George6633 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Γιατι το λες αυτο; Λογω δικτυου; Άμα είχε ολος ο κόσμος Q δεν θα υπήρχαν αυτά τα πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Μόνο εγώ δε μπορώ να ανανεώσω με PayPal ή κάρτα; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Άμα σχεδόν όλοι είχαν Q βασιλιάδες θα ήταν όσοι είχαν WU και CU ;) +1 Ακριβώς. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Πάει το countdown talk, μηδένισε το ρολόι. Περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα, το νέο Countdown offer. Ίσως το κάνουν κάθε Τετάρτη με Παρασκευή, θα δείξει. Εγώ πιστεύω πως τώρα σειρά έχουν τα SMS με 1€ και μετά πάμε για MB. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα, το νέο Countdown offer. Ίσως το κάνουν κάθε Τετάρτη με Παρασκευή, θα δείξει. Εγώ πιστεύω πως τώρα σειρά έχουν τα SMS με 1€ και μετά πάμε για MB. :) Μόλις τώρα, ενεργοποίησα σε ένα δεύτερο νούμερο Q, που είχα παραπεταμένο στο συρτάρι και είχε 1,40€ υπόλοιπο, το countdown talk. Ας λέει ότι η προσφορά έχει λήξει, το πακέτο ενεργοποιείται κανονικά, για όποιον το θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Μόλις τώρα, ενεργοποίησα σε ένα δεύτερο νούμερο Q, που είχα παραπεταμένο στο συρτάρι και είχε 1,40€ υπόλοιπο, το countdown talk. Ας λέει ότι η προσφορά έχει λήξει, το πακέτο ενεργοποιείται κανονικά, για όποιον το θέλει. Πως γινεται; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Πως γινεται; Μπαίνεις στο myq.gr, επιλέγεις πακέτα, στη συνέχεια countdown offers, κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Εναλλακτικά, μπαίνεις κατ'ευθείαν στο http://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/ κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Κάποιοι θα μου πουν "ΣΣΣ! Θα μας ακούσουν στην Wind και θα βγάλουν το πακέτο". Φυσικά, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, το αρμόδιο τμήμα της Wind, αναπαύεται τις συγκεκριμένες ημέρες. Από Δευτέρα, θα το κόψουν ούτως ή άλλως, αφού θα βάλουν στη θέση του την καινούργια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μπαίνεις στο myq.gr, επιλέγεις πακέτα, στη συνέχεια countdown offers, κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Εναλλακτικά, μπαίνεις κατ'ευθείαν στο http://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/ κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Κάποιοι θα μου πουν "ΣΣΣ! Θα μας ακούσουν στην Wind και θα βγάλουν το πακέτο". Φυσικά, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, το αρμόδιο τμήμα της Wind, αναπαύεται τις συγκεκριμένες ημέρες. Από Δευτέρα, θα το κόψουν ούτως ή άλλως, αφού θα βάλουν στη θέση του την καινούργια προσφορά. Ωραια,θενκ γιου Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 μια υπενθύμιση παρακαλω. που καλουμε για τα 2ευρα πακετα? ενδιαφερομαι για τα σμσ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Στο 12200 καλεις ειναι η επιλογη που λέει νομιζω για τα άλλα πακέτα κιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 πριν 9 μηνες ειχα μεταφερει μια συνδεση wind σε καρτα q ,λεω να την παω σε αλλο παροχο, με δεσμευει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 τίποτα. φευγεις οποτε θες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ευχαριστω φιλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μπορώ να μεταφέρω νουμερο που έχω με συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία στην Q ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μπορώ να μεταφέρω νουμερο που έχω με συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία στην Q ? Μα φυσικά μπορείς... τι ερώτηση είναι αυτή? αν έληξε το συμβόλαιο σου το κάνεις ότι θες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 δεν έληξε.Λήγει σε κανα 8μηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 αν πληρώσεις πέναλτι κανεις οτι θες. αλλιώς περιμενεις να ληξει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 δεν έληξε.Λήγει σε κανα 8μηνο... αν πληρώσεις πέναλτι κανεις οτι θες. αλλιώς περιμενεις να ληξει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ή περιμένεις να ανακοινώσει το δίκτυο που είσαι κάποια αύξηση (μονομερής αλλαγή όρων) οπότε τότε μπορείς να καταγγειλεις το συμβόλαιο σου και να την κάνεις...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; Πιστεύω πως όχι. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; Πιστεύω πως όχι. Sent from mTalk Θα σου ζητησουν να κανει και την πρωτη αναναιωση, δηλαδη να βακλεις χρηματα στην καρτα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι; 10e Και λενε οτι ειναι για την ταυτοποιηση στοιχειων Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 10e Και λενε οτι ειναι για την ταυτοποιηση στοιχειων Opto αυτα τα 10€ δεν θα μπουν στην καρτα δηλαδη ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 αυτα τα 10€ δεν θα μπουν στην καρτα δηλαδη ; Γιατί δεν το κάνεις online; Απλά γρήγορα και δεν θα άλλους την κάθε μακακια του κάθε υπαλλήλου sent from my nice curved LG G Flex2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Γιατί δεν το κάνεις online; Απλά γρήγορα και δεν θα άλλους την κάθε μακακια του κάθε υπαλλήλου sent from my nice curved LG G Flex2 προφανως απευθυνεσαι στον merc Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts