Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που φαίνεται οτι αλλάζει το βημα χρεωσης για τους υφισταμενους συνδρομητες? :confused:

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

Παράλληλα οι ειδικές χρεώσεις προς συνδρομητές καρτοκινητής Wind/Q καθώς και οι προνομιακές χρεώσεις για συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας, που ισχύουν για τα προαναφερθέντα παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα, όπως περιγράφονται στους ανώτερο δύο πίνακες, καταργούνται

Επιπλέον καταργείται σε παλαιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα και όπου αυτό υφίστατο το πάγιο τέλος ανά εθνική κλήση, συμφωνά με τις σχετικές αναγραφές στους ανωτέρω δύο πίνακες.

Επίσης, το βήμα χρέωσης για κλήσεις ή βίντεο κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ή bonus ομιλίας για όλους τους παραπάνω συνδρομητές, διαμορφώνεται από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό.

Τα προγραμματα που φαίνονται στους πίνακες είναι όλα μη εμπορικά διαθέσιμα,και αφορούν πακετα του f2g/wind card. Δεν αφορα την σημερινη q. Και για να σας προλαβω εκει που αναφερει στον πινακα q card εννοει το αντίστοιχο f2g1 της δεσμευσης τιμης

Αντιστοιχα γι'αυτο αναφερει και πακετα με ονομα cu cosmokarta κλπ

Οταν εβγαλε η wind την δεσμευση τιμης (07/2007),η q ήταν ακόμα στην infoquest ή έστω στην διαδικασία πώλησης,ακόμα θεωρείτο ξεχωριστη εταιρια,γι'αυτο είχε και αντιστοιχο πακέτο στο f2g. Το f2g1 συνεχισε να υπαρχει και να ακολουθεί τις χρεωσεις της q μεχρι το τελος της εμπορικης διαθεσης της δεσμευσης τιμης

Edited by kmpatra

Βρε μου λένε εμένα ότι μπορώ να πάρω πίσω το διακοσοπενηνταρικάκι μου με καταγγελία της σύμβασης? Την έχω κάνει χαλαρά. Ούτως ή άλλως, αν κοπεί το ανά δευτερόλεπτο στην Q, αυτή δεν θα έχει πλέον λόγο ύπαρξης. Ποιός θέλει να είναι σε μία καρτοκινητή που χρεώνει όπως οι άλλες, χωρίς micro sim και με υποχρεωτική περιαγωγή δεδομένων? Γιατί μετά να μην είσαι στο F2G, που θα έχεις και log n win και magic numbers? Ολοι για το ανά δευτερόλεπτο καθόμαστε στην Q, για κανέναν άλλο λόγο. Και μη μου πείτε "εκτός πακέτων δε μιλάει κανείς", γιατί θα θυμηθώ το παράδειγμα του Vodafone International. Μόλις χάλασαν την ανά δευτερόλεπτο χρέωση, είδατε πώς κατάντησε το πακετάκι. Ούτε για το σκουπιδοτενεκέ δεν κάνει πλέον.

Πλεον και micro και nano sim εχει. Και αν τελικα το πηγανε σε ανα λεπτο ομιλιας στα εκτος πακετων, σιγουρα δεν ειναι καλο αλλα το σημαντικο ειναι τα πακετα.

Αν το καταργησουν στην q για ποσο λες θα μεινει στον βατραχο?

Ακριβως αυτο.

Πλεον και micro και nano sim εχει. Και αν τελικα το πηγανε σε ανα λεπτο ομιλιας στα εκτος πακετων, σιγουρα δεν ειναι καλο αλλα το σημαντικο ειναι τα πακετα.

Ακριβως αυτο.

