marras Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Όταν αγοράζουμε κάτι, λογικό είναι να θέλουμε να δουλεύουν όλα σωστά. Ο τιμοκατάλογος υπάρχει, οπότε καλό για εμάς θα είναι να τον κοιτάξουμε. Εννοείται όμως ότι κανείς μας δεν θέλει να παίρνει τηλέφωνα η να πηγαίνει στην εταιρία για να ενεργοποιεί μια μια τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες. Δηλαδή δε μπορεί να τρέχουμε γιατί είναι απενεργοποιημένη η τηλεφωνία, τα sms, τα mms, τα data, η περιαγωγή κλπ. Λογικό είναι, αυτά να είναι όλα ενεργοποιημένα... Τώρα το αν θέλουμε να κράζουμε, είναι άλλη ιστορία... Για παράδειγμα, παίρνουμε ένα νέο κινητό (νούμερο η συσκευή δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς η εταιρία θα φταίει !!! ): Έχει κλειστά τα data: Θα κράζουμε γιατί έχει κλειστά τα data και δε μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ !!! Έχει ανοιχτά τα data: Θα κράζουμε γιατί έχει ανοιχτά τα data και χρεωθήκαμε !!! Το λογικό πιστεύω, είναι να είναι ενεργοποιημένα τα data καθώς και όλες οι υπηρεσίες... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει όταν λήξει το συμβόλαιο μου στην COSMOTE να το μετατρέψω σε καρτοκινητό Q, τι ακριβώς διαδικασία ακολουθώ? Από σήμα πως τα πάει? Το 3g της είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Aκουστε κι αυτο! Προλογος:Αυτες τις μερες δεν ειχα αγορασει καποιο πακετο data γιατι εχει χαλασει η μιση οθονη του κινητου οποτε μου ηταν αχρηστα.Οποτε ειχα 0 mb. Παω χθες στις ρυθμισεις του κινητου να αλλαξω σημα απο 3g να το κανω 2g και λογο του οτι τα εχει παιξει η οθονη πατησα καταλαθος το κουμπι για ενεργοποιηση data που ηταν διπλα.Στο καπακι το ξαναπαταω να απενεργοποιηθουν τα data για να μη με χρεωσουν τσαμπα. Αποτελεσμα?: Μου ερχεται σημερα μυνημα ''ΧΘΕΣ ΧΡΕΩΘΗΚΑΤΕ 1 MOBILE INTERNET DAILY ΑΞΙΑΣ 1Ε ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΩΣ 20 ΜΒ'' Τα καλοπαιδα με χρεωσαν 1 ευρω για 1 δευτερολεπτο που αναψε καταλαθος το κουμπακι των data. Και εις ανωτερα μ@%$#&&%α Τα λάθη πληρώνονται. Απλά. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να μην ψάχνω 500 σελίδες, ξέρετε αν ισχύει το καρτοσυμβόλαιο Q; Δεν βρήκα κάτι στο site τής εταιρείας. Το είχα κάποτε, από ότι θυμάμαι έχει καταργηθεί. Έτσι κι αλλιώς δεν συμφέρει πλέον. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Όταν αγοράζουμε κάτι, λογικό είναι να θέλουμε να δουλεύουν όλα σωστά. Ο τιμοκατάλογος υπάρχει, οπότε καλό για εμάς θα είναι να τον κοιτάξουμε. Εννοείται όμως ότι κανείς μας δεν θέλει να παίρνει τηλέφωνα η να πηγαίνει στην εταιρία για να ενεργοποιεί μια μια τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες. Δηλαδή δε μπορεί να τρέχουμε γιατί είναι απενεργοποιημένη η τηλεφωνία, τα sms, τα mms, τα data, η περιαγωγή κλπ. Λογικό είναι, αυτά να είναι όλα ενεργοποιημένα... Τώρα το αν θέλουμε να κράζουμε, είναι άλλη ιστορία... Για παράδειγμα, παίρνουμε ένα νέο κινητό (νούμερο η συσκευή δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς η εταιρία θα φταίει !!! ): Έχει κλειστά τα data: Θα κράζουμε γιατί έχει κλειστά τα data και δε μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ !!! Έχει ανοιχτά τα data: Θα κράζουμε γιατί έχει ανοιχτά τα data και χρεωθήκαμε !!! Το λογικό πιστεύω, είναι να είναι ενεργοποιημένα τα data καθώς και όλες οι υπηρεσίες... Καθε φορα που περναμε μια νεα ρομ πρεπει να εχουμε πακετο data η να σεταρουμε το gmail χωρις σιμ στην συσκευη, γιατι συνδεεται αυτοματα και μας χρεωναι. Σημειωτεον οτι μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ηταν ετσι. Δηλαδη ξεκιναγαν οι συσκευες με default κλειστα τα δεδομενα. Ενεργοποιημενα μεν, κλειστα δε. Ετσι ηταν μονο η vodafone και οπως φαινεται η wind q ακολουθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει όταν λήξει το συμβόλαιο μου στην COSMOTE να το μετατρέψω σε καρτοκινητό Q, τι ακριβώς διαδικασία ακολουθώ? Από σήμα πως τα πάει? Το 3g της είναι καλό? Πας σε ένα κατάστημα Wind με την ταυτότητα σου κ ένα λογαριασμό του συμβολαίου στην Cosmote. Από σήμα εγώ στην Δράμα που είμαι ΔΡΑΜΑ!!! 3G μόνο στο κέντρο της πόλης...Σήμα γενικά ΜΠΑΝΑΝΑ!!! Σαν καρτοκινητή είναι ΑΚΡΩΣ οικονομική!!! Αυτό ειδικά με το χρέωση ανα δευτερόλεπτο είναι σωτήριο!!! Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καθε φορα που περναμε μια νεα ρομ πρεπει να εχουμε πακετο data η να σεταρουμε το gmail χωρις σιμ στην συσκευη, γιατι συνδεεται αυτοματα και μας χρεωναι. Σημειωτεον οτι μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ηταν ετσι. Δηλαδη ξεκιναγαν οι συσκευες με default κλειστα τα δεδομενα. Ενεργοποιημενα μεν, κλειστα δε. Ετσι ηταν μονο η vodafone και οπως φαινεται η wind q ακολουθησε. Αυτή είναι η σωστή κίνηση και προσθέτω, ως παθών, ότι ακόμη και restore να κάνεις, ΔΕΝ πρέπει να έχεις sim στο κινητό μέχρι να αποκαταστήσεις τις ρυθμίσεις στο off. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει όταν λήξει το συμβόλαιο μου στην COSMOTE να το μετατρέψω σε καρτοκινητό Q, τι ακριβώς διαδικασία ακολουθώ? Από σήμα πως τα πάει? Το 3g της είναι καλό? Στην Αθήνα το σήμα είναι άψογο. Σε επαρχεία, εξαρτάται την περιοχή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Σαν καρτοκινητή είναι ΑΚΡΩΣ οικονομική!!! Αυτό ειδικά με το χρέωση ανα δευτερόλεπτο είναι σωτήριο!!! Πραγματικά αυτό είναι σουπερ κίνηση, μακάρι και οι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της q! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Στην Αθήνα το σήμα είναι άψογο. Σε επαρχεία, εξαρτάται την περιοχή *σε αρκετές περιοχές της Αθήνας το σήμα είναι άψογο, σε αρκετές επίσης το 3g είναι ανύπαρκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Σε επαρχία παίδες το σήμα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Μιλάω για Βόλο κ Δράμα!!! Καλά για 3G δεν μιλάμε...είδος προς εξαφάνιση!!! Μου θυμίζει εποχές 2001 που πουθενά δεν είχε σημα... Κακά τα ψέματα παίδες η wind έχει ΧΑΛΙΑ σημα!!! Δεν ειναι τυχαίο που ποτέ μια διαφήμιση της δεν έχει ως προβολή την κάλυψη της ή την ταχύτητα δεδομένων της... Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν ειναι τυχαίο που ποτέ μια διαφήμιση της δεν έχει ως προβολή την κάλυψη της ή την ταχύτητα δεδομένων της... Τουλάχιστον είναι ειλικρινής :ninja: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στην Αθήνα το σήμα είναι άψογο. Σε επαρχεία, εξαρτάται την περιοχή[/quote αυτό λέει και η δική μου εμπειρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ο ορος που εχω ακουσει για τη q,οτι χρησημοποιει "εσωτερικο ρομινγκ"σε σχεση με την υποληπη wind ισχυει?επειρεαζει αυτο κ την ταχυτητα στο ιντερνετ? Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ο ορος που εχω ακουσει για τη q,οτι χρησημοποιει "εσωτερικο ρομινγκ"σε σχεση με την υποληπη wind ισχυει?επειρεαζει αυτο κ την ταχυτητα στο ιντερνετ? καθόλου!:):):) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Με τη συνεργασία που έκανε στην κοινή ανάπτυξη δικτύου, σε περιοχές εκτός Αθήνας που δεν έχει (όντως) καλή κάλυψη (πχ. Καρπενήσι που το ξέρω), δεν τραβάει 3G από τη Voda; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALIARMOTHS Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ισχύει ακόμα η συνεργασία της wind me tin vodafone, στις περιοχές που είχαν ανακοινωθεί τότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Σε επαρχία παίδες το σήμα είναι ΧΑΛΙΑ!!! Μιλάω για Βόλο κ Δράμα!!! Καλά για 3G δεν μιλάμε...είδος προς εξαφάνιση!!! Μου θυμίζει εποχές 2001 που πουθενά δεν είχε σημα... Κακά τα ψέματα παίδες η wind έχει ΧΑΛΙΑ σημα!!! Δεν ειναι τυχαίο που ποτέ μια διαφήμιση της δεν έχει ως προβολή την κάλυψη της ή την ταχύτητα δεδομένων της... Στο σήμα 3G θα συμφωνήσω κι εγώ για εδω τον Βολο, ειναι τραγικά τα πράγματα. ΑΛΛΑ απο κάλυψη δικτύου όμως , σε επιπεδο κλήσεων και μηνυμάτων, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Μονο στο ιντερνετ που έχει συνέχεια Edge και όχι 3G. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αυτή είναι η σωστή κίνηση και προσθέτω, ως παθών, ότι ακόμη και restore να κάνεις, ΔΕΝ πρέπει να έχεις sim στο κινητό μέχρι να αποκαταστήσεις τις ρυθμίσεις στο off. δεν ειναι θεμα των παροχων,η google βαζει την επιλογη να ξεκιναει με ανοιχτα τα data.Πρωτα σε ρωταει αν εχεις wifi να συνδεθεις εκει.Ακομα και η cyanogenmod ετσι ξεκιναει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Αθήνα το σήμα είναι άψογο. Σε επαρχεία, εξαρτάται την περιοχή τι ειναι?!Στις περισσοτερες περιοχες το 3g ειναι 1-2 γραμμες.Το 2g ειναι αυτονοητο νομιζω ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο ορος που εχω ακουσει για τη q,οτι χρησημοποιει "εσωτερικο ρομινγκ"σε σχεση με την υποληπη wind ισχυει?επειρεαζει αυτο κ την ταχυτητα στο ιντερνετ? φυσικα και επιρρεαζει,διαβασε τις προηγουμενες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 δεν ειναι θεμα των παροχων,η google βαζει την επιλογη να ξεκιναει με ανοιχτα τα data.Πρωτα σε ρωταει αν εχεις wifi να συνδεθεις εκει.Ακομα και η cyanogenmod ετσι ξεκιναει Δεν νομίζω ότι σε ρωτάει, όπως υποστηρίζεις. Έχει εξ ορισμού την επιλογή data και αυτός που δεν γνωρίζει την πατάει. Γιαυτό έγραψα ότι πρέπει να μην έχεις sim μέσα, όταν κάνεις restore. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν υπαρχει καμμια διαφορά στη καλυψη με το ρομινγκ. Ιδια καλυψη και ιδια ποιοτητα στις κλησεις, σμσ και ιντερνετ εχει η κιου με τις αντιστοιχες της γουιντ. Οπως οταν ειναι καποιος σε ρομινγκ στο εξωτερικο. Δεν υπαρχει τιποτε διαφορετικο. Δοκιμαστε στην ιδια συσκευη εναν αριθμο κιου και μετα εναν αριθμο γουιντ, ακριβως το ιδιο ειναι. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν νομίζω ότι σε ρωτάει, όπως υποστηρίζεις. Έχει εξ ορισμού την επιλογή data και αυτός που δεν γνωρίζει την πατάει. Γιαυτό έγραψα ότι πρέπει να μην έχεις sim μέσα, όταν κάνεις restore. Δεν ξέρω για άλλες εταιρείες, αλλά τουλάχιστον σε διάφορα sony που είχα και τώρα στο lg, όποτε κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με ρωτάει πως θέλω να συνδέεται το κινητό στο internet, είτε μέσω wifi , είτε μέσω wifi + δεδομένων και αν κάποιος πατήσει το wifi, δεν κατεβάζει ούτε τις ρυθμίσεις. Γενικά όμως καλό είναι κάποιος είτε να μην έχει κάρτα sim μέσα, είτε να έχει κάποιο mb που έτσι κι αλλιώς θα του χρειαστεί στη συνέχεια. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν ξέρω για άλλες εταιρείες, αλλά τουλάχιστον σε διάφορα sony που είχα και τώρα στο lg, όποτε κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με ρωτάει πως θέλω να συνδέεται το κινητό στο internet, είτε μέσω wifi , είτε μέσω wifi + δεδομένων και αν κάποιος πατήσει το wifi, δεν κατεβάζει ούτε τις ρυθμίσεις. Γενικά όμως καλό είναι κάποιος είτε να μην έχει κάρτα sim μέσα, είτε να έχει κάποιο mb που έτσι κι αλλιώς θα του χρειαστεί στη συνέχεια. Ακριβως αυτο. Δεν χρειαζεται να μην εχεις sim μεσα. Αρκει να τρεξεις τον οδηγο μετα το restore και να μην ενεργοποιησεις εκει τα δεδομενα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Μπορεί το λογισμικό στα συγκεκριμένα κινητά να ρωτάει πως θα συνδέεται αλλά δεν έχουν όλοι τα κινητά αυτά και, επομένως, είναι καλλίτερο να είσαι προφυλαγμένος από τις κακοτοπιές, βγάζοντας τη sim, παρά να χρεώνεσαι χωρίς λόγο το 1 ευρώ πχ από την Wind, κατά την επαναφορά ρυθμίσεων. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ποιο σήμα η κατάσταση είναι χάλια δεν μπορείς να βγάλεις κλήση καλή ολο διακοπές και ανύπαρκτη κάλυψη ιδικά έξω απο την Αθήνα:mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Δεν νομίζω ότι σε ρωτάει, όπως υποστηρίζεις. Έχει εξ ορισμού την επιλογή data και αυτός που δεν γνωρίζει την πατάει. Γιαυτό έγραψα ότι πρέπει να μην έχεις sim μέσα, όταν κάνεις restore. η προηγουμενη ερωτηση απο το να κανεις sign in στον google account ειναι για να συνδεθεις αν εχεις σε καποιο wifi.Προχθες εβαλα νεα rom.Εκτος κι αν βαλεις καποια custom οπου αυτος που την εχει φτιαξει εχει αφαιρεσει εντελως το apk με τις αρχικες ρυθμισεις,πραγμα που δεν το εχω δει σε καμια rom.Δεν μιλαω για restore (αν εννοεις το factory restore,ουτε φυσικα το restore απο backup) μιλαω για clean install που ειναι η βασικη διαδικασια Edited May 2, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts