ardim Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μουλτι παρέλαβα πριν 10 μέρες Πορτοκαλί multi. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 μου έδωσαν απόδειξη με την ένδειξη "ενεργοποίηση καρτοκινητής, μετρητοίς". Από τη δικιά τους μεριά είναι οκ. Να δειτε που ηρθε η αναπτυξη και δεν το καταλάβαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εγω σημα 4g, δεν εχω δει ποτε. Βεβαια μενω σε επαρχια, αλλα κινουμε και σε περιοχες που συμφωνα με το δημοσιευμενο χαρτη της Γουιντ, υπαρχει τετοιο σημα. Σε καταστημα που απο περιεργεια μπηκα να ρωτησω, μου απαντησαν οτι ειναι ξεχωριστες οι κεραιες της WIND με την Q οσο αφορα το σημα 4g:wacko: οποτε και δεν μπορουν να μου απαντησουν αν υπαρχει και γιατι δεν πιανω! Ο Θεος μαζι μας. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αθήνα και Πάτρα πιάνω 4G. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εγω σημα 4g, δεν εχω δει ποτε. Βεβαια μενω σε επαρχια, αλλα κινουμε και σε περιοχες που συμφωνα με το δημοσιευμενο χαρτη της Γουιντ, υπαρχει τετοιο σημα. Σε καταστημα που απο περιεργεια μπηκα να ρωτησω, μου απαντησαν οτι ειναι ξεχωριστες οι κεραιες της WIND με την Q οσο αφορα το σημα 4g:wacko: οποτε και δεν μπορουν να μου απαντησουν αν υπαρχει και γιατι δεν πιανω! Ο Θεος μαζι μας. Τελικά τις μεγαλύτερες @@ιες τις αγορές από καταστήματα και από παϊδάκια που δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε..... Όσο για τον λόγο που δεν βλέπεις 4g, πολύ πιθανόν να πρέπει να αλλάξεις την κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τελικά τις μεγαλύτερες @@ιες τις αγορές από καταστήματα και από παϊδάκια που δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε..... Όσο για τον λόγο που δεν βλέπεις 4g, πολύ πιθανόν να πρέπει να αλλάξεις την κάρτα σου. Εχω παρει τλφ στο τετραψηφιο τους και μου επιβεβαιωσαν οτι ειμαι 4! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εχω παρει τλφ στο τετραψηφιο τους και μου επιβεβαιωσαν οτι ειμαι 4!έχεις δλδ να υποθέσω την πορτοκαλή multi sim. Για την ιστορία και εγώ είχα αλλάξει κάρτα σε f2g και q. Η αλλαγή στο f2g όμως ήταν προβληματική. Ενώ ήταν multi και είχε αλλαχθεί επ αυτού δλδ για να έχω 4g τελικά η κάρτα δεν ήταν συμβατή με 4g. Πρώτα έπρεπε να καλέσω για να μου ενεργοποιήσουν το 4G που ενώ είχα κάρτα δεν το είχαν "ανοικτό". Αλλα η f2g αρνούνταν να συνδεθεί σε 4g στην ίδια συσκευή που η q συνέονταν. Για να βγάλω άκρη χρειάσθηκε δευτερο τηλέφωνο στην wind/q (1260) όπου ανέφερα ότι εξακολουθώ να μην έχω 4g στην f2g μου και ενώ η ίδια συσκευή συνδέονταν κανονικά με q (άρα δεν ήταν θέμα συσκευής). Τελικά επιτόπου με αναμωνή και με ερώτηση στο τεχνικό τμήμα μου ήταν ότι έπρεπε να ξανα-αλλάξω κάρτα στο f2g γιατί δεν ήταν συμβατή με 4g αν και Multi. Σε q όμως μια είναι η multi χρώματος πορτοκαλή και αν έχεις αυτή δεν νομίζω να έχεις θέμα λογω σιμ. Αν έχει άλλη άλλου χρόματος (άσπρη μπλε) μάλλον δεν έχεις την σωστή. Βεβαιώσου ότι έχεις 4Γ εκεί που είσαι και δεν είναι θέμα συσκευής (βαλ την σε κινητό φίλου σου ίσως με 4Γ να λειτουργεί ή δοκίμασε αυτουνού την κάρτα σε εσένα). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 έχεις δλδ να υποθέσω την πορτοκαλή multi sim. Σε q όμως μια είναι η multi χρώματος πορτοκαλή και αν έχεις αυτή δεν νομίζω να έχεις θέμα λογω σιμ. Αν έχει άλλη άλλου χρόματος (άσπρη μπλε) μάλλον δεν έχεις την σωστή. Βεβαιώσου ότι έχεις 4Γ εκεί που είσαι και δεν είναι θέμα συσκευής (βαλ την σε κινητό φίλου σου ίσως με 4Γ να λειτουργεί ή δοκίμασε αυτουνού την κάρτα σε εσένα). Φιλε μου σε ευχαριστω για το χρονο σου. Οχι, την ασπρη εχω! Αλλα με διαβεβαιωσαν απο την Γουιντ (δις) οτι ειμαι οκ! Συσκευες αλλαζω καθε εβδομαδα οποτε δεν ειναι θεμα συσκευης. Προφανως η καρτα θελει αλλαγη οπως λες και εσυ αλλα αυτα παθαινεις οταν πας και μιλας ηρεμα και ευγενικα! Αμα ειχα ριξει δυο τρια καντηλια προκαταβολικα, θα ειχα βρει ακρη και πιθανως να μου ειχαν βαλει και 5 g.:X Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Φιλε μου σε ευχαριστω για το χρονο σου. Οχι, την ασπρη εχω! Αλλα με διαβεβαιωσαν απο την Γουιντ (δις) οτι ειμαι οκ! Συσκευες αλλαζω καθε εβδομαδα οποτε δεν ειναι θεμα συσκευης. Προφανως η καρτα θελει αλλαγη οπως λες και εσυ αλλα αυτα παθαινεις οταν πας και μιλας ηρεμα και ευγενικα! Αμα ειχα ριξει δυο τρια καντηλια προκαταβολικα, θα ειχα βρει ακρη και πιθανως να μου ειχαν βαλει και 5 g.:X Παθων και εγω με το συγκεκριμενο.:wacko: Ειχα παει τοτε στις αρχες με το 4G και μου ειχαν δωσει την ασπρη και επεμεναν οτι ειναι 4G. Μιλωντας με τους τεχνικους μου ειπαν να ξαναπαω να παρω αλλη και σε αλλο καταστημα μου εδωσαν την πορτοκαλι. Πηγαινε να αλλαξεις sim και ζητα την πορτοκαλι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ας αναφέρουμε τα κρυμμένα πακέτα των 2€. Κλήση του αριθμού 12200, όπου πατάμε 2 για «Συνδυαστικά και άλλα πακέτα». Εκεί έχουμε: -100'+100 sms προς Wind+Q, αλλά και 10 MB, για 7 ημέρες. Πλήκτρο 6. -600' με χρέωση ανά 1" προς Wind+Q. Πλήκτρο 1. -200 MΒ. Πλήκτρο 2. -50 sms προς όλους. Πλήκτρο 3. -600 sms προς Wind και Q. Πλήκτρο 7. Για 'μένα, τα σημαντικότερα πακέτα της Q είναι: α) 100' προς όλους με χρέωση ανά 1", δηλαδή 6000" με 3€. β) 200' προς όλους + 1 GB με 3€. (στέλνεις 21 στο 12410. Ισχύει έως 31/01, αλλά ξαναβγαίνει) Ευχαριστώ πολύ! Μόλις έκανα χρήση του 2ευρου για τα 600" Wind/Q. Δεν θα το έβρισκα αλλιώς! Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Η πρώτη δόση του τρίμηνου 1gb από online ανανέωση ήρθε σήμερα αντί για αύριο. Και το πιο παράξενο οτι μου ήρθε και στα 2 νούμερα,στο ένα είχα κάνει online ανανέωση 10 ευρώ,στο άλλο όμως είχα κάνει online ανανέωση 5 ευρω. Για 10 και πάνω δεν ήταν η προσφορά 3 μηνών του fb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 επιβεβαιώνω κι εγώ. μου ήρθε πριν απο λιγο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ναι μόλις ήρθε και σε μένα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εφτασε! ! Μια μερα πιο νωρίς! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 πειρα κ εγω το 1γιγα με ανανεωση 5ε οχι 10!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 πειρα κ εγω το 1γιγα με ανανεωση 5ε οχι 10!! Παιδια αμα βαλω 5€ σε μαγαζι παιρνω το 1GB? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το πήρα κι εγώ. Φρακάραμε από γιγα ρε φίλε :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 κι εγω πηρα το 1 γιγα για 3 μηνες αφου ειχα κανει ανανεωση των 5 για να παρω το 1 για 8 μηνες. σαν τον προεδρο του εδεσσαικου τα πα. σπερνει γιγα η κυρα Q. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδια κι εγω το πηρα, αλλα να το σταματησουμε καπου εδω ετσι? :) Δεν ενδιαφερει κανενα και χαλαμε το θεμα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ξέρουμε αν η προσφορά των 8 ευρώ ισχύει ακόμα ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ας αναφέρουμε τα κρυμμένα πακέτα των 2€. Κλήση του αριθμού 12200, όπου πατάμε 2 για «Συνδυαστικά και άλλα πακέτα». Εκεί έχουμε: -100'+100 sms προς Wind+Q, αλλά και 10 MB, για 7 ημέρες. Πλήκτρο 6. -600' με χρέωση ανά 1" προς Wind+Q. Πλήκτρο 1. -200 MΒ. Πλήκτρο 2. -50 sms προς όλους. Πλήκτρο 3. -600 sms προς Wind και Q. Πλήκτρο 7. Για 'μένα, τα σημαντικότερα πακέτα της Q είναι: α) 100' προς όλους με χρέωση ανά 1", δηλαδή 6000" με 3€. β) 200' προς όλους + 1 GB με 3€. (στέλνεις 21 στο 12410. Ισχύει έως 31/01, αλλά ξαναβγαίνει) Ευχαριστώ πολύ! Μόλις έκανα χρήση του 2ευρου για τα 600" Wind/Q. Δεν θα το έβρισκα αλλιώς! Παρακαλώ! Το έγραψα ελπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη να τα μάθουν και να ενημερωθούνε. :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ξέρουμε αν η προσφορά των 8 ευρώ ισχύει ακόμα ; Απο οτι λενε, δεν εδωσαν παραταση. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τελικά και με τάληρο παίρνεις το 1γιγα x 3μήνες ! Ηρθε στης γυναίκας μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 πειρα κ εγω το 1γιγα με ανανεωση 5ε οχι 10!! Και γω παιδιά, με ανανέωση 6€ πριν 5 μέρες, μου έβαλαν σήμερα άλλο 1gb. Τι να τα κάνω τα 3gb ρε παιδιά;!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Στα καταστηματα της Wind υπαρχουν καρτες sim promo που δινονται δωρεαν αν θελεις νεα συνδεση; Πως δινονται; Απλα τις ζητας; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts