Jump to content

ardim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ardim

  1. Αν βρίσκεσαι Αθήνα ισως μπορούσες να ρώτήσεις στην cellcom όπου είναι το επίσημο service της Motorola. Μόνο εκεί θα είχες μια ξεκάθαρη απάντηση πιστεύω.
  2. Ούτε και εγώ αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα με την αναβάθμιση. Το τηλέφωνο λειτουργεί όσο καλά λειτουργούσε και με την 5.0.2 και ακόμα καλύτερα. Την κάρτα την άφησα εξωτερική καθώς είναι παλιά class 4. Πληροφοριακά στο τηλέφωνο έχω περασμένες μόνο 5-6 εφαρμογές που χρειάζομαι και καθόλου παιχνίδια.
  3. Ναι δωρεάν τις δίνουν αλλά πρόσεξε. Στο κατάστημα wind που πήγα εγώ στην περιοχή μου στην Αθήνα, μου έδινε το πακέτο σύνδεσης δωρεάν αλλά ταυτόχρονα μου ζήταγε 5 ευρώ για αντικατάσταση sim καθώς είχε μόνο τις παλιές. Φυσικά αρνήθηκα και έκανα την παραγγελία online παίρνοντας απευθείας multi sim
  4. Μπορεί κάποιος φίλος που έχει παραλάβει πρόσφατα πακέτο σύνδεσης από on line αγορά να μου πει αν η sim card που δίνει η Q είναι multi η απλή.
  5. Εχθές το βράδυ έκανα την εγγραφή, σήμερα το μεσημέρι κατέβασα το πιστοποιητικό, όλα σύμφωνα με τον οδηγό. Η μόνη διαφορά ήταν οτι στην περίπτωσή μου ζήτησε και έκανε δεκτό 11ψήφιο κωδικό. Τον 10ψήφιο (όσους και αν δοκίμασα) τον έβγαζε cert valid wrong.
  6. Ευχαριστώ για τον οδηγό και γενικότερα για τον χρόνο που αφιερώνετε! Μήπως γνωρίζετε τι γίνεται με εμάς όπου το IMEI μας έγινε πόστ απο άλλα μέλη στην opda και πήραμε νούμερα όπως πχ 314. Μπορούμε τώρα να ξαναποστάρουμε μόνοι μας πάλι το IMEI;
  7. Ευχαριστώ φίλε menios_t για τη βοήθεια!!! :)
  8. Καλησπέρα!!! Κάντε ένα κόπο και για το δικό μου. 3541830235040000 Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...