Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι το λες αυτο; Λογω δικτυου;

Άμα είχε ολος ο κόσμος Q δεν θα υπήρχαν αυτά τα πακέτα

Μόνο εγώ δε μπορώ να ανανεώσω με PayPal ή κάρτα;

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Πάει το countdown talk, μηδένισε το ρολόι.

Περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα, το νέο Countdown offer. Ίσως το κάνουν κάθε Τετάρτη με Παρασκευή, θα δείξει. Εγώ πιστεύω πως τώρα σειρά έχουν τα SMS με 1€ και μετά πάμε για MB. :)

Περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα, το νέο Countdown offer. Ίσως το κάνουν κάθε Τετάρτη με Παρασκευή, θα δείξει. Εγώ πιστεύω πως τώρα σειρά έχουν τα SMS με 1€ και μετά πάμε για MB. :)

Μόλις τώρα, ενεργοποίησα σε ένα δεύτερο νούμερο Q, που είχα παραπεταμένο στο συρτάρι και είχε 1,40€ υπόλοιπο, το countdown talk. Ας λέει ότι η προσφορά έχει λήξει, το πακέτο ενεργοποιείται κανονικά, για όποιον το θέλει.

Μόλις τώρα, ενεργοποίησα σε ένα δεύτερο νούμερο Q, που είχα παραπεταμένο στο συρτάρι και είχε 1,40€ υπόλοιπο, το countdown talk. Ας λέει ότι η προσφορά έχει λήξει, το πακέτο ενεργοποιείται κανονικά, για όποιον το θέλει.

Πως γινεται;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πως γινεται;

Μπαίνεις στο myq.gr, επιλέγεις πακέτα, στη συνέχεια countdown offers, κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Εναλλακτικά, μπαίνεις κατ'ευθείαν στο

http://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/

κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Κάποιοι θα μου πουν "ΣΣΣ! Θα μας ακούσουν στην Wind και θα βγάλουν το πακέτο". Φυσικά, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, το αρμόδιο τμήμα της Wind, αναπαύεται τις συγκεκριμένες ημέρες. Από Δευτέρα, θα το κόψουν ούτως ή άλλως, αφού θα βάλουν στη θέση του την καινούργια προσφορά.

Μπαίνεις στο myq.gr, επιλέγεις πακέτα, στη συνέχεια countdown offers, κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Εναλλακτικά, μπαίνεις κατ'ευθείαν στο

http://www.wind.gr/gr/q/paketa/countdown-offers/

κάνεις είσοδο και μετά ενεργοποίηση. Κάποιοι θα μου πουν "ΣΣΣ! Θα μας ακούσουν στην Wind και θα βγάλουν το πακέτο". Φυσικά, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, το αρμόδιο τμήμα της Wind, αναπαύεται τις συγκεκριμένες ημέρες. Από Δευτέρα, θα το κόψουν ούτως ή άλλως, αφού θα βάλουν στη θέση του την καινούργια προσφορά.

Ωραια,θενκ γιου

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

μια υπενθύμιση παρακαλω.

που καλουμε για τα 2ευρα πακετα? ενδιαφερομαι για τα σμσ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Στο 12200 καλεις ειναι η επιλογη που λέει νομιζω για τα άλλα πακέτα κιου

πριν 9 μηνες ειχα μεταφερει μια συνδεση wind σε καρτα q ,λεω να την παω σε αλλο παροχο, με δεσμευει κατι;

μπορώ να μεταφέρω νουμερο που έχω με συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία στην Q ?

Μα φυσικά μπορείς... τι ερώτηση είναι αυτή? αν έληξε το συμβόλαιο σου το κάνεις ότι θες......

δεν έληξε.Λήγει σε κανα 8μηνο...

αν πληρώσεις πέναλτι κανεις οτι θες. αλλιώς περιμενεις να ληξει

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ή περιμένεις να ανακοινώσει το δίκτυο που είσαι κάποια αύξηση (μονομερής αλλαγή όρων) οπότε τότε μπορείς να καταγγειλεις το συμβόλαιο σου και να την κάνεις...:happy:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι;

Πιστεύω πως όχι.

Sent from mTalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μπορεί να μου πει κάποιος εαν πάω σε μαγαζί wind και ζητήσω νέο νούμερο q θα μου κοστίσει κάτι;

Πιστεύω πως όχι.

Sent from mTalk

Θα σου ζητησουν να κανει και την πρωτη αναναιωση, δηλαδη να βακλεις χρηματα στην καρτα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

10e Και λενε οτι ειναι για την ταυτοποιηση στοιχειων

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

10e Και λενε οτι ειναι για την ταυτοποιηση στοιχειων

Opto

αυτα τα 10€ δεν θα μπουν στην καρτα δηλαδη ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

αυτα τα 10€ δεν θα μπουν στην καρτα δηλαδη ;

Γιατί δεν το κάνεις online;

Απλά γρήγορα και δεν θα άλλους την κάθε μακακια του κάθε υπαλλήλου

sent from my nice curved LG G Flex2

Γιατί δεν το κάνεις online;

Απλά γρήγορα και δεν θα άλλους την κάθε μακακια του κάθε υπαλλήλου

sent from my nice curved LG G Flex2