Αν καταργήσουν τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο εκτός πακέτων, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα την κρατήσουν στα πακέτα? Αν η βασική χρέωση της Q γίνει ανά λεπτό, τότε θα πάψει να είναι budget καρτοκινητή, οπότε τα πακέτα της θα γίνουν τρίλεπτα, όπως συμβαίνει εν γένει στην καρτοκινητή. Οσο για micro και nano sim, δεν έχουν, κόφτες έχουν και κόβουν τις μεγάλες. Το να σου κόψουν μία "κανονική" κάρτα, πολλές φορές λύνει το πρόβλημα, δεν είναι όμως το ίδιο με το να σου δώσουν μία εκ κατασκευής μικρή κάρτα, αφού σε ορισμένες συσκευές, δημιουργείται πρόβλημα.

Βρε μου λένε εμένα ότι μπορώ να πάρω πίσω το διακοσοπενηνταρικάκι μου με καταγγελία της σύμβασης?

εγω "κόλλησα" στο "διακοσοπενηνταράκι"

καταλαβα καλα;

εχεις 250€ υπόλοιπο στην κάρτα σου;:X

εγω "κόλλησα" στο "διακοσοπενηνταράκι"

καταλαβα καλα;

εχεις 250€ υπόλοιπο στην κάρτα σου;:X

Ναι, έχω 243,64 ευρώ. Πώς τα μάζεψα? Με την προσφορά διπλασιασμού του πρώτου θέματος φυσικά. Επαιρνα κάθε Κυριακή 2 ή 3 εφημερίδες, επειδή φοβόμουν μήν κοπεί η προσφορά (όπως και έγινε), οπότε μαζεύτηκε αυτό το ποσό. Τώρα, θα πρέπει να ανανεώνω με 5 ευρώ κάθε 3 μήνες (αν μείνω βέβαια και δεν καταγγείλω τη σύμβαση, με την προϋπόθεση δηλαδή, ότι δεν πείραξαν την ανά δευτερόλεπτο χρέωση), ώστε να μη χαθεί το υπόλοιπό μου. Προτιμώ να τα χαρίσω στο χαμόγελο του παιδιού και στα παιδικά χωριά SOS, παρά να τ'αφήσω να λήξουν και να μου τα φάει η Wind.

που φαίνεται οτι αλλάζει το βημα χρεωσης για τους υφισταμενους συνδρομητες? :confused:

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

Τα προγραμματα που φαίνονται στους πίνακες είναι όλα μη εμπορικά διαθέσιμα,και αφορούν πακετα του f2g/wind card. Δεν αφορα την σημερινη q. Και για να σας προλαβω εκει που αναφερει στον πινακα q card εννοει το αντίστοιχο f2g1 της δεσμευσης τιμης

Αντιστοιχα γι'αυτο αναφερει και πακετα με ονομα cu cosmokarta κλπ

Οταν εβγαλε η wind την δεσμευση τιμης (07/2007),η q ήταν ακόμα στην infoquest ή έστω στην διαδικασία πώλησης,ακόμα θεωρείτο ξεχωριστη εταιρια,γι'αυτο είχε και αντιστοιχο πακέτο στο f2g. Το f2g1 συνεχισε να υπαρχει και να ακολουθεί τις χρεωσεις της q μεχρι το τελος της εμπορικης διαθεσης της δεσμευσης τιμης[/Quote]

Εχεις δίκιο. Όλα αυτά τα προγράμματα είναι μη εμπορικά διαθέσιμα. Συνεπώς δεν γίνεται αύξηση στην κανονική Q και άρα δεν θα αλλάζει το βήμα χρέωσης.

Αν καταργήσουν τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο εκτός πακέτων, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα την κρατήσουν στα πακέτα? Αν η βασική χρέωση της Q γίνει ανά λεπτό, τότε θα πάψει να είναι budget καρτοκινητή, οπότε τα πακέτα της θα γίνουν τρίλεπτα, όπως συμβαίνει εν γένει στην καρτοκινητή. Οσο για micro και nano sim, δεν έχουν, κόφτες έχουν και κόβουν τις μεγάλες. Το να σου κόψουν μία "κανονική" κάρτα, πολλές φορές λύνει το πρόβλημα, δεν είναι όμως το ίδιο με το να σου δώσουν μία εκ κατασκευής μικρή κάρτα, αφού σε ορισμένες συσκευές, δημιουργείται πρόβλημα.

Γιατί πολύ απλά το να έκαναν μια αύξηση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έκαναν αυξήσεις σε όλες τις υπηρεσίες της. Μην φέρνουμε και την καταστροφή του κόσμου.

Επίσης για τις sim πλέον παίρνεις multisim και δεν πηγαίνεις σε κατάστημα για να τις κόψεις με κόφτη. Δώσε μου ένα και μόνο παράδειγμα που δεν μπόρεσε να λειτουργήσει μία από αυτές τις κάρτες σε κάποια συσκευή.

Πράγματι, όπου έχουν multisim, λειτουργούν παντού μία χαρά. Μάλλον όμως είμαι γκαντέμης, αφού τα 3-4 καταστήματα με τα οποία συνεργάζομαι (λόγω απόστασης), δεν έχουν και μου τις κόβουν με κόφτη.

Ναι, έχω 243,64 ευρώ. Πώς τα μάζεψα? Με την προσφορά διπλασιασμού του πρώτου θέματος φυσικά. Επαιρνα κάθε Κυριακή 2 ή 3 εφημερίδες, επειδή φοβόμουν μήν κοπεί η προσφορά (όπως και έγινε), οπότε μαζεύτηκε αυτό το ποσό. Τώρα, θα πρέπει να ανανεώνω με 5 ευρώ κάθε 3 μήνες (αν μείνω βέβαια και δεν καταγγείλω τη σύμβαση, με την προϋπόθεση δηλαδή, ότι δεν πείραξαν την ανά δευτερόλεπτο χρέωση), ώστε να μη χαθεί το υπόλοιπό μου. Προτιμώ να τα χαρίσω στο χαμόγελο του παιδιού και στα παιδικά χωριά SOS, παρά να τ'αφήσω να λήξουν και να μου τα φάει η Wind.

Και πόσα ευρώ καταναλώνεις κάθε μήνα ;

Και πόσα ευρώ καταναλώνεις κάθε μήνα ;

Μέχρι πρόσφατα (Ιούνιο), κατανάλωνα περίπου 15 ευρώ/μήνα. Τώρα, δεν καταναλώνω τίποτα, επειδή (1) πήρα φοιτητικό What's Up και φοιτητικό F2G, που καλύπτουν καλύτερα και οικονομικότερα τις ανάγκες μου και (2) Ακόμη και αν χρησιμοποιήσω για μία μέρα την Q γραμμή μου, καταναλώνω από τα 120' προς όλους, που λαμβάνω κάθε πρώτη του μηνός, λόγω του συνδυασμού με σταθερό Wind (το οποίο έβαλα από τα μέσα Μαΐου).

Μέχρι πρόσφατα (Ιούνιο), κατανάλωνα περίπου 15 ευρώ/μήνα. Τώρα, δεν καταναλώνω τίποτα, επειδή (1) πήρα φοιτητικό What's Up και φοιτητικό F2G, που καλύπτουν καλύτερα και οικονομικότερα τις ανάγκες μου και (2) Ακόμη και αν χρησιμοποιήσω για μία μέρα την Q γραμμή μου, καταναλώνω από τα 120' προς όλους, που λαμβάνω κάθε πρώτη του μηνός, λόγω του συνδυασμού με σταθερό Wind (το οποίο έβαλα από τα μέσα Μαΐου).

Το είχα αναφέρει παλαιότερα εδω μέσα ότι το μεγαλύτερο λάθος των περισσοτέρων είναι ότι θεωρούν πως επειδή τρέχει μια προσφορά που συνδυάζεται με ανανέωση χρόνου ομιλίας, ότι δεν πρέπει με τίποτα να την χάσουν και βάζουν και βάζουν και βάζουν και ξαναβάζουν κάρτες χωρίς να μπορούν στην τελική να καταναλώσουν τα χρήματα που έχουν μέσα. Είναι αδιάφορη και εντελώς άχρηστη μια προσφορά όταν μου δημιουργεί ένα υπόλοιπο όπου με την συνήθη χρήση που κάνω ως χρήστης δεν θα μπορέσω να το καταναλώσω ποτε. Όλοι ξεχνάνε ότι τα χρήματα που βάζουν στο κινητό τους είναι δικά τους χρήματα και το θέμα δεν είναι ποιος πάροχος θα έχει τις καλύτερες προσφορές και ποιος θα έχει το μεγαλύτερο υπόλοιπο στην κάρτα του, το θέμα είναι ποιος στην διάρκεια, ας πούμε, ένος χρόνου θα πληρώσει τα λιγότερα χρήματα στον πάροχο του. Τότε και μόνο τότε με βάση και τις τηλεφωνικές του συνήθειες μπορεί να πει αν είναι ή οχι οικονομικός ένας πάροχος. Μην σας αναγκάζουν οι πάροχοι να χρησιμοποιείτε προσφορές που σε βάθος χρόνου θα σας εγκλωβίσουν από το να μην μπορείτε να απολαύσετε νεες προσφορές....όλα χρειάζονται ένα μέτρο !!!

Εγώ στη θέση σου θα τα έδινε στο χαμόγελο παρά να τα αφήσω να λήξουν και να τα φάει ή. Wind

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Γιατί δεν βάζεις στην άκρη για λίγο καιρό το ένα από τα δύο φοιτητικά, ωστε να καταναλώσεις αυτό που ΗΔΗ έχεις πληρώσει στην Q? Επίσης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τηλεφωνήματα σε γραμμές υψηλής χρέωσης. Πχ. για αγγελίες σε εφημερίδες ή ό,τι άλλο ενδεχομένως μπορεί να χρησιμοποιείς. Ή να το δώσεις σε συγγενικό πρόσωπο έναντι αντιτίμου(αυτού που πλήρωσες....) και να του μεταβιβάσεις και το νούμερο αν δεν το χρειάζεσαι. Αυτά μπόρεσα να σκεφτώ!

Γιατί δεν βάζεις στην άκρη για λίγο καιρό το ένα από τα δύο φοιτητικά, ωστε να καταναλώσεις αυτό που ΗΔΗ έχεις πληρώσει στην Q? Επίσης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τηλεφωνήματα σε γραμμές υψηλής χρέωσης. Πχ. για αγγελίες σε εφημερίδες ή ό,τι άλλο ενδεχομένως μπορεί να χρησιμοποιείς. Ή να το δώσεις σε συγγενικό πρόσωπο έναντι αντιτίμου(αυτού που πλήρωσες....) και να του μεταβιβάσεις και το νούμερο αν δεν το χρειάζεσαι. Αυτά μπόρεσα να σκεφτώ!

Δεν μπορώ να βάλω στην άκρη τα φοιτητικά, γιατί τον Αύγουστο του 2016, λήγει το πάσο μου και θα μου κόψουν τις προσφορές (αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να μη μου κόψουν το φοιτητικό WU ή το φοιτητικό F2G, μετά τη λήξη του πάσου?). Από τους συγγενείς και τους φίλους μου, δεν το θέλει κανένας, αφού οι περισσότεροι, έχουν είτε F2G και τους έχει έρθει η ειδική προσφορά, είτε Frog με διπλασιασμό, είτε κάτι άλλο που τους καλύπτει, οπότε δεν πληρώνει κανείς γι'αυτό. Σε αριθμούς υψηλής χρέωσης, δεν καλώ, αν και προτιμώ να χαρίσω τα λεφτά στο χαμόγελο ή στα παιδικά χωριά, παρά να τα δώσω σε κάτι εταιρίες - απάτες, σαν την Audiotex, την Mediatel ή την News Phone. Πράγματι, μας εγκλώβισε άσχημα η προσφορά του πρώτου θέματος. Καλύτερα που την έκοψαν, γιατί μπορεί τώρα να είχα 1000 ευρώ και να μην ήξερα τι να τα κάνω.

Δ Πράγματι, μας εγκλώβισε άσχημα η προσφορά του πρώτου θέματος. Καλύτερα που την έκοψαν, γιατί μπορεί τώρα να είχα 1000 ευρώ και να μην ήξερα τι να τα κάνω.

Δεν εγκλώβισε κανέναν η προσφορα του Θεματος.

Εσυ δεν την χρησιμοποίησες σωστα συμφωνα με τα λεγομενα σου.

Αν θυμαμαι καλα, το χαρτακι που έπαιρνες απο το Καρφουρ (η 20€ επιταγη) ειχε ισχυ για 2 χρονια, εσυ γιατι τα φορτωσες κατευθειαν;

Θα μπορουσες να τα εχεις στο χερι και να τα δωσεις σε αλλους κατοχους...

επισης αν ενεργοποιουσες ενα καθε μηνα θα ειχες και το μπονους της Q (αν σε ενδιεφερε)

τελος παντων ο καθενας κανει τις επιλογες του, μην το παιρνεις προσωπικα...

κουβεντα να γινεται...;)

Δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει Q, οπότε και να τις είχα τις κάρτες, δεν τις έπαιρνε κανείς. Οσο για το bonus της Q, δεν με ενδιέφερε, αφού δεν έχω κανέναν με Q για να χρησιμοποιήσω τα λεπτά. Εκτώς αυτού, η συγκεκριμένη συσκευή όπου έχω την sim της Q, είναι παλαιού τύπου και δεν είναι καθόλου βολική για να μπω στο internet.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση της εγγραφής στο my Q; Έλαβα το email της εγγραφής, κάνω κλικ στο link που έχει αλλά όταν πάω να κάνω login στο my Q με τα στοιχεία μου παίρνω την απάντηση "Η εγγραφή σου δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Κάνε κλικ στο σύνδεσμο που σου έχει αποσταλλεί με e-mail για να την ενεργοποιήσεις."

Δοκίμασα με διαφορετικούς browsers, είτα με απ'ευθείας κλικ στο link είτε με copy-paste σε άλλο παράθυρο.

Καμμιά ιδέα;

Παιδια συγγνωμη να ρωτησω κατι,πιθανοτητα θα εχει απαντηθει,η q card υποστηριζει 4g?Αν ναι θα πρεπει ισως να παω να μου αλλαξουν την καρτα sim?

Ρε παιδιά μόλις γύρισα από το γειτονικό κατάστημα της wind.Η υπάλληλος μου είπε ότι η q δεν υποστηρίζει 4g στη Θεσσαλονίκη και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω την κάρτα μου.Μετά από κανένα δίμηνο μου είπε και αν.

Ρε παιδιά μόλις γύρισα από το γειτονικό κατάστημα της wind.Η υπάλληλος μου είπε ότι η q δεν υποστηρίζει 4g στη Θεσσαλονίκη και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω την κάρτα μου.Μετά από κανένα δίμηνο μου είπε και αν.

Ξαναπανε και πες στην υπαλληλο να ειναι πιο σοβαρη και πιο ενημερωμενη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξαναπανε και πες στην υπαλληλο να ειναι πιο σοβαρη και πιο ενημερωμενη

Δε θα μπω σε αντιπαραθεση.Θα παω σε ενα αλλο καταστημα της wind ελπιζοντας να πεσω σε πιο ενημερωμενο υπαλληλο. :worry:

πηγες στον ευοσμο. πες την αληθεια

• This topic was unpinned, featured and pinned