kmpatra Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) delete pls Πληρωνεις 5 ευρω μια φορα, σε καθε ανανεωση(2 το μηνα) σε δινουν 300 λεπτα(προς ολους? 3λεπτη φανταζομαι η χρεωση)? Πιο καλα και απ το καλα ειναι!!! μαλλον μπερδεψε τα θέματα και το έγραψε εδώ αντί για το νήμα του f2g, είναι το ετήσιο 5ευρο για τα 300' με ανανέωση από 10 ευρώ. Edited February 25, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παιδιά, καλύτερα να μην επεκταθούμε εδώ για το πεντάευρω του F2G. Τα έχουμε πει 1000000 φορές, αλλά αν είναι να το συνεχίσουμε, ας το κάνουμε στο σχετικό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Τώρα τελευταία πολλα μηνύματα προσφορών μου έρχονται στη κιου, αλλά και στη βονταφον που έχω... Συμβαίνει και σε εσάς; Σαν να επειγονται να καταναλώσουμε τα λεφτά που έχουμε στη κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ... Το υπόλοιπό μου (269,88 ευρώ,. Αυτος θεωρω οτι ειναι και ο λογος που δεν λαμβανεις μηνυματα για προσφορες. Οπως δεν λαμβανω και εγω που εχω καπου στα 60+€. Τα λεφτα τα εχεις δωσει και δεν μπορεις να κανεις κατι. Σου αρεσουν δεν σου αρεσουν εισαι αναγκασμενος να χρησιμοποιηεις τα πακετα που εχουν καθως ξερουν οτι δεν μπορεις να φυγεις και οσο δεν μηδενιζεται το υπολοιπο τοσο θα ανανεωνεις καθε εξαμηνο και θα παραμενεις συνδρομητης τους. Αν ειχες πχ. 5€ μπορει να λαμβανες κανενα για να σε κρατησουν ζωντανο και να βαλεις καρτα. Αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εχει 5€ θα λαβει το μηνυμα αλλα αμφιβαλλω αν εχει λαβει το μηνυμα καποιος με πολλα € στο υπολοιπο του. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αυτος θεωρω οτι ειναι και ο λογος που δεν λαμβανεις μηνυματα για προσφορες. Οπως δεν λαμβανω και εγω που εχω καπου στα 60+€. Τα λεφτα τα εχεις δωσει και δεν μπορεις να κανεις κατι. Σου αρεσουν δεν σου αρεσουν εισαι αναγκασμενος να χρησιμοποιηεις τα πακετα που εχουν καθως ξερουν οτι δεν μπορεις να φυγεις και οσο δεν μηδενιζεται το υπολοιπο τοσο θα ανανεωνεις καθε εξαμηνο και θα παραμενεις συνδρομητης τους. Αν ειχες πχ. 5€ μπορει να λαμβανες κανενα για να σε κρατησουν ζωντανο και να βαλεις καρτα. Αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εχει 5€ θα λαβει το μηνυμα αλλα αμφιβαλλω αν εχει λαβει το μηνυμα καποιος με πολλα € στο υπολοιπο του. Έλα όμως που δεν πρόκειται ν'αγοράσω κανένα από τα πακέτα των 3 ευρώ. Προτιμώ να χαρίσω τα χρήματα στο χαμόγελο, παρά να μου τα φάει η Wind, για να μου δώσει κάτι που αξίζει πολύ λιγότερα λεφτά απ'όσα μου ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έλα όμως που δεν πρόκειται ν'αγοράσω κανένα από τα πακέτα των 3 ευρώ. Προτιμώ να χαρίσω τα χρήματα στο χαμόγελο, παρά να μου τα φάει η Wind, για να μου δώσει κάτι που αξίζει πολύ λιγότερα λεφτά απ'όσα μου ζητάει. πρακτικά, όλα τα πακέτα σου βγαίνουν μισή τιμή, αφού το υπόλοιπο σου είναι απο διπλασιασμους, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις λύσει το θέμα επικοινωνίας σου για τουλάχιστον 2μιση χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγώ έστειλα Δευτέρα βράδυ το αίτημα και χθες (σήμερα έλαβα την απάντησή τους), μου ήρθε η εξής καταπληκτική (!!!) προσφορά: "Μόνο για σένα: 100Λ προς όλους μόνο με 3 ευρώ και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο! Στείλε 13 στο 12410 έως 02/03". Μιλάμε για γελοιότητες. Η συγκεκριμένη "προσφορά", μου έχει έρθει καμία 15αριά φορές αυτή την εβδομάδα. Άλλες τόσες φορές, μου έχει έρθει μήνυμα, που μου υπενθυμίζει (λέτε να το ξεχάσω?) ότι με την πρώτη online ανανέωση 10 ευρώ του μήνα, λαμβάνω 1 GB+1000' προς Q. Ούτε μία προσφορά της προκοπής δε μου έχει έρθει, εδώ και ένα χρόνο περίπου κι'ας είναι το τέταρτο νούμερό μου, στο οποίο δεν καταναλώνω ούτε ένα ευρωλεπτό το μήνα. Έχω λάβει ήδη την απόφασή μου, σχετικά με το συγκεκριμένο αριθμό: Το υπόλοιπό μου (269,88 ευρώ, που είχαν μαζευτεί από την προσφορά του πρώτου θέματος+ συντήρηση του υπολοίπου με μία κάρτα ανά εξάμηνο), λήγει την 1η Ιουλίου. Έως τότε, θα περιμένω μήπως και μου έρθει κάποια καλή προσφορά. Αν δεν έρθει τίποτα, είτε θα χαρίσω ολόκληρο το ποσό στο χαμόγελο του παιδιού και στα παιδικά χωριά SOS (όχι, δεν πρόκειται ν'αφήσω να μου το φάει η Wind, ακόμα κι'αν το έχω για πέταμα), είτε θα το πουλήσω σε τιμή ευκαιρίας, μεταβιβάζοντας βέβαια και τη γραμμή στον αγοραστή. Θα δούμε. Λιωσε το σε πακετα.Βαλε 4 100' προς ολους και 600MB με 3€+600MB με 5€ και ενα Q No borders με 200' προς 24 χωρες,τα οποια μπορεις να τα καταναλωσεις στην ελλαδα με 12€.Να δεις που το υπολοιπο θα πεσει ;) Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δηλαδή να τους κάνω τη χάρη? Αυτό θέλουν κι'αυτοί, να μου φάνε το υπόλοιπο τζάμπα. Όχι, δεν πρόκειται. Θα τους παζαρεύω για άλλους 4 μήνες, μέχρι να μου δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Αν δεν ανταποκριθούν, τότε θα δούμε. Ακόμα κι'αν δεχτούμε ότι τα πακέτα μου έρχονται στη μισή τιμή, και πάλι πανάκριβα είναι, όταν το φοιτητικό What's Up, μου δίνει κάθε μήνα 1000' προς όλους με 4 ευρώ. Τα MB μου είναι πρακτικά άχρηστα, αν λάβουμε υπ'όψιν τις εξοργιστικές ταχύτητες του δικτύου (στο σπίτι μου έχει μόνο 2G). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) http://s29.postimg.org/il1gcasiv/IMG_20160226_122827.jpg Σιγα τα λαχανα Edited February 26, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 να ρωτησω κατι για το 4G; καταρχην, μου βγαζει το μνμ "Ενεργοποίηση LTE; Αυτο το δίκτυο κιν. τηλεφωνίας δεν εχει πιστοποιηθεί απο τον φορεα για LTE στο iphone." και μετα μου εχει επιλογη για "ακύρωση" ή "ενεργοποίηση LTE" αν το ενεργοποιήσω, πρεπει να αλλαξω και κατι στις ρυθμισεις; (εβαλα ΑΡΝ το myQ οπως ειχα και στο 3G, αλλα δεν βλεπω να πιανει τιποτα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Νομιζω πως πρεπει να εχεις και καρτα 4g και ενεργοποιημενη την περιαγωγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παντως παιδια εγω μολις παραγγειλα την sim 4G δωρεαν κ με τα μεταφορικα(επαρχια μενω)μεσω του live chat της Q.Αμεση εξυπηρετηση.Μπραβο τους. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Και ναι!! Μου ήρθε σήμερα μήνυμα στο κινητό, ότι με 8€ έχω 1500' προς όλους και 1,5GB data! Κρίμα που δεν το έκαναν νωρίτερα και πήγα τσάμπα να πάρω νέο αριθμό F2G με την Ειδική Προσφορά ενεργή... Θα είχα κρατήσει τον ίδιο αριθμό της Q... Φανταστείτε ότι με 10€ ανανέωση κάθε μήνα και την άλλη προσφορά της Q, με τα 1GB δεδομένα κάθε μήνα, θα έχω σύνολο 3,5GB δεδομένα!!! Φοβερές τιμές η WIND... Τώρα θα δω τι θα τον κάνω, μιας και έχω ήδη 2 αριθμούς... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Νομιζω πως πρεπει να εχεις και καρτα 4g και ενεργοποιημενη την περιαγωγη. πηρα την καινουρια καρτουλα, εχω ενεργοποιημενη και την περιαγωγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Και ναι!! Μου ήρθε σήμερα μήνυμα στο κινητό, ότι με 8€ έχω 1500' προς όλους και 1,5GB data! Κρίμα που δεν το έκαναν νωρίτερα και πήγα τσάμπα να πάρω νέο αριθμό F2G με την Ειδική Προσφορά ενεργή... Θα είχα κρατήσει τον ίδιο αριθμό της Q... Φανταστείτε ότι με 10€ ανανέωση κάθε μήνα και την άλλη προσφορά της Q, με τα 1GB δεδομένα κάθε μήνα, θα έχω σύνολο 3,5GB δεδομένα!!! Φοβερές τιμές η WIND... Τώρα θα δω τι θα τον κάνω, μιας και έχω ήδη 2 αριθμούς... :) Την ζητησες η σου ηρθε στο ασχετο...? Εχω περιεργια εαν ερθει σε εμενα ... Στο F2G {βασικο νουμερο} την εχω μαζι με τα 300 μου ειχε ερθει μηνυμα το καλοκαιρι... Edited February 26, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Την ζητησες η σου ηρθε στο ασχετο...? Εχω περιεργια εαν ερθει σε εμενα ... Στο F2G {βασικο νουμερο} την