kimius Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Για μεταφορά από συμβόλαιο σε Q, θέλω να ρωτήσω: 1) Βάζεις π.χ. κάρτα 10 ευρώ. Αν «ξεχάσεις» να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο ομιλίας (π.χ. 3 ευρώ για 60+40 λεπτά ομιλίας), χρεώνεσαι βάσει τιμοκαταλόγου; 2) Αν ενεργοποιήσεις μόνο το ανωτέρω πακέτο και θες π.χ. να στείλεις 1-2 SMS τις 30 μέρες, θα γίνει χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου; Ρε φίλε δηλαδή με βάση τι, θες να σε χρεώσουν?? Καλό είναι να ρωτάμε και να συζητάμε, άλλα όχι για τα αυτονόητα.. ;) Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Νέα πακέτα; http://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/ Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Νέα πακέτα; http://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/ τα συγκεκριμενα ισχυουν απο μεσα σεπτεμβρη (τουλαχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Πολύ καλό αυτό με τα +40'online bonus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Απλα μη σας πουνε πως δεν ισχυει επειδη δεν γραφει τους όρους στην πισω πλευρα. Σε καμια περιπτωση μην το χαψετε. Σημερα πηγαν να μου το κανουν στα carrefour αλλα δεν ηξεραν δε ρωταγαν :rolleyes: Τους τα ζητησα ολα εγγραφως μαζι με τα στοιχεια του διευθυντη κλπ και σε 5 λεπτα με εξυπηρετησαν με χιλια συγνωμη καναμε λαθος μας ηρθε απαντηση απο τα κεντρικα κλπ Οι όροι είναι σε ένα δευτερο κουπόνι επίσης στην δευτερη σελίδα . Καλύτερα να το κόψετε όλο μαζί σαν ενα διπλο κουπόνι είναι . Έτσι τεκμηριώνετε την ημερομηνία λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν υπαρχει twinsim στα καρτοκινητα και συγκεκριμενα στην Q σωστα? και κατι αλλο παω αγοραζω με 5 ευρω ενα νουμερο ..τι αρχικο χρονο ομιλιας , sms και MB εχει? και μετα αγοραζω χρονο και πακετα online? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν υπαρχει twinsim στα καρτοκινητα και συγκεκριμενα στην Q σωστα? και κατι αλλο παω αγοραζω με 5 ευρω ενα νουμερο ..τι αρχικο χρονο ομιλιας , sms και MB εχει? και μετα αγοραζω χρονο και πακετα online? Twin sim εννοείς, για τον ίδιο αριθμό, μια mini και μια micro sim; Αν αυτό εννοείς, μια χαρά υπάρχει. Έχει 5 ευρώ, τα οποία μπαίνουν στην κάρτα σου ανά 1 ευρώ κάθε μήνα. Δεν έχει sms, χρόνο ομιλίας, MBS. Μετά, ανανεώνεις και αγοράζεις πακέτα κανονικά. Από κατάστημα και online. Επίσης, αν δεν έχει η Q twin sim, ίσως να γίνεται και με άλλο τρόπο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Twin sim εννοείς, για τον ίδιο αριθμό, μια mini και μια micro sim; Αν αυτό εννοείς, μια χαρά υπάρχει. Έχει 5 ευρώ, τα οποία μπαίνουν στην κάρτα σου ανά 1 ευρώ κάθε μήνα. Δεν έχει sms, χρόνο ομιλίας, MBS. Μετά, ανανεώνεις και αγοράζεις πακέτα κανονικά. Από κατάστημα και online. Επίσης, αν δεν έχει η Q twin sim, ίσως να γίνεται και με άλλο τρόπο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! τι εννοεις με αλλο τροπο? οποτε παιρνω τη sim με 5 ευρω , εχω 1 ευρω για ομιλια μονο ενεργοποιω το νουμερο και μετα μπορω να ανανεωσω η/και να αγορασω πακετα κανονικα....μπορω χωρις να ανανεωσω να παιρνω μονο πακετα? sorry αλλα newbie δεν ξερω τιποτα απο καρτοκινητα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Twin σε καρτοκινητα Q και Wind δεν υπάρχει. Μόνο σε συμβόλαια υποστηρίζει αυτη την υπηρεσία. Για να κάνεις αυτό που θέλεις απλά κόψε την mini sim σε micro και κράτα το περίγραμμα για adaptor . Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά τα 500ΜΒ δώρο που δίνει η Q με ανανέωση 10€ γνωρίζετε αν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο αριθμό από αυτόν που κάνει την ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πολύ χλωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Σε καμμία ετιαρεία δεν είναι εφικτό να μεταφέρεις ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σήμερα εχω κι αλλο ενα κουπόνι απο το πρώτο θέμα για την Q. Στους όρους λεει πως μπορώ να το εξαργύρωσω μέσα σε μια βδομάδα (δηλαδή μέχρι την επόμενη κυκλοφορία). Στην πράξη ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κανεις που να το εξαργύρωσε κ μετά απο μια βδομάδα; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σήμερα εχω κι αλλο ενα κουπόνι απο το πρώτο θέμα για την Q. Στους όρους λεει πως μπορώ να το εξαργύρωσω μέσα σε μια βδομάδα (δηλαδή μέχρι την επόμενη κυκλοφορία). Στην πράξη ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κανεις που να το εξαργύρωσε κ μετά απο μια βδομάδα; Πάντα ίσχυε αυτός ο όρος, ίσως να μην τον πρόσεξες !!! Δεν θα μπορέσεις να το εξαργυρώσεις στον Μαρινόπουλο μετά την πάροδο της μιας βδομάδας γτ κοιτάνε αρκετά τις ημερομηνίες. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις την κάρτα στο κινητό σου μέσα σε αυτή την βδομάδα. Έχουμε ξαναπεί ότι μπορείς να την βάλεις μέσα σε 2 χρόνια από την ημέρα απόκτησης της !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πάντα ίσχυε αυτός ο όρος, ίσως να μην τον πρόσεξες !!! Δεν θα μπορέσεις να το εξαργυρώσεις στον Μαρινόπουλο μετά την πάροδο της μιας βδομάδας γτ κοιτάνε αρκετά τις ημερομηνίες. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις την κάρτα στο κινητό σου μέσα σε αυτή την βδομάδα. Έχουμε ξαναπεί ότι μπορείς να την βάλεις μέσα σε 2 χρόνια από την ημέρα απόκτησης της !!! A μάλιστα, αυτό δεν το είχα καταλάβει στην αρχή. Ωραία, οποτε το εξαργυρώνω αυτή τη βδομάδα και το ενεργοποιώ όποτε θέλω μεσα στα επόμενα 2 χρόνια. Ευχαριστώ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Twin σε καρτοκινητα Q και Wind δεν υπάρχει. Μόνο σε συμβόλαια υποστηρίζει αυτη την υπηρεσία. Για να κάνεις αυτό που θέλεις απλά κόψε την mini sim σε micro και κράτα το περίγραμμα για adaptor . Σε F2G μου είπαν ότι το κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Χονδρικά, οι διαφορές αναμεσα στο καρτοκινητό Q και στο f2g ποιες ειναι; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αυτό που βγάζει μάτι είναι η χρέωση ανα δευτερόλεπτο, ακόμα και στα πακέτα. Μπορεί τα 100' να κοστίζουν 3€ και στο f2g με 5€ να παίρνεις 200', αλλά αν κάνεις πολλές και μικρές κλήσεις δεν αποκλείεται να κρατήσει περισσότερο το πακέτο της Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αυτό που βγάζει μάτι είναι η χρέωση ανα δευτερόλεπτο, ακόμα και στα πακέτα. Μπορεί τα 100' να κοστίζουν 3€ και στο f2g με 5€ να παίρνεις 200', αλλά αν κάνεις πολλές και μικρές κλήσεις δεν αποκλείεται να κρατήσει περισσότερο το πακέτο της Q. Ναι πραγματι, αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Κανω μικρης διαρκειας κλησεις και χανω τριλεπτα. Με χρεωση ανα δευτερολεπτο θα μπορω να κανω πανω απο εξι κλησεις ανα τριλεπτο. Γινεται μετατροπη f2g σε καρτοκινητο Q ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αυτό που βγάζει μάτι είναι η χρέωση ανα δευτερόλεπτο, ακόμα και στα πακέτα. Μπορεί τα 100' να κοστίζουν 3€ και στο f2g με 5€ να παίρνεις 200', αλλά αν κάνεις πολλές και μικρές κλήσεις δεν αποκλείεται να κρατήσει περισσότερο το πακέτο της Q. είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν περισσότερο... άλλωστε με 6€ έχεις 200 και για την Q (δυο πακέτα τον 3€) άρα η σύγκριση είναι: ή 200 λεπτά με χρέωση ανά 3 λεπτο με 5€ ή 200 λεπτά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 6€ αν και εγώ προτιμώ με 5€ να έχω 1 πακέτο με 3€ με 100 λεπτά προς όλους 1 πακέτο με 2€ με 800 λεπτά προς wind/q όλα ανά δευτερόλεπτο και με 5€ σύνολο. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ειμαι συνδρομητης στη σταθερη wind και εχω και καρτοκινητο f2g. Καθε μηνα λογω του σταθερου μπενουν στο κινητο μου 120 λεπτα προς ολους δωρεαν. Αν μετατρεψω το καρτοκινητο απο f2g σε Q θα εξακολουθησω να παιρνω τα 120 λεπτα; Αν υπαρχει στο f2g χρηματικο υπολοιπο , μετα τη μετατροπη χανεται; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ειμαι συνδρομητης στη σταθερη wind και εχω και καρτοκινητο f2g. Καθε μηνα λογω του σταθερου μπενουν στο κινητο μου 120 λεπτα προς ολους δωρεαν. Αν μετατρεψω το καρτοκινητο απο f2g σε Q θα εξακολουθησω να παιρνω τα 120 λεπτα; Αν υπαρχει στο f2g χρηματικο υπολοιπο , μετα τη μετατροπη χανεται; Ναι και ναι !!! Σε καρτοκινητό Q τα παίρνω και εγώ τα 120' το μήνα, απλά ίσως θα πρέπει να το ξαναδηλώσεις, δεν το γνωρίζω αυτό. Το υπόλοιπο χάνεται γιατί η wind κάνει φορητότητα από wind σε Q... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ναι και ναι !!! Σε καρτοκινητό Q τα παίρνω και εγώ τα 120' το μήνα, απλά ίσως θα πρέπει να το ξαναδηλώσεις, δεν το γνωρίζω αυτό. Το υπόλοιπο χάνεται γιατί η wind κάνει φορητότητα από wind σε Q... Η αιτηση για μεταφορα μπορει να γινει online ή τηλεφωνικα, ή μονο σε καταστημα wind; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ναι πραγματι, αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Κανω μικρης διαρκειας κλησεις και χανω τριλεπτα. Με χρεωση ανα δευτερολεπτο θα μπορω να κανω πανω απο εξι κλησεις ανα τριλεπτο. Γινεται μετατροπη f2g σε καρτοκινητο Q ; Ετσι μάλλον σε συμφέρει η Q. Ναι γινεταί μετατροπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ετσι μάλλον σε συμφέρει η Q. Ναι γινεταί μετατροπή Online γίνεται; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts