Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μόνος φταίχτης είναι η wind που αν και εισάγει επίσημα τα iPhone, δε λέει να δηλώσει αναβ´αθμιση στα carrier settings ώστε να στέλνονται τα SMS με 160 χαρακτήρες όπως γίνεται εται στις άλλες εταιρείες

Όπως "επίσημα" εισήγαγε ο Γερμανός τα Ν8;.... :rolleyes: Από πού κι ως πού ένας πάροχος ( που δεν είναι εταιρεία λογισμικού ) φταίει για ένα πρόβλημα της Apple, που ανάμεσα στις δραστηριότητές της είναι και ο προγραμματισμός;

Huawei Nova 5T

Πες μου ότι υπάρχει αντίστοιχο και για Android :)

Γιατί να μην περάσεις μια εναλλακτική εφαρμογή για τα μηνύματα εξαρχής όπως το handset που υποστηρίζει την μη-κωδικοποίηση των μηνυμάτων σε utf-8 οπότε και δίνει χώρο για 160 Ελληνικούς χαρακτήρες.

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Όπως "επίσημα" εισήγαγε ο Γερμανός τα Ν8;.... :rolleyes: Από πού κι ως πού ένας πάροχος ( που δεν είναι εταιρεία λογισμικού ) φταίει για ένα πρόβλημα της Apple, που ανάμεσα στις δραστηριότητές της είναι και ο προγραμματισμός;

Όπως ακριβώς εισάγονται από Vodafone και Cosmote έτσι και από wind.

Όλα στέλνουν κανονικά ελληνικά SMS με160 χαρακτήρες (στα δίκτυα των δύο πρώτων).

Όσο για το n8 δε γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω το πως εισήχθηκε.

Edited by iganiats

Όπως ακριβώς εισάγονται από Vodafone και Cosmote έτσι και από wind.

Όλα στέλνουν κανονικά ελληνικά SMS με160 χαρακτήρες (στα δίκτυα των δύο πρώτων).

Όσο για το n8 δε γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω το πως εισήχθηκε.

Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι ξέρεις τις διαδικασίες που ακολουθούν και οι τρεις πάροχοι, για τις εισαγωγές των συσκευών τους; :rolleyes: Ίσως θα έπρεπε, αφού "είσαι σε θέση" να κατηγορείς τη wind. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Γερμανός "σου" ( αφού απ' τα λεγόμενά σου υποστηρίζεις Cosmote ( ο Γερμανός είναι μαγαζάκι της ) και Vodafone ) με τα N8, μόνο που έκανε κάτι χειρότερο. Έφερνε συσκευές που προορίζονταν για άλλες χώρες, τα χρέωνε όμως με Ελληνικές τιμές, και όσο δεν έκανε κάποιος αναβάθμιση στο κινητό ήταν όλα καλά. Μόλις έκανε κάποιος αναβάθμιση έχανε τα Ελληνικά από παντού. Από μενού, από πληκτρολόγια. Κι αυτό γιατί τα Ελληνικά είχαν περαστεί μετά, απ' το Γερμανό. Δηλαδή, άνοιγαν τις συσκευασίες και πρόσθεταν "μπακαλίστικα" τα Ελληνικά.

P.S.: Σκέφτηκες ότι μπορεί η Apple να μη δίνει έγκριση για εισαγωγή επιπλέον iPhone συσκευών και να το κάνει με άλλο τρόπο, για να ικανοποιήσει αυτούς που θέλουν iPhone, αλλά "τυχαίνει" να θέλουν να συνεχίσουν να είναι στη Wind;

Huawei Nova 5T

Έκανα ανανέωση, μέσω Paypal, με 10€ αλλά τα 2€ μπόνους δε μπήκαν, μάλλον καταργήθηκε και μπήκε το μπόνους 1000 προς Q + 1GB Internet

Έκανα ανανέωση, μέσω Paypal, με 10€ αλλά τα 2€ μπόνους δε μπήκαν, μάλλον καταργήθηκε και μπήκε το μπόνους 1000 προς Q + 1GB Internet

καλή η ερώτηση σου.. την άλλη εβδομάδα θα βάλω και εγώ πάλι με paypal.. ελπίζω να ισχύσει η προσφορά..

anyway..

αν θες ρώτησε τους εδώ: https://www.facebook.com/Qkiniti

συνήθως απαντάνε εντός της ημέρας

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Υπόψη, η προσφορά του Πρώτου Θέματος ισχύει κάθε εβδομάδα. (10+10 δώρο)!... :rolleyes::happy:

Υπόψη, η προσφορά του Πρώτου Θέματος ισχύει κάθε εβδομάδα. (10+10 δώρο)!... :rolleyes::happy:

Ναι αλλά νομίζω δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτα.

Κανονικά αγοράζεις όλα τα πακέτα με την προσφορά του πρωτου θέματος.

Είναι δοκιμασμένο πολλές πολλές φορές.

Δε το ήξερα.Τότε σίγουρα αξίζει

Σωστός για άλλη μια φορά ο κ.Βασίλης

Συγχαρήτηρια που γίνατε Mod, το αξίζει και με το παραπάνω!!!!

Δεν το ήξερα άλλα τώρα που το διάβασα το γκούκλαρα και όντως ισχύει.

Χθες έκανα ανανέωση με 10€ :X:X:X

Ερωτησεις και αποριες για την προσφορα σαν ασχετος :O

Αγοραζεις την εφημεριδα με την προσφορα

Πας Καρφουρ και αγοραζεις 10αρα καρτα και με το κουπονι της εφημεριδας παιρνεις τον διπλασιο χρονο (ποια ακριβως ειναι η διαδικασια?δινεις το κουπονι στο σουπερ μαρκετ?)

Οταν πλεον εχεις 20 ευρω μεσα (~17.80 μετα τους φορους για την ακριβεια), τα πρωτα πακετα που θα ενεργοποιησεις θα αφεραισουν χρηματα απο το μπονους του πρωτου θεματος που εχει διαρκεια 15 ημερες (ή κανω λαθος και ειναι παραπανω?) ή απο την κανονικη καρτα και μολις αυτη τελειωσει θα ξεκινησει η καταναλωση του μπονους??

Υπαρχουν καπου οι οροι?

Γιατι με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα κατι (ειμαι απο το κινητο)

Οι 15 ημέρες είναι μύθος ( και ας το γράφει το κουπόνι και ας το γράφουν οι όροι της εφημερίδας. )

Όπως έχει αναφερθεί και από άλλους οι κάρτες είναι κανονικές κάρτες των 20 ευρώ. Ο δωρεάν χρόνος λήγει σε 6 μήνες και όχι σε 15 ημέρες.

Η διαδικασία είνα ότι ο-η ταμίας στο super market χτυπάει μία καρτα των 20 ευρώ. Στην συνέχεια σου κάνει έκπτωση 10 ευρώ λόγω του κουπονιού και κρατάει φυσικά το κουπόνι.

Είναι καταπληκτική προσφορά με 10 + 2 για την εφημερίδα πέρνεις 20 ευρώ.

κανεις δεν εχει,ουτε τα android

Δεν ισχυει αυτο που λες. Μια χαρα 160 χαρακτηρες εχει το android.

Δεν ισχυει αυτο που λες. Μια χαρα 160 χαρακτηρες εχει το android.

για πες μας γιατι μαλλον εχεις ανακαλυψει κατι που η υπολοιπη ελλαδα ακομα ψαχνει.

για πες μας γιατι μαλλον εχεις ανακαλυψει κατι που η υπολοιπη ελλαδα ακομα ψαχνει.

160 έχω και στο android (έκδοση 2.3.6),...

στα μηνύματα -> ρυθμίσεις -> εισαγωγή λειτουργίας -> επιλέγεις "Αλφάβητο GSM"

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Οι 15 ημέρες είναι μύθος ( και ας το γράφει το κουπόνι και ας το γράφουν οι όροι της εφημερίδας. )

Όπως έχει αναφερθεί και από άλλους οι κάρτες είναι κανονικές κάρτες των 20 ευρώ. Ο δωρεάν χρόνος λήγει σε 6 μήνες και όχι σε 15 ημέρες.

Η διαδικασία είνα ότι ο-η ταμίας στο super market χτυπάει μία καρτα των 20 ευρώ. Στην συνέχεια σου κάνει έκπτωση 10 ευρώ λόγω του κουπονιού και κρατάει φυσικά το κουπόνι.

Είναι καταπληκτική προσφορά με 10 + 2 για την εφημερίδα πέρνεις 20 ευρώ.

Δηλαδή τα 10€ δεν ισχύουν για 15 μέρες; Είχα την εντύπωση πως αγοράζουμε τα 10€ κι αυτά μένουν ως έχουν για 6 μήνες και τα υπόλοιπα 10€ που κάνουν δώρο σε 15μέρες.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το 10αρικο μπαινει στο συνολικό υπολοιπο. Ειναι σαν να έχεις αγοράσει 20αρα, αλλά με 10 ευρω. Το μόνο που έχει χρονικό περιορισμό είναι το κουπονι, που γράφει από πίσω οτι ισχυει για μια εβδομάδα, δηλαδή π.χ. το κουπόνι της περασμένης Κυριακής πρεπει να το πας σε καρφουρ μεχρι το ερχομενο Σαββατο.

Η δικιά μου απορία ειναι, από τη στιγμή που παρω π.χ. σήμερα το 20αρι χαρτακι απο το καρφουρ, μπορω να το κρατήσω και να το χρησιμοποιήσω π.χ. σε 3 μηνες; Εχω ηδη αρκετο υπολοιπο στη καρτα, απλα θελω να εχω καβατζα ;)

Δεν ανακαλυψα την Αμερικη. Αντιθετως εσυ μαλλον εισαι απο τους λιγους που δεν το εχουν βρει ακομα. Πρεπει να επιλεξεις μεσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης των sms τη γλωσσα των ελληνικων στο θεμα κωδικοποιησης. Αν δεν βρισκεις να υπαρχει τετοια ρυθμιση τοτε βαζεις αλλη εφαρμογη που την εχει οπως πχ. το go sms pro ή το Handcent SMS. Μου εχει τυχει σε κινητο, η stock εφαρμογη του sms να μην εχει τη ρυθμιση των ελληνικων.

Η δικιά μου απορία ειναι, από τη στιγμή που παρω π.χ. σήμερα το 20αρι χαρτακι απο το καρφουρ, μπορω να το κρατήσω και να το χρησιμοποιήσω π.χ. σε 3 μηνες; Εχω ηδη αρκετο υπολοιπο στη καρτα, απλα θελω να εχω καβατζα ;)

Εγω την ενεργοποιηση την ειχα κανει μετα απο 1+μηνα απο τοτε που ειχα αγορασει το 20€ απο τα καρφουρ.

Edited by runner70

Είπαμε : Μύθος είναι οι 15 ημέρες., και δεν το έχω αναφέρει μόνο εγώ, το έχουν αναφέρει και άλλοι .

Με χαρά περιμένω και την δική σου επιβεβαίωση ύστερα από δύο εβδομάδες.

@ Geocom : μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μέχρι 2 χρόνια από την ημέρα που την αγόρασες . Αλλά δεν το εγγυώμαι κιόλας . Απλά μια φορά κόλλησε το ταμείο , και μου φέραν τις κάρτες από το κεντρικό ταμείο ( κατάστημα Αλίμου ). Αυτές γράφαν και την ημερομηνία λήξης δύο χρόνια μετά.

Edited by Vasileios

• This topic was unpinned, featured and pinned