εχω μαζι με τα 300 μου ειχε ερθει μηνυμα το καλοκαιρι... Την είχα ζητήσει τη Δευτέρα το βράδυ μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site της WIND και το έκανα ακόμα πιο πειστικο, όταν τους είπα ότι σε 10 μέρες λήγει το υπόλοιπο και δε θα κάνω ανανέωση, γιατί δε χρησιμοποιώ τον αριθμό πια... Όντως έληγε σε 10 μέρες το υπόλοιπο. Επίσης, μετά από μισή ώρα από τότε που ήρθε το μήνυμα στο κινητό, μου ήρθε και email: "Σε συνέχεια του αιτήματός σας με κωδικό 37-341xxxxxxx , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια εξυπηρέτησης ενταχθήκατε στην προσφορά με 8€ για 1500 λεπτά ομιλίας και 1500mb. Παρακαλούμε θα πρέπει να προχωρήσετε σε άμεση ενεργοποίησή της ( αποστολή sms 1500 στο 12410 )." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Προσπαθώ να στείλω και γω αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της wind και μου βγάζει σφάλμα στον αριθμό στον οποίο αφορά το αίτημα. Τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Προσπαθώ να στείλω και γω αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της wind και μου βγάζει σφάλμα στον αριθμό στον οποίο αφορά το αίτημα. Τι μπορεί να φταίει ? Μήπως έχει κενό πριν το 6? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Προσπαθώ να στείλω και γω αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της wind και μου βγάζει σφάλμα στον αριθμό στον οποίο αφορά το αίτημα. Τι μπορεί να φταίει ? Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα πριν μια βδομάδα και, μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες, αποφάσισα να αλλάξω θεματολογία του αιτήματος (από f2g σε sim) και έφυγε αμέσως. Όταν, την επομένη, έστειλαν απάντηση που δεν με ικανοποιούσε πλήρως, θέλησα να ξαναστείλω αίτημα και όταν αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα άλλαξα πάλι θεματολογία και έστειλα το αίτημα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 makap είσαι ωραίος. Αλλαξα την θεματολογία και το πήρε αμέσως !!! Μια χαρά, ευχαριστώ !!! Άντε να μου στείλουν και την προσφορά και τότε θα είναι όλα καλύτερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 300' προς όλους + 20 SMS προς όλους με 3€, στέλνοντας 11 στο 12410 έως 29/2. To δοκίμασα μολις κ λέει η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη :( Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 To δοκίμασα μολις κ λέει η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη :( Ισχύει μόνο αν σου έχει έρθει το σχετικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αυτό καταντάει αηδία με την q και τις προσφορές προς κάποιους. Έμειναν κάτι λίγα χρήματα στις κάρτες μου (11 στην μια 7 στην άλλη και 1 ευρώ στην τρίτη), Μόλις τελειώσουν την έκανα για άλλου. Αυτή η επιλεκτική τακτική προσφορών με κάνει να νιώθω βλάκας και δεν το ανέχομαι, προτιμώ να πληρώνω εν γνώση μου κάτι παραπάνω όπως όλοι, παρά να με δουλεύει η κάθε q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αυτό καταντάει αηδία με την q και τις προσφορές προς κάποιους. Έμειναν κάτι λίγα χρήματα στις κάρτες μου (11 στην μια 7 στην άλλη και 1 ευρώ στην τρίτη), Μόλις τελειώσουν την έκανα για άλλου. Αυτή η επιλεκτική τακτική προσφορών με κάνει να νιώθω βλάκας και δεν το ανέχομαι, προτιμώ να πληρώνω εν γνώση μου κάτι παραπάνω όπως όλοι, παρά να με δουλεύει η κάθε q. Δε γίνεται μόνο στην q... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δεν βλέπω κάτι κακό στις επιλεκτικές προσφορές. Σε όλους έρχονται κάποιες ανά διαστήματα. Θα μπορούσαν να μην στέλνουν τίποτα. Δίνουν κάτι επιπλέον των standard προσφορών, αλλά αντί να λέω μπράβο για την θετική κίνηση, θα γκρινιάζω επειδή δεν έτυχε σε εμένα αλλά στον διπλανό μου; Άλλωστε, σήμερα στον δίπλα αλλά αύριο σε εμένα θα συμβεί. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts