λέγοντας αυτό τονίζω ότι είναι δικιά μου εμπειρία που βασίζεται στην παρατήρηση και τίποτα παραπάνω. Τώρα αν θεωρητικά έχουν διαφορές αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω λίγο πρέπει να με απασχολεί. Ισως σε άλλες περιοχές/πόλεις να υπάρχει άλλη εμπειρία και παρατήρηση στο θέμα. Επίσης δεν γνωρίζω τι γίνεται μεταξύ συμβολαίου wind και κάρτας q καθώς δεν κατέχω συμβόλαιο (και ποιος αλήθεια έχει σήμερα συμβόλαιο wind?). Edited January 30, 2017 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) το bandwidth prioritization γίνεται στα κινητά και δεν χρειάζεται καν να έχουν άλλο όνομα (πχ q σε mode roaming, wind native). Το κάνει και η cosmote στα συμβόλαια με τις κάρτες (δίνοντας περισσότερο εύρος στα συμβόλαια). Από την εποχή της ακμής του watchup που δεν έπιανες γραμμή τα απογεύματα (ενώ τα συμβόλαια έπιαναν) μας είναι γνωστό. Στην cosmote έχουν αν θυμάμαι καλά άλλο subnet code οι κάρτες οπότε και με βάση αυτό απολάμβαναν άλλο bandwith. Τώρα στο ζήτημά μας. Έχω και f2g και Q (κάρτες) στο ίδιο κινητό (δίκαρτο) και δεν έχω δει ΚΑΜΙΑ (αισθητή/παρατηρήσιμη χωρίς λογισμικό) διαφορά στο bandwith. Τυχαία να έχει "καλύτερο σήμα" η μία ή η άλλη κάρτα έχει να κάνει με την διαχείριση κυψελών του δικτύου (το να είσαι στην ίδια θέση δεν σημαίνει μιλάνε και οι δύο αριθμοί με την ίδια κυψέλη). Και δύο wind f2g να είχα το ίδιο θα συνέβαινε. Λέγοντας αυτό τονίζω ότι είναι δικιά μου εμπειρία που βασίζεται στην παρατήρηση και τίποτα παραπάνω. Τώρα αν θεωρητικά έχουν διαφορές αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω λίγο πρέπει να με απασχολεί. Ισως σε άλλες περιοχές/πόλεις να υπάρχει άλλη εμπειρία και παρατήρηση στο θέμα. Επίσης δεν γνωρίζω τι γίνεται μεταξύ συμβολαίου wind και κάρτας q καθώς δεν κατέχω συμβόλαιο (και ποιος αλήθεια έχει σήμερα συμβόλαιο wind?). Μα τόοοσααα τηλέφωνα από Wind για "προσφορά μόνο για σας" καρτοσυμβόλαιο, λες να μην έχουν τσιμπήσει (και πολλούς , μάλιστα, αδαείς κυρίως) να το μετατρέψουν; 2 φίλους ξέρω που το κάναν τελευταία και το θεωρούν "πολύ καλό".....:lol: Τσάμπα λες να τις βάζει η Wind να συνεχίζουν; Δε νομίζω..... Edited January 31, